- 29 Nisan 2011
- 2.769
- 12.780
- 408

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
_Bayankus_ "Madem hayatımdaki her şey enerji ben de enerjimin hakimiyetini ele almak için kendimi daha iyi hissettirecek düşünceleri seçmeye niyet ediyorum" demenizi de tavsiye ediyorum.
Yok beni tamamen yanlış anladınız. Pozitif olmanızı kıskanıyor değilim. Sadece bu olumlama ve pozitif düşünceyi nasıl sürdürebiliyorsunuz ? Olumlamayı nasıl yapıyorsunuz benim nerden başlamam gerekir bunu merak ediyorumPozitif olmak için dışarıdan bir beklenti içine girerseniz malesef pozitif olamazsınız nacizane. Enerjimizi belirleyen düşünce şekillerimizdir.Mesela başkasında sizde olmayan bir şey var ve sizin istediğiniz bir şey diyelim.Siz o kişiye ve sahip olduğuna nasıl hisler besliyorsunuz ? Gördüğünüzde şunu diyebiliyor musunuz; ben bunu şu an görebiliyorsam o da benim enerji alanımda,hem o kişi adına hem de kendı adıma şükrediyorum.Eğer bunu diyebiliyorsanız gerçekten bunu hanenizde bilin.Hem enerji hem de egosal anlamda doyuma ulaşmışsınız demektir.Uygun enerjinizde sizin olur.Ama eğer kıskançlık,üzüntü gibi duygular hissedersiniz oluşturduğunuz enerji bu bende yok,olmaz da zaten enerjisidir. Duygu ve düşünceleriniz,bilinçaltınız neye ne tepki veriyor öncelikle onu inceleyin; sonra da değiştirmeye çalışın.Nasıl bu kadar pozitif olabilirm diye gün içinde sorun içinizden, ama beklenti içinde olmadan.
rica ederim ne demek hatta daha fazlasını bile söylemem gerekir çünkü gerçekten bildiklerinizi muazzam anlaşılır bir dille bizlere aktarıyorusnzevren sonsuzluk ,evren sınırsızlık , evrene sipariş vermek şahane bi durum:) ben de çoğu bilgilerimi buradan öğrendim , imajine olaylarında acayip coşuyorum heyecanlanıyorum hizalanıyorum
![]()
Yok beni tamamen yanlış anladınız. Pozitif olmanızı kıskanıyor değilim. Sadece bu olumlama ve pozitif düşünceyi nasıl sürdürebiliyorsunuz ? Olumlamayı nasıl yapıyorsunuz benim nerden başlamam gerekir bunu merak ediyorum![]()
Çok çabuk üzülen kırılan birisiyim. İstediğim bir şey olmayınca çöküşe geçerim zaten ne zaman istediğim oldu ki bu olacak vs vs. Neyse ben düşük enerjimle sizleri de etkilemeyeyim . Teşekkür ederimKıskandığınızı düşünmüyorum zaten ama sonuçta bende neden yok diye soruyorsunuz.Negatif enerji yaklaşımıdır, doğru yanlış kıskançlık üzüntü hiç önemli değil,önemli olan enerjidir. Tabi ben sadece ifadelerinizden bunları çıkartabiliyorum.
"Sadece bu olumlama ve pozitif düşünceyi nasıl sürdürebiliyorsunuz ? Olumlamayı nasıl yapıyorsunuz benim nerden başlamam gerekir bunu merak ediyorum"
şeklinde yazsaydınız ilk başta farklı şeyler yazardım belki de. Yine diyorum neye nasıl tepki veriyorsunuz takip edin bol bol
Çok çabuk üzülen kırılan birisiyim. İstediğim bir şey olmayınca çöküşe geçerim zaten ne zaman istediğim oldu ki bu olacak vs vs. Neyse ben düşük enerjimle sizleri de etkilemeyeyim . Teşekkür ederim![]()
Kesinlikle çok haklısınız. Ben biraz fazla kafaya takıyorum her şeyi. Hatta kendimi hasta ettiğim çok olmuştur sırf kafaya takıp üzülmekten. Ama atlatamıyorum malesefSöylediklerinizin nedenin malesef kendinize yeterince değer vermemenizden kaynaklanıyor. Kimse ya da hiçbir şey sizden daha değerli değildir. Mesela ben demek benim enerjim demek;enerjim bozulduğunda sağlığıma, kararlarıma,geleceğime,aileme,işime her şeye etki edecek. Neden anlık bir hali,sadece düşüncemle bile değiştirebileceğim bir duruma çok çok önem vereyim ki, o kim ki ya da o olay ne ki ??? derim.Sonra tekrar yazarım inşallah ama uzun uzun düşünün bu konuda,kim ne benden daha önemli olabilir ki.Sağlığınız bozulduğunda kim geri getirsecek,o anda kendinizden başka kimi neyi düşüneceksiniz ??? Hastalıklar zamanında sahip çıkmadığımız enerjinin sonucu değil mi ki.
