- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158

Hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu tavsiye ederim.
Bir de mistik yol kanali youtube de. Nacizane tavsiyelerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar
iki aydır burayı okuyorum olumlamalara devam ediyorum ama neden daha kötüye gitti anlamadım
istemeden olumsuz enerji mi gönderdim acaba evrene
olumlu mutlu neşeli biri olmak istiyorum ve bunları sadece kendim için istiyorum
her şey düzelcek ,düzeliyor ,inanıyorum
belki de şu an sınavdayım,sabrım deneniyor,diye de düşünüyorum
Geçmiş yazıları okumuştum hatta buraya yazmıştım. Sanada yazmıştım.Ama sonra takip etmedim, geride kaldım. Onlarıda okudum şimdi .Notlar almıştım,bazı sayfalara tekrar bak diye, onlara bakacağım. telefonada çoğu şeyi çektim. Bilinçaltının gücüne başladım. Kardeşlerimde aynı sorunları yaşıyor,onlarada burayı tavsiye ettim :)))). Aslında yaşadığım sorunları çekinerek yazmıştım çok olumsuz şeyler olduğu için, zannedersem anladın. Teşekkürler tavsiyelerin için.Tahmin ettigim,tarif etmek istedigim bunlardi canim. Ama hic sorun degil inan ki.An dan baska bir zaman dilimi yok emin ol.Yani su an kac yasinda olursan ol o an sonsuzdur.Ne gecmis ne gelecek hepsi birer hictir.Zaten bir kere gercek sifa gerceklestiginde an 'in degerine daha da varirsin ve tum zamanlarin sifalanir,bunu tum hucrelerin coskuyla sana ifade eder.Taaa kucuklugunden beri yasadiklarinin hepsi sonuclar,hicbiri birbirinin nedeni degil. Nedenler daha derinde.Bu yasadiklarinla sana gosterilmeye calisiliyor sadece.Oncelikle ailen akrabalarin sonrada is hayatindaki insanlar sadece ayna gorevi goruyor.Sen ipleri eline aldikca kendini sevdikce deger verdikce sifalanma baslayacak.Kendine verdigin degerle baskalarini daha da affedeceksin, sonra farkedeceksin ki asil affetmen gereken kisi sensin.Ama bu taaaa gecmislerden gelen senle ilgili olacak.Biz sadece hastaliklari genleri almiyoruz gecmisten suclamalari,utanclari,nefretleri de aliyoruz atalardan...Yavas yavas bu negatif duygular seni biraktikca sagligina kavusacak,orjinal gercek ic huzura varacaksin insallahhh tatlim. Bence baslamissinda zaten, cok daha eminsin farkindasin zaten.Bol bol gecmis yazilari oku lutfen,kitaplari al ozumse onlari.Yaz buraya icinden geldikce.Olumsuz olman hic onemli degil,hepimiz olumsuz olabiliyoruz gun icinde.Sanki basa donuyor gibi oluyorum bazen sahsen negatif negatif dusunurken buluyorum kendimi ama sonra yine basliyorum bunlar hep ayna sadece olumla diyorum kendime telkin ediyorum.İste oyle...
Tam da bu. Simdi kotu oldugunu dusunuyoruz ama belki de ileride iyi ki de olmus diyecegiz.Valla simdi bir sey diyecegim de cok felsefik olacak ama "kötü" "iyi" kavramlari kime gore neye gore ? Yaşadigimiz şeyleri iyi ya da kotu olay demek yerine deneyim olarak degerlendirmek en radikal farkindaliklardan biri olur. Bilemezsiniz su an kotu diye nitelediginiz durum belki de sizin hayatinizin firsatidir, gecmise baktiginizda iyiki de yasamisim iyiki de olmus diyeceginiz bir olaydir.Bizim oncelikle amacimizda bu olmali zaten her ne yasiyorsak yasayalim o an icin en iyisini yasiyor oldugumuza inanmamizdir.Veee boylesi yerlesik bir kalipla zaten o size en iyi ihtimal oldugunu harika bir firsat oldugunu size ispat edecek.Cunku iciniz ferah enerjiniz tertemiz olacak.Sonrasinda da daha berrak daha ferah enerjilere olaylara gececeksiniz. Yani daha oncelerde de dedigim gibi yaptim oldu gibi bir sey degil bu olumlu dusunme,pozitif yasam. Mutluluk,huzur disimizda degil icimizde;an imizda bizde sakli![]()
Cok tesekkur ederim:)Eki Görüntüle 2134563
Huzurlu mutlu geceler kızlarönce kendimizi çok sevelim, en çok kalbimizi, kendimi çok seviyorum, sizleri de :)
Sev ama önce kendini sev, değer ver ama önce kendine değer ver, yaz ama önce çok oku, konuş ama önce uzun uzun dinle, çalış ama önce kendini dinlendir, dinlen ama önce çok çabala, paylaş ama önce senin olanı sahiplen, harca ama önce emeğinle kazan, kendini bir şeylere ada ama önce keyifle yaşa, unutma bu senin filmin, öncelik ve başrol senin, güzel düşün, güzel yaşa..."
