Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bir eşzamanlılık daha anlatayım, kızıma okuldan okuması için kitap listesi vermişler. Dün kütüphaneye gitmiştik, sorduk yok dediler, oysa ben sistemden tarattığımda var gözüküyordu, neyse aradılar, bulamadılar. Sonra ben kendi okuyacağım kitapları aldıktan sonra tekrar çocuk bölümüne uğradık, öylesine bir reyonda eğildim kitaplara bakıyordum. Tam karşımda aradığımız kitap, koca kütüphanede sen git tam o kitabın karşısında ol, çok şükürler olsun. Diğer 1 kitap daha alınacaktı, onu da kitapçıdan alacaktık, orda da kalmamış, 1 tane cildi bozuk olan varmış, onu da kabul edersek 10 tl ye veririm dedi, normali 35 tl miş. Onu da öyle aldık, eve gelince bantladık. Yani herşey çok güzeldi bizim için. Rabbim isteyince ol der ve oldurur, şükürler olsun bugünlerimize.

Bayiliyorum boyle guzel denk gelmelere ya, oyle guzel oyle keyifli oluyor ki.Artarak devam etsin canim.

İcerigine bakmadan once ilk aklimdan gecen sey :KK66:)) Evli degilim diye uzulme canim yaaa bak senin icin burda avuntular var diyen-altinda vahh yazik sana fikri yatan... birinden gelmistir dedim ammmaaa icine baktiktan sonra dedim ki yukaridaki gibi dusunen asla bunu gondermez.Bunu gonderen kisi afferin kiz sana en iyisini yapiyorsun,boyle de devam et taki hayatinin askini bulana kadar...demistir diye dusunuyorum.Gercekten katiliyorum sonuna kadar.Hatta affedersiniz sacma salak uyumsuz evlilikleri gorunce daha bir katiliyorum.Zaten hangisine sacma salak dediysem ya bosaniyorlar ya da kriz icindeler.Ne gerek var ya dünyada cehennemi yaşamaya bea degil mi.Amaaan bize zaten her sey coskuyla keyifle neseyla en harika zaman geliyor degil mi canlar,biz ne istedgimizi biliyoruz :KK200::KK49:
Evvet o da oyle bir aciklama yapti:)) ama ben ordaki yalnizlik kismina takildim. Sonra sacmalama dedim guzel seylerden de bahsetmis. Size de sorayim dedim:) ona da soyledim ordakiler guzel seyler Simdi mucadele veriyorum kendimle:))) boyle dusunmemeliyim diye

Merhaba arkadaslar. Bir arkadasiniz size bu videoyu gonderse ne dusunurdunuz? Bu arada ben bekarim o evli:))

Canım videonun içeriği çok güzel asıl fikri insanın yalnızken kendi ile mutlu olup olmamasını vurgulamış zaten. Huzurlu insan yalnız otururken de huzurludur arkadaşları ya da eşi sevgilisi nişanlısı vs birlikteyken de. Bir de insan anlıyor biri sana bişeyle mesaj verirken iyi niyetli olup olmadığını sen de hissetmişssindir iyi niyetini.
Bana da çocukla ilgili böyle yorum yapanların iyi niyetli olup olmadığını anlıyorum. Kimisi aman boşver ne yapacaksın bak hepsi büyüdüğünde hayırsız evlat oluyor diyor,
kimisi kaç yıldır evli olduğumuzu hesaplamaya çalışır , kimisi nazar değirecek zannedip çocuğunun fotosunu göstermez(bu en acıdığım insan profili) bu tür insanlarla bayramdan bayrama merhaba demek zorunda kaldığımız yakın akraba , çevre ,
kalbi sevgi dolu olan bebeğini çocuğunu gözü kapalı emanet edi benimle gülüp ağlayan gerçek dost Ya da arkadaş ....
Bana da ders vermiş oldu bu video herkes gelip geçici eş çocuk vs zamanı gelince çocukta okuldu evlilikti gidecek herkes yalnız kalacak kendi ile ben kendimle mutluyum barışığım çok şükür çocuk ... .? kısmet Rabbim en güzelini bilir...
Senin de en güzel en hayırlı zamanda gelir hayat arkadaşın sen yeter ki en çok kendi kalbine sarıl sahip çık canım ... iyi geceler :KK200:
(Bu sayede ben de içimi dökmüşüm çaktırmadan :KK48:)

