Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba kızlar, evlilik için 21 gün sabah akşam olan esmayi yaptım, bitti. Bir kaç gün sonra bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istedi ama birebir tanıdığı değilde arkadaşının tanıdığıymış. Galiba esmalar ise yaradı evleniyorum diye bi heveslendim ve tanıştım ama olmadı. Hiç elle tutulur, güvenilir bir yan göremedim yani kesinlikle istemeyeceğim türden biri çıktı... O yüzden bugün aşırı derecede umutsuzum.galiba evlilik bana göre değil...

Ayrıca bu aralar kendimi yaşlı, çirkin, silik, yalnız hissediyorum bunyemin olumlamaları kabul süreci sona erdi galiba ama yine de ara sıra buraya bakmaya devam edeceğim. Siz de benim yüzümden olumsuz etkilenmeyin diye bir şey yazmadan okumayi düşünüyorum sadece.

İstikrarlı devam edenleri yürekten tebrik ediyorum.

Alemsin turuncusari :)

Daha iyisi olacagi icin o olmamistir. Burda biz sadece guzel seyleri paylasmiyoruz. Basimiza gelen olaylari, bakis acilarimizi paylasiyoruz. Birbirimizden fikir aliyoruz. Sen yazmazsan nerden bilecegiz? Ilk olayla hemen kotu dusunmeye baslamak olumlu dusunceye ters.

Burda olumsuz etkilenme de olmaz merak etme sen. Yazmaya devam et. Hem bu pozitif dusunce anlik bir olay degil yasam bicimi olacak. Uzun, guzel bir surec:)

O cirkin hissetmeler olumlamalarin gecmesinden degil hastaligin yaklasmasindandir. Sen once kendini sev sonra baskalari seni sever...

Mutsuz ve umutsuz olma.

Bu arada ben emdr yontemini uygulatmayi dusunuyorum. Var mi aranizda duyan, bilen?

Sağol canım benim

Ben duymuştum biraz araştırdım galiba sadece uzman psikologla yapılıyor.

Ben duymuştum biraz araştırdım galiba sadece uzman psikologla yapılıyor.
Evet canin. Klinik psikologlar yapiyormus. Hatta e m d r ye kayıtlı olmaları gerekiyormuş. Iki arkadaşım gitti biri çok memnun diğeri de Emdr den değil de telkinler den memnun kaldığını söylüyor. Ekşi sözlükte de baktım Genelde insanlar memnun Bir de Buradan sormak istedim acaba deneyim yaşayan var mıdır diye. Çok teşekkür ediyorum sana da:)))
Yalnız topik çok sessizleşti lütfen biraz canlandıralım Hadi kızlar:))))

Merhabalar nasılsınız?siteye girmeyeli çok uzun zaman oldu.Paylaşıklarınızı geriden okumaya başladım.Tam yakınlarımın, arkadaşlarımın ve çevremdekilerin bana değer vermediklerini ,aynı olaylarda banayakın kişilerin başkalarını düşünüp beni unuttuklarını farkedip üzüldüğüm sırada buraya girip kaldığım yerden okuduğumda bu mesajı gördüm. :))). Hep bunları yaşadığım için kendimi değitirmem lazım biliyorum, ama nasıl bilmiyorum. Almam gereken dersi çözemedim.

Geçmiş olsun.geç oldu ama ben yeni gördüm :)).

Eki Görüntüle 2131387

Niye utanıyoruz acaba ... Mutlu olmaktan mı korkuyoruz ... Neden olmasın ?

Eki Görüntüle 2131394
Mutlu pazarlar bu aralar benim kafa böyle
arada dibini sıyırmak iyidir (bana göre) çoohhdaa şeapmamalıyım :)
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor hayat ?

Herkes rahat olsun ... herkes gülsün :)

Mutlulugu hak ettigimizi dusunmuyor olabiliriz bilinclatinda.

Bende haller bir garip. Dedim ya psikologa gidecegim. Yine ufaktan kurmaya basladim. Halbuki bahar geldi ne guzel

Kızına geçmiş olsun

Hastalara gecmis olsun ve bol sifa diliyorum. Ben de paylasim yapmak istedim ancak kimsenin modu dusmesin su zamana kadar ne olduysa ne dilediysem hep allahim verdi cok sukur ayni kisiyle de alakali / alakasiz. Benim 21 gunun sonuna yaklasiyoruz ancak maalesef iyi bir sey iyi bir gelismeden ziyade tatsiz aciklamalar duydum. Birileri vasitasiyla. Bittigini, astigini gormus oldum malesef rol yapmadan.. hayirlisi buymus demek istyorum tabiki ama kalbim paramparca neticede hayirlisi da buysa bile birazcik kalp kirikliginin gecmesi zaman ya da efor alacaktir.. boyle benim tarafta.. cok soylenecej bir sey yok maalesef ki cok uzgunum

Üzüldüm Canım böyle durumlarda olumlu tarafından bakmak zor oluyor, gerçekten zaman ve efor gerekiyor. Dilerim her şey çok daha güzel olur, belki de bu olaylar seni eskisinden daha aydınlık günlere ulaştırır...

Mutlulugu hak ettigimizi dusunmuyor olabiliriz bilinclatinda.

Bende haller bir garip. Dedim ya psikologa gidecegim. Yine ufaktan kurmaya basladim. Halbuki bahar geldi ne guzel
Ben de psikologa gidip "bende yanlış bir şeyler var ama ne olduğunu bulamıyorum, bulmak için geldim" diyip terapiye başladım birkaç ay önce:)
Hâlâ devam ediyorum,kendimi keşfediyorum. Değişiyorum bunu çok net görebiliyorum, aynı zamanda zorlanıyorum da. Bu normalmiş, her doğum sancılı olurmuş çünkü. İmkanın varsa git bence de, tavsiye ederim iyi oluyor arada gidip kendin hakkında farkettiğin şeyleri anlatıp ödevler almak:)

Hahaha aynen ben de olumsuzluk yasadim ve burda yazmadim motivasyon dusmesin diye. Gerci olumsuzluk diyorum ama bence iyi ki boyle oldu.

Hatirlarsaniz beklemesidigim bir anda aramisti. Gorusecektik. Daha dogrusu is yerime gelecekti. Persembe ya da cuma. Geldi mi hayir:)) gelmek zorunda mi? Hayir ama gelmeyecegini haber vermedi. Aramadi ya gelemeyecegim diye. Tam bir ö... cumartesi aradi ben acmadim geri de aramadimInsanlik icin kucuk benin icin buyuk bir adimbir de cumartesi bir organizasyonda bir araya gelecektik. Ayni dernege uyeyiz. Oraya gelmedi. Sebebi ben miyim bilmiyorum. Ama ilk defa boyle bir sey yaptim. Iyi ki yaptim. Her aradiginda ac. Acamazsan sonra ara. Her mesajina cevap ver. Yok artik. Ben de gidisat belirliyorum ve mutluyum. Siz de mutlu olun. Emin olun ki iyi ki boyle olmus diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…