Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Selam canim çiçeklerinin hic ummadığın bir zamanda sana bolca hediye vermesi günlük dersim ve motivasyonum oldu

Bilinçaltının bir koç gibi yönlendirdiği kesin gerçekten. Olmasını istediğim bir dileğim durumum var gecenlerde ona iki üç gün kafa patlattım ne yapabilirim diye sonra gece sakin otururuken (kafamda o düşünce yok) internette konuyla alakasız dolanıyorum bir çözüm yolu zınk diye karşıma çıktı aha dedim ararken ararken başka bir seçenek belki zihnim gözüme gözüme soktu da ben o an fark ettim. Gösterdiği şey kalbiminde pir pir ettiği ( senin tabirin ) bir yol diyeyeyim deneyeceğim hayirlisi olsun insallah. Gerisi Allah Kerim Olumlu olduğunda burdan paylaşırım inşallah.

Bu arada canim teşekkürler son paragrafın şahane " sayfalarca yazdirdigin" bence de öyle boşuna değil 896 sayfa harika enerjilerle bilgilerle dolu hayatımıza yansıttığımız mutluluklar mucizeler olsun kanıtlı burdan paylaşalım. Dönüp dönüp okuyalim tekrar mutlu olalım ve fazlası hayatımıza tekrar tekrar girsin

Son düzenleme:
PDF olsun Kitap olsun bunlar:)))

Maşallah diyorum. Yine çok güzel yazmışsın. Çok Güzel döktürmüşsün. Bende kalemim kuvvetli olsun isterdim:)

Dediğin gibi ben de düşüncelerimi biraz da olsa kontrol altına almayı başardım Eskiden panik halinde olaylara yaklaşırken şimdi çok daha sakin yaklaşıyorum. Arşimet gibi olmasa da benim de bir anda bazı şeyler aklıma gelir. Anladığım kadarıyla Bol bol soru sormamız gerektiğini söylüyorsun. Uzun zamandır uygulama yapmıyordum meditasyon falan da yapmıyorum...

Bu sayfaların oluşmasında Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ne kadar faydamız oldu birbirimize.

Gözüme gözüme soktu diyorsun ya geçenlerde biri bir soru sordu pc de bir program,ama uzuuun zamandır kullanmadığım için şak diye bildiğim bir şey değil.Ama hiç bozuntuya vermedim tamam bakayım dedim, ekranda bir yer gözüme gözüme giriyor.Büyüteç var gibi diğerleri görünmedi resmen.Ve oradan direk sorununu hallettim,tamam dedim işte bu bilinçaltım bana göz kırpıyor,harikaydı.

Evet maşallahhhh 896 sayfa olmuş ben de farkettim, nasıl bu kadar şanslı olduk da bir araya gelip ilham dolu,enerji dolu harika işler çıkardık Nasıl bu kadar şanslı olduk da... access bars ın bereket sorusudur,çoook seviyorum böyle soruları artık ben

Çok teşekkür ederim canım, güzel yazı için de imajinasyon yapabilirsin tabikiBen de bu aralar meditasyon için resmen direniyorum, hatta kendime kızıyorum.Hadi kalk da enerjini eline al,hayatını eline al diyorum. Hangi ilhamlar içimize dolsa da harika yaratımları,enerjileri hayatımıza dahil etmek üzere kolaylıkla,neşeyle coşkuyla meditasyonları gerçekleştirelim ??? Diye sorabiliriz mesela

Yazıyı okuyunca aklıma geldi :)) Meditasyon yapan, bununla ilgili bilgisi olan var mıdır? Nerden başlanmalı?

Yazıyı okuyunca aklıma geldi :)) Meditasyon yapan, bununla ilgili bilgisi olan var mıdır? Nerden başlanmalı?
Önce zihin temizliği yapmak gerekiyor. Ben bunun için hayallerimi yaratıyorum meditasyonunu kullanmıştım YouTube'a yazarsanız bulabilirsiniz. Bunun yanında mistik yolun videoları da çok hoşuma gidiyor. Hatta o kanala Üye oldum. Ama dediğim gibi son zamanlarda zihin temizliği olsun Başka bir şey şeye motivasyonla ilgili hiçbir etkinlik yapmıyorum...

Youtube da videolar da var,google da arattığınızda çeşitli yöntemleri olan kaynakları var. HayallerimGercekOldu nun dediği gibi önce zihin boşaltmanız lazım,gündelik hayattan uzaklaşmanız lazım.Bunun içinde kendinize meditasyon köşesi oluşturabilirsiniz.İlham verecek yazılar, resimler,eşyalar koyabilirsiniz bu köşeye.İçinizde minnet,şükür hissettirecek şeyler , kendinizi mutlu şanşlı değerli hissetmelisiniz.Ardından da uzanıp bir güzel bu duygulara devam etmelisiniz,o boşlukta hissine ulaşmalısınız;kaynakla Yaradanla konuşur boyutuna geçeceksiniz.Muhteşem bir huzur oluyor.Ardından çok güzel ilhamlar size akmaya başlayacak,ruhunuzun sonsuzluğunu hissedecek.Aslında hiçbir şeye ihtiyacınız olmadığını,zaten her şeye sahip olduğunuz güveni oluşacak. Gittikçe egonun sesi,korkunun sesi kesilecek;benliğin sesi yükselecek bolluk birlik hissi iliklerinize işleyecek.Sonrasında farkedeceksiniz ki dünyadaki cehennem de cennet de sizin zihninizde,düşüncelerinizde...Durduk yere içinizde mutluluklar,coşkular oluşturacaksınız kimsenin sizi mutlu edemeyeceği kadar

