Arkadaslar ben bu konularda yeniyim. Esmalarin hangi durumlarda faydali oldugunu , instagramda mucize yasam hesabindan takip ediyorum. Yeni baslayanlar icin cok guzel acikliyor.
Bildirimler gelmiyor yine bana. Dün kuran kursunda okumamız vardı ve kapanışı 399.sayfa ile bitirdik. Ben daha önceden kurs bitince okumayı devam edip hatin edeyim diye tahmine 400.sayfadan evde okumaya başlamıştım. Ve Rabbim gerçekten kursu 399.sayfada bitirmeyi nasip etti, ne bir eksik ne bir fazla. Umarım anlatabilmisimdir, benim için müthiş bişeydi.
Bildirimler gelmiyor yine bana. Dün kuran kursunda okumamız vardı ve kapanışı 399.sayfa ile bitirdik. Ben daha önceden kurs bitince okumayı devam edip hatin edeyim diye tahmine 400.sayfadan evde okumaya başlamıştım. Ve Rabbim gerçekten kursu 399.sayfada bitirmeyi nasip etti, ne bir eksik ne bir fazla. Umarım anlatabilmisimdir, benim için müthiş bişeydi.
Ben de takip ediyorum orayi gercekten cok guzel canimArkadaslar ben bu konularda yeniyim. Esmalarin hangi durumlarda faydali oldugunu , instagramda mucize yasam hesabindan takip ediyorum. Yeni baslayanlar icin cok guzel acikliyor.
Sayende ben de orayi takip etmeye basladim:)Arkadaslar ben bu konularda yeniyim. Esmalarin hangi durumlarda faydali oldugunu , instagramda mucize yasam hesabindan takip ediyorum. Yeni baslayanlar icin cok guzel acikliyor.
Tam ben onu yazacaktimolduyildiz123 Canim ben zaten 1- 2 yildir buralardayim. Bdv topiginden buraya cok kisa bir surede transfer oldum. Cok sukur bin sukur. Her zaman dile getiriyorum: Allahim beni yanina aldigin icin , yolumu yonune cevirdigin icin binlerce sukurlet olsun.
Cok tesekkur ederim. Yazin dinliyordum da bu aralar the big bang theory i izleyip uyuyorum:)))Yalnız sakin bir yerde daha etkili olur diyor videonun başında , hatta gözlerinizi kapatın gözler açıkken beyne veri akışı devam edermiş odaklanmak adına anladığım , bunları sessiz sakin bir yerde dinle beni mayıştırıyor çünkü, doğa sesi ya da hafif müzikleri gün içinde işlerin arasında tercih edebilirsin
Ne güzel adımlar süper çok sevindim senin adınaCok tesekkur ederim. Yazin dinliyordum da bu aralar the big bang theory i izleyip uyuyorum:)))
Ama o doga sesi benim de aklimda. Hatta pek sevmem ama tutsu de alacagim burda arkadaslar yapiyormus. Ay bir de yoga kursuna basliyoruz kuzenimle. Bir ihtimal pilates de olabilir. Son olarak vejeteryan oldum. Hayatimdaki tum degisiklikleri anlattim:)))))
Evet canım hattaolduyildiz123 Canim ben zaten 1- 2 yildir buralardayim. Bdv topiginden buraya cok kisa bir surede transfer oldum. Cok sukur bin sukur. Her zaman dile getiriyorum: Allahim beni yanina aldigin icin , yolumu yonune cevirdigin icin binlerce sukurlet olsun.
Tütsü de güzel ama ben hafif kokulu mumları çok severim , vanilya çok hoşuma gider, yakmasam bile odanın havası değişiyor ,güzel kokularda insanın enerjini yükseltiyor bence.Cok tesekkur ederim. Yazin dinliyordum da bu aralar the big bang theory i izleyip uyuyorum:)))
Ama o doga sesi benim de aklimda. Hatta pek sevmem ama tutsu de alacagim burda arkadaslar yapiyormus. Ay bir de yoga kursuna basliyoruz kuzenimle. Bir ihtimal pilates de olabilir. Son olarak vejeteryan oldum. Hayatimdaki tum degisiklikleri anlattim:)))))
Gercekten mi?:)
Sen bizim geçmiş iletileri beğenip, yorumlarla ilgili sorular soruyordun , hatta ilk mesajımı buldum hadi sizde bulun deyince çoğumuz baştan tekrar okuduk ilk mesajlarımızı bulup paylaşmıştık yaGercekten mi?:)
Sen bizim geçmiş iletileri beğenip, yorumlarla ilgili sorular soruyordun , hatta ilk mesajımı buldum hadi sizde bulun deyince çoğumuz baştan tekrar okuduk ilk mesajlarımızı bulup paylaşmıştık ya
H handanirem bugun 14 subat ve bizim olumlamamiz bitiyor:)evet 25 ocak ta başlayan ve 14 şubat ta sona erecek :) (bitiş tarihi de ilginç bir rastlantı oldu bu arada :)
nasıl gidiyor ,umarım hayatında harika mucizeler ile karşılaşıyosundur :)
ben de aynı heyecanla devam ediyorum ve hayatımda olan herşey için bolbol şükrediyorum ve enerjim kat be kat artıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?