Başınız sağolsun Allah kalanlara sağlık versinherkese selamlar ,uzun süredir gelemedim buralara ,ara ara mesajları açıp okuyorum tabi , sayfa olarak baya bi geride kalmıştım ,ama an itibari ile sayfa okumalarımı tamamladım çok şükür :) güncel sayfaya geldim sonunda :)
ben 19 mart tarihnde babamı kaybettim ,ilk kez ölümün soğukluğunu yaşadımbu konuyu da gerçekten konuşmak istemiyrm
daha yeni yeni kendimi toparladım ve artık bişeylerin değişmesinin vakti geldi dedim ve 2 ay önce ıns.hediye seans çekilişi vardı ona katıldım ,ve hediye seans bana çıktı:) sonra burcu ile konuşurken aramızda öyle güzel bi enerji oluştu ki bana 2.seansı da kendisi hediye etti :) yaratımlarım muhteşem bir şekilde gerçekleşmeye başlamıştı , artık bu kadar yaklaşmışken kendi üzerimde çalışmalara başladım ,burcu ile hep iletişimdeydim ,bana öyle güzel hediyeler gelmeye başladı ki muazzam hepsi,halen de çok güzel hediyelerle güzelliklerle şahane olan yaşamıma devam ediyorum :) sonra dedim ki bu kadar güzel gelişmeler yaşıyorum bunu devam ettirmeliyim:) şahane güzelliklerin bana gelmesine izin vererek burcu dan ekim ayı başında aylık seans almaya karar verdim :) aylık seans paketi 4 seans :) ve ben yine 1 seans daha kazanarak(burcunun hediyesi) toplam da 5 seans hakkım oldu :) kendim için en doğru kararı vermişim , o kadar çok şükrediyorum ki onunla tanıştığıma ,kendimi keşfetme yolculuğmda bana bu şekilde yardımcı olmasına :) son olarak 3900 tl para yaratımım oldu :) ve bu benm için artık momentum umun başladığı bi durumdu :)
herşey tamamen egomuz ile ilgili ,zaten tüm çalışmamız ağırlıklı oarak egomuz ve içimizdeki o minnak çocuğumuz :) pazartesi günü son seansımı alacağım ama bu gerçekliğimi görmemde ve kendi içmdeki bu gücü farketmeme çok ama çok yardımcı oldu :) bundan sonra beni harika şahane sürprizlere güzelliklerle dolu bi yaşantım olduğuna öyle çok inanıyorum ki :) tüm güzellikleri hakediyoruz biz :) (düşük cümleler yazmış olabilirm, szinle paylaşmak istedim :) çünkü benm artık dünyam güzelliklerle değişmeye başladı, tabiki ilk değişim maddem herzamanki gibi şükür defterim :) muazzam yüksek enerjiisi var,gün içinde de sürekli herşeyime şükreden biriydim ama artık farkında olarak şükretmeye başladım ,bu çok çok şahane bişey , biraz yazım uzun oldu ama sözün özü gerçekten inanmaktan hiç vazgeçmeyelim :) çünkü ben yaşadım :)
Başın sağ olsun Allah kalanlara sağlık sıhhat versin.herkese selamlar ,uzun süredir gelemedim buralara ,ara ara mesajları açıp okuyorum tabi , sayfa olarak baya bi geride kalmıştım ,ama an itibari ile sayfa okumalarımı tamamladım çok şükür :) güncel sayfaya geldim sonunda :)
ben 19 mart tarihnde babamı kaybettim ,ilk kez ölümün soğukluğunu yaşadımbu konuyu da gerçekten konuşmak istemiyrm
daha yeni yeni kendimi toparladım ve artık bişeylerin değişmesinin vakti geldi dedim ve 2 ay önce ıns.hediye seans çekilişi vardı ona katıldım ,ve hediye seans bana çıktı:) sonra burcu ile konuşurken aramızda öyle güzel bi enerji oluştu ki bana 2.seansı da kendisi hediye etti :) yaratımlarım muhteşem bir şekilde gerçekleşmeye başlamıştı , artık bu kadar yaklaşmışken kendi üzerimde çalışmalara başladım ,burcu ile hep iletişimdeydim ,bana öyle güzel hediyeler gelmeye başladı ki muazzam hepsi,halen de çok güzel hediyelerle güzelliklerle şahane olan yaşamıma devam ediyorum :) sonra dedim ki bu kadar güzel gelişmeler yaşıyorum bunu devam ettirmeliyim:) şahane güzelliklerin bana gelmesine izin vererek burcu dan ekim ayı başında aylık seans almaya karar verdim :) aylık seans paketi 4 seans :) ve ben yine 1 seans daha kazanarak(burcunun hediyesi) toplam da 5 seans hakkım oldu :) kendim için en doğru kararı vermişim , o kadar çok şükrediyorum ki onunla tanıştığıma ,kendimi keşfetme yolculuğmda bana bu şekilde yardımcı olmasına :) son olarak 3900 tl para yaratımım oldu :) ve bu benm için artık momentum umun başladığı bi durumdu :)
