Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba gunaydin.
Bende de olumlama adına şöyle şeyler yasaniyor.

Ben esimin ailesiyle gorusmuyorum.
Bu konuda cok haksızlığa uğradım, dedikodu yapıldı, hakkım yendi hem maddi hem manevi.

7 yıldır gorusmuyorum ama bana yapılanlarda hep icime oturmuştu.

Surekli her esmamda her duamda Allahım kim ne hakkımda düşünüyorsa ona 2 katını ver dedim.
Çünkü çok ağladım cok canim yandı zamninda.
Mazlum olan bensem eger hakkım olanı onlarda bırakma dedim.
Çünkü benim esim ıssız gezerken onlar esimle yaptıkları ortak işlerin paralarını yiyorlardi.

Şuan hallerini size anlatamam

Ben bununla övunmuyorum.
Sadece ilahi adaletin tecellisini anlatmak icin yazdim.

Sadece inanin.
Tevekkul edin.

O keyif yapan kaynim suan hasta ve calisamiyor.
Karısı 45 yaşından sonra ise girdi.
Cocuk evlendiriyorlar düğünlere gelen bir Allah'ın kulu yok.
Üzerine kendileri kardeşler arasında da kavgalilar kusler.

Birbirlerinin cocuklarinin düğünlerine gitmiyorlar.

Bunlar vakti zamanında beni dışlayan birlik olan insanlardi.

Ben yinede düğünlerine gittim esimin yanında oldum esimi mahcup etmedim onlar utandilar.

Şuan onlar birbirine dusman.

Ben unutuldum yani.

Allah cok buyuk ve ilahi adalet hic şaşmıyor
Er yada geç.

Çokça dua bolca tevekkül.
Evet gerçektende ilahi adalet var, bazı insanlar yaptıkları yanlarına kar kalacak zannediyorlar, hiçte öyle değil. Allah her zaman doğru ve iyilerin yanında ben böyle inanıyorum.Çok iyi hatırlıyorum 14 yıl önceydi daha olumlamalardan haberim bile yoktu.Babam çok hastaydı ve o an benden başka bakacak kimse yoktu.o sırada bende rahatsızdım. Amirim yıllık iznimi vermedi yıl sonu iş çok bahanesiyle sadece 7 gün iznim vardı ve yıl sonundan çok önce bitecekti. doktora gidecem dedim önceden rapor almayımı düşünüyorsun diyerek bir sürühakaret etti beni ağlattı ne kadar anlattıysamda dinlemedi.Raporum bitti işe başladım, 10 gün sonra kendiside kaza gçirdi hastannde yattı,yıl sonundan önce.Arkadaşım bak sana böyle yapmıştı kendi başına geldi diyince farkettim.
Yine 4 yıl kadar önce bir haksızlığı söyldiğim kişi görmüyor muyum benim gözüm kör mü dedi,haksızlığa devam etti, 1 hafta sonra rahatsızlık geçirdi göremez oldu bizden yardım istiyordu.

Aynen bende işe dönünce sorunlar tekrarladı. Bnimde senin gibi düşündüğüm oluyor :))). Haklısın bakış açımı dğiştirmem ve gerekli derslri almam lazım.Bunu yapabilsem çok şeyi aşacağım. Ama artık çok olumlu düşünüyorum.Bir arkadaşım var mesela çok iyi biri,çok uzun yıllardır arkadaşız. onun konuşmaları artık çok olumsuz geliyor, Bir ara bana biraz daha yaşlanınca sende şekerde çıkar dedi,geçenlerde menopaza ne zaman gireceksin, yaşımdan dolayı evlensende çocuğun olmaz gibi şeyler diyor.Eskiden olsa normal karşılardım. Ama şimdi olumsuz buluyorum kendisinede söylüyorum,böyle şeyler konuşmayalım, neden olsun olmaz diye.
Cok iyi bir arkadas degil sanirim. Aliskanlik olmus gibi... elbette benim haddime degil ama o son cumleleri oyle hissettirdi.

