Evet yapariz yine. Rica ederim cnm :)bence de güzel oluyor, tek olunca insan unutabiliyor. burda hem hatırlamış oluruz. çok teşekkürlerSahra-
Dun 20.00 gibi yattimEvet yapariz yine. Rica ederim cnm :)
çok teşekkür ederim canım benim. öyleyse ne yapıyoruz hastakığımızı seviyor ona teşekkür ediyoruz. sevgiyle geldiği yere geri gönderiyorum. sağlıklı, mutlu, huzurlu ve yaşam doluyum. Rabbime binlerce kez şükürler olsun ve de sizler olduğu için, bu sayfayı bulduğum için çoook muyluyum. iyiki varsınız.
kevkep33 benim. Nickimi değiştirdim diye yazmıştım, profil resmim aynı kaldı.
Teşekkür ederim senden bunları duymak ne güzelBen tamamen unutmuşum canım hatırlattığın iyi oldu; kevkep33 ken bu kadar pozitif enerji almıyordum senden, bence enerjini çok olumlu yönde değiştirmişsin yani nicki nin hakkını vermişsin
Şu göğüs kafesini sıkan, nefes aldırmayan sürekli aklını meşgul ederek hayat enerjini tüketen, durup dinlenmene durgunlaşmana engel olan ve seni An'dan uzaklaştıran o sıkıntın varya; bundan 1, bilemedin 2, hadi olmadı 3 sene sonra bir anlam ifade etmeyecek..
Zaman ilerlemiş, sular durulmuş ve sen değişmiş olacaksın..
O zaman artık acı vermeyecek sana..
Belki gülüp geçecek, belki de "vay bee" ne günlerden geçmişim diyerek kendini taktir edeceksin..
Ama her ne yaşamış olursan ol sen değişmiş olacaksın..
Ardında bıraktığın yüklerinle yavaş yavaş sadeleşmeyi deneyimleyeceksin..
Biraz daha olgunlaşacaksın..
Evet sen!
Eski sen olmayacaksın..
O yüzden şimdi bir daha bak aynada gözlerinin içine..
Yarın hayatında olmayacak şey için bügününü ziyan etmeye değer mi diye sor kendine..
Bunu hep söylüyorum ve bir daha söylemek istiyorum..
Geçmişin pişmanlıklarını, geleceğin korkularını yaşamak için hayat çok çok kısa..
Mutsuz musun?
O zaman yardıma ihtiyacı olan birisini mutlu et, yüzündeki tebessüm ol!
Hiçbir şey üretemiyor musun?
O zaman Sevgi üret, hem de tüm gücünle!
Çünkü senden çıkacak olan sevgiye hepimizin ihtiyacı var..
O yüzden bırak artık yarın hayatında olmayacak olanları..
Kendini mutsuz, çaresiz ve yalnız hissetmeyi de bir kenara bırak..
Yeniden ayağa kalk..
Bu sefer daha güçlü..
Kendine güven .
ÖZ'üne güven..
Ve ne kadar değerli olduğu SAKIN unutma..(yazı için @benbirgunesim teşekkürler)
Istenilen uygun bir saatte canim herkes aynı anda yapamayabilirDun 20.00 gibi yattimsporda programi uyguladim ilk gundu. Resmen bayildim
Simdi uygulana super birlikte yaparsak daha iyu. Saat belirtmissin ilk mesajlarinda. 22 gibi olabilir diye. O saat sabit kaldi mi sonraki mesajlarda goremedim. Ben sabah kalkar kalkmaz yapsam olur mu?
Gunde 7 defa sesli okuyacagiz 1 hafta boyunca. Dogru anladim degil mi?
Bir de @kevkep33 vardi. Nerelerde acaba?
Bu nasıl güzel bir yazı teşekkürler paylaştığın içinŞu göğüs kafesini sıkan, nefes aldırmayan sürekli aklını meşgul ederek hayat enerjini tüketen, durup dinlenmene durgunlaşmana engel olan ve seni An'dan uzaklaştıran o sıkıntın varya; bundan 1, bilemedin 2, hadi olmadı 3 sene sonra bir anlam ifade etmeyecek..
