Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Paylasimlarin o kadar guzel kiiii. Hic takilmiyoruz boyle seylere:) Hatta ben gormemisim bile:))))
Sahra- Sahra- canim ne kadar ince dusunceli bir insansin. O kadar sorumlulugun arasinda bizimle harika bilgiler paylasiyorsun. Birde duzeltme yapiyorsun. Sen yazmadan bende fark etmemistim.Direk maddelere odaklandim. Uygulasam super olacak.
O sizlerin inceliği teşekkür ederim :KK200: elimden geldiğince fayda bulduğum herşeyi paylaşmak zevktir benim için.

hayırlı cumalar kızlar. Paylaşımlar için teşekkürler, artık buttrfly buttrfly uğramaz oldu. umarım iyidir.
hepimize güzelliklerle dolu bir hafta sonu diliyorum. Şans bizlerle olsun. Bugünlermize şükürler olsun.
Bazı arkadaşlar sormuşlar, isteklerimiz dileklerimiz gerçekleşmesi için ne yapmalıyız, endişelenmemeliyiz en önemlisi kızlar. ilk başlar bu çok zor biliyorum ama kendinize zaman tanıyın, olumlama cümleleri oluşturun kendiniz için, bunları bıkmadan usanmadan sabah akşam okuyun. şimdiki zaman kullanarak cümlelerinizi oluşturun, ayrıca hayal edin, isteklerinizi olmuş gibi gözünüzde canlandırın, diyelimki isteğiniz bir ev, o evi aldığınız anı, içnde gezerken, eşyaları yerleştirirken, veya herşey bitmiş, oturmuş tv karşısında çayınızı yudumluyorsunuz, birebir zihninizde bunları canlandırıp o coşkuyu sevinci yaşamaya çalışın ve de olacağına dair koşulsuz-şartsız-acabasız inanın, Rabbimden dileyin ve oldu bilin.
bu sayfaya gelip de isteğim dileğim olmuyor diyen olmadı şimdiye kadar, ama inanmak lazım, endişe duymamak lazım. bir de en büyük olay şükür, hayatınıza şükrü baştacı yapın, basit şeylerle başlayın şükretmeye, nefes aldığınız için şükredin mesela, gözleriniz gördüğü için şükredin, ve buna benzer sayısız nimetler için şükrü hayatınıza yerleştirdiğiniz zaman, daha da bolluk-bereket Rabbimin izniyle sizinle olacak. hayatınızda hiçbişey için imkansız yoktur, isteyin-dileyin, ve olacağına içtenlikle inanın. İnşallah hepiniz isteklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz ve de öyle oldu, şükürler olsun.

herkesin yazıları harika. ancak burda bir söz üzerine yazmak istedim. ''bu sayfaya gelip de isteğim dileğim olmuyor diyen olmadı şimdiye kadar,'' sözünüz özellikle doğru. gerçekten isterseniz çabalarsanız,kendinizi geliştirdikce hiç umulmadık zamanlarda olanları zevkle izliyorsunuz,tadı bambaşka oluyor. bizzat kendim deneyimledim. belki zaman alıyor belkihızlı oluyor ama mutlaka gerçekten isteyip pozitif düşünenin dilekleri oluveriyor. sonsuz şükür ,herkese nasip olsun.

Hos geldin buttrfly buttrfly :)
Oncelikle gecmis olsun. Mutlu oldugun bir sonuc alman ne guzel:KK200: Tesaduflerle olunca da ayri bir guzelligi oluyor.

Hastaliklarin kalitsalligini ben de okumustum. Kitabin ismi aklimda degil ama cumlenin oldugu yer aklimda:KK70:
Orda da kalitsal olan hastaliklar degil dusunce yapisidir yaziyordu.