herşey tamamen egomuz ile ilgili ,zaten tüm çalışmamız ağırlıklı oarak egomuz ve içimizdeki o minnak çocuğumuz :) pazartesi günü son seansımı alacağım ama bu gerçekliğimi görmemde ve kendi içmdeki bu gücü farketmeme çok ama çok yardımcı oldu :) bundan sonra beni harika şahane sürprizlere güzelliklerle dolu bi yaşantım olduğuna öyle çok inanıyorum ki :) tüm güzellikleri hakediyoruz biz :) (düşük cümleler yazmış olabilirm, szinle paylaşmak istedim :) çünkü benm artık dünyam güzelliklerle değişmeye başladı, tabiki ilk değişim maddem herzamanki gibi şükür defterim :) muazzam yüksek enerjiisi var,gün içinde de sürekli herşeyime şükreden biriydim ama artık farkında olarak şükretmeye başladım ,bu çok çok şahane bişey , biraz yazım uzun oldu ama sözün özü gerçekten inanmaktan hiç vazgeçmeyelim :) çünkü ben yaşadım :)
Allah rahmet eylesin inşallah.herkese selamlar ,uzun süredir gelemedim buralara ,ara ara mesajları açıp okuyorum tabi , sayfa olarak baya bi geride kalmıştım ,ama an itibari ile sayfa okumalarımı tamamladım çok şükür :) güncel sayfaya geldim sonunda :)
aminn canım Allah razı olsun. güzellikler hepimizle olsun inşallah.Sahra- HayallerimGercekOldu ftemiz Hepinize ayrı ayrı teşekkr ederim ,Allah razı olsun başsağlığı dualarınz için. evet gerçekten her sabah uyandığımda şükürle gözlerimi açıyorum ve şükürle akşamları uykuya dalıyorum .farketmek muazzam bi duygu ,güç veriyor bana . her sabah evden çıkarken diyorum ki bakalım bugün hangi güzelliklerle buluşacağım :) bu çok şahane bi duygu ve inanın bi şekilde güzellikler gelip beni buluyor :) 1 eylülde şükür defterime başlamışım ve şu an baktığımda öyle güzel şeler yaşamışm ki :) bir de yaklaşık 10 gündür akşamları eve gidince yaşadığım güzellikleri yazıyorum ,sanki yazı yazınca enerjim daha daha güçlü oluyor :) hepsinden öte kendimi şahane hissediyrm ,sabahları evden çıkmadan evvel tüm güzelliklerim için kutlama yapıyorum :) akşam da geldiğmde yine yaşadığım tüm güzellikler için kutlama yapıyorum :)tabi şükürlerim en başta yer alıyor. öyle güzel şeler yaşıyorum ki dün mesela bikaç gündür diyorum ki işyerimden bi kalem alıp çantama bırakacağım bazen ihtiyacım oluyor ama her defasında unutuyorm tabi,dün patronumun oğlu dışarı da iken gelip elime kalem tutuşturdu :) al dedi :) bana mı verdin dedim evet dedi :) bi şekilde işte Yaradan evren sana gönderiyor , ben bunu artık çok iyi idrak ettim :) içimdeki gücü farketmek efsane :) hepimize bereketin üzerimize yağdığı şahane cumalar diliyorum :) aşkla sağlıkla huzurla mutlulukla sevgi ile coşalım :)
Bugün bulunduğum şehirde Hava çok soğuk ve yağmurlu. Normalde işten çıkıp spora giderdim gitmedim eve geldim Biraz dinleneyim dedim. Dinlenmenin yanında oturdum Yemek yedimNeden böyle oldun Bugün anlamadım. Yarın şehir dışına seyahate çıkacağım hiç bir hazırlığım yok. Boş boş oturup internette geziyorum Halbuki hazırlanabilirim ama onu da yapmıyorum. Bir Benim çektiğim mesaja bakın bir de buttrfly in çektiği mesaja özür dilerim böyle depresif bir mesaj çektiğim için
herkese selamlar ,uzun süredir gelemedim buralara ,ara ara mesajları açıp okuyorum tabi , sayfa olarak baya bi geride kalmıştım ,ama an itibari ile sayfa okumalarımı tamamladım çok şükür :) güncel sayfaya geldim sonunda :)
Sahra- HayallerimGercekOldu ftemiz Hepinize ayrı ayrı teşekkr ederim ,Allah razı olsun başsağlığı dualarınz için. evet gerçekten her sabah uyandığımda şükürle gözlerimi açıyorum ve şükürle akşamları uykuya dalıyorum .farketmek muazzam bi duygu ,güç veriyor bana . her sabah evden çıkarken diyorum ki bakalım bugün hangi güzelliklerle buluşacağım :) bu çok şahane bi duygu ve inanın bi şekilde güzellikler gelip beni buluyor :) 1 eylülde şükür defterime başlamışım ve şu an baktığımda öyle güzel şeler yaşamışm ki :) bir de yaklaşık 10 gündür akşamları eve gidince yaşadığım güzellikleri yazıyorum ,sanki yazı yazınca enerjim daha daha güçlü oluyor :) hepsinden öte kendimi şahane hissediyrm ,sabahları evden çıkmadan evvel tüm güzelliklerim için