Tesekkur ederim tatlim o hepimizin muhtesemligi :halay:Evvvettttt çiçekler patir patir patlarken niyetlerimizle ektigimiz fidanlar olarak patır patir patlasin.Hem icimizde hem disimizda açılsin baharlar,isil isil parlasin kalbimizdeki güneşimiz.İcimizdeki dünyayi aydinlatalim ki disimiz da aydinlik olsun bea :KK200::KK49:
Enerjiniz o kadar belli oluyor ki, yazılarınızdan bende enerji alıyorum.

Evet gerçektende ilahi adalet var, bazı insanlar yaptıkları yanlarına kar kalacak zannediyorlar, hiçte öyle değil. Allah her zaman doğru ve iyilerin yanında ben böyle inanıyorum.Çok iyi hatırlıyorum 14 yıl önceydi daha olumlamalardan haberim bile yoktu.Babam çok hastaydı ve o an benden başka bakacak kimse yoktu.o sırada bende rahatsızdım. Amirim yıllık iznimi vermedi yıl sonu iş çok bahanesiyle sadece 7 gün iznim vardı ve yıl sonundan çok önce bitecekti. doktora gidecem dedim önceden rapor almayımı düşünüyorsun diyerek bir sürühakaret etti beni ağlattı ne kadar anlattıysamda dinlemedi.Raporum bitti işe başladım, 10 gün sonra kendiside kaza gçirdi hastannde yattı,yıl sonundan önce.Arkadaşım bak sana böyle yapmıştı kendi başına geldi diyince farkettim.
Yine 4 yıl kadar önce bir haksızlığı söyldiğim kişi görmüyor muyum benim gözüm kör mü dedi,haksızlığa devam etti, 1 hafta sonra rahatsızlık geçirdi göremez oldu bizden yardım istiyordu.
Kesinlikle yasarken ben de anlamiyordum. Artik farkina variyorum ve cok daha fazla cekiyorum mucizeleri...:)

Cok iyi bir arkadas degil sanirim. Aliskanlik olmus gibi... elbette benim haddime degil ama o son cumleleri oyle hissettirdi.
Alışkanlık galiba,neden dediğimde yaşa bağlıyor,bilimsel olarak böyle diyor. Daha ileri yaşlarda çocuk sahibi olanlar var dediğimde o insanı çok zor bulur dedi bbende neden beni bulmasın benide bulur dedim. Aslında bende arkadaşlığımızı sorguluyorum bazı konularda beni düşünüyor biliyorum ama çok yakın arkadaşın olması gerektiği gibi değil. BEn hastayken çok uzun süre işe gidemediğim için benimle ilgilenen kişiyi görüyormusun diye sormuştum bana ben onunla ilgilenemem başka şeyler düşünüyorum demişti,halbuki ekstradan çaba sarfetmeyecekti. Daha sonra 2 yıldır tanıdığı bir kız için o isterse yapardın dediğimde bana söylediği şey o benim gözümün önündeydi. Uzaklaşmaya başladım biraz bu aralar.

Alışkanlık galiba,neden dediğimde yaşa bağlıyor,bilimsel olarak böyle diyor. Daha ileri yaşlarda çocuk sahibi olanlar var dediğimde o insanı çok zor bulur dedi bbende neden beni bulmasın benide bulur dedim. Aslında bende arkadaşlığımızı sorguluyorum bazı konularda beni düşünüyor biliyorum ama çok yakın arkadaşın olması gerektiği gibi değil. BEn hastayken çok uzun süre işe gidemediğim için benimle ilgilenen kişiyi görüyormusun diye sormuştum bana ben onunla ilgilenemem başka şeyler düşünüyorum demişti,halbuki ekstradan çaba sarfetmeyecekti. Daha sonra 2 yıldır tanıdığı bir kız için o isterse yapardın dediğimde bana söylediği şey o benim gözümün önündeydi. Uzaklaşmaya başladım biraz bu aralar.
Sen gormeye baslamissin zaten. Cok zaman gecmeden daha da uzaklasirsin. Onu birak ki yeni arkadaslar girsin hayatina:)