Yine coskunla geldin buttrfly buttrfly Yasadigimiz ve yasayacagimiz guzel seylere sukredelim:KK200:

Sagol canim.Gercekten tesaduflerle dolu.Soyle anlatayim hatta esimin burnunda et var artik cok buyumusler.Artik nefes almasini bile zorlastiriyor.Amerikadayken ameliyat gununu filan aldi ama derken bizim gelis tarihi aciklandi artik oraya kalsin dedi nasilsa yakin gidis diye.Neyse geldik buraya.Dr bana da bakti filan nefes almani zorlastiriyor burun seklin dedi, cene geriligi de var zaten dedi : ))) Tabi artik o andan itibaren artik operasyon bana cok dogal geldi.Bir de orda bir suru hasta var.İslem olmuslar filan hep dogallasti gozumde,bilincaltimda.Veee su an kendimi hep aynada gordugum kisi oldum.İcimdeki civil civil insan artik goruntume de yansidi inanin.Binlerce kere sonsuz sukurler olsun Rabbime paralel evrendeki bambaska bir insan beden bulmus gibi ben de.İcimdeki degisim disima da yansidi,eminim buna. Yine tarifi degisik enerjiler icerisindeyim canlar, tum guzellikler harikaliklar zaten hep bizimle.Hayat tum ihtisamiyla akiyor,coskuyla,keyifle,neseyle.Dunyanin neresinde olursaniz olun bu boyle.Cunku ihtisam,mucizenin,harikaligin kendisiyiz:KK200::KK200::KK200:

herkesin yazıları harika. ancak burda bir söz üzerine yazmak istedim. ''bu sayfaya gelip de isteğim dileğim olmuyor diyen olmadı şimdiye kadar,'' sözünüz özellikle doğru. gerçekten isterseniz çabalarsanız,kendinizi geliştirdikce hiç umulmadık zamanlarda olanları zevkle izliyorsunuz,tadı bambaşka oluyor. bizzat kendim deneyimledim. belki zaman alıyor belkihızlı oluyor ama mutlaka gerçekten isteyip pozitif düşünenin dilekleri oluveriyor. sonsuz şükür ,herkese nasip olsun.

Evvet canim katiliyorum.Nerde nasil oldugu hiiic onemli degil.Sadece tek bir ol a bakiyor Rabbin."Kün Fe Yekun"...

Evvet canim katiliyorum.Nerde nasil oldugu hiiic onemli degil.Sadece tek bir ol a bakiyor Rabbin."Kün Fe Yekun"...
Yine bir eşzamanlılık mı desem ne desem bilemedim. Benim kızım da çene ameliyatı olacak bu yıl, kaç yıldır tel tedavisi görüyordu, şimdi ameliyat öneriyorlar. Açıkçası ben epey endişelenmiştim, maşallah sen ne güzel karşılamışsın, inşallah güzel bir şekilde atlatırsınız hem sen, hem kızım. Rabbim kolaylıklar versin.

Yine bir eşzamanlılık mı desem ne desem bilemedim. Benim kızım da çene ameliyatı olacak bu yıl, kaç yıldır tel tedavisi görüyordu, şimdi ameliyat öneriyorlar. Açıkçası ben epey endişelenmiştim, maşallah sen ne güzel karşılamışsın, inşallah güzel bir şekilde atlatırsınız hem sen, hem kızım. Rabbim kolaylıklar versin.
Kizina da gecmis olsun simdiden:)

Sagol canim.Gercekten tesaduflerle dolu.Soyle anlatayim hatta esimin burnunda et var artik cok buyumusler.Artik nefes almasini bile zorlastiriyor.Amerikadayken ameliyat gununu filan aldi ama derken bizim gelis tarihi aciklandi artik oraya kalsin dedi nasilsa yakin gidis diye.Neyse geldik buraya.Dr bana da bakti filan nefes almani zorlastiriyor burun seklin dedi, cene geriligi de var zaten dedi : ))) Tabi artik o andan itibaren artik operasyon bana cok dogal geldi.Bir de orda bir suru hasta var.İslem olmuslar filan hep dogallasti gozumde,bilincaltimda.Veee su an kendimi hep aynada gordugum kisi oldum.İcimdeki civil civil insan artik goruntume de yansidi inanin.Binlerce kere sonsuz sukurler olsun Rabbime paralel evrendeki bambaska bir insan beden bulmus gibi ben de.İcimdeki degisim disima da yansidi,eminim buna. Yine tarifi degisik enerjiler icerisindeyim canlar, tum guzellikler harikaliklar zaten hep bizimle.Hayat tum ihtisamiyla akiyor,coskuyla,keyifle,neseyle.Dunyanin neresinde olursaniz olun bu boyle.Cunku ihtisam,mucizenin,harikaligin kendisiyiz:KK200::KK200::KK200:
Çok geçmiş olsun canım.