CEM KEÇE
cemkece.com.tr
###Bu yazarın kitapları ve sosyal medya hesaplarını çok beğeniyorum incelemek isteyen olursa
Uuhuuuu süpermiş bayıldım
Mutluluk dolu bir hafta dilerim herkese
İyiliğe mutluluğa inanalım, minicik bir dokunuş Harika kocaman şeylere dönüşüyor aslında (önce kendi kalbimize dokunalım), inanmaya başlayalım mı hep birliktesevgiler ...
Merhabalar herkese, dünden beri imajineleri yaptım. O duygularıda hissettim ama biryerde hata yaptım galiba, yada değişime direnç bu. Öyle mutlu gitmiştim ki işe, benimle ilgisi olmayan bir hatayı düzelmekle görevli kişiler geçen haftadan beri tamam deyip geçiştirip, bugünde tekrar hatırlatınca bana şunu yap diyorlar ama dedikleri şeyi birimde bilen yok :))) öğretin bana dediğimde bir tanesi bağırdı, diğerinin yanına gittiğimde beni tersledi.Amire kadar intikal etmiş, bağıran kişi şikayet etmek değildi amacım dedi sonra bağırdığı içinde pişman oldu. o işi öğrettiler ama zaten merkezden 5 dakikada yapılacak birşeymiş, günlerce beniboşuna beklettiler hemde tersleyip strese soktular.Tabii ki bende karşılık verdim.Niye kızıyorsun oldu sonra.Ama artık savunma yapmak istemiyorum :))).Cok cok gecmis olsun umarim bir an once sagliginiza kavusursunuz. Biliyorsunuz uzman degilim sadece okuduklarim ve deneyimlerimden yola cikarak yaziyorum. Simdi kabul etmelisiniz ki bu kisilerden dolayi boyle degilsiniz; boyle oldugunuz icin bu kisiler ve olaylar var.Yani siz degismediginiz surece a kisi degil x kisisi gelir yine ayni seyler yasarsiniz.Sadece hayata ve kendinize guvenene kadar.Bilmiyorum ama kucukken fazla sorumluluklariniz filan mi vardi,mesela anneniz yok olur ya da cok calisir.Yemekleri siz hazirlar yaparsjniz, basinizin caresine bakmak zorundasinizdir ve gelecegi surekli planlamak zorundasinizdir...Ne bileyim ilk aklima bunlar geldi...Daha once yasadiginiz degersizlik olaylariyla sizin hali hazirdaki olumsuzlugunuzla birlesip kroniklesmis olabilir mi ?Kendinize disaridan bir bakar misiniz, cocugunuz olur ya da cok deger verdiginiz bir insan olur iste o olun.Cevrenizdeki herhangi biri ona kotu bir soz soylesin ya da kotu bir davranista bulunsun ne yapardiniz.Cocugunuzun ya da deger verdiginiz kisinin hic bunu hak etmedigini dusunur, o kisiyi savunurdunuz dimi.İste bunu icten bir sekilde kendinize uygulamaniz gerekiyor.Boylelikle baskasi da sizin ic iletisiminizi bilincalti yoluyla hissedecek.Size saygi duyacak, birak zor is vermeyi belki aklina bile gelmeyecek aman zahmet olur hissi gibi.Baskalarina kizmadan , neden bana oyle davraniyorlar demeden once ne munasebet ben harika ve cok degerli bir insanim o onun kotulugu diyebilmelisiniz icten bir sekilde. Boylelikle size sizi yansitan insanlar cikacak ya da degisecekler size karsi. Bir de insanlarin sizinle cekinerek konustugunu imajine edebilir misiniz, hani cok korkulan saygi duyulan bir yoneticiye karsi cekingen bir personelin hissettigi cekingenlik gibi.iste ayni duygularin size karsi duyuldugunu hissedebilir misiniz lutfen.Sizde olacak olan duygu farkini yasamanizi istiyorum.Bunu tekrar tekrar uygulayin hatta o cekingen personellerin size zor is getiren insanlar oldugunu filan dusunun.Eger basarili imajinasyon yaparsiniz o kisiler gercek anlamda bunu hissedecekler, o zaman iste keyfini cikartirsiniz bu durumun ve sonraki deneyimlerinizin : )))) Lutfen kendi degerinizi bilin olur mu![]()
Esmalari tavsiye ederim. Ben de oyleyim. Ama bu aralar kendi degerimi bilemiyorum. Bazi arkadaslarim bana sacma davaraniyor. Ama bunlara o ortami ben hazirliyorum. Bugunden itibaren o da yok:)Kızlar bir de ben çok fevri davranıyorum, birden parlıyorum. Sakince laf sokamıyorum, sinirleniyorum.Haklıykn haksız duruma düşüyorum, ne önerirsiniz?
Esmalara ara vermiştim,başladım. Aynen bende,fazla iyi niyetli davranıyorum :))).Esmalari tavsiye ederim. Ben de oyleyim. Ama bu aralar kendi degerimi bilemiyorum. Bazi arkadaslarim bana sacma davaraniyor. Ama bunlara o ortami ben hazirliyorum. Bugunden itibaren o da yok:)
Hadi insallah, masallah:)bu aralar gergin olmamız normal, gökyüzü azcık karışık, allahın izniyle 4-5 güne her şey çok daha güzel :)