- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
Evet gerçektende ilahi adalet var, bazı insanlar yaptıkları yanlarına kar kalacak zannediyorlar, hiçte öyle değil. Allah her zaman doğru ve iyilerin yanında ben böyle inanıyorum.Çok iyi hatırlıyorum 14 yıl önceydi daha olumlamalardan haberim bile yoktu.Babam çok hastaydı ve o an benden başka bakacak kimse yoktu.o sırada bende rahatsızdım. Amirim yıllık iznimi vermedi yıl sonu iş çok bahanesiyle sadece 7 gün iznim vardı ve yıl sonundan çok önce bitecekti. doktora gidecem dedim önceden rapor almayımı düşünüyorsun diyerek bir sürühakaret etti beni ağlattı ne kadar anlattıysamda dinlemedi.Raporum bitti işe başladım, 10 gün sonra kendiside kaza gçirdi hastannde yattı,yıl sonundan önce.Arkadaşım bak sana böyle yapmıştı kendi başına geldi diyince farkettim.Merhaba gunaydin.
Bende de olumlama adına şöyle şeyler yasaniyor.
Ben esimin ailesiyle gorusmuyorum.
Bu konuda cok haksızlığa uğradım, dedikodu yapıldı, hakkım yendi hem maddi hem manevi.
7 yıldır gorusmuyorum ama bana yapılanlarda hep icime oturmuştu.
Surekli her esmamda her duamda Allahım kim ne hakkımda düşünüyorsa ona 2 katını ver dedim.
Çünkü çok ağladım cok canim yandı zamninda.
Mazlum olan bensem eger hakkım olanı onlarda bırakma dedim.
Çünkü benim esim ıssız gezerken onlar esimle yaptıkları ortak işlerin paralarını yiyorlardi.
Şuan hallerini size anlatamam
Ben bununla övunmuyorum.
Sadece ilahi adaletin tecellisini anlatmak icin yazdim.
Sadece inanin.
Tevekkul edin.
O keyif yapan kaynim suan hasta ve calisamiyor.
Karısı 45 yaşından sonra ise girdi.
Cocuk evlendiriyorlar düğünlere gelen bir Allah'ın kulu yok.
Üzerine kendileri kardeşler arasında da kavgalilar kusler.
Birbirlerinin cocuklarinin düğünlerine gitmiyorlar.
Bunlar vakti zamanında beni dışlayan birlik olan insanlardi.
Ben yinede düğünlerine gittim esimin yanında oldum esimi mahcup etmedim onlar utandilar.
Şuan onlar birbirine dusman.
Ben unutuldum yani.
Allah cok buyuk ve ilahi adalet hic şaşmıyor
Er yada geç.
Çokça dua bolca tevekkül.
Yine 4 yıl kadar önce bir haksızlığı söyldiğim kişi görmüyor muyum benim gözüm kör mü dedi,haksızlığa devam etti, 1 hafta sonra rahatsızlık geçirdi göremez oldu bizden yardım istiyordu.