Elhamdülillah derdim varsa dermanımda var yaradanım Allah çok şükür ondan gelen herşeye :KK200:

OLumlamalaraa devammmmm

Ben iyiyim bütün güzellikleri hak ediyorum
Geçmişimdeki büütün herkesi sevgiyle affediyorum
teşekkürler
Cok şükür
Sevgiyi o kişiyle hayatıma davet ediyorum
Sağlıklıyım
Parayı seviyor ve onu mıknatıs gibi hayatıma çekiyorum
Ben şanslıyım

Oldu oldu şükürler olsun:halay:

Canım videonun içeriği çok güzel asıl fikri insanın yalnızken kendi ile mutlu olup olmamasını vurgulamış zaten. Huzurlu insan yalnız otururken de huzurludur arkadaşları ya da eşi sevgilisi nişanlısı vs birlikteyken de. Bir de insan anlıyor biri sana bişeyle mesaj verirken iyi niyetli olup olmadığını sen de hissetmişssindir iyi niyetini.
Bana da çocukla ilgili böyle yorum yapanların iyi niyetli olup olmadığını anlıyorum. Kimisi aman boşver ne yapacaksın bak hepsi büyüdüğünde hayırsız evlat oluyor diyor,
kimisi kaç yıldır evli olduğumuzu hesaplamaya çalışır , kimisi nazar değirecek zannedip çocuğunun fotosunu göstermez(bu en acıdığım insan profili) bu tür insanlarla bayramdan bayrama merhaba demek zorunda kaldığımız yakın akraba , çevre ,
kalbi sevgi dolu olan bebeğini çocuğunu gözü kapalı emanet edi benimle gülüp ağlayan gerçek dost Ya da arkadaş ....
Bana da ders vermiş oldu bu video herkes gelip geçici eş çocuk vs zamanı gelince çocukta okuldu evlilikti gidecek herkes yalnız kalacak kendi ile ben kendimle mutluyum barışığım çok şükür çocuk ... .? kısmet Rabbim en güzelini bilir...
Senin de en güzel en hayırlı zamanda gelir hayat arkadaşın sen yeter ki en çok kendi kalbine sarıl sahip çık canım ... iyi geceler :KK200:
Yazdiklarin cok guzel tesekkur ederim. Arkadasim da senin yazdigina benzer seyler soyledi. Evli olsak da bizler de yalniziz aslinda dedi:) bakin ben artik astim olayi her seye pozitif bakiyorum dedigim zamanda aslinda bazi seyleri asamadigim goruldu:olamaz:

Burdan ogrendigim en iyi sey "muhim olan olay degil senin bakis acin" dusuncesiydi. Videoya benim bakis acim cok olumlu degil, buttrfly buttrfly ve Sahra- Sahra- bakis acisi ise olumlu. Demek benim olumlu dusunce fikriyle kendimi biraz daha beslemem lazim. Eskiye donus olmasin:KK70::KK70::KK70:

Yazdiklarin cok guzel tesekkur ederim. Arkadasim da senin yazdigina benzer seyler soyledi. Evli olsak da bizler de yalniziz aslinda dedi:) bakin ben artik astim olayi her seye pozitif bakiyorum dedigim zamanda aslinda bazi seyleri asamadigim goruldu:olamaz:

Burdan ogrendigim en iyi sey "muhim olan olay degil senin bakis acin" dusuncesiydi. Videoya benim bakis acim cok olumlu degil, buttrfly buttrfly ve Sahra- Sahra- bakis acisi ise olumlu. Demek benim olumlu dusunce fikriyle kendimi biraz daha beslemem lazim. Eskiye donus olmasin:KK70::KK70::KK70:
Hayir hayir öyle düşünme olumsuz biri degilsin bence. Her insan önce acaba mi diye bir düşünür belki bize ya da dur genelleme yapmadan bana da direk boyle mesaj gelse bir durup düşünürüm, gercekten bana destek mi oluyor , alttan destek oluyor gibi görünüp kendi egosunu mu besliyor. Iste orda kalbine guvendigim bir insansa iyi niyetini biliyorum.
Az once bir sey paylastim hesabimda ayni konu iç huzur buraya da kopyalayim :)

Evet kopyalayabilmissin tesekkur ederim. Ben de mutluluk odakliyim. Ama mutlulugu yaninda sifatlarla beslemen lazim:) evlilik konusunda hep sunu soyledim "ben mutlu olmak istiyorum, evlilik onemli degil" kaliplarim bu sekildeydi. Bunu degistiriyorum artik. Cok sukur saglikli ve mutluyum. Simdi de bu muyluluguma ortak olacak hatta daha da arttiracak bir es istiyorum:olamaz:

Evet kopyalayabilmissin tesekkur ederim. Ben de mutluluk odakliyim. Ama mutlulugu yaninda sifatlarla beslemen lazim:) evlilik konusunda hep sunu soyledim "ben mutlu olmak istiyorum, evlilik onemli degil" kaliplarim bu sekildeydi. Bunu degistiriyorum artik. Cok sukur saglikli ve mutluyum. Simdi de bu muyluluguma ortak olacak hatta daha da arttiracak bir es istiyorum:olamaz:
Hayırlısından herşey gönlünce olsun inşallah canım :)

Screenshot_20180204-232959.webp

Bunun ciktisini alip asmam lazim. Unutuyorum arada:)

Sabah yepyeni güzelliklere kalkıcam
Ben değerliyim
Ben şanslıyım
İstediklerim yarın benim olucak
Sağlıklıyım çok şükür
Bereket Ve parayı çekiyorum
Sevdiğim insan benimle
Hayatı , yaşamayı seviyorum
Davet ediyorum güzellikleri hayatıma
Hemen şimdi
Benim ve bütünün hayrına olsun
Oldu oldu şükürler olsun:KK200:

bu zamana kadar ki hatamın kötü şeylerle karşılaştığım zaman hatayı hep kendimde aramam olduğuna inanıyorum o öyle yaptı çünkü ben izin verdim ben su cevabı vermedim gibi artık böyle düşünmiycem hep kendimde hata aramıycam ya da başkalarının hatatlarını yaptıklarını tekrar edip durmuycam kendi yoluma bakıcam çünkü ben tek başıma da değerliyim birilerinin sevmesi şart değil

Artik ben de beklemiyorum niyetlenip o işi yapmaya bir yerden basliyorum.
Surekli değiştirmek istediğim bazı kucuk eşyalar vardi evde.
Ya ben üşendim ya o an param olmadi.
Bende az az en ucuz olanla başladım sonra devamı geldi hic de maddi anlamda sıkışmadan hallediyorum.
Hatta istediğim şeylerin aynıları gayet makul fiyata onume cikmaya basladi
Misal ya indirim oldu
Ya tesadüf baska şeye bakarken uygun buldum.

Zaten herşey böyle degilmi.
Başlamak lazım bir yerden devami cok guzel geliyor.

Artık öteledigim herşeye niyet edip baslicam ben.

