- 6 Şubat 2018
- 80
- 85
- 3
- 39
AlemsinMerhaba kızlar, evlilik için 21 gün sabah akşam olan esmayi yaptım, bitti. Bir kaç gün sonra bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istedi ama birebir tanıdığı değilde arkadaşının tanıdığıymış. Galiba esmalar ise yaradı evleniyorum diye bi heveslendim ve tanıştım ama olmadı. Hiç elle tutulur, güvenilir bir yan göremedim yani kesinlikle istemeyeceğim türden biri çıktı... O yüzden bugün aşırı derecede umutsuzum.galiba evlilik bana göre değil...
Ayrıca bu aralar kendimi yaşlı, çirkin, silik, yalnız hissediyorumbunyemin olumlamaları kabul süreci sona erdi galiba ama yine de ara sıra buraya bakmaya devam edeceğim. Siz de benim yüzümden olumsuz etkilenmeyin diye bir şey yazmadan okumayi düşünüyorum sadece.
İstikrarlı devam edenleri yürekten tebrik ediyorum.
Sağol canım benimAlemsinturuncusari :)
Daha iyisi olacagi icin o olmamistir. Burda biz sadece guzel seyleri paylasmiyoruz. Basimiza gelen olaylari, bakis acilarimizi paylasiyoruz. Birbirimizden fikir aliyoruz. Sen yazmazsan nerden bilecegiz? Ilk olayla hemen kotu dusunmeye baslamak olumlu dusunceye ters.
Burda olumsuz etkilenme de olmaz merak etme sen. Yazmaya devam et. Hem bu pozitif dusunce anlik bir olay degil yasam bicimi olacak. Uzun, guzel bir surec:)
O cirkin hissetmeler olumlamalarin gecmesinden degil hastaligin yaklasmasindandir. Sen once kendini sev sonra baskalari seni sever...
Mutsuz ve umutsuz olma.
Bu arada ben emdr yontemini uygulatmayi dusunuyorum. Var mi aranizda duyan, bilen?
Ben duymuştum biraz araştırdım galiba sadece uzman psikologla yapılıyor.Alemsinturuncusari :)
Daha iyisi olacagi icin o olmamistir. Burda biz sadece guzel seyleri paylasmiyoruz. Basimiza gelen olaylari, bakis acilarimizi paylasiyoruz. Birbirimizden fikir aliyoruz. Sen yazmazsan nerden bilecegiz? Ilk olayla hemen kotu dusunmeye baslamak olumlu dusunceye ters.
Burda olumsuz etkilenme de olmaz merak etme sen. Yazmaya devam et. Hem bu pozitif dusunce anlik bir olay degil yasam bicimi olacak. Uzun, guzel bir surec:)
O cirkin hissetmeler olumlamalarin gecmesinden degil hastaligin yaklasmasindandir. Sen once kendini sev sonra baskalari seni sever...
Mutsuz ve umutsuz olma.
Bu arada ben emdr yontemini uygulatmayi dusunuyorum. Var mi aranizda duyan, bilen?
Evet canin. Klinik psikologlar yapiyormus. Hatta e m d r ye kayıtlı olmaları gerekiyormuş. Iki arkadaşım gitti biri çok memnun diğeri de Emdr den değil de telkinler den memnun kaldığını söylüyor. Ekşi sözlükte de baktım Genelde insanlar memnun Bir de Buradan sormak istedim acaba deneyim yaşayan var mıdır diye. Çok teşekkür ediyorum sana da:)))Ben duymuştum biraz araştırdım galiba sadece uzman psikologla yapılıyor.
Bugun uzun sureden beri ilk defa yazmak istedim hem de yukaridaki harika paylasiminin uzerine tatlim.Sonra bir baktim ki bu paylasiminda da beni anmissin.Tesaduf mu tabiki degil :) Demistim ya o zamanlar canlar icimden hicbir sosyal medyaya tv ile etkilesim icine giresim gelmiyor.Bu surec hala devam ediyor.Geldik ulkemize isime basladim her zamanki gibi tum pozitifligimle.Ama burdaki ben coskusunu huzurunu icinde yasiyor, cok fazla paylasim yapamiyorum.İcim dolup dolup tasiyor : )))) Diyordum ya esimle bile paylasmiyorum hayallerimi hedeflerimi. Bu daha cok icsel bir sey olduguna artik eminim,icimden gelmiyor.Sadece ani yasamayi seciyorum, icimde yasamayi onlariSanirim buralardan uzak kalmamin nedeni de bu.
