- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Hayırlı cumalar iyi akşamlar arkadaşlar , hayat ne garip bugün bir söz duydum ,bana yabancı bir insandan, hayatımı da bilmediği için bilerek söylemedi ama kalbim sızladı....
Birkaç saat üzgündüm isyan modunda değil tabi ama siz anladınız içimdeki o duyguyu....kalp kırıklığı ...
Birkaç aydır beklediğim bir haber vardı, akşama doğru onun olumlu sonuçlandığını öğrendim çok sevindim nerdeyse unutmuştum aklıma bile gelmiyordu. Allahım şükürler olsun hiç o an beklemiyordum ... yine anladım ki sen yola çık , kendince bütün işlerini prosedürlerini yerine getir, varacağın yere gelmeden belki daha güzel sonuçlar alabilirsin.....Umut inanç ipine sıkı sıkı sarıl bu görseli de ondan paylaştım ... herkesin inancına saygım var hepimiz bir yerde tek yaratıcıya inanıyoruz sığınıyoruz... ben dualarla pekiştiriyorum tüm niyetlerimi dilim döndüğünce ve Allahım izin verirse tabi ...
Fatiha nın Türkçe anlamı tamamı çok güzel özel tabi ama bir bölümü var hani , (yanlış yazarsam affola)
“ iyyâke na'budü ve iyyâke neste'în” - (Allahım !) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz .... burası benim içimi titretir , ona sığınmak ve emanet etmek ...
Arada aklıma gelir durduk yerde içimden fısıldarım ....
Böyle işte kızlar sizinle paylaşmak istedim, günün bir yarısında üzgünken diğer yarısında başka bir konuda yüzü gülebiliyor insanın hayat ne garipsin, biz anlamıyoruz bazı zamanlarda seni ama Rabbim herşeyi nasıl güzel düzenlemiş , denge yasası işte ....
Allahım gönlünüzdeki bütün niyetleri hayırla olumlu sonuçlandırsın inşallah