Sen gormeye baslamissin zaten. Cok zaman gecmeden daha da uzaklasirsin. Onu birak ki yeni arkadaslar girsin hayatina:)
Haklısın yeni arkadaşlar edinmem gerektiğini bende düşünüyorum.Dediğim gibi bir çok konuda beni unutuyor.aslında bendende kaynaklanıyor hem çok mütevazi davranıyorum, hem de bazı şeyleri farketsem de karşımdaki kırılmasın, üzülmesin diye ses çıkarmıyordum. Bu nasılsa bir şey söylmiyor her koşulda cepte diye düşünüyor herhalde. Artık söylüyorum, şaşırıyor zaten. :))

Hep şikayet ettim galiba, ufakta olsa iyi şyler olmuyor değil.Benim saçlarım aslında güzel herkes beğenir ama nedense işe gittiğimde biri anyada diğeri konyada gibi dururdu, olumlama yapmaya başladım benim saçlarım her şart ve ortamda özellikle işe giderken güzel duruyor diye şimdi çaba sarf etmeden güzel duruyor. ve geçenlerde bir eşyam kırıldı tamirci bunun parçası zor bulunur bir ihtimal dedi bende bulunur dedim.Ve bulundu :))).

Hep şikayet ettim galiba, ufakta olsa iyi şyler olmuyor değil.Benim saçlarım aslında güzel herkes beğenir ama nedense işe gittiğimde biri anyada diğeri konyada gibi dururdu, olumlama yapmaya başladım benim saçlarım her şart ve ortamda özellikle işe giderken güzel duruyor diye şimdi çaba sarf etmeden güzel duruyor. ve geçenlerde bir eşyam kırıldı tamirci bunun parçası zor bulunur bir ihtimal dedi bende bulunur dedim.Ve bulundu :))).
Iste boyle:)

Screenshot_20180407-194434.webp

Herkese mutlu pazarlar :KK49: uzun zamandır foruma giremedim, uzak kaldım :( (2.mesajım bu:olamaz:) Negatifken de foruma girmek istemedim çünkü doğru enerjimi veremezdim. Benim için karışık bir yıl her açıdan. Mesela kaç sene önceki olumsuz olayların benzerlerini farklı mekanlarda farklı insanlarla yaşayana dek...aslında değişmediğimi kendimi tanımadığımı fark ettim. Bazı şeyleri halının altına süpürmüşüm geçtiğini zannetmişim ama geçmemiş bu yüzden önce kendi iç huzurumu sağlamak yani aslında kendimi tanıma adına bir keşfe çıkmaya karar verdim, acemiyim ama yapabileceğime inanıyorum. Örneğin ilk fark ettiğim şey başkalarına(özellikle arkadaşlarıma) elimden geldiğince sorunlarına yardım etmeye hayata olumlu açılardan bakmalarına yardımcı olmaya çalışmıştım. Ama aslında iyiysem iyilermiş.. Şimdi de ben geriledim, pembe gözlüklerimin kaybolduğunu anladım ve insanlara gereğinden fazla fedakarlık yapmamak gerektiğini de. Herkes artık bir başkasının sorununu dinlemek dahi istemiyor. Dinlese bile söyledikleri kırıcı eleştirilerle diyorsunuz anlatmasam daha iyiymiş.Tabii insanlar kendi özel hayatlarındaki sorunlarla boğuşunca bir başkasının derdini de dinlemek istemez bunu anlayabiliyorum ama karşındaki insana da kendi dertlerini anlatır rahatlamak için... Kusura bakmayın uzun oldu, biraz içimi döktüm. Bu arada Bilinçaltının Gücü adlı kitabı okudum. Çok beğendim, tavsiye ederim. Şimdi de Olanı Sevmek adlı kitaba başlayacağım. :KK54:

Bir Hint masalına göre, kedi korkusundan devamlı endişe eden ve üzüntü içinde yaşayan bir fare vardır.
Bir büyücü ona acır ve fareyi bir kediye dönüştürür. Fare, kedi olur olmaz bu sefer de köpekten korkmaya başlar. Büyücü bu kez onu bir kaplana dönüştürür. Fakat bu kez de avcıdan korkmaya başlar.
Büyücü bakar ki onun korkusunu yenmeye imkan yok, ibret alınacak şu öğüdü verir:
"Sen cesaretsiz, korkak birisin, tekrar fareye dön. Sende sadece farenin yüreği var. Bu nedenle ben sana yardım edemem..."

