Teşekkür ederim cevabın için.
Ben sağlıkta dahil hayatımın her alanında sorun yaşıyrum. Bu topiği bulduğumda ayağa kalkamaz durumdaydım.Aylarca yatmıştım, daha önce pozitif düşünceyle ilgili bir iki kitap okumuştum ama tam tanışmam bir arkadaşım sayesinde oldu. sonra araştırırken burayı buldum buası bana gerçekten mutluluk vrd. evet hala ağır bir hastalığa sahibim, ama ayağa kalktım, ilk zamanlar yürüyemiyordum şimdi hızlı yürüyebiliyorum. Sizlere teşekkür ederim böyle güzel birkonu açtığınız için ve bilgilerinizi paylaştığınız için ben çok yararlandım.
Ama bazı şeyler iyi giderken tersine döndü,eskisi gibi oldu.Tam kısır döngüler yaşıyorum.İŞyerinde sorun yaşıyorum mesela kolay iş başkalarına verilirken, bana nerede sorunlu, zor iş yada insanlara bakmak (çoğu önyargıyla sorunlu şekilde geliyor) kalıyor. Kendileri herşeyi söylerken benim söylediğim ufak şey sorun oluyor. Bizden sorumlu kişiye bir kere söyledim,ilkinde banada o işten verdi.Bugün başka bir konuya tepki vrdim ama ben yanlış anlamışım. Sonra da bu konuyu açtım, kendide bildiği ve herşeyi kendide sistemde görebildiği halde inkar etti,isim istdi,bende amirle konuşacağımı söyldim. Bu insan tuvalete gitmeme laf edip,gitme dyip. birinde ayağa kalktığımda yerime oturmamı söyledi,saat başı sigara içerken(bunları farklı birimlerdede yaşadım). Birde benimle ilgilenen biri var ama bnimle inatlaşıyr, ben biraz ters davransam ya başkasına teklif ediyor, yada sabah akşam ve öğln bir kızla geziyor,sürekli beraberler ama bnimlede ilgili,sevgililer mi bilmiyorum. ve benimle inat halinde. Bunlar için ne yapmam lazım, nasıl düşünmem, nasıl olumlamalar yapmalıyım.Yüzüm yumuşak kimseyi kırmayım drkn insanlar beni kırıyor,ben tpki vrince kötü bir hal alıyor.Çok uzun yazdım kusura bakmayın, Yardımcı olursanız sevinirim.