Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Cok tesekkur ederim:)

Kitabi nihayet bitirdim:)
Uygulamalara da devam ediyorum. Iyi ki almisim. Cok iyi geldi bana

Bazi yerlerin altini cizmek istedim ama yanimda hep kalem yoktu Bunu da tekrar okumam icin bir isaret olarak aldim

Beni en cok etkileyen hatta bu aralar yasam felsefesi yapmayi dusundugum cumleyi sizinle paylasmak istiyorum.

Biri yazarı soruyor 1 yıl sonra bugün kendinizi nerede görüyorsunuz diye

O da "nerede olacaksam olayım burası şu anda hayal edebileceğim ben çok daha güzel olacak" diyor
Bundan sonra benim için de böyle Hayal ettiğimden çok daha güzel şeyleri yaşayacağımı biliyorum
Sevgi ile kalın Sizleri seviyorum

Işte kitapta da bunu diyordu Sahra- her şeyi Hayal ettiğimden çok daha güzel.

Yaa bu sözü ben çok severim not defterimde yazılıdır arada bakarım, nerden hangi kitaptan yazardan hatırlamıyorum ama beni çok motive eder güç verir, çoğu hayallerime bu güç destekle ulaştım çok şükür.

'Işıklar birbirinin dostudur. Hiçbir ışık başka bir ışıkla savaşmaz. Hiçbir ışık başka bir ışığı yargılamaz. Işıklar birarada aydınlatır, karanlığa hizmet etmezler. Bunu bazen bir çocuğun dilinden duyarsın, bazen sokakta, bazen bir filmden veya herhangi başka bir yoldan. Karanlık ne kadar büyük olsa da ışıkla birlikte kaybolup gider.'

Mareechi Asu

Herkese iyi geceler diliyorum:))

Zero limit kitabını bitirdikten sonra felsefenin kısa tarihi adlı bir kitaba başladım ve kişisel gelişimin atasını buldum

"Pyrrhon" milattan önce 365 270 yılları arasında yaşamış çok şüpheci biriymiş hocalarından birazcık daha farklı düşünürmüş ona göre mutlu olmak hiçbir şeyi kesin bilemeyeceğimiz den tüm yargılarınızı askıya almalı ve hayatlarımızı yargıdan kaçınarak yaşamalıymisız sahip olduğumuz her Arzu bir şeyin diğerinden daha iyi olduğuna inandığımızi gösterirmis istediğimizi elde edemediğimiz de mutsuz olurmusuz. ne var ki bir şeyin diğerinden daha iyi olduğunu bilemezmisiz. Dolayısıyla mutlu olmak için kendimizi arzularımız dan kurtarmamız ve işleri nasıl sonuçlanacağı ile ilgilenmeniz gerekir doğru yaşamanın yolu budur hiçbir şeyin önemini olmadığının farkına varmamız gerekiyor Böylece hiçbir şey ruh halimize yani hiç Huzurumuzu bozmayacak tır kesin dediğimiz pek çok şeyin anlamsız olduğunu hiç huzurumuza gölge düşürdüğünü düşünüyor çok fazla şeye kesin gözüyle bakmak kumdan kaleler inşa etmek gibidir diyor:)

Gece gece anca bu kadar oldu devrik cümleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…