kutlama yapıyorum :) akşam da geldiğmde yine yaşadığım tüm güzellikler için kutlama yapıyorum :)tabi şükürlerim en başta yer alıyor. öyle güzel şeler yaşıyorum ki dün mesela bikaç gündür diyorum ki işyerimden bi kalem alıp çantama bırakacağım bazen ihtiyacım oluyor ama her defasında unutuyorm tabi,dün patronumun oğlu dışarı da iken gelip elime kalem tutuşturdu :) al dedi :) bana mı verdin dedim evet dedi :) bi şekilde işte Yaradan evren sana gönderiyor , ben bunu artık çok iyi idrak ettim :) içimdeki gücü farketmek efsane :) hepimize bereketin üzerimize yağdığı şahane cumalar diliyorum :) aşkla sağlıkla huzurla mutlulukla sevgi ile coşalım :)
buttrfly bu arada ben yazımı paylaştıktan sonra senin son paylaşımını gördüm ve senin de yazında balonlardan bahsetmen :) mucizeler hep bizmle :) şükürler olsun Rabbim :)
balık burcu musunuzNasıl bu kadar pozitif olabiliyorsunuz. Sürekli burayı okuyorum ama hâlâ bende bi değişim yok nasıl başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum çünkü
Başakbalık burcu musunuz
basaklarda da olumsuz düşünce oluyor ama balıklar hep Buhran takılıyor
buttrfly çok saolun Allah razı olsun duanız için. evet gerçekten ben de ilk bu sayfaya geldiğimde bana öyle güzel ilham olmuştu ki yazılanlar ,halen ev de bu sayfalarla ilgili kağıtlarım var bile :) kişisel gelişime zaten ilgim vardı ama bu yazılar beni tetikledi ve harika deneyimler yaşamaya başladım . ve halen de yaşamaya devam ediyorum , sınırsız olasılıklarımız olduğunu bilmek ve buna yürekten inanmak ve tabi ki teslimiyet bunun püf noktası bence , ki zaten senin yazılarını da muhteşem keyifle okuyorum harika paylaşımların var . tabi ki deneyimledkçe yaşadıkça buraya yazacağım ki hepimiz dahasına açılalım daha daha ileriye gidelim , yüreklere ruhlara dokunalım.
yaşadığım mucize bir olayımda 2.seansımda içimdeki çocuk ile iletişme geçtik ve balonları uçurmak istediğini öğrendim seansta :) çok duygulu bi seans geçirmiştm, burcu hemen o yoğun duygularla uyumamı istedi ve seansı bitirdik ,sabah uyandım herşey gayet normal ,işe gitmek için hazırlandım kahvaltımı yaptım ,ve evden çıktm ,binadan çıktığımda ve demir kapıyı açtığımda kapının önünde 5 tane mavi beyaz balon gördüm ama o an algılayamadım tabi taa ki arabaya bindim ve dank etti kafama ,bu balonlaru bana içimdeki çocuk göndermişti (yazarken bile tüylerim ürperiyo) ,o balonlar benm dönüm noktam oldu ve ben gerçekten yaşadım bunları ,burcuya sordum heyecanla o da bana dediki içindeki çocuk çok mutlu olmuş ve sana o balonları göndermiş :) yaa bunu yaşamam gerçekten harikulade bi durumdu.ama sevinçten havalardayım ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi mutluluktan bilemiyodum :) burcu bile çok şaşırdı hatta o gün bana sürekli balon resmi gönderiyodu ve dedi ki o minnak çocuk senin için sürekli karşıma balon çıkarıyo dedi :) yaa çok muhteşem bi deneyim di benm için. hepimiz de bu güzel duygular fazlasıyla var . mucizeleri deneyimlemek paylaşmak gerçekten muazzam bi duygu:)
bir de burcu bana dedi ki 2019 yılına mektup yaz ,ne olmasını istiyorsan neyi yaşamak istiyosan herşeyi yaz ve unut o mektubu .sizler de yazabilrsnz çok iyi geldi bana :)
Nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsunuz. Sürekli burayı okuyorum ama hâlâ bende bi değişim yok nasıl başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum çünkü
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerinize,ne mutlu bana2019 a mektup yazmak demişsiniz aklıma geldi.Bir imajinasyon yapıyorum mesela,tam yaşamış gibi. Ertesinde tekrar bir imajinasyon yaparken aklıma daha önce yaptığım imajinasyonlar geliyor, hatırladığımı bile bilmiyorum, onun ucuna eklerken buluyorum. Çünkü evrende bir yerde şekillenmiş olduğundan bilinçaltı onu yaşanmış bir anı gibi kaydediyor,biz unutsak bile o onu asla unutmuyor. Enerjiyi arttırıp,akışta kaldıkça bu imajinasyonlar realitemize,gerçeğimize dahil oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?