Ben de burda kaç kere soru sormuşumdur kızlara, doğru mu yapıyorum nasıl bir yol izleyeyim diye :) Bundan sonra da Don Miguel Ruiz-Dört Anlaşma’yı tavsiye ederim benzer kalemde kitaplar.
Onu da okudum. Guzeldi ama favorilerim hala B G ve R K:))))Ben simdilerde Louise Hay’in Pozitif dusuncenin gucu’nu okuyorum, fena degil okunabilir :)
Aaa o nee :) kacirdim mi anlayamadm kisaltmayi? :))Onu da okudum. Guzeldi ama favorilerim hala B G ve R K:))))
Aynen okumuştum ve çok beğenmiştimm :):))))
Uzun uzun Yazmayayım dedim kendi kendime kısaltma yapmıştım:)
Bilinçaltının gücü ve rezonans kanunu kitaplarının kısaltmaları
Çok güzelmiş niyetin, olumlaman herşey gönlünce olsun inşallahKızlar kızlar kızlar. Yine ben geldim fikir danışmalarla
Bi türlü tembelliğimden oturup başlayamamıştım 21 gün çalışmama ama sonunda bu gece hislerimi olumlamaya ve niyete dökmeye çalışıp biraz klişe cümlelerle yazdım :) Esmalar konusunda en tesirli olacağını düşündüğünüz desteklerinizi bekliyorum..
Belirli bi kişiyle olmayı istiyosak hayırlısıyla o kişiyi tam olarak istemek gerekiyo diye konuşmuştuk.. Şöle yaptım ben de
X ile yaşanan her şeyi affedip, birbirimize giden mor sevgi yolunda mucizelerle, mutluluk ve huzurla kavuşmaya niyet ediyorum.
Birbirimizi çok seviyoruz ve çok mutlu bir ilişkimiz var. Her konuda iletişimimiz çok açık ve karşılıklı olarak anlayışlıdır.
Birbirimizin mucizesi gibi bakarız gözlerimize. O benim ailemin bir parçası, ben onun. Derin bir tutku ve aşk bağlılığımız var.Beraber çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok ve güçlüyüz.Hayatlarımız birlikte çok mutlu ve huzurlu. Çok şükür.
Gelecek her bir işaret ve adıma kendimi açmaya, gördüğüm her adım için barış içinde bir adım da ben atmaya niyet ediyorum.
Şimdi esmalar olarak Ya Cami Ya Vedud Ya Muksit düşündüm. Ancak benzer niyetleri olumlamaları olan arkadaşlar daha önce çektiği Esma'larla yol gösterirse çok sevinirim :) Sonuçta Allah'ın her ismi kutsal ben de niyetime olumlamama en uygun olanları çekerek yola başlamak isterim
haftanız sevgi dolu geçsin
Coook sagol canimmm hepimizin Allahin izniyle havada suzulen martilar gibi kavusmamiz dilegiyle dileklerimize niyetlerimize :)Çok güzelmiş niyetin, olumlaman herşey gönlünce olsun inşallah
Kızlar kızlar kızlar. Yine ben geldim fikir danışmalarla
Bi türlü tembelliğimden oturup başlayamamıştım 21 gün çalışmama ama sonunda bu gece hislerimi olumlamaya ve niyete dökmeye çalışıp biraz klişe cümlelerle yazdım :) Esmalar konusunda en tesirli olacağını düşündüğünüz desteklerinizi bekliyorum..
Belirli bi kişiyle olmayı istiyosak hayırlısıyla o kişiyi tam olarak istemek gerekiyo diye konuşmuştuk.. Şöle yaptım ben de
X ile yaşanan her şeyi affedip, birbirimize giden mor sevgi yolunda mucizelerle, mutluluk ve huzurla kavuşmaya niyet ediyorum.
Birbirimizi çok seviyoruz ve çok mutlu bir ilişkimiz var. Her konuda iletişimimiz çok açık ve karşılıklı olarak anlayışlıdır.
Birbirimizin mucizesi gibi bakarız gözlerimize. O benim ailemin bir parçası, ben onun. Derin bir tutku ve aşk bağlılığımız var.Beraber çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok ve güçlüyüz.Hayatlarımız birlikte çok mutlu ve huzurlu. Çok şükür.
Gelecek her bir işaret ve adıma kendimi açmaya, gördüğüm her adım için barış içinde bir adım da ben atmaya niyet ediyorum.
Şimdi esmalar olarak Ya Cami Ya Vedud Ya Muksit düşündüm. Ancak benzer niyetleri olumlamaları olan arkadaşlar daha önce çektiği Esma'larla yol gösterirse çok sevinirim :) Sonuçta Allah'ın her ismi kutsal ben de niyetime olumlamama en uygun olanları çekerek yola başlamak isterim
haftanız sevgi dolu geçsin
vay vay vay vayyyy :) enerjiye bak nası temiz nası çekmişşş. tamam hayal kurma ama bence yine de her şey çok güzel olacakkkkkBir de kendimle ilgili bir konu danisayim size. Hafta sonu segir disindaydim cok hareketli ve guzel gecti. Yorgun olarak yuvaya dondum sabahin korunde is derken:))) aksam 8 gibi uyudumsabah da 10 gibi anca kalktim
Ruyamda hepinizin bildigi kisiyi gordum. Ufak bir hatirlatma olarak: aramizda bir sey gecmedi ama karsilikli duygular oldu. Ben 2.5 senedir simdi takinti oldugunu dusundugum duyguyu yasiyorumneyse ruyamda gordum bize gelmis ama sevgili degildik hatta cok komik elimi tutmaya calisiyor annem kiziyor falan
Ana yuregi kizi daha fazla uzulsun istemiyor.