*Akın Alıcı/ "Hayata Yön Veren Sözler" adlı kitabından*

Teşekkür ederim cevabın için.
Ben sağlıkta dahil hayatımın her alanında sorun yaşıyrum. Bu topiği bulduğumda ayağa kalkamaz durumdaydım.Aylarca yatmıştım, daha önce pozitif düşünceyle ilgili bir iki kitap okumuştum ama tam tanışmam bir arkadaşım sayesinde oldu. sonra araştırırken burayı buldum buası bana gerçekten mutluluk vrd. evet hala ağır bir hastalığa sahibim, ama ayağa kalktım, ilk zamanlar yürüyemiyordum şimdi hızlı yürüyebiliyorum. Sizlere teşekkür ederim böyle güzel birkonu açtığınız için ve bilgilerinizi paylaştığınız için ben çok yararlandım.
Ama bazı şeyler iyi giderken tersine döndü,eskisi gibi oldu.Tam kısır döngüler yaşıyorum.İŞyerinde sorun yaşıyorum mesela kolay iş başkalarına verilirken, bana nerede sorunlu, zor iş yada insanlara bakmak (çoğu önyargıyla sorunlu şekilde geliyor) kalıyor. Kendileri herşeyi söylerken benim söylediğim ufak şey sorun oluyor. Bizden sorumlu kişiye bir kere söyledim,ilkinde banada o işten verdi.Bugün başka bir konuya tepki vrdim ama ben yanlış anlamışım. Sonra da bu konuyu açtım, kendide bildiği ve herşeyi kendide sistemde görebildiği halde inkar etti,isim istdi,bende amirle konuşacağımı söyldim. Bu insan tuvalete gitmeme laf edip,gitme dyip. birinde ayağa kalktığımda yerime oturmamı söyledi,saat başı sigara içerken(bunları farklı birimlerdede yaşadım). Birde benimle ilgilenen biri var ama bnimle inatlaşıyr, ben biraz ters davransam ya başkasına teklif ediyor, yada sabah akşam ve öğln bir kızla geziyor,sürekli beraberler ama bnimlede ilgili,sevgililer mi bilmiyorum. ve benimle inat halinde. Bunlar için ne yapmam lazım, nasıl düşünmem, nasıl olumlamalar yapmalıyım.Yüzüm yumuşak kimseyi kırmayım drkn insanlar beni kırıyor,ben tpki vrince kötü bir hal alıyor.Çok uzun yazdım kusura bakmayın, Yardımcı olursanız sevinirim.