İstediklerimizi,niyetlerimizi etkili şekilde imajinasyonladığımızda onlar zaten uzayda şekilleniyor.Sadece zamanını bekliyor realitemize dahil olmak için.Onu hızlandırmamıza gerek yok,sadece rahat olmak yeter.Einstein in dediği gibi zaman zaten göreceli; eğer eğleniyorsak zaman çarçabuk geçer anlamayız bile,değilse hiiiiç geçmez durur resmen.O yüzden bizim yapacağımız tek şey rahat olmak,çözüm ya da cevap aramıza gerek yok.Biz zaten niyete girerek direk çözüme ulaştık

Sadece niyetlerimiz ya da isteklerimiz için değil günlük işlerimiz için de kullanabiliriz, mesela gün için de halletmemiz gereken şeyler olsun; onları bitirmiş olduğumuzun huzuru,şükrünü hissedebilir hatta o işi birlikte yaptığımız biri varsa sesini duyabiliriz istediğimiz şekilde,tabi kendi sesinizi de...

Yazdıklarınız çok güzel, sabah sabah çok da iyi geldi.
Acaba siz bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Çok değişken bir ruh halim var sabah iyiysem bir saat sonra kendimi sebepli-sebepsiz kötü hissediyorum. Zihin temizliğine, kötü düşüncelerden arınmaya çok ihtiyacım var. Sizce nerden başlamalıyım?

Evveeet canim öyle de zaten,Allahim bizi tam ve bütün şekilde yaratmis ihtiyaclarimizi mukemmel sekilde karsilamaktadir.Yeni okuyanlar vardir belki de eee nasil yani benim ihtiyaclarim olmuyor diyordur; olmuyor cunku ihtiyaclariniz icin gerekli olan enerjiye,titresime sahip degilsinizdir ve tabiki oldugunuz halden memnun degilsinizdir.Yani olmasi gerektigi gibi kendinizi nasil eksik hissediyorsaniz eksik de yaşiyorsunuz demektir. BIizler harika mıknatisisiz;miktanisimizin gücünü,çeşidini enerjimiz belirliyor. Biz rahat ve pozitif oldugumuzda mesela başliyor pozitif çekimler Rahat oluyoruz, evrenin yasasina ve yollarina güveniyoruz. Bize sadece inancla bekleyip evrenin nasil da kendine ait orjinal yollar ve hizlarla teslimat yaptigini izlemek düşüyor. Eger bir problem varsa mesela,problemi degil de düşüncelerimizi çözmeye çalisiyoruz,milyonlarca olasiliklarin varligindan en iyisinin gelip bizi bulacagini dusunup kendimizi rahatlatiyoruz ve bu şekilde istegimizle hizalanmis oluyoruz

Bir de olmasini istemedigimiz hicbir sey hakkinda konusmuyoruz,onlar yok hükmündeler bizim icin.Biz biziz, bize en iyisi,en keyiflisi gelir.Kime ne geldigi,ne yaşadigi bizi ilgilendirmiyor; ne kaliplari var belki de bizim aklimizdan bile gecmeyecegi.Gelecegimizi en cok bu sekilde belirliyoruz,baskalarinin hayat deneyimini kopyalayarak.Kinadiklarimizi yaşamak iste bu, ben olsamlara girmek...

Her zaman dogru zamanda,dogru yerde olup dogru seyi yaptigimiza inaniyoruz Veee ekliyoruz hayat bize tum ihtisamiyla,gorkemiyle,orjinalligi ile kolaylikla coskuyla geliyor

Son düzenleme:
Gün içinde çook defa sürpriz yaşıyoruz ama bazıları kendini çoook belli ediyor.Hemen anlatayım geçen gün ne olduğunu : ))) Yolumun düştüğü bir mağazaya ilk defa girdim haziran ayı gibiydi.Çok hoşuma giden bir ceket vardı.Fiyatı uçuk geldi,çok güzel ama bu fiyata almam dedim. Geçen gün yanı 3 ay sonra tekrar yolum düştü, tek kalan ürünleri %60 a indirmişler.Bir baktım benim beğendim ceket ve medium tek beden.Hemen yapıştım tabi İşte buuu dedim bunun gibi tüm isteklerim tam zamanında kolaylıkla keyifle gerçekleşiyor (Böyle zamanlarda hemen bilinçaltına kalıplamak lazım )

Çok şükür caniimm kesinlikle öyle, görselin geniş kapsamlı açıklaması ve hatta topigin özetini yapmissin resmen yüreğine sağlık teşekkürler
Ohhh miss derim ben böyle şanslı balli durumlar yaşadığımda süpersin.
Güle güle giy canim ceketini. Hemen zihnime kazıyorum bu güzel kalıbı da " Tüm isteklerim tam zamanında kolaylıkla keyifle gerçekleşiyor "

Çok teşekkür ederim tatlım İlham gelmişken sizlerle paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…