Soyleyemedigim içinde kalanlar..
Yapmak isteyipde yapamadiklarim..
Almak isteyipde alamadiklarim vs vs..

bu zamana kadar ki hatamın kötü şeylerle karşılaştığım zaman hatayı hep kendimde aramam olduğuna inanıyorum o öyle yaptı çünkü ben izin verdim ben su cevabı vermedim gibi artık böyle düşünmiycem hep kendimde hata aramıycam ya da başkalarının hatatlarını yaptıklarını tekrar edip durmuycam kendi yoluma bakıcam çünkü ben tek başıma da değerliyim birilerinin sevmesi şart değil

Aramızaa hoşgeldinizz:KK49:
Eveet herşeyden önce inanmak lazım istediklerimize geçmişteki herşeyi herkesi sevgiyle affedin evet ! Siz değerlisiniz :)))
Olumlamalarınızı hepp yatarken sabah kalkarken tekrarlyn

Herşeyin hayırlısı benim ve bütünün hayrına
Oldu olduuuu şükürler olsunnn:halay::KK66:

Artik ben de beklemiyorum niyetlenip o işi yapmaya bir yerden basliyorum.
Surekli değiştirmek istediğim bazı kucuk eşyalar vardi evde.
Ya ben üşendim ya o an param olmadi.
Bende az az en ucuz olanla başladım sonra devamı geldi hic de maddi anlamda sıkışmadan hallediyorum.
Hatta istediğim şeylerin aynıları gayet makul fiyata onume cikmaya basladi
Misal ya indirim oldu
Ya tesadüf baska şeye bakarken uygun buldum.

Zaten herşey böyle degilmi.
Başlamak lazım bir yerden devami cok guzel geliyor.

Artık öteledigim herşeye niyet edip baslicam ben.

Soyleyemedigim içinde kalanlar..
Yapmak isteyipde yapamadiklarim..
Almak isteyipde alamadiklarim vs vs..

Aramıza hoşgeldiniiiz

Kesinlikle doğru yoldasanız hayal edin olmuş gibii düşünüp yaşayın hayatınıza daha büyük şeyleride bir bir çekiceksiniz emin olabilirsiniz

:):)

Bilmiyorum nedendir canim benim ama icimden sana sunlari yazmak geldi;
Lutfen kendine su sozleri dermisin bu ara.
"Diger yasamlarimdan gelen,genlerimden gelen,ailemden gelen,toplum ve cevremden gelen cocugumun engel olmasina ne kadar yargim,düşüncem,kalibim varsa hepsini tamamen yıkıp iptal ediyorum"
Bundan sonra da yerine bol bol coskulu ifadelerle olumlamalar yapmani tavsiye ediyorum canim.En hayirli en guzel en kolay en kisa zamanda bebegin seninle olsun insallah

Bilmiyorum nedendir canim benim ama icimden sana sunlari yazmak geldi;
Lutfen kendine su sozleri dermisin bu ara.
"Diger yasamlarimdan gelen,genlerimden gelen,ailemden gelen,toplum ve cevremden gelen cocugumun engel olmasina ne kadar yargim,düşüncem,kalibim varsa hepsini tamamen yıkıp iptal ediyorum"
Bundan sonra da yerine bol bol coskulu ifadelerle olumlamalar yapmani tavsiye ediyorum canim.En hayirli en guzel en kolay en kisa zamanda bebegin seninle olsun insallah
Teşekkür ederim canım :KK200:desteğin için, yaparım , geçmiş yaşam şifalandırma çalışmasına benziyor. Şu ara kafamda şu dolanıyor sen daha donanımlısın ben elimden geldiğince kendime düşenleri yapıyorum tek taraflı değil ya çocuk İçin ; hem sağlık hem psikoloji hem fiziksel açıdan eşim benim kadar odaklı yapamıyor bunları , ben sadece kendime yapsam da onun geçmişi, alanı , vücut kimyası, psikolojisi vs düzelir mi ? Başka birinin özgür iradesine müdahale edebilir miyiz ,doğru mudur ,kafam karıştı şu ara çok fazla bilgi ve yorum var ya ...tek başıma boşa mı kürek mi çekiyorum .... kafalar bi milyon ben de :KK45:

Back
X