Ben de F frenzy80 in paylasimini yeniden okuyacagim:)HayallerimGercekOldu F frenzy80
Kızlar paylaşımlarınız çok güzel teşekkürler iyi geldiniz, sindire sindire bir daha okuyacağım akşama
Bu da çok güzel bir paylaşım
BAŞINA GELEN HER ŞERDE BİR HAYR ARA!
Ben bittim ,dayanacak gücüm kalmadı , halim yok , tükendim ,dibe vurdum diye aklınızdan düşünceler geçiyorsa şunu sana söylemek isterim ki ;her inişin bir çıkışı vardır ! Ve yine unutmayın ki inciler denizin derinliklerinde bir yerlerde saklıdır. Bazen yeni başlangıçların olması için dibe vurmak dibi görmek gerekebilir ama unutmayın ki geminin de denize attığı demir kalıcı değildir orası sadece bir duraktır ,o durakta ve herdurakta yaşamın heranında heran alacağımız dersler göreceğimiz güzellikler vardır ,diplerde iken göreceklerimiz bundan sonraki yaşantımızın daha kaliteli gitmesi için bir durumdur bakalım oradan ders alıp hayatımızda neleri değiştirebiliyoruz bizim için bu önemlidir,her son bir başlangıçtır! Sen bitti dersin ama ALLAH cc sana ne kapılar açar bilemezsin ! O an bitmiş gibi gözüken durumlar yeni başlayacak güzel olayların habercisidir,Bakması görmesini bil ,denizin dibinde balık bile yutsa seni sen hz yunus gibi ümidini kesme ALLAH CC a sığınıp sultan olmayı bekle bu dünyada sultan olamasan bile ahiretteki ecirlerini düşün ,şunu unutmaki başına gelen her şerde hayr ara ,ara ki samimiyetini,teslimiyetini ve tevekkülün ile kulluk vazifeni yerine getir ,sana düşen hakkı ile SABIR ! Her dibe indiğinde denizde ki incileri ara, yaşadığımız sıkıntılar şikayet değil ondan ders çıkartmamız içindir #tevekkülvaktiadmin @sedath selametle (yazı tarafımdan yazılmıştır.
Zevk alarak okuyoruz. Lutfen daha cok paylasimHOŞUMA GİDEN YAZILARI PAYLAŞIYORUM HERHANGİ BİR SAKINCASI YOK DEĞİLMİ KIZLAR
Düşün ve Şükret !
Allah’ın sana bahşettiği nimetleri düşün !
Sağlıklı bir beden,
Güvenli bir vatan,
Yeterince gıda ve giysiler,
...İhtiyacın olan hava, su ...
Ve daha neler, neler !?.. Düşün ve Şükret !
Dünya senin !. Fark edebiliyor musun ?
Hayat senin !. Kavrayabiliyor musun ?
Her türlü nimet senin !. şükredebiliyor musun ?
Düşün ve Şükret !.
Eksik olan ne ?..
Gören gözlerin,
Konuşan dilin, dudakların,
İşiten kulakların,
Ellerin, ayakların var !..
Düşün ve Şükret !
Ayaklarının üzerinde yürümek kolay iş midir ?
Bacakların üzerinde durmak kolay iş midir ?
Çalışmayan nice ayaklar, kesilen nice bacakları düşün !..
Doyasıya uyumak kolay iş midir ?
Acıyla kıvranan, kapanmayan nice gözleri düşün !
Mideyi yiyeceklerle doldurmak,
yada kana kana su içmek kolay iş midir ?
Yemek yiyemeyen, su içemeyen nice hastaları düşün !..
Düşün ve Şükret !..
Sesleri işitmeni düşün; sağırlıktan korunmuşsun.
Görme özelliğini düşün ; Körlükten korunmuşsun.
Akıl nimetini düşün ; delilikten korunmuşsun.
Yalnız görme ya da işitme özelliğini,
Tonlarca altınla değişir misin ?
Ellerin, ayakların karşılığında
Nâdide mücevherleri kabul eder misin ?
Bil
ki sen, sayılamayacak kadar çok nimetlere ve özelliklere sahipsin.
Fakat bunların farkında değilsin. Bunun için hep sıkıntı, üzüntü ve
ümitsizlik dalgaları arasında kıvranıp duruyorsun.