Zaman ilerlemiş, sular durulmuş ve sen değişmiş olacaksın..
O zaman artık acı vermeyecek sana..
Belki gülüp geçecek, belki de "vay bee" ne günlerden geçmişim diyerek kendini taktir edeceksin..
Ama her ne yaşamış olursan ol sen değişmiş olacaksın..
Ardında bıraktığın yüklerinle yavaş yavaş sadeleşmeyi deneyimleyeceksin..
Biraz daha olgunlaşacaksın..
Evet sen!
Eski sen olmayacaksın..
O yüzden şimdi bir daha bak aynada gözlerinin içine..
Yarın hayatında olmayacak şey için bügününü ziyan etmeye değer mi diye sor kendine..
Bunu hep söylüyorum ve bir daha söylemek istiyorum..
Geçmişin pişmanlıklarını, geleceğin korkularını yaşamak için hayat çok çok kısa..
Mutsuz musun?
O zaman yardıma ihtiyacı olan birisini mutlu et, yüzündeki tebessüm ol!
Hiçbir şey üretemiyor musun?
O zaman Sevgi üret, hem de tüm gücünle!
Çünkü senden çıkacak olan sevgiye hepimizin ihtiyacı var..
O yüzden bırak artık yarın hayatında olmayacak olanları..
Kendini mutsuz, çaresiz ve yalnız hissetmeyi de bir kenara bırak..
Yeniden ayağa kalk..
Bu sefer daha güçlü..
Kendine güven .
ÖZ'üne güven..
Ve ne kadar değerli olduğu SAKIN unutma..(yazı için @benbirgunesim teşekkürler)
Kızlar olumlamalar söylendi mi isteyen daha fazla yapabilir günde iki tur +7 kere sabah akşam ya da uyumadan önce tekrar edilebilirKimsede ses seda yok o zaman ilk beş olumlamayla başlıyorum. Sırayla diğer haftalar devam ederiz.
Pazartesi’ye kadar bu beş olumlamayı sesiz sakin bir yerde en az 7 kere hafif kendi sesimizi duyacak kadar tekrarlıyoruz.
5 gün okumuş olacak ama olsun ...
Haftanın OlumlamasıÖyle Olsun Amin
Ben hayatımın tasarımcısıyım. Ben gerçekliğimin yaratıcısıyım.
Kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum.
Allah tarafından korunuyor ve destekleniyorum.
Çevrem bolluk ve bereket ile dolu.
Sağlıklı, enerjik ve iyimserim.
️ Not: “ Ben gerçekliğimin yaratıcısıyım “ burda ki yaratıcıyım derken Allah Tanrı Tek yaratıcı güçten bahsetmiyor, insan yoktan var edemez. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Herkesin inancına saygımız var. İstediğimiz güzellikleri hayatımıza çekmek için gereken titreşimde frekansta olmayı ifade ediyor.
Sabah ve şimdi yaptım canım. Hatırlattığın için teşekkürler.Kızlar olumlamalar söylendi mi isteyen daha fazla yapabilir günde iki tur +7 kere sabah akşam ya da uyumadan önce tekrar edilebilir
Ben üşütmüşüm biraz sizden uzak, o yüzden bugün çokça okudum dualarla falan
Allah gelmiş geçmiş etsin canım, şifalar versin. sabah okumuştum, şimdi tekrar okuyayım, sağol hatırlattığın için.Kızlar olumlamalar söylendi mi isteyen daha fazla yapabilir günde iki tur +7 kere sabah akşam ya da uyumadan önce tekrar edilebilir
Ben üşütmüşüm biraz sizden uzak, o yüzden bugün çokça okudum dualarla falan
Simdi okudum:)Kimsede ses seda yok o zaman ilk beş olumlamayla başlıyorum. Sırayla diğer haftalar devam ederiz.
