Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

günaydın kızlarrrrr

Sahra- ben şimdi gördüm ve kendi duyacam şekilde olumları 7 kez okudum

Ben hayatımın tasarımcısıyım. Ben gerçekliğimin yaratıcısıyım.

Kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum.

Allah tarafından korunuyor ve destekleniyorum.

Çevrem bolluk ve bereket ile dolu.

Sağlıklı, enerjik ve iyimserim.

Şu göğüs kafesini sıkan, nefes aldırmayan sürekli aklını meşgul ederek hayat enerjini tüketen, durup dinlenmene durgunlaşmana engel olan ve seni An'dan uzaklaştıran o sıkıntın varya; bundan 1, bilemedin 2, hadi olmadı 3 sene sonra bir anlam ifade etmeyecek..
Zaman ilerlemiş, sular durulmuş ve sen değişmiş olacaksın..
O zaman artık acı vermeyecek sana..
Belki gülüp geçecek, belki de "vay bee" ne günlerden geçmişim diyerek kendini taktir edeceksin..
Ama her ne yaşamış olursan ol sen değişmiş olacaksın..
Ardında bıraktığın yüklerinle yavaş yavaş sadeleşmeyi deneyimleyeceksin..
Biraz daha olgunlaşacaksın..
Evet sen!
Eski sen olmayacaksın..
O yüzden şimdi bir daha bak aynada gözlerinin içine..
Yarın hayatında olmayacak şey için bügününü ziyan etmeye değer mi diye sor kendine..
Bunu hep söylüyorum ve bir daha söylemek istiyorum..
Geçmişin pişmanlıklarını, geleceğin korkularını yaşamak için hayat çok çok kısa..
Mutsuz musun?
O zaman yardıma ihtiyacı olan birisini mutlu et, yüzündeki tebessüm ol!
Hiçbir şey üretemiyor musun?
O zaman Sevgi üret, hem de tüm gücünle!
Çünkü senden çıkacak olan sevgiye hepimizin ihtiyacı var..
O yüzden bırak artık yarın hayatında olmayacak olanları..
Kendini mutsuz, çaresiz ve yalnız hissetmeyi de bir kenara bırak..
Yeniden ayağa kalk..
Bu sefer daha güçlü..
Kendine güven .
ÖZ'üne güven..
Ve ne kadar değerli olduğu SAKIN unutma..(yazı için @benbirgunesim teşekkürler)

Evet yapariz yine. Rica ederim cnm :)
Dun 20.00 gibi yattim sporda programi uyguladim ilk gundu. Resmen bayildim

Simdi uygulana super birlikte yaparsak daha iyu. Saat belirtmissin ilk mesajlarinda. 22 gibi olabilir diye. O saat sabit kaldi mi sonraki mesajlarda goremedim. Ben sabah kalkar kalkmaz yapsam olur mu?
Gunde 7 defa sesli okuyacagiz 1 hafta boyunca. Dogru anladim degil mi?

Bir de @kevkep33 vardi. Nerelerde acaba?

Rica ederim canım benim ne mutlu bana azıcık katkıda bulunabiliyorsam

kevkep33 benim . Nickimi değiştirdim diye yazmıştım, profil resmim aynı kaldı.

Ben tamamen unutmuşum canım hatırlattığın iyi oldu; kevkep33 ken bu kadar pozitif enerji almıyordum senden, bence enerjini çok olumlu yönde değiştirmişsin yani nicki nin hakkını vermişsin

Ben tamamen unutmuşum canım hatırlattığın iyi oldu; kevkep33 ken bu kadar pozitif enerji almıyordum senden, bence enerjini çok olumlu yönde değiştirmişsin yani nicki nin hakkını vermişsin
Teşekkür ederim senden bunları duymak ne güzel . HayallerimGercekOldu sormuş kevkep33 nerede diye.

Hiçbir şey yapamıyorsam sevgi üretiyorum eveeettt

Istenilen uygun bir saatte canim herkes aynı anda yapamayabilir

Bu nasıl güzel bir yazı teşekkürler paylaştığın için " sevgi üretmek, hem de tüm gücünle "
çok beğendim....iki üç gün ben cümleyi tekrar ederim artık. Hani bir şarkının nakaratı takılır dilinize gece uykunda bile söylersin Ya, işte öyle olurum

Kızlar olumlamalar söylendi mi isteyen daha fazla yapabilir günde iki tur +7 kere sabah akşam ya da uyumadan önce tekrar edilebilir
Ben üşütmüşüm biraz sizden uzak, o yüzden bugün çokça okudum dualarla falan

Sabah ve şimdi yaptım canım. Hatırlattığın için teşekkürler.

Allah gelmiş geçmiş etsin canım, şifalar versin. sabah okumuştum, şimdi tekrar okuyayım, sağol hatırlattığın için.

Simdi okudum:)
Sabah tekrar okuyacagim:)
Tesekkur ederim...
Herkese iyi geceler.

"Sizin ve tanidiklarinizin başına gelen her seyin nedeni cagirdiginiz ve izin verdiginiz ya da izin vermediginiz Enerjidir. Her sey bu Enerji iliskisiyle ilgilidir.Tanidiginiz herkes bu iliski nedeniyle bildiginiz her deneyimi yasar; yasamlarinin onlara getirdigi odaklanilmis isteklerin gerceklesmesinde belirleyici olan kisilerin o an izin verme ya da direnc gosterme durumlaridir" Alintidir

Okudugum kitaptan alinti yaptim simdi ftemiz cim sana gelsin. 15 dk lik yapacaginiz meditasyonlarla enerjinizi temizlersiniz akisa gecersiniz diyor ayni zamanda

Evveet aynen böleyim,böyle oldugum icin burdayim ve sizlerleyim zaten

kızlarrr selamm ne kadar güze enerjileriniz var maşallah bayıldımm
Size kendi rutinimden bahsedeyim mi
Sabah kalkarım pencereyi açarım camdan şöyle bir bakarım havayı içime çekerim
inşirah suresini okuyup kendi olumalrımı şükür ile söylerim
ve pozitif enerjilrimi cebime doldurur yola çıkarımm..
hee tabiki bunu kalkar kalkmaz yapmaadığım hep aynı enerjimin olmadığı zamanlar oluyor
öyle olursa işyerime geldiğimde penceremi açar temiz havayla birlikte yaparım ve ardından zikir çekerim..
bu şekilde yapmak beni daha mutlu ediyor..
Benim rutinim bu şekilde ve çok faydasını görüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…