Simdi biliyorsunuz gecen hafta da ruyamda gordum. Ho'oponopono telkinlerine baslamistim.Sahra- bilincaltin temizleniyor demisti yanlis hatirlamiyorsam. Bir de ayin 24 unde buyuk ihtimalle ayni ortamda bulunacagiz. Onlarin etkisiyle ruyamda gordugumu dusunuyorum.
Neysr sabah babam geldi.HayallerimGercekOldu dun aksam biri aradi yetisemedim dedi. Telefonu da almadim yanima bir baktim bu aramis ha dedim cumartesi gunu icin bir sey soracak. O da degil. Yilbasindan cok once biz bi mesajlasmistik. Bana 2 saatini ayirir miain dedim. Ama benim istegim isimle alakaliydi. Brn ona soylemedim is icin oldugunu hani demistin ya bana zaman ayir diye dedi ben de burdayim goruselim. Aaa dedim is boyle boyle ha dedi o onunla gorusmek istedigimi dusundu. Boyle bir sey bekkemiyordu. Tamam da nasil olcak falan ben dedim halledersin falan filan... beklentisi baskaymis.
Elbette oturup umutlanmiyorum bu durumdano zamanlari gectik. 3 sene oldu. Soyle bir karar aldim. O gune dair bir hayal kurmayacagim. Aklima gekdikce ho'oponopono telkin cumlellerini soyleyecegim.
Siz ne dersiniz? Sizce ne yapmaliyim?
Aslinda yazmak istedigim cok sey var da. Bir insanin hayatimi bu kadar etkilemesi...
Olacak demiyoruz. Oldugu icin sukrediyoruzvay vay vay vayyyy :) enerjiye bak nası temiz nası çekmişşş. tamam hayal kurma ama bence yine de her şey çok güzel olacakkkkkben taktikten fln anlamam ama 24ünde bakalım nasıl bi tavır nasıl bi enerji oluşacak aranızdaaa
Evet cnm aldığın karar güzel sen telkinlerine devam et, benım onun ve bütünün en yüksek hayrına olsun, hayatımda güzel gelişmeler oluyor de, bakalım Allah büyük belki herşey hayal ettiğinden daha güzel olur :)Bir de kendimle ilgili bir konu danisayim size. Hafta sonu segir disindaydim cok hareketli ve guzel gecti. Yorgun olarak yuvaya dondum sabahin korunde is derken:))) aksam 8 gibi uyudumsabah da 10 gibi anca kalktim
Ruyamda hepinizin bildigi kisiyi gordum. Ufak bir hatirlatma olarak: aramizda bir sey gecmedi ama karsilikli duygular oldu. Ben 2.5 senedir simdi takinti oldugunu dusundugum duyguyu yasiyorumneyse ruyamda gordum bize gelmis ama sevgili degildik hatta cok komik elimi tutmaya calisiyor annem kiziyor falan
Ana yuregi kizi daha fazla uzulsun istemiyor.
Simdi biliyorsunuz gecen hafta da ruyamda gordum. Ho'oponopono telkinlerine baslamistim.Sahra- bilincaltin temizleniyor demisti yanlis hatirlamiyorsam. Bir de ayin 24 unde buyuk ihtimalle ayni ortamda bulunacagiz. Onlarin etkisiyle ruyamda gordugumu dusunuyorum.
Neysr sabah babam geldi.HayallerimGercekOldu dun aksam biri aradi yetisemedim dedi. Telefonu da almadim yanima bir baktim bu aramis ha dedim cumartesi gunu icin bir sey soracak. O da degil. Yilbasindan cok once biz bi mesajlasmistik. Bana 2 saatini ayirir miain dedim. Ama benim istegim isimle alakaliydi. Brn ona soylemedim is icin oldugunu hani demistin ya bana zaman ayir diye dedi ben de burdayim goruselim. Aaa dedim is boyle boyle ha dedi o onunla gorusmek istedigimi dusundu. Boyle bir sey bekkemiyordu. Tamam da nasil olcak falan ben dedim halledersin falan filan... beklentisi baskaymis.
Elbette oturup umutlanmiyorum bu durumdano zamanlari gectik. 3 sene oldu. Soyle bir karar aldim. O gune dair bir hayal kurmayacagim. Aklima gekdikce ho'oponopono telkin cumlellerini soyleyecegim.
Siz ne dersiniz? Sizce ne yapmaliyim?
Aslinda yazmak istedigim cok sey var da. Bir insanin hayatimi bu kadar etkilemesi...
Amin, insallah:)Evet cnm aldığın karar güzel sen telkinlerine devam et, benım onun ve bütünün en yüksek hayrına olsun, hayatımda güzel gelişmeler oluyor de, bakalım Allah büyük belki herşey hayal ettiğinden daha güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?