Cok cok gecmis olsun umarim bir an once sagliginiza kavusursunuz. Biliyorsunuz uzman degilim sadece okuduklarim ve deneyimlerimden yola cikarak yaziyorum. Simdi kabul etmelisiniz ki bu kisilerden dolayi boyle degilsiniz; boyle oldugunuz icin bu kisiler ve olaylar var.Yani siz degismediginiz surece a kisi degil x kisisi gelir yine ayni seyler yasarsiniz.Sadece hayata ve kendinize guvenene kadar.Bilmiyorum ama kucukken fazla sorumluluklariniz filan mi vardi,mesela anneniz yok olur ya da cok calisir.Yemekleri siz hazirlar yaparsjniz, basinizin caresine bakmak zorundasinizdir ve gelecegi surekli planlamak zorundasinizdir...Ne bileyim ilk aklima bunlar geldi...Daha once yasadiginiz degersizlik olaylariyla sizin hali hazirdaki olumsuzlugunuzla birlesip kroniklesmis olabilir mi ?Kendinize disaridan bir bakar misiniz, cocugunuz olur ya da cok deger verdiginiz bir insan olur iste o olun.Cevrenizdeki herhangi biri ona kotu bir soz soylesin ya da kotu bir davranista bulunsun ne yapardiniz.Cocugunuzun ya da deger verdiginiz kisinin hic bunu hak etmedigini dusunur, o kisiyi savunurdunuz dimi.İste bunu icten bir sekilde kendinize uygulamaniz gerekiyor.Boylelikle baskasi da sizin ic iletisiminizi bilincalti yoluyla hissedecek.Size saygi duyacak, birak zor is vermeyi belki aklina bile gelmeyecek aman zahmet olur hissi gibi.Baskalarina kizmadan , neden bana oyle davraniyorlar demeden once ne munasebet ben harika ve cok degerli bir insanim o onun kotulugu diyebilmelisiniz icten bir sekilde. Boylelikle size sizi yansitan insanlar cikacak ya da degisecekler size karsi. Bir de insanlarin sizinle cekinerek konustugunu imajine edebilir misiniz, hani cok korkulan saygi duyulan bir yoneticiye karsi cekingen bir personelin hissettigi cekingenlik gibi.iste ayni duygularin size karsi duyuldugunu hissedebilir misiniz lutfen.Sizde olacak olan duygu farkini yasamanizi istiyorum.Bunu tekrar tekrar uygulayin hatta o cekingen personellerin size zor is getiren insanlar oldugunu filan dusunun.Eger basarili imajinasyon yaparsiniz o kisiler gercek anlamda bunu hissedecekler, o zaman iste keyfini cikartirsiniz bu durumun ve sonraki deneyimlerinizin : )))) Lutfen kendi degerinizi bilin olur mu :KK200:

Cok cok gecmis olsun umarim bir an once sagliginiza kavusursunuz. Biliyorsunuz uzman degilim sadece okuduklarim ve deneyimlerimden yola cikarak yaziyorum. Simdi kabul etmelisiniz ki bu kisilerden dolayi boyle degilsiniz; boyle oldugunuz icin bu kisiler ve olaylar var.Yani siz degismediginiz surece a kisi degil x kisisi gelir yine ayni seyler yasarsiniz.Sadece hayata ve kendinize guvenene kadar.Bilmiyorum ama kucukken fazla sorumluluklariniz filan mi vardi,mesela anneniz yok olur ya da cok calisir.Yemekleri siz hazirlar yaparsjniz, basinizin caresine bakmak zorundasinizdir ve gelecegi surekli planlamak zorundasinizdir...Ne bileyim ilk aklima bunlar geldi...Daha once yasadiginiz degersizlik olaylariyla sizin hali hazirdaki olumsuzlugunuzla birlesip kroniklesmis olabilir mi ?Kendinize disaridan bir bakar misiniz, cocugunuz olur ya da cok deger verdiginiz bir insan olur iste o olun.Cevrenizdeki herhangi biri ona kotu bir soz soylesin ya da kotu bir davranista bulunsun ne yapardiniz.Cocugunuzun ya da deger verdiginiz kisinin hic bunu hak etmedigini dusunur, o kisiyi savunurdunuz dimi.