- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Selam canim çiçeklerinin hic ummadığın bir zamanda sana bolca hediye vermesi günlük dersim ve motivasyonum olduSelamlarrr topikcanlarım,
Hayatımda bu aralar çok değişik değişiklikler yaşıyorum, yıllar önceki ben olsa bu tür durumu tam bir kaos olarak nitelendirirdi. Ben güzelliklerini,iyiliklerini görmeyi seçtim;hatta daha fazlasını da seçiyorum.Çünkü evrenin sınırsız,sonsuz imkanları var bizim kalıplarımızdan bağımsız şekilde.Ki zaten demiyor muyuz iyiki o olmuş bu olmamış diye,işte daha başından buna inanmak süreci daha da kolaylaştırıyor.Evet tam esnasında çok çok kolay olmuyor ama enerjini yönlendirmeyi seçebiliyor,kendini başka güzellikleri görmeyi yönlendirebiliyorsun.Tam açması gereken dönemde 4 gözle beklediğim çiçeklerim 2 3 tanecik açmıştı,ama hiç beklemedğim bu dönemde patır patır 6 7 tane verdi.Sonsuz şükürlerimi sundum Rabbime içim nasılsa dışımda öyle
Şimdi gelmek istediğim asıl mevzuya.Bilinçaltı sorulara harika tepki veriyor, ve görmeyi bilirsek soruları kusursuz şekilde cevaplandırıyor.Bilinçli bilinçsiz hal fark etmiyor.Şu hepimizin bildiği bilinçaltı kitaplarında da yazar en ünlü buluşların cevapları uyku hallerinde ya da dinlenirken tesadüfi şekilde gelmiştir.
"Zamanında Sicilya Kralı Hieron ile saray çevresinde doğup büyümüş, babası da kralın matematikçisi olan Arşimed iyi anlaşırlardı. Rivayete göre kral bir gün Arşimed’i saraya çağırıp tacını gösterir ve tacın gerçekten saf altın olup olmadığını kontrol etmesini ister. Arşimed bu soruyu günlerce düşünür, bir gün hamamda yıkanırken de aklına bir çözüm gelir. Çıplak olarak koşup koşmadığını bilemeyiz ama kaynakların bize aktardığı çözüm şu şekildedir.
Suya giren bir cisim hacmi kadar su taşırmaktadır. Eğer tacı suya batırıp taşan suyu bir kapta toplarsa ve aynı işlemi eşit miktardaki altın ile yaparsa sonuçları karşılayarak krala doğru yanıtı verebilecektir.
Sonuç olarak Arşimed suya giren bir cismin hacmi kadar su taşırdığını anlamıştır..."
Örnekteki gibi hamamda yıkanırken çözümü bulmuştur misal Arşimed
İşte bilinçaltına bizler de bol bol soru sormalıyız.Mucit olmaya gerek,çok önemli sorular sormaya gerek yok.Emrimize amade sadık bir köle gibi cevabı verecektir. Mesela diyelim bir sınava hazırlanıyorsunuz aklınızdan geçin hangi enerji ve bilinç alanında olmalıyım ki bana bu sınav sürecini zevkle coşkuyla geçirtecek öğretmenler,arkadaşlar,kaynaklarla olayım ve sınavdan 90 alayım? Ya da ne gibi olanaklar vardır ki şu çantayı şu ayakkabıyı alabileyim ? Zamanla sorular coşku dolmaya başlayabiliyor,muhteşem bir olanak dünyasına girdiğinizi hissedeceksiniz;oyun gibi bir nevi
Haydi göster evren bizlere bu topiği okuyan topikcanlara ayaklarını yerden keseceğin, mutluluktan çenesini düşürdüğün,müjdeleri vermek için sayfalarca yazdırdığın ne gibi sürprizlerin,torpillerin var?Bunun için hangi enerji ve bilinçte olmalıyız ?
Bilinçaltının bir koç gibi yönlendirdiği kesin gerçekten. Olmasını istediğim bir dileğim durumum var gecenlerde ona iki üç gün kafa patlattım ne yapabilirim diye sonra gece sakin otururuken (kafamda o düşünce yok) internette konuyla alakasız dolanıyorum bir çözüm yolu zınk diye karşıma çıktı aha dedim ararken ararken başka bir seçenek belki zihnim gözüme gözüme soktu da ben o an fark ettim. Gösterdiği şey kalbiminde pir pir ettiği ( senin tabirin
Bu arada canim teşekkürler son paragrafın şahane " sayfalarca yazdirdigin" bence de öyle boşuna değil 896 sayfa harika enerjilerle bilgilerle dolu hayatımıza yansıttığımız mutluluklar mucizeler olsun kanıtlı burdan paylaşalım. Dönüp dönüp okuyalim tekrar mutlu olalım ve fazlası hayatımıza tekrar tekrar girsin
Son düzenleme: