Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

İlaç gibi geldi canim yazın çok sağol . Beş altı gündür kötüydüm giremedim cok ınt e 37 yaşında kuzenimi trafik kazasında kaybettik. Çok zor Allahım ailesine yardım etsin. Birsey diyemiyorum Allahtan geldik yine ona dönecegiz. Sevgiden geldik yine saf sevgiye döneceğiz.

HayallerimGercekOldu paylaşımın çok güzel
" Burdan sonrası sana kalmış. Ister kendi sınırlı varlığınla kal. Istersende SINIRSIZ KAYNAĞIN SAHIBINE TESLİM YAŞA " beni benden aldı bu son paragraf....

Artik bende Hayata güveniyorum, Yaşamın akışına Teslim oluyorum ....

Basiniz sag olsun
Ölüm olunca söylenecek cok bir sey kalmiyor... Allah kalanlara saglikli uzun omur versin.

Amin çok teşekkür ederim sizler sağolun buraya olumsuz birşey yazmak adetim değildir ama paylaşımları görünce iyi geldi bana biraz paylaşmak istedim..
Allah rahmet eylesin canım. Maalesef yaş dinlemiyor, vakitli vakitsiz herşeyi rabbim biliyor. Allah ailesine sabırlar versin.

Başınız sağ olsun. Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömür ve sabır versin inşallah

Allah rahmet eylesin canım. Allah sabır versin.

Başın sağolsun canım. Rabbim size ve ailesine sabır versin.

Arkadaşlarım desteğiniz güzel dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden iyiki varsiniz seviyorum canlar sizi
Dün yedisiydi rahmetlinin teyzem biraz daha iyiydi ama bir anne bir babaya cok Allahım yar ve yardımcıları olsun.Geride kalanları ve herkesin yavrularını Allah saklasin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…