Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ne güzel :) hep göz kırpsın. Bende geçen hafta yiyecek bir şey istemiştim keşke yapan getiren olsa demiştim. Artık gelmez herhalde diyordum ki bugün geldi :))).

Tibet egzersizlerinden fayda görüyormusun?

Hoşgeldiniz her türlü pozitif olumlu sevgi dolu paylaşımlara açığız :)

Hoşbuldum
O zaman pozitif sevgi dolu nice paylaşımlara inşallah:)
Insallah bekleriz valla canlansın iyice topik hergün paylaşım olsun ki ilerlesin sayfalar.
Sessiz diğer takip eden arkadaşlarımızın da katılımını bekliyoruz cesaret edip yazsalar yaşadıkları minik de olsa hoş olayları mucizeleri anlatsalar ne güzel olur.

Birde sevgili arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce içimden şanslı insanların özellikleri nedir acaba diye merak edip araştırmaya başlamıştım o sıralar karşıma dr richard wiseman isimli akademisyenin şans isimli kitabı karşıma çıktı şipariş edip aldım ve okudum çok keyif alarak okudum bilimsel ve akademik araştırmalar yaparak sanşlı insanların özelliklerini araştırmış özet olarak kendini şanslı düşünüp hisseden olumluya odaklanıp düşünen bu konularda imajinasyon yapan ve kaygı dan endişe ve korkudan uzak duran insanların daha şanslı olduğunu deneylerle bilimsel yollarla ortaya koymuş mutlaka okumaınızı tavsiye ediyorum

Kişisel gelişim topiklerine bakiyordum burdan bir arkadaşımız vardi ya eskilerden gulhilal kendi topigide vardi bilinçaltının gücüyle yiyerek zayıfla diye... kendi syfina da yazmamis uzun zamandır haberdar olan var mı kızlar ?
gulhilal umarim herşey yolundadır bir ses ver cnm görünce

hayatimi degistiriyorum Tibet egzersizlerinin internette anlattigi gibi mucize etkilerini gormedim ama esneme amacli her aksam tv karsisinda otururken yapiyorum. Hem cocuklara ornek oluyorum. Oyun gibi yapiyoruz. Bazen kendim bir kac hareket daha ekliyorum. Dedigim gibi hic yoktan iyidir.
Yaz tatilinde hic yapmamistim. Yeni basladim. Ilk gun kas agrilarim oldu. Simdi cok rahat yapiyorum . Esneme hareketlerinin hepsine bayiliyorum aslinda ama usengeclik olunca tonlarca bahane oluyor.

@ HayallerimGercekOldu
Bence kisiden kisiye degisir. Ben kendi ama ne kadar guclu oldugumu fark ediyorum.
Hem topigimize uygun bir soz olmadi tukettim falan.
Bunu hemen olumluya ceviriyoruz.
Icimdeki gucsuzlukle bogusurken gucleniyorum.
Saka bir yana bu aralar iyiyim. Cenemin dusmesinden belli. Moralim bozukken cok suratsiz oluyorum.Agzimi bicak acmiyor. Bir ara negatifteydim. Buralara ugramadim. Okumak iyi geldi.
Karalama defteri tuttum.
Her sabah ( zihnim en cok o saatlerde vidi vidi ediyor. Kendi kendimin badini etini yiyorum resmen. Kendimi cok fena gaza getiririm.)
Her sabah psikologa anlatir gibi zihnimi bosalttim. Bunlari geri donup okumak cok keyifli oluyor.
Senin listene ozenip liste yaptim. Tamamlsyinca burda paylasacagim... Fikir olsun.
Benim cok isime yaradi.

Teşekkür ederim cevabın için. Evet hiç yoktan iyidir,üşenmeden yapman çok güzel

Teşekkür ederim hepinize gerçekten çok yararlı bir topik Son olarak Esmaların gücüne inanıyor musunuz acaba . Ya vedud veya ya cami ya vedud esmalarını da çekersem etki eder mi

Esmalar topiğimizin yakıtıdır Mesela benim daimi esmalarım Ya Berr Ya Muktedir Eş Şekur Ya Latif El Vehhab dır.Çoğumuzun böyle esmaları vardır, topiğin geneli esmalarla ilgili çok güzel enerjilerle kaynar Ya Vedud Ya Cami harika bir esmadır sevgili için evet

Aaaaa muhteşem olur. Kuantumla ilgili muhteşem bağı vardır dinimizin,sadece esmalardan bile neler neler çıkıyor ki başka neler vardır Hoşgeldiniz,paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum

Siparis verdim bile,çok teşekkürler

Aaaaa muhteşem olur. Kuantumla ilgili muhteşem bağı vardır dinimizin,sadece esmalardan bile neler neler çıkıyor ki başka neler vardır Hoşgeldiniz,paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum

Siparis verdim bile,çok teşekkürler

Hoşbuldum
Rica ederim
Benim lise 1 e başlayan bir oğlum var. Bir kaç ay önce kaydının çok yakınımızdaki bir okula çıkmasını çok istiyordum hayırlısı olsun diyede dua ediyordum. Tercihlerin açıklanmasından bir gece önce yatarken, sonucun istediğim evimize yakın ve iyi bir lise olan okula çıktığını düşündüm.hayal ettim çıktığından o kadar emin olarak imajine ettim ki ertesi gün bilgisayar ekranını açtığımızda ekranda o okulun adını gördüğümü düşündüm bunun mutluğunu içimde hissettim ve sonuç olarak çıkmaz o okul gelmez diyorlardı ama o okul çıktı. Elhamdülillah şükürler olsun

Sorularımız, meraklarımız bizi fazlasıyla tatmin edecek,mutlu edecek,şükürler içinde bırakacak şekilde gerçekleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…