İste bunu icten bir sekilde kendinize uygulamaniz gerekiyor.Boylelikle baskasi da sizin ic iletisiminizi bilincalti yoluyla hissedecek.Size saygi duyacak, birak zor is vermeyi belki aklina bile gelmeyecek aman zahmet olur hissi gibi.Baskalarina kizmadan , neden bana oyle davraniyorlar demeden once ne munasebet ben harika ve cok degerli bir insanim o onun kotulugu diyebilmelisiniz icten bir sekilde. Boylelikle size sizi yansitan insanlar cikacak ya da degisecekler size karsi. Bir de insanlarin sizinle cekinerek konustugunu imajine edebilir misiniz, hani cok korkulan saygi duyulan bir yoneticiye karsi cekingen bir personelin hissettigi cekingenlik gibi.iste ayni duygularin size karsi duyuldugunu hissedebilir misiniz lutfen.Sizde olacak olan duygu farkini yasamanizi istiyorum.Bunu tekrar tekrar uygulayin hatta o cekingen personellerin size zor is getiren insanlar oldugunu filan dusunun.Eger basarili imajinasyon yaparsiniz o kisiler gercek anlamda bunu hissedecekler, o zaman iste keyfini cikartirsiniz bu durumun ve sonraki deneyimlerinizin : )))) Lutfen kendi degerinizi bilin olur mu :KK200:
Çok teşekkür ederim hem geçmiş olsun dilekleriniz için hem de cevabınız için. kendimi değiştirmem lazım farkına vardım.Değerlilik olumlamalarımı aksattım. Tespitiniz çok doğru evet hep geleceği planlamak zorunda kaldım, fazla ezildim. Yalnız büyüdüm ilkokula başlayana kadar arkadaşsız.7-8yaşlarında tüm evi temizlerdim,kndim isterdim teyze,hala vb. kendiçocuklarına kıyamaz bana yaptırırlardı bazı şeyleri itiraz ettimmi ben suçlu olurdum.13-14 yaşından beri çalışıyorum kendi işyerimiz vardı.16 yaşında annem hastalandı bir kaç ay başka şehirde tedavi gördü o yokken ve geldikten sonra tüm yük beim üzerimdeydi.işyeri, ev işleri, yemek,kardeşler ve ders çalıştırma,anne gelince misafirler ve anneye bakma vb. Ve tüm bunlara rağmen beğenilmeme, eleştirilme, maddi ve manevi hep sıkıntı çekme.Sonra işe girip yine ailene destek olmak,senin ihtiyacın varken ailenin kendi kardeşlerine ve yiğenlerine yardımları, aileni, kardeşlerini onların geleceğini ve onların düşünemediğini düşünmek ve senden hep bir şeyler talep edilmesi.Annenin, sonra babanın ölümü ve tamamen tüm yükün üzerime kalması ve destek olunmadığı gibi hep daha fazlasının istenmesi.Bunlar beni yordu.40lı yaşlardayım ama hayatım düzene girmedi, bekarım(Allahtan yaşımdan küçük gösteriyorum).Dediklerinizi uygulayacağım çok teşekkür ederim hiç düşünmemiştim bu tip imajineleri :)))) Kıyafet bile alırken kardeşlerime alırdım ben son sıradaydım.Şimdi önce ben diyorum.Kıyafet makyaja önem vermezdim bir süredir veriyorum. Başka yapabileceğim şeyler var mı? Kendi değerimi oluşturmam için. Biliyorum biraz masraflı oldum.

