Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

gulhilal dusuk enerji diye bir sey yok:)))

Sabah yaaaa nasil kalkacagim simdi diyorum sonra aklima arkadaslarin soyledikleri geliyor. Cok sukur bu gunumuze saglikliyim, huzurluyum, mutluyum. Bunlatin hepsi benim elimde. Bakalim gun neler hazirlayacak bana diyorum. Hadi hadi neselen deyip hooop kalkiyorum.

Cunku ne yaparsak biz kendimize yapariz.

Evet bugün yine yaşadığım bisi anlaticam.

Bayadir kahve fincanı arıyorum.
Sitelerde sepete atiyorum sepetde bekliyor tam alicam cayiyorum.

Ya tam icime sinmiyor ya fiyatı pahali geliyor derken surekli model bakiyorum.

Bugün bir sosyete pazarı gezerken fincan hic aklımda yoktu unutmuştum bile bir kalabalık gordum.
Şöyle bi göz ucuyla yerde duran bir fincan gordum.
1dk 1dk acilin diyip sivistim..
Yani gordugum an iste bu ya ! dedim.
Almalıyım fiyat falan sormadan takım yaptim kenarda hemen .
Adam 20tl dedi bir de.
Ben keyiften dört köşe .

Belki küçük bir tesadüf gibi okuyunca ama bana göre büyük bir olumlama.

Bekledim, beğenemedim, kararsız kaldim ama o hic aklımda olmayan yerde ve an da önüme çıktı hemde en ucuza.

Boyle boyle farkina varacagiz karsimiza cikan guzelliklerin

Onu çağırmışsınız ve o sizin olmuş bu kadar basit yaşasın çekim yasasııııııı

Ben sabah yuzumu yikarken kendime surekli olumlu cumleler soyluyorum. Eskiden gunumun yogun yada gergin gececeginden endiseliysem gozumu acar acmaz kendi kendimi doldururdum. Akrep burcu zehirini kendine akitir. Simdi kendimi motive edip rahatlatiyorum. Cok faydasini gordum.
Gece uyumadan once beyne format atmak cok etkili. Olumlama yapmak icin en uygun zaman bence.
Ben kendi kendimi cok doldurusa getirmisim. Biraz bos kalsam beynim uretmeye basliyor. Bende zikir cekme aliskanligi edindim. Her gun belli esmalarim var. Donem donem degistirip hergun mutlaka okuyorum. Dolmusta , yolculukta falan cok iyi oluyor. Arabada kitap okuyamam, telefona bakamam.Araba tutuyor. Beynime ususen vesveselerden kurtulmanin en guzel yolu zikir cekmek.
Cok sukur, cok rahatlatiyor.

Gunaydiiiiiiiin:))

Size ufak bir oneri. Bugun basimiza kac mucize geldi aksama yazalim:) isteyen olanlari, isteyen sayisini yazar...
Canım sen tam bunu yazdığında bir roman bitirmiştim son syflarındaydım cevap yazamadım o an , güzel denk geldi kitabın aldı “Mucizeler Yağarken “ yazarı Krıstın Hannah , çok güzel su gibi akıp biten kitaplardan.

Super. Benin elimde 1 aydir Ahmet Rasim in kitabı var. Bitiremedim tamamen telefonu elimden birakmamamla ilgili:)))

Bugün sevdiğim yakınım banaa yaaa eskiden enerjin çoo düşüktü bunu hissetiriyordun vaar sende bsy enerjin çook pozitff dediii

Eee çekim yasası
Burcu nuzu merak ettim pozitif bakış açısında Burçların etkisi olduğunu düşünüyorum ben balığım çok kolay olumsuz düşüncelere kapiliyorum

Bu videolari yolda yururken ya da is yaparken de dinlesek etkisi olur mu?
Yalnız sakin bir yerde daha etkili olur diyor videonun başında , hatta gözlerinizi kapatın gözler açıkken beyne veri akışı devam edermiş odaklanmak adına anladığım , bunları sessiz sakin bir yerde dinle beni mayıştırıyor çünkü , doğa sesi ya da hafif müzikleri gün içinde işlerin arasında tercih edebilirsin

Burcu nuzu merak ettim pozitif bakış açısında Burçların etkisi olduğunu düşünüyorum ben balığım çok kolay olumsuz düşüncelere kapiliyorum

Akrep burcuyum bende eskidenn herşeyin tersini düşünürdüm agresiftimm ama değiştim herşey inanmaktan geçiyor sanırım

Ben yani önceki ben uff zaten olmayacak ki!
Olmaz ki!
Yok ya ne olcak! Falan dediğim şeylerin olduğunu gözlemledikçe inanmaya başladım bu çağrışıma.

Artık bişeyin olmasını istiyorsam hayırlısı ise olsun!
Bir gün mutlaka olacak.
Olacak biliyorum ama zamanı var diyorum.

Hem kendimi telkin ediyorum hem de bence çağırıyorum.

Şuana kadar gerçekten içimden ne geçirdiysem ne istediysem zamanla tek tek oldu.
Annem bile artik, sen isteyince oluyor diyor gecen.

Şuan tek buraya ilk yazdığım sey kaldi ev olayi.
Onada cok yaklaştık bu sene kesinlesecek
Çok bekledim ama bir gün olacağına inandım.
Çok 10seneler 20seneler değildi bu biliyordum .
Yani hissettim.

Bir de dua da cok onemli.

Benim dilimde hep su vardır eskiden beri böyle öğretildi bana.

Allahım once olmayana,ihtiyacı olana ver sonra bana ver. Derim hep.

Haram parayi mali evime sokma girersede bilmeden istemeden ciksin.
Haram lokma yedirmeyi nasip etme diye dua ederim.

Tabiki herkesin duası farklidir.

Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…