Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok tatlısın canım :)) güldürdün beni merak etme hepimizde var (aramızda kalsın bende var o basenden )önemli olan sağlıklı zinde kendini beğendiğin kiloda olmak ben beğeniyorum kendimi yaaa sıkılaşsak tamamdır.
Sen 3 demişsin kadın 5 demiş ortalaması 4 eder . Hafta da en az 3 gün 30-45 dk arası sağlam spor yapın diyor uzmanlar ama bende hayatdevamedecek in dediği gibi hiç yoktan iyidir gün içinde hareketli olmaya çalışıp haftanın 2-3 günü sağlam spor yapmaya gayret ediyorum işte

Vaaay, topik mudavimleri bayagi sporcuymus da haberimiz yokmus. Masallah hepinize.
Ben simdi pazara cikacagim. Yuruyus olsun.
Yok canim estağfirullah önemli olan devamlılık elimden geldiğince amatörce diyeyim kendi adıma, vücut hareketli olsun kan akışı olsun hücrelere. Mutlu hücreler mutlu beden benim bakış açım :)

Kizlar bugun yillik saglik kontrolune gittim. Ne kadar bir sey cikmayacak desem de icimde bir acaba vardi çok sukur bir sey cikmadi. Darisi saglik haberi bekleyen herkesin basina. Cooook iyi haberler alin insallah

Merhaba
Bişeyin olmasını istiyorsak
Olucağına dair cümleler mi tekrar etmeliyiz
Yoksa vazgeçtiğimize dair mi

canıımmm... harikayız yine :) ama bu ara ben enerjisiz berbat haldeyim, retrodan dolayı mıdır acaba?

Aaaa merhaba ben tünaydın diyeyim ancak gelebildim topige bir iki gün once bende pofu görmüs mudur acaba topik kaçıncı sayfalara ulaştı maşallah diye aklındam geçirdim msjiniza görünce sevindim :))

tşk ederim tatlım, pek zamanım olmuyor buralara bakmaya... evet arada bakıyorum görüyorum ama yazmaya zamanım olmuyor :)

Keyifli pazarlar kızlar birbirimizi böyle etkiliyoruz işte mutluluğumuz bulaşıcı

Eki Görüntüle 2195759
Dolu dolu gunaydin demek bile insanlari cok mutlu ediyor:)

Paylasim cok guzel tesekkur ederim Sahra-

Bu arada bendeki olumlu bir degisimden bahsetmek istiyorum. Cuma gunu spor salonuna basladim:) dun farkli sebeplerden dolayi, bugun de bir arkadasimin yanlis yonlendirmesinden dolayi gidemedim. Peki ben ne yaptim? 1 yildir odada duran bisikleti cikardim ve yaklasik yarim saat bisiklet surdum:)))
Bu insanlik icin kucuk, benim icin buyuk bir adim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…