Muthis bir evrende yasiyoruz canlar,hep dedigim gibi.Biz degisirsek her sey degisir,cevremizdekiler de degisir hep soyluyorum.Kanallarinizi bolluga berekete acin,nerede nasil oldugunuz hic onemli degil.İyi yada kotu;dogru ya da yanlis yoktur bilincalti icin.Bizim dogrularimiz yanlislarimiz var; kaliplarimizdaki dogruluklari degistirerek hayatimizi her haliyle eglence pistine cevirebilecek guce sahibiz : )))
İcimizdeki geveze ses bize hep guzel seyler fisildasin hep,mesela sunu desin;
Hayat bana her zaman butunuyle tum ihtisamiyla coskuyla keyifle bereketle neseyle gelir.Ben cok degerliyim,essizim,biricigim; kendi degerimi hayatimdaki her olayda her insanda gormeyi seciyorum;zaten oyle de
Merhabalar nasılsınız?siteye girmeyeli çok uzun zaman oldu.Paylaşıklarınızı geriden okumaya başladım.Tam yakınlarımın, arkadaşlarımın ve çevremdekilerin bana değer vermediklerini ,aynı olaylarda banayakın kişilerin başkalarını düşünüp beni unuttuklarını farkedip üzüldüğüm sırada buraya girip kaldığım yerden okuduğumda bu mesajı gördüm. :))). Hep bunları yaşadığım için kendimi değitirmem lazım biliyorum, ama nasıl bilmiyorum. Almam gereken dersi çözemedim.Bugun uzun sureden beri ilk defa yazmak istedim hem de yukaridaki harika paylasiminin uzerine tatlim.Sonra bir baktim ki bu paylasiminda da beni anmissin.Tesaduf mu tabiki degil :) Demistim ya o zamanlar canlar icimden hicbir sosyal medyaya tv ile etkilesim icine giresim gelmiyor.Bu surec hala devam ediyor.Geldik ulkemize isime basladim her zamanki gibi tum pozitifligimle.Ama burdaki ben coskusunu huzurunu icinde yasiyor, cok fazla paylasim yapamiyorum.İcim dolup dolup tasiyor : )))) Diyordum ya esimle bile paylasmiyorum hayallerimi hedeflerimi. Bu daha cok icsel bir sey olduguna artik eminim,icimden gelmiyor.Sadece ani yasamayi seciyorum, icimde yasamayi onlariSanirim buralardan uzak kalmamin nedeni de bu.
Muthis bir evrende yasiyoruz canlar,hep dedigim gibi.Biz degisirsek her sey degisir,cevremizdekiler de degisir hep soyluyorum.Kanallarinizi bolluga berekete acin,nerede nasil oldugunuz hic onemli degil.İyi yada kotu;dogru ya da yanlis yoktur bilincalti icin.Bizim dogrularimiz yanlislarimiz var; kaliplarimizdaki dogruluklari degistirerek hayatimizi her haliyle eglence pistine cevirebilecek guce sahibiz : )))
İcimizdeki geveze ses bize hep guzel seyler fisildasin hep,mesela sunu desin;
Hayat bana her zaman butunuyle tum ihtisamiyla coskuyla keyifle bereketle neseyle gelir.Ben cok degerliyim,essizim,biricigim; kendi degerimi hayatimdaki her olayda her insanda gormeyi seciyorum;zaten oyle de
Geçmiş olsun.geç oldu ama ben yeni gördüm :)).Sagol canim.Gercekten tesaduflerle dolu.Soyle anlatayim hatta esimin burnunda et var artik cok buyumusler.Artik nefes almasini bile zorlastiriyor.Amerikadayken ameliyat gununu filan aldi ama derken bizim gelis tarihi aciklandi artik oraya kalsin dedi nasilsa yakin gidis diye.Neyse geldik buraya.Dr bana da bakti filan nefes almani zorlastiriyor burun seklin dedi, cene geriligi de var zaten dedi : ))) Tabi artik o andan itibaren artik operasyon bana cok dogal geldi.Bir de orda bir suru hasta var.İslem olmuslar filan hep dogallasti gozumde,bilincaltimda.Veee su an kendimi hep aynada gordugum kisi oldum.İcimdeki civil civil insan artik goruntume de yansidi inanin.Binlerce kere sonsuz sukurler olsun Rabbime paralel evrendeki bambaska bir insan beden bulmus gibi ben de.İcimdeki degisim disima da yansidi,eminim buna. Yine tarifi degisik enerjiler icerisindeyim canlar, tum guzellikler harikaliklar zaten hep bizimle.Hayat tum ihtisamiyla akiyor,coskuyla,keyifle,neseyle.Dunyanin neresinde olursaniz olun bu boyle.Cunku ihtisam,mucizenin,harikaligin kendisiyiz
Eki Görüntüle 2131394
Mutlu pazarlar bu aralar benim kafa böyle
arada dibini sıyırmak iyidir (bana göre) çoohhdaa şeapmamalıyım :)
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor hayat ?
