Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bazen ben de diyorum şu an metabolizmamın belki de ihtiyacı budur, şu an bununla huzurlu ve mutluyum diyorum ve rahatlıyorum.Zaten diyete,sağlıklı beslenmeye, spora başladığımda müthiş bir gazla keyifli başlayıp devam ediyorum diyorum, şu ara demek ki bu modda değilim sanırım : ))) Evet bol bol soru sorayım, eminim iyi gelecektir.Hatta sorayım; bu aralar bol bol yeme isteğimin altındaki sebep nedir ??? Altında yatan her negatif hissi kaynağına gönderiyorum,yerine beni kendime enerjik,zarif,pozitif hissettirecek durumları seçiyorum

Çok teşekkür ederim canım benim,harika önerilerin için.Ahhh ne yürürdüm ahh ...neyse bol bol yeşillikler,doğa içerisinde imajinasyonlarımın gerçekleştiğine,hatta fazlasına dair şükürlerimi yaşarken yürümeyi seçiyorum

Rica ederim canım son paragraftaki imajinasyonun ve yürüyüş için niyet cümleni çok beğendim, öyle olsun inşallah

Niyeyse benim aklima farkinda olmadan birini kirdigin geldi Belki de cok uzun zaman once oldu yeni yeni ortaya cikiyor. Hepimizde yok mudur her sey guzel giderken bir kusur bulmak?

Bizim ülkede birisini kırmak çok normal ve kolay canım, kurban rolündeler hep çünkü; egolar bu yüzden aktif çalışıyor.Bir abla var sürekli negatif,ona biraz öneri sunayım dedim.Önce kendini sev,kendine ve isteklerine değer ver tarzı bir şeyler dedim tabi sen böyle dersin sana kolay, senin çocukların var dedi.Tabi o çocukların sadece anne babayla, diğer tüm yakınlardan çok uzaklarda ne emeklerle büyüdüğünden haberi yok.Ama o sözü söylerken kendini yarasına basmışım gibi söylüyor ki benim durumumla alakası yok sorununun. Yani olmuş olabilir,negatif enerjileri çekmiş olabilirim. İşte bildiğim,bilmediğim kendimi başkasının negatif enerji alanına girdiğim tüm etkilerden çıkartmaya niyet ediyorum.Kendimi bana ilham verecek,bana kendimi çok değerli hissettircek;benim de varlığımdan mutlu olacak,ilham verdiğim,pozitif paylaşımlarda bulunduğum insanlara enerjimi açıyorum ve hayatıma onları davet ediyorum

Çoook teşekkür ederim canım bu güzel cevabın için

Selam canım, eğer yerken mutuysan Sahra- dediği gibi vücut istiyordur. Ve gerçekten yürüyüş çok iyi geliyor en azından bana. Ne hayaller kuruyorum kendi içimden konuşuyorum .Bir de suyu seyretmek çok rahatlatıyor (deniz, göl , nehir gibi).

buttrfly
Bence de vucudunun ve ruhunun bu bosvermislige ihtiyaci vardir. Bende bazen saliyorum. Kendimi hazir hissedince yavas yavas toparliyorum. Mola vermek iyi geliyor.

Kilomda 1 2 kg fark var,kıyafetlerim oluyor; an ın tadını çıkartarak yiyebilirim dimi

hayatimi degistiriyorum evet canım iki gün önce aynen dediğini yaptım; uzun uzun gölü seyrettim,çıplak ayakla yere de basıp topraklandım harikaydı gerçekten

Bu ara bende kilo aldım. Dediğin gibi kıyafetlerim oluyor bende şu anda istediğimi yiyorum yemeyince vücutta kıtlık bilinci oluşuyor sanki daha çok kilo alıyorum. Yedikçe kilo veriyorum x kilo olana kadar,diyorum. Bir ara çok işe yaradı ekstra bir şey yapmadan kilo vermiştim

Ne guzel bir olumlama cumlesi:)

Bayildim. Aslinda bende de var bu aralar bir usengeclik, eskiye donus...

Spor salonuna yazilacagim dedim 3 hafta oldu:))) Bu arada yemeye devam:)

Bugun yeni bir aya girdik. Yeni ay, yeni ve güzel başlangıçlar olsun inşallah. Bir şeyleri erteleyen söz verip yapamayan keşke yapsam diyenler; Var mısınız kendi kendimize bir plan yapalım? Uygulayıp uygulamadığımızı da birbirimize söyleyelim. Sanki aldığım kararları destekle daha iyi yapabilecekmişim gibime geliyor hep.

Teşekkür ederim cevabınız için değer hakkında söylediklerinizi yapmaya çalışacam inşallah Bir kaç aydır böyle soğuk davranıyor.. Bugün bir günaydın mesajıma bile cevap vermedi doğru düzgün bir sevgi belirten kelime bile kullanmadı. Bunlar canımı çok acıtıyor sevdiğim için.. Çevremdekilerde seni sevmiyor demek ki bırak onu diyorlar .. Ama o kadar kolay olmuyor severken.. Sürekli uzak mesafe ilişkisi olduğu için çok zor olduğunu ne yapsakta olamayacağını ve bu yüzden böyle olduğumuzu söylüyorlar.. Napacağımı hiç bilmiyorum.. Bunları bir derdim var bölümüne de yazabilirdim ama orda daha çok içim kararıyor.. Sizce ne yapmalıyım ben hep olumsuz düşünüyorum bu ilişkimde acaba kendime mi çektim Onunda benim gibi sevmesini istiyorum.. Önerebileceğiniz bir çalışma var mı acaba? Bu arada kusura bakmayın topiğinde havasını bozdum enerjiniz yüksek olsun

Eki Görüntüle 2194014
Tamam ben varım gerçi birkaç haftadır yapmaya çalıyorum spor rutini... yürüyüş yapamazsam eğer evde biraz pilates biraz esneme bolca evin içinde dolanıyorum hareket ediyorum. Daha çok su ve daha çok meyve yiyorum. Başka bişeyler eklersek süper olur günde en az 5 syf kitap okuma eklesek keşke... Barış Özcan nın zinciri kırma rutıni var ya. Bir hedef belirliyorsun mesela her gün 20 sayfa kitap okuma olsun. Barış Özcan kendini kasma o hedefi ikiye böl günde 10 sayfa oku ama mutlaka hergün yap. Yaptığında da haftalık günlük tablonun gün bölümüne yaptım diye bir tik at ve bir yıla tamamla.. böylece başarı zinciri oluşuyor. Ben tablo yapmadım ama çok şükür aksatmadım

Kusura bakmayın bana sormadınız ama bir cevap yazmak istedim ....
Bu arada Siz endişelenmeyin bu topiğin enerjisi düşmez bozulmaz ...Bakın 1000 sayfaya ulaşmak üzere...
Benden naçizane birkaç öneri kendini sevme kendini değer verme öz saygı bunlar nasıl arttırılır kazanılır yükseltilir gibi biraz araştırma yapın kitap makale video neler var... Tamda topiğindesiniz aslında yavaş yavaş en baştan okuyun, güncel sayfaları da takip edin...
Çünkü sadece erkek arkadaşınıza ve olan soruna odaklanıyorsunz, önce ne olur ne istediğinize karar verin bir sürü çözüm yolu açılır. Burda mutlaka biri cevap verir yardımcı olur ama hep olumsuz düşünüyorum diyorsunuz. Yanlış cümle. Nasıl daha pozitif olabilirim ne yapmalıyım. Mutlu olmaya niyet ediyorum deyin lütfen ....ve mutlu olun

Son düzenleme:
aquamarinea öncelikle arkadaşlarınızın dediklerine asla aldırmayın.Arkadaşlarınız sadece sizin duruma yönlendirdiğiniz enerjiyle yorum yapıyorlar,size ayna oluyorlar.Sonra da kendini gerçekleyen kehanet oluyor : )))) O yüzden Sahra- cığımın paylaşımını dikkate alıyorsun artık.Korkularına değil hayallerine,isteklerine,niyetlerine vakit ayırıyorsun. Ama öncelikle değeri,mutluluğu sevgiline bağlamayacaksın.Kim olsa beni sever,bana değer verir zaten,beni merak eder diye düşeneceksin. Sevgilin tarafından değil de bir sevgili tarafından arandığında,ilgilenildiğinde nasıl hissedeceksin,neler düşüneceksin,ona neler söyleceksin;arkadaşlarına neler anlatacaksın (mesela sürekli onların yanında sizi aradığınızı düşünün, hatta o kadar çok arıyor ki aaa yeter artık diye filan arkadaşlarının yakındığını imajine et,duy hisset yani ya da size gönderdiği bir hediyeyi onlara gösterirken hissedeceğiniz hissi peşin peşin hissedin )Önce egoyu kandırarak içsel doyuma ulaşmalısınız, imaj,nasyonlarınızı ne kadar çok detaylandırırsanız o kadar ikna olacak ego.Belki de ilgiyi gerçekten yanlış kişide arıyorsunuz, bunu da farkedeceksiniz emin olun.