günaydın mutlu sabahlar :) Sahra- Sahra- paylaşım bi harika teşekkür ederiz ,lütfen paylaşımlarına devam et ki zaten ediyosun da :) bugün hepimizin beklediği o şahane haberleri aldığımızı hissediyorum :) sevgiler kucak dolusu :)
Teşekkür ederim canım :) amin güzel haberler aldığımız zamanlar olsun

Çok geçmiş olsun şimdiden hemen toparlanır inşallah.

Tabiki eszamanlilik canim emin ol.Hepimiz bir sekilde birbirimizle baglantiliyiz canim, yoksa hicbir sekilde karsilasmamiz mumkun olmazdi : ))) Canim benim,beni biliyorsun az cok.Eger bir sey icimde kolay kolay acaba dedirtmiyorsa seve seve acarim ona kollarimi.Olumlamami yaparim bana her zaman en iyisi en guzeli gelir; nerde ne zaman kim oldugu onemli degil.Cunku bilirim herkes ve her sey essizdir.Benim alanima girdigi anda o essizligini o mukemmeligini ortaya cikartir;askla sevkle :KK200::KK200::KK49:Anlatabildim dimi kuzum, gerisi artik teferruattir zaten.Ben inaniyorum ve diliyorum kizin icin de bu boyle zaten,gonlunuzu icinizi ferah tutun yeter:halay:

Kizlarcimmm her ne yaşarsaniz yaşayin olaya odaklanmayin,kisiye odaklanmayin.Sadece kendinize ve gecmisinize geleceginize odaklanin.O olay gecmisten gelip gelecegi de etkileyebilecek olaydir.Yani olayin icindeki kisi,mekan,zaman sadece tesadufidir.O olay sizin icinizde temizlenmesi gereken sizi gelistirip yukseltecek bir vesiledir.Acilmak istenen bir blokajdir ve artik sizden gitmek istiyordur,aslinda firsattir basamaktir.Eger birinden bir kotuluk goruyorsaniz o kisinin sinavidir aslinda, sizin sinavinizsa o kisi degildir.Gecmiste yasadiginiz dusuncedir,olaydir,biriktirdiginizdir...Aslinda illuzyondur.Olaya disaridan bakin,senin farkindayim.Bunu ben sectim demelisiniz.Ama bu secim aslinda istemek bile isteye talip olmak degildir.Mesela bir seyden cok korkmussunuzdur.Onu gozunuzde abartir da abartirsiniz.Denize dusunup yilana sarilirsiniz ya iste aynen oyle o korktugunuz seyden cooook daha fazlasina bilincsizce cekilirsiniz veee onu secersiniz.Bilincalti da zaten sadik uşak gercek mi degil mi bilmez size istediginizi verir canlar.Bu da boyle iste.O yuzden sasirtin bilincaltini askla sevkle sevkle sarilin sizi uzen seye.:KK49::KK200:

Kizlarcimmm her ne yaşarsaniz yaşayin olaya odaklanmayin,kisiye odaklanmayin.Sadece kendinize ve gecmisinize geleceginize odaklanin.O olay gecmisten gelip gelecegi de etkileyebilecek olaydir.Yani olayin icindeki kisi,mekan,zaman sadece tesadufidir.O olay sizin icinizde temizlenmesi gereken sizi gelistirip yukseltecek bir vesiledir.Acilmak istenen bir blokajdir ve artik sizden gitmek istiyordur,aslinda firsattir basamaktir.Eger birinden bir kotuluk goruyorsaniz o kisinin sinavidir aslinda, sizin sinavinizsa o kisi degildir.Gecmiste yasadiginiz dusuncedir,olaydir,biriktirdiginizdir...Aslinda illuzyondur.Olaya disaridan bakin,senin farkindayim.Bunu ben sectim demelisiniz.Ama bu secim aslinda istemek bile isteye talip olmak degildir.Mesela bir seyden cok korkmussunuzdur.Onu gozunuzde abartir da abartirsiniz.Denize dusunup yilana sarilirsiniz ya iste aynen oyle o korktugunuz seyden cooook daha fazlasina bilincsizce cekilirsiniz veee onu secersiniz.Bilincalti da zaten sadik uşak gercek mi degil mi bilmez size istediginizi verir canlar.Bu da boyle iste.O yuzden sasirtin bilincaltini askla sevkle sevkle sarilin sizi uzen seye.:KK49::KK200:
Bazi sorulata cevap aradigim su gunlerde cok iyi, yerinde geldi bu yazi. Tesekkurler.