Oysa sıcak ekmeğin,
Soğuk suyun,
Doyasıya uykun,
Ve gıpta edilecek sağlığın var...
Bunlara şükretmelisin.
Düşün ve Şükret !..
Ele geçiremediklerini düşünüp üzüleceğine,
Kaybettiğin maddi değerler için huzursuz olacağına,
Elinde olanlar için şükretmelisin !..
Çünkü mutluluğun anahtarı senin elinde !..
Zira nimetlerin devamı ; Şükürle olur.
Huzur ve mutluluk ; Şükürle olur.
canımmmmm inan o kadar mutlu oldum ki şu an. sayfalar birikmiş okudum, silkelendim kendime geldim. hepiniz, paylaşımlarınız harikasınız inan. dün aklımdaydın inan, ve bugün sen de beni andın buluştuk. sağlıkla ilgili bir sıkıntım var, burda paylaşmayım, yazacağım sana.
sağlıklıyız, mutluyuz, huzurluyuz, şükürler olsun.
selam kızlarr
İnsan ne inancının kudretini ne de yaşamının anlamını zor zamanlar geçirmeden kolay kolay anlayamıyor. Belki şu an o kolay olmayan zamanları yaşıyorsun, her şeyin üst üste geldiğini ve seni dayanamayacak noktaya getirdiğini düşünüyorsun..Zihnindeki durdurak bilmeyen düşüncelerle konuşuyorsun..Ya geçmisin pişmanlıkları, acıları ya da henüz yaşanmamış olan geleceğin korkuları, kaygılarına teslim ediyorsun tüm enerjini..Ve böylece elinde kalan çok az enerjiyle hayatını devam ettirmeye çalışırken çok yoruluyorsun. Hayat enerjini geçmişin ve geleceğin durdurak bilmeden seni tüketen düşüncelerine akıttığın, artık yetmez mi? Bırak gelsin düşünceler şimdiye kadar sen onları çok dinledin, farkında olmadan senin enerjini aldılar.. Şimdi bırak konuşsunlar ama bu sefer bak farkındasın!. İzin ver döksün içindekileri..İyice dinle onu..Konuşmuyor mu? O zaman sen şimdi onunla konuş!.."Aç kulaklarını şimdi beni iyi dinle, şimdiye kadar ben seni çok fazla dinledim, şimdi dinleme sırası sende!" diye fısılda kulağına..Ve elini kalbine koy, inanarak ona şunları söyle; "Herşeyin geçeceğine yürekten inanıyorum, her ne yaşıyorsam benim için en hayırlısı olduğunu biliyorum. Öyle güzel günlerim olacak ki Allah'ın izniyle, sabrediyorum, şükrediyorum ve An'ımı yaşıyorum. Pes etmiyorum!" Şimdi güçlü olmayı seçiyorum, cesaretle hayat yolculuğumda en güzel şekilde ilerlemeye niyet ediyorum.."
İşte şimdi zihninin kontrolünü eline almak için çok güzel bir adım attın.Öyle güzel, öyle narin bir kalbin var ki, o değerli kalbine öyle güzellikler nasip olacak ki yeter ki ümidini kaybedenlerden olma..İnan! Kendine, yüreğine, iyiliğe, güzelliğe izin ver aksın kalbinin en güzel yerine...Bırak hücrelerin dolsun sevgiyle..Affet bu gece seni üzen herkesi, bırak yüklerin senden uzaklaşsın, ait oldukları yere gitsinler, sevgiyle gönder hepsini..Sen yüzünü Alemlerin Rabbine çevir, O seni yarattı ve inan sana doğru yolu gösterecektir..yeter ki inan..yeter ki ümidini kesenlerden olma..
Selam, olumlamaları en az 21 gün yapmak gerekmez mi? 1 hafta yeterli olur mu?Kimsede ses seda yok o zaman ilk beş olumlamayla başlıyorum. Sırayla diğer haftalar devam ederiz.
Pazartesi’ye kadar bu beş olumlamayı sesiz sakin bir yerde en az 7 kere hafif kendi sesimizi duyacak kadar tekrarlıyoruz.
5 gün okumuş olacak ama olsun ...