Hayatımızda istemediğimiz şeyi yaşıyorsak; demektir ki istemediklerimize istediklerimizden daha fazla enerji yüklüyoruz.Korkularımıza heyecandan tutkudan daha çok yer veriyoruz. Olmazsa diye düşünüp engelleri daha fazla görüyoruz ve kendimize dağ oluşturuyoruz. Onun yerine olurları daha çok düşünüp kendimize bulutlar oluşturmalıyız masmavi gökyüzünde,üzerinde zıp zıp zıplayıp sevinç çığlıklarını attığımız filan

Hadi o zaman harcadığımız her para için şükredelim, gelen faturalara teşekkür edelim kullanırken dolu dolu geçirdiğimiz harika zamanlar için (elektrik,su,telefon,kredi kart faturaları...). Yokluklarımızdan değil de varlıklarımızdan konuşalım hep.Yokluklar çok konuşulduğu zaman "demek öyle düşünüyorsun,tamam artık ben hayatından çıkıp gidiyorum diyen" kişi gibidir ve şakası yoktur.Çoklukta çok konuşulduğunda arsız bitkiler gibidir, dallanıp budaklanır her yeri sararlar Maddi manevi durumu çoğaltıp,azaltabiliriz; düşüncemizi kontrol edelim ki hayatımız kontrol etmiş olalım

Ay supermis

O zaman bir adet tablo olusturalim tabloda gunluk yapacaklarimiz yazsin.

1-gunde 20 sayfa kitap okuma.
2-gunluk basimiza gelen 3 guzel olayi yazma.
3-en az yarim saati spora ayirma.
4-sabah kalkar kalkmaz aynaya gidip sectigimiz olumlu cumleleri soyleme...

Aklima boyle geldi. Eklemek ya da cikarmak istediginiz seyler varsa hemen yazalim. Bugunden itibaren baslayalim

Son olarak Dün size yaptığım şeyi anlatıyorum. buttrfly demiş ya paranın çok olduğunu söyle falan diye benim de aklıma Dün yaptığım şey geldi

İki üç haftadır ek iş yaptığımı Buradakilerin bir kısmı biliyor. Oradan kazandığım paraları dedim bir kenara koyayım. Çekmeceye koydum Tabii tüm kazandığımı değil de elimde kalanları. Bu aralar biraz fazla gezince aklımda şey var böyle bir hesap yapıyorum. Şuraya şu ödenecek kredi kartı şöyle olacak falan diye. Allah Allah dedim yani o kadar ek işte yapıyorum yine Neden acaba Param yetmedi? Sonra bir baktım bir anda aklıma geldi ben o parayı koymuştum oraya diye çok mutlu oldum dedim Şimdi orada 400 kesin var da 500 Olursa süper olur alır hemen kredi kartıma yatıririm. Eve geldim Heyecanlı bir baktım 300 lira varmış Bir moralim bozuldu @buttrfly in bugünkü yazısını okuyana kadar ne kadar yanlış düşündüğümü anlayamadım. Ne kadar güzel havadan gelen kenarda olan bir param var Ben buna sevilmeyi değil de o düşündüğümden az çıktı diye üzülme seçmişim şimdi bu düşüncemi değiştirmeye çalışıyorum. Geçen seneki kadar olumlu bakamıyorum olayları Çünkü meditasyon yapmıyorum Çok fazla ya da kitap okumuyorum çok fazla Bu konuyla ilgili. Bunlara dönmem lazım Hep dönmem lazım diyorum ama dönemiyorum Burada da bir hata yapıyorum yanlış cümle kuruyorum. Son üç cümle mi zaten hiç beğenmedim

@sahra8482 yapılacaklar listesine günlük meditasyonu da mı eklesek acaba? Haftada bir film izlemek falan da olabilir kişisel gelişimle ilgili. Ay çok heyecanlandım Ben de inşallah yapacağım

Teşekkür ederim canım ağzına yüreğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…