Tabiki eszamanlilik canim emin ol.Hepimiz bir sekilde birbirimizle baglantiliyiz canim, yoksa hicbir sekilde karsilasmamiz mumkun olmazdi : ))) Canim benim,beni biliyorsun az cok.Eger bir sey icimde kolay kolay acaba dedirtmiyorsa seve seve acarim ona kollarimi.Olumlamami yaparim bana her zaman en iyisi en guzeli gelir; nerde ne zaman kim oldugu onemli degil.Cunku bilirim herkes ve her sey essizdir.Benim alanima girdigi anda o essizligini o mukemmeligini ortaya cikartir;askla sevkle :KK200::KK200::KK49:Anlatabildim dimi kuzum, gerisi artik teferruattir zaten.Ben inaniyorum ve diliyorum kizin icin de bu boyle zaten,gonlunuzu icinizi ferah tutun yeter:halay:
Harikasın canım. Aslında ben de çok şey öğrendim uygulamaya çalışıyorum ama eşim olduğu zaman illaki modumu düşürüyor. Ameliyat konusunda da onun yüzünden endişelendim, çünkü olmasını istemiyordu. Ama olması gerekiyormuş, yoksa dişleri düzelmezmiş, eski haline dönermiş. Allah yardımcımız olsun inşallah. Tüm hastalara şifa versin rabbim.

Bir eşzamanlılık daha anlatayım, kızıma okuldan okuması için kitap listesi vermişler. Dün kütüphaneye gitmiştik, sorduk yok dediler, oysa ben sistemden tarattığımda var gözüküyordu, neyse aradılar, bulamadılar. Sonra ben kendi okuyacağım kitapları aldıktan sonra tekrar çocuk bölümüne uğradık, öylesine bir reyonda eğildim kitaplara bakıyordum. Tam karşımda aradığımız kitap, koca kütüphanede sen git tam o kitabın karşısında ol, çok şükürler olsun. Diğer 1 kitap daha alınacaktı, onu da kitapçıdan alacaktık, orda da kalmamış, 1 tane cildi bozuk olan varmış, onu da kabul edersek 10 tl ye veririm dedi, normali 35 tl miş. Onu da öyle aldık, eve gelince bantladık. Yani herşey çok güzeldi bizim için. Rabbim isteyince ol der ve oldurur, şükürler olsun bugünlerimize.

Merhaba arkadaslar. Bir arkadasiniz size bu videoyu gonderse ne dusunurdunuz? Bu arada ben bekarim o evli:))

İcerigine bakmadan once ilk aklimdan gecen sey :KK66:)) Evli degilim diye uzulme canim yaaa bak senin icin burda avuntular var diyen-altinda vahh yazik sana fikri yatan... birinden gelmistir dedim ammmaaa icine baktiktan sonra dedim ki yukaridaki gibi dusunen asla bunu gondermez.Bunu gonderen kisi afferin kiz sana en iyisini yapiyorsun,boyle de devam et taki hayatinin askini bulana kadar...demistir diye dusunuyorum.Gercekten katiliyorum sonuna kadar.Hatta affedersiniz sacma salak uyumsuz evlilikleri gorunce daha bir katiliyorum.Zaten hangisine sacma salak dediysem ya bosaniyorlar ya da kriz icindeler.Ne gerek var ya dünyada cehennemi yaşamaya bea degil mi.Amaaan bize zaten her sey coskuyla keyifle neseyla en harika zaman geliyor degil mi canlar,biz ne istedgimizi biliyoruz :KK200::KK49:

Back
X