Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

38C0691B-216D-4D41-AA09-741636BB994E.webp

Hayırlı cumalar iyi akşamlar arkadaşlar , hayat ne garip bugün bir söz duydum ,bana yabancı bir insandan, hayatımı da bilmediği için bilerek söylemedi ama kalbim sızladı....
Birkaç saat üzgündüm isyan modunda değil tabi ama siz anladınız içimdeki o duyguyu....kalp kırıklığı ...

Birkaç aydır beklediğim bir haber vardı, akşama doğru onun olumlu sonuçlandığını öğrendim çok sevindim nerdeyse unutmuştum aklıma bile gelmiyordu. Allahım şükürler olsun hiç o an beklemiyordum ... yine anladım ki sen yola çık , kendince bütün işlerini prosedürlerini yerine getir, varacağın yere gelmeden belki daha güzel sonuçlar alabilirsin.....Umut inanç ipine sıkı sıkı sarıl bu görseli de ondan paylaştım ... herkesin inancına saygım var hepimiz bir yerde tek yaratıcıya inanıyoruz sığınıyoruz... ben dualarla pekiştiriyorum tüm niyetlerimi dilim döndüğünce ve Allahım izin verirse tabi ...
Fatiha nın Türkçe anlamı tamamı çok güzel özel tabi ama bir bölümü var hani , (yanlış yazarsam affola)
“ iyyâke na'budü ve iyyâke neste'în” - (Allahım !) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz .... burası benim içimi titretir , ona sığınmak ve emanet etmek ...
Arada aklıma gelir durduk yerde içimden fısıldarım ....

Böyle işte kızlar sizinle paylaşmak istedim, günün bir yarısında üzgünken diğer yarısında başka bir konuda yüzü gülebiliyor insanın hayat ne garipsin, biz anlamıyoruz bazı zamanlarda seni ama Rabbim herşeyi nasıl güzel düzenlemiş , denge yasası işte ....
Allahım gönlünüzdeki bütün niyetleri hayırla olumlu sonuçlandırsın inşallah :KK15::KK200:

Ben cok etkilendim bu yazinizdan. Tebrik ederim sizi. Huzurlu olma yolunda attiginiz cesaretli adimlar icin
Bu arada benim gibi büyük bir değişim için olumlama yapıyorsanız, hayatınızın kökten değişmesine hazır olun. Her şeyi olduğu gibi kabul edebileceğinizden emin olun.

Ben çok mutsuz ve doğal olarak huzursuzdum. Yanlışlıkla bir karar verip hatalı bir evlilik yapmıştım. Sonuç olarak tükendim. Vücudum gitgide çokuyordu. Hastalık üstüme hastalık eklendi.

Sağlıklı olmak için tüm yüreğimle olumlama yaptım ve bu süreçte de her şeyin temelindeki evliliği de bitirebilme noktasına geldim. Çok korktuğum bir türlü cesaretimi toplayıp yapamadığım bir şeydi. Şükür... bitti.

Eki Görüntüle 2101299

Hayırlı cumalar iyi akşamlar arkadaşlar , hayat ne garip bugün bir söz duydum ,bana yabancı bir insandan, hayatımı da bilmediği için bilerek söylemedi ama kalbim sızladı....
Birkaç saat üzgündüm isyan modunda değil tabi ama siz anladınız içimdeki o duyguyu....kalp kırıklığı ...

Birkaç aydır beklediğim bir haber vardı, akşama doğru onun olumlu sonuçlandığını öğrendim çok sevindim nerdeyse unutmuştum aklıma bile gelmiyordu. Allahım şükürler olsun hiç o an beklemiyordum ... yine anladım ki sen yola çık , kendince bütün işlerini prosedürlerini yerine getir, varacağın yere gelmeden belki daha güzel sonuçlar alabilirsin.....Umut inanç ipine sıkı sıkı sarıl bu görseli de ondan paylaştım ... herkesin inancına saygım var hepimiz bir yerde tek yaratıcıya inanıyoruz sığınıyoruz... ben dualarla pekiştiriyorum tüm niyetlerimi dilim döndüğünce ve Allahım izin verirse tabi ...
Fatiha nın Türkçe anlamı tamamı çok güzel özel tabi ama bir bölümü var hani , (yanlış yazarsam affola)
“ iyyâke na'budü ve iyyâke neste'în” - (Allahım !) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz .... burası benim içimi titretir , ona sığınmak ve emanet etmek ...