Pazartesi’ye kadar bu beş olumlamayı sesiz sakin bir yerde en az 7 kere hafif kendi sesimizi duyacak kadar tekrarlıyoruz.
5 gün okumuş olacak ama olsun ...
Haftanın OlumlamasıÖyle Olsun Amin
️ Not: “ Ben gerçekliğimin yaratıcısıyım “ burda ki yaratıcıyım derken Allah Tanrı Tek yaratıcı güçten bahsetmiyor, insan yoktan var edemez. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Herkesin inancına saygımız var. İstediğimiz güzellikleri hayatımıza çekmek için gereken titreşimde frekansta olmayı ifade ediyor.
Canım benim özelden yazmıştım ama buradan da ekleyeyim.Öncelikle Rabbim şifa versin...Hastalıkların özü de enerjidir,titreşimdir.Hastalığın titreşimi değişirse seyri de değişir .Titreşim değişirse mesela pozitifleşirse hastalığa neden olan etmenler teker teker ortadan kaybolur görünen görünmeyen, çünkü onlar da enerji. İçimizde olmayan hiçbir şey dışarda olmaz deniliyor.Yani bu demektir ki başkalarındaki hastalıklar da bile ortak bağlantımız var.Bunun için hastalık kendimizde de olsa başkasında da olsa; bu hastalık bizim de realitemizde olduğu için onu bir birey gibi karşımıza alıp seni seviyorum,özür dilerim,beni affet,teşekkür ederim diyebiliriz enerjisini değiştirmek adına.Ben bundan böyle kendim ve çevremdekiler için sağlık,mutluluk,bolluk ve huzuru seçiyorum;bunun dışındaki negatifliğe neden olan tüm inanç ve yargılarımı yakıp yıkıyorum diyebiliriz
30 Çok Güçlü Olumlama Cümlesi
Olumlama yani affirmasyon; affirmare kelimesinden gelmektedir. Bu kelime latince olup istikrarlı hale gelmek demektir. Düzenli olarak söylediğimiz olumlu cümleler bizi güçlü ve istikrarlı bir hale getirir. Bilinçaltımıza ulaştığımızda bilinçaltı olumsuzluklarını değiştirir. Bu da hayatımızda ki negatif durumları değiştirir. İstediğimiz hayatı yaşamamıza sebep olur.
30 çok güçlü olumlama cümlesi
Mutluluk ve memnuniyet ile yaşamı kucaklıyorum.
Vücudum rahatlamış, aklım dingin ve ruhum huzur içinde.
İstediğim her şeyi başarıyorum.
Ben olumsuzluğu aşıyorum.
Kaderimin asıl amacına ulaşıyorum.
Her gerçekleşen şey bana olumlu olarak dönüyor.
Affediyorum. Merhametim ve sevgim; öfkeyle yer değiştiriyor.
Karşılaştığım zorlukları kolaylıkla çözüyorum.
Hayatımda her gün daha güçlü ve daha emin olarak ilerliyorum.
Başarılı olma potansiyelim sonsuzdur.
Her gün daha bilgili ve zeki oluyorum.
Ben yaratıcı ve zeki fikirlerle doluyum.
Ben cesurum ve korkularımla yüzleşerek üstesinden geliyorum.
Geçmişimle barış içerisindeyim.
Sevgiyi, mutluluğu, huzuru kendime ve çevreme yayıyorum.
Sabırlıyım ve huzurla kabul ediyorum.
Hayatımdaki harika şeyler için şükrediyorum.
Kaderim beni destekliyor.
Hayatımdaki her deneyim beni daha güçlü ve başarılı yapıyor.
Müthiş bir geleceğe doğru yürüyorum.
Hayatım güven içinde ve korunuyorum.
Herkesle kibar bir dille anlaşıyorum.
Kendimi keşfediyorum. Kendimi buluyorum.
Affederek kendimi özgür bırakıyorum.
Ben önemliyim. İnsanlara ve kendime yardım ediyorum.
- bilgierdemdir.com -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?