Haftanın OlumlamasıÖyle Olsun Amin
Ben hayatımın tasarımcısıyım. Ben gerçekliğimin yaratıcısıyım.
Kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum.
Allah tarafından korunuyor ve destekleniyorum.
Çevrem bolluk ve bereket ile dolu.
Sağlıklı, enerjik ve iyimserim.
️ Not: “ Ben gerçekliğimin yaratıcısıyım “ burda ki yaratıcıyım derken Allah Tanrı Tek yaratıcı güçten bahsetmiyor, insan yoktan var edemez. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Herkesin inancına saygımız var. İstediğimiz güzellikleri hayatımıza çekmek için gereken titreşimde frekansta olmayı ifade ediyor.
Evet canim aslında 21 gunden fazla okumak gerek Yani 21 gün tekrar edip birkaç gün ara verip tekrar 21 gun okumak gerek yanı 3 tur 21 gun ( 3 ay gibi ) gec5mis syf larda var. Biz gecen kış ayında haftalık olumlamalar yapıyorduk yine gecmis syfalarda var güzel oluyordu.Selam, olumlamaları en az 21 gün yapmak gerekmez mi? 1 hafta yeterli olur mu?
Evet geçmiş sayfalardan 21 günü hatırlıyorum.haftalıkları unutmuşum :))) tüm sayfaları okumuştum halbuki. Ben yazdığın olumlamaları biraz önce yaptım canımEvet canim aslında 21 gunden fazla okumak gerek Yani 21 gün tekrar edip birkaç gün ara verip tekrar 21 gun okumak gerek yanı 3 tur 21 gun ( 3 ay gibi) gecmis syf larda var. Biz gecen kış ayında haftalık olumlamalar yapıyorduk yine gecmis syfalarda var güzel oluyordu. İsteyen tabi belirlediği olumlamayi 21 gün gün okuyabir bunlarida takip eder hep birlikte yapmış oluruz :))
Ne güzel canim sevindim. Bende burda sizlerle grupça hareket edince daha istikrarlı oluyorum tek yapinca fire veriyorum. Benim için hem görev bilinciyle birlikte rutinler daha iyi oluyorEvet geçmiş sayfalardan 21 günü hatırlıyorum.haftalıkları unutmuşum :))) tüm sayfaları okumuştum halbuki. Ben yazdığın olumlamaları biraz önce yaptım canımbana kalsa üşenip yapmayacağım böyle kendimi mecbur hissederim
çok teşekkür ederim canım benim. öyleyse ne yapıyoruz hastakığımızı seviyor ona teşekkür ediyoruz. sevgiyle geldiği yere geri gönderiyorum. sağlıklı, mutlu, huzurlu ve yaşam doluyum. Rabbime binlerce kez şükürler olsun ve de sizler olduğu için, bu sayfayı bulduğum için çoook muyluyum. iyiki varsınız.Canım benim özelden yazmıştım ama buradan da ekleyeyim.Öncelikle Rabbim şifa versin...Hastalıkların özü de enerjidir,titreşimdir.Hastalığın titreşimi değişirse seyri de değişir .Titreşim değişirse mesela pozitifleşirse hastalığa neden olan etmenler teker teker ortadan kaybolur görünen görünmeyen, çünkü onlar da enerji. İçimizde olmayan hiçbir şey dışarda olmaz deniliyor.Yani bu demektir ki başkalarındaki hastalıklar da bile ortak bağlantımız var.Bunun için hastalık kendimizde de olsa başkasında da olsa; bu hastalık bizim de realitemizde olduğu için onu bir birey gibi karşımıza alıp seni seviyorum,özür dilerim,beni affet,teşekkür ederim diyebiliriz enerjisini değiştirmek adına.Ben bundan böyle kendim ve çevremdekiler için sağlık,mutluluk,bolluk ve huzuru seçiyorum;bunun dışındaki negatifliğe neden olan tüm inanç ve yargılarımı yakıp yıkıyorum diyebiliriz
bence de güzel oluyor, tek olunca insan unutabiliyor. burda hem hatırlamış oluruz. çok teşekkürlerNe güzel canim sevindim. Bende burda sizlerle grupça hareket edince daha istikrarlı oluyorum tek yapinca fire veriyorum. Benim için hem görev bilinciyle birlikte rutinler daha iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?