Herkes rahat olsun ... herkes gülsün :)
Kızına geçmiş olsunYine bir eşzamanlılık mı desem ne desem bilemedim. Benim kızım da çene ameliyatı olacak bu yıl, kaç yıldır tel tedavisi görüyordu, şimdi ameliyat öneriyorlar. Açıkçası ben epey endişelenmiştim, maşallah sen ne güzel karşılamışsın, inşallah güzel bir şekilde atlatırsınız hem sen, hem kızım. Rabbim kolaylıklar versin.
Sağolasın canım.Kızına geçmiş olsun
Çok sağol bildirim için canım, şimdi izleyebildim çok güzeldi. İyi geldi :)turuncusari bir bak istersen.
Pozitif hatunlar cok guzel bir video. Ben Erdem Taskinsu yu da severim:)
Üzüldüm Canım böyle durumlarda olumlu tarafından bakmak zor oluyor, gerçekten zaman ve efor gerekiyor. Dilerim her şey çok daha güzel olur, belki de bu olaylar seni eskisinden daha aydınlık günlere ulaştırır...Hastalara gecmis olsun ve bol sifa diliyorum. Ben de paylasim yapmak istedim ancak kimsenin modu dusmesin su zamana kadar ne olduysa ne dilediysem hep allahim verdi cok sukur ayni kisiyle de alakali / alakasiz. Benim 21 gunun sonuna yaklasiyoruz ancak maalesef iyi bir sey iyi bir gelismeden ziyade tatsiz aciklamalar duydum. Birileri vasitasiyla. Bittigini, astigini gormus oldum malesef rol yapmadan.. hayirlisi buymus demek istyorum tabiki ama kalbim paramparca neticede hayirlisi da buysa bile birazcik kalp kirikliginin gecmesi zaman ya da efor alacaktir.. boyle benim tarafta.. cok soylenecej bir sey yok maalesef ki cok uzgunum
Ben de psikologa gidip "bende yanlış bir şeyler var ama ne olduğunu bulamıyorum, bulmak için geldim" diyip terapiye başladım birkaç ay önce:)Mutlulugu hak ettigimizi dusunmuyor olabiliriz bilinclatinda.
Bende haller bir garip. Dedim ya psikologa gidecegim. Yine ufaktan kurmaya basladim. Halbuki bahar geldi ne guzel
Hastalara gecmis olsun ve bol sifa diliyorum. Ben de paylasim yapmak istedim ancak kimsenin modu dusmesin su zamana kadar ne olduysa ne dilediysem hep allahim verdi cok sukur ayni kisiyle de alakali / alakasiz. Benim 21 gunun sonuna yaklasiyoruz ancak maalesef iyi bir sey iyi bir gelismeden ziyade tatsiz aciklamalar duydum. Birileri vasitasiyla. Bittigini, astigini gormus oldum malesef rol yapmadan.. hayirlisi buymus demek istyorum tabiki ama kalbim paramparca neticede hayirlisi da buysa bile birazcik kalp kirikliginin gecmesi zaman ya da efor alacaktir.. boyle benim tarafta.. cok soylenecej bir sey yok maalesef ki cok uzgunum
Üzüldüm Canım böyle durumlarda olumlu tarafından bakmak zor oluyor, gerçekten zaman ve efor gerekiyor. Dilerim her şey çok daha güzel olur, belki de bu olaylar seni eskisinden daha aydınlık günlere ulaştırır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?