Böyle işte kızlar sizinle paylaşmak istedim, günün bir yarısında üzgünken diğer yarısında başka bir konuda yüzü gülebiliyor insanın hayat ne garipsin, biz anlamıyoruz bazı zamanlarda seni ama Rabbim herşeyi nasıl güzel düzenlemiş , denge yasası işte ....
Allahım gönlünüzdeki bütün niyetleri hayırla olumlu sonuçlandırsın inşallah :KK15::KK200:
Dunden bu yana o kadar gittim geldim ki bir olayla ilgili. Iyi sonuclandi once sonra sonuc degisti sonra yine degisti dedim vardir bunda da bir hayir. Cok guzel insanlar kazandirdi bize:) o insanlar sayesinde yine olumluya dondu. Bununla da kalmadi o olay bu aksama kadar en az 3 kere daha degisti olumlu- olumsuz olmak uzere:))) (yer degisikligi diyeyim daha anlasilir olabilir:)) her olumsuzlukta dedim vardir bir hayir ve benim boyle dusunmemin en buyuk sebebi de bu topik. Sayenizde olumsuz olsa bile cok uzulmemeyi, akisina birakmayi ogrendim:KK200:

Sağlıkla Aşkla sevgiyle mutluluklarla dolu şahane bir haftamız olsun ,beklediğimz tüm güzel haberleri almayı ,yaşadığımız her dakikayı anlayarak şükrederek hissederek ve farkederek yaşayacağımz güzel bir hafta bizi bekliyor , sevgiyle kolaylıkla her güzelliği hayatımıza alalım :) iyi beni bulur iyilik bizi bulur , şimdiden yaşadığım tüm mucizeler için şükürler olsun Allah'ım ...

Merhaba buaralar hayatımda "olumlamaların" yeri çooook büyük hiçbirşey olmadı varsayalım en azından kendimi daha iyi hissettiriyor bu sistem daha umut doluyorum ve inanıyorum oldu olduuuu diyorumm :))) inanmak başarmanın yarısıysaa oldu biliyorum :KK58:

Ne düşünürsen onu çekersin halini düşününce anladım evet aynen öyle bunca zaman hep aman o olmaz ki ztn buraya kadar istediğim olur bundan sonrası olmaz diye diyee hep öyle yaşadımm ama :KK31:o günler geride kaldı the secret kitabının da etkisi büyük tabi..

Umarım bu konu hergün burada işleniiir

Eki Görüntüle 2101299

Olumlama yapalım mı ??

:ıslık:enerjimiz tam yerinde sağlıklıyım ellerimi kullanabiliyorum görebiliyorum bütün güzellikleri kendimi önemsiyorum ve ben değerliyim bütün şanslarııı kendime çekiyorum ben şanslıyım parayı seviyorum ve mıknatıs gibi parayı çekiyorum çok şükür oldu oldu :KK200::KK200::21:

Okuyanlar oldu diyip kalp atarsa enerjimizz artıcaktır hadii kızlaaar:KK19:

Enerjim tam yerinde ,sağlıklıyım ,ellerimi kullanabiliyorum görebiliyorum bütün güzellikleri ,çok Şükür Allah'ım.kendimi önemsiyorum ve ben değerliyim biriciğim :) bütün şansları kendime çekiyorum ben şanslıyım ben şans mıknatısıyım parayı seviyorum harcadığımdan daha fazla para bana geldi ben zenginim çok Şükür :) ve öyle de zaten :)

Enerjim tam yerinde ,sağlıklıyım ,ellerimi kullanabiliyorum görebiliyorum bütün güzellikleri ,çok Şükür Allah'ım.kendimi önemsiyorum ve ben değerliyim biriciğim :) bütün şansları kendime çekiyorum ben şanslıyım ben şans mıknatısıyım parayı seviyorum harcadığımdan daha fazla para bana geldi ben zenginim çok Şükür :) ve öyle de zaten :)
:KK200::KK200::KK200::KK200: Süpersinizz :21:

:ıslık:enerjimiz tam yerinde sağlıklıyım ellerimi kullanabiliyorum görebiliyorum bütün güzellikleri kendimi önemsiyorum ve ben değerliyim bütün şanslarııı kendime çekiyorum ben şanslıyım parayı seviyorum ve mıknatıs gibi parayı çekiyorum çok şükür oldu oldu :KK200::KK200::21::KK200::KK200::KK200::KK200:

:ıslık:enerjimiz tam yerinde sağlıklıyım ellerimi kullanabiliyorum görebiliyorum bütün güzellikleri kendimi önemsiyorum ve ben değerliyim bütün şanslarııı kendime çekiyorum ben şanslıyım parayı seviyorum ve mıknatıs gibi parayı çekiyorum çok şükür oldu oldu :KK200::KK200::21::KK200::KK200::KK200::KK200:

Bizler süperizzzz bütün güzelikler bizimle oldu oldu çok şükür :21:

enerjimiz tam yerinde sağlıklıyım ellerimi kullanabiliyorum görebiliyorum bütün güzellikleri kendimi önemsiyorum ve ben değerliyim bütün şanslarııı kendime çekiyorum ben şanslıyım parayı seviyorum ve mıknatıs gibi parayı çekiyorum çok şükür oldu oldu :KK200::KK200::21::KK200::KK200::KK200:
Ben aski da ekliyorum. En guzel aski cekiyorum:KK200:

enerjimiz tam yerinde sağlıklıyım ellerimi kullanabiliyorum görebiliyorum bütün güzellikleri kendimi önemsiyorum ve ben değerliyim bütün şanslarııı kendime çekiyorum ben şanslıyım parayı seviyorum ve mıknatıs gibi parayı çekiyorum çok şükür oldu oldu :KK200::KK200::21::KK200::KK200::KK200:
Ben aski da ekliyorum. En guzel aski cekiyorum:KK200:

Harika aşk olmadan olmaz tabiii :KK200: Enerjiniz hep sürsünn :KK54:

Back
X