Yapmaya başladım bile,başka şeyler içinde yapıyorum. Kendimi çok mutlu hissediyorum sanki olmuş gibi. Halbuki biraz önce böyle değildim.Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız,hem siz hem buradaki herkes.

Cevrenizdeki herhangi biri ona kotu bir soz soylesin ya da kotu bir davranista bulunsun ne yapardiniz.Cocugunuzun ya da deger verdiginiz kisinin hic bunu hak etmedigini dusunur, o kisiyi savunurdunuz dimi.İste bunu icten bir sekilde kendinize uygulamaniz gerekiyor.Boylelikle baskasi da sizin ic iletisiminizi bilincalti yoluyla hissedecek.
Ne kadar guzel bir dusunce:) Bayildim ornege...

merhaba kızlar
iki aydır burayı okuyorum olumlamalara devam ediyorum ama neden daha kötüye gitti anlamadım
istemeden olumsuz enerji mi gönderdim acaba evrene
olumlu mutlu neşeli biri olmak istiyorum ve bunları sadece kendim için istiyorum
her şey düzelcek ,düzeliyor ,inanıyorum
belki de şu an sınavdayım,sabrım deneniyor,diye de düşünüyorum

Çok teşekkür ederim hem geçmiş olsun dilekleriniz için hem de cevabınız için. kendimi değiştirmem lazım farkına vardım.Değerlilik olumlamalarımı aksattım. Tespitiniz çok doğru evet hep geleceği planlamak zorunda kaldım, fazla ezildim. Yalnız büyüdüm ilkokula başlayana kadar arkadaşsız.7-8yaşlarında tüm evi temizlerdim,kndim isterdim teyze,hala vb. kendiçocuklarına kıyamaz bana yaptırırlardı bazı şeyleri itiraz ettimmi ben suçlu olurdum.13-14 yaşından beri çalışıyorum kendi işyerimiz vardı.16 yaşında annem hastalandı bir kaç ay başka şehirde tedavi gördü o yokken ve geldikten sonra tüm yük beim üzerimdeydi.işyeri, ev işleri, yemek,kardeşler ve ders çalıştırma,anne gelince misafirler ve anneye bakma vb. Ve tüm bunlara rağmen beğenilmeme, eleştirilme, maddi ve manevi hep sıkıntı çekme.Sonra işe girip yine ailene destek olmak,senin ihtiyacın varken ailenin kendi kardeşlerine ve yiğenlerine yardımları, aileni, kardeşlerini onların geleceğini ve onların düşünemediğini düşünmek ve senden hep bir şeyler talep edilmesi.Annenin, sonra babanın ölümü ve tamamen tüm yükün üzerime kalması ve destek olunmadığı gibi hep daha fazlasının istenmesi.Bunlar beni yordu.40lı yaşlardayım ama hayatım düzene girmedi, bekarım(Allahtan yaşımdan küçük gösteriyorum).Dediklerinizi uygulayacağım çok teşekkür ederim hiç düşünmemiştim bu tip imajineleri :)))) Kıyafet bile alırken kardeşlerime alırdım ben son sıradaydım.Şimdi önce ben diyorum.Kıyafet makyaja önem vermezdim bir süredir veriyorum. Başka yapabileceğim şeyler var mı? Kendi değerimi oluşturmam için. Biliyorum biraz masraflı oldum.

Tahmin ettigim,tarif etmek istedigim bunlardi canim. Ama hic sorun degil inan ki.An dan baska bir zaman dilimi yok emin ol.Yani su an kac yasinda olursan ol o an sonsuzdur.Ne gecmis ne gelecek hepsi birer hictir.Zaten bir kere gercek sifa gerceklestiginde an 'in degerine daha da varirsin ve tum zamanlarin sifalanir,bunu tum hucrelerin coskuyla sana ifade eder.Taaa kucuklugunden beri yasadiklarinin hepsi sonuclar,hicbiri birbirinin nedeni degil. Nedenler daha derinde.Bu yasadiklarinla sana gosterilmeye calisiliyor sadece.Oncelikle ailen akrabalarin sonrada is hayatindaki insanlar sadece ayna gorevi goruyor.Sen ipleri eline aldikca kendini sevdikce deger verdikce sifalanma baslayacak.Kendine verdigin degerle baskalarini daha da affedeceksin, sonra farkedeceksin ki asil affetmen gereken kisi sensin.Ama bu taaaa gecmislerden gelen senle ilgili olacak.Biz sadece hastaliklari genleri almiyoruz gecmisten suclamalari,utanclari,nefretleri de aliyoruz atalardan...Yavas yavas bu negatif duygular seni biraktikca sagligina kavusacak,orjinal gercek ic huzura varacaksin insallahhh tatlim. Bence baslamissinda zaten, cok daha eminsin farkindasin zaten.Bol bol gecmis yazilari oku lutfen,kitaplari al ozumse onlari.Yaz buraya icinden geldikce.Olumsuz olman hic onemli degil,hepimiz olumsuz olabiliyoruz gun icinde.Sanki basa donuyor gibi oluyorum bazen sahsen negatif negatif dusunurken buluyorum kendimi ama sonra yine basliyorum bunlar hep ayna sadece olumla diyorum kendime telkin ediyorum.İste oyle...

baş sayfadan itibaren okuyorum ben de .notlar alıyorum
örneğin bir ideo vardı.şu söz çok hoşuma gitti
insanlar çöp kamyonu gibidir,bir gün gelir,sebepsiz ,içindekileri size boşaltırlar
sakinol,gül geç,elini salla
maalesef ben deçok hata yaptım
şimdi hatalarımın bedelini ödüyorum belki de
en güzeli çöp kamyonu olan insanlara gülüp geçmek...

Back
X