rica ederim ne demek hatta daha fazlasını bile söylemem gerekir çünkü gerçekten bildiklerinizi muazzam anlaşılır bir dille bizlere aktarıyorusnzevren sonsuzluk ,evren sınırsızlık , evrene sipariş vermek şahane bi durum:) ben de çoğu bilgilerimi buradan öğrendim , imajine olaylarında acayip coşuyorum heyecanlanıyorum hizalanıyorum
![]()
"Hizalanmak"burada genelde kolay anlaşılsın diye akışta kalmak diyorum,ama en sevdiğim kelimedir. Canım evren sonsuz evren,sınırsız evren evveettttt
İşte o önlemi nasıl alıyorsunuz ? Mesela aklınıza kötü bir şey geldi o an yaptığınız ilk şey neoluyor ? Önerdiğiniz kitapları da alacağm ilk fırsatta çok teşekkür ederimHizalanmak sozu H handanirem in mesajinda cokdikkatim8 cekti. Tam onunla ilgili bir yorum yazacaktimbuttrfly yazmis:) cok yakisti bu anlatilanlara.
_Bayankus_ ben se basak burcuyum. Hatta yukselenim de basak:)))
Benim de nacizane tavsiyem once degisebileceginize inanin, sayfalari bastan sona okuyun. Esmalar da cok yardimci oluyor. Ic ferahligi icin. Bir de olmazsa olmazlarimiz kitaplar. Benim en sevdiklerim Bilincaltinin Gucu ve Rezonans Kanunu. Bir de paikologum Evinizdeki Terapist kitabini tavsiye etti. Zamanla her sey oturuyor. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bunca yil yasasiginiz dusunce seklinden bir anda kurtulmak mumkun degil. Ben kisisel gelisim olaylarina 34 yasinda basladim. 2 sene oldu. Hep mi pozitif dusunuyorum? Hayir. Ama artik bunlari bilinclatimin urettigini biliyorum ve hemen gereken onlemimi aliyorum:) belki de kelimeleri dogru secemedim anlatirken :)))
Ben işaret ve orta parmağımı üst üste getirerek (çocukların yaptığı küs işareti) içimden iptal diyorum.İşte o önlemi nasıl alıyorsunuz ? Mesela aklınıza kötü bir şey geldi o an yaptığınız ilk şey neoluyor ? Önerdiğiniz kitapları da alacağm ilk fırsatta çok teşekkür ederim
Gerceklesme ihtimali olan seyler ise henuz gerceklesmeden uzulmenin manasiz oldugunu soyluyorum. Eger gerceklesmezse bosu bosuna uzulecegim. Gerceklesirse de o zaman dusunurum. Olmayan bir sey icin uzulmemeye calisiyorum:)İşte o önlemi nasıl alıyorsunuz ? Mesela aklınıza kötü bir şey geldi o an yaptığınız ilk şey neoluyor ? Önerdiğiniz kitapları da alacağm ilk fırsatta çok teşekkür ederim
İşte o önlemi nasıl alıyorsunuz ? Mesela aklınıza kötü bir şey geldi o an yaptığınız ilk şey neoluyor ? Önerdiğiniz kitapları da alacağm ilk fırsatta çok teşekkür ederim
Mesela kendimle ilgili kotu bir sey aklima geldi diyelim,onu hemen zihnimde iyiye yonlendiriyorum üzerine kahkaha sesimi duyuyorum,başkalarinin düşündüğüm şeyin tersini,pozitifini destekler sekilde seslerini övgülerini duyuyorum.Ayni şekilde cocuklarim esim annem ablam abim artik kim gelirse aklima hepsi icinde ayni şeyi düşünüyorum,birak negatifligi onlara da kendime de harika enerjiler çekiyorum kaynaktan
Bir de sirf bunu yaptigim icin butunun hayrina olacak sekilde meleklerimin,gorunmez fiziksel olmayan diger varliklarin beni tum evren adina alkisladigini,seninle gurur duyuyoruz dediklerini duyuyorum;ohoooo daha ne olsun istekendime ait harika bir dunya yaratmis oluyorum
![]()
Harika yontemmiş uygulayacağım teşekkürler cokkk:)Ben işaret ve orta parmağımı üst üste getirerek (çocukların yaptığı küs işareti) içimden iptal diyorum.
Anda kalıyorum.
Geçmişse geçti bitti, gelecek için bir kaygı ise olduğunda düşünürüm şimdi mevcut değil ve ben şu an sahip olduklarıma odaklanıp şükretmeliyim diyorum.
Kafanızın içinde bir top olduğunu düşünün ve o top gün içinde sürekli ileri geri çapraz hareket ediyor. Kitap okurken mesala “ya babama bir şey olursa” diyorsanız hemen o topu alıp yörüngesine tekrar oturtun, “andayım” “buradayım” deyin. Her ne iş yapıyorsanız sadece ona odaklanın. Beyninizdeki topu kontrol edin , böylelikle konsantreniz ve algınız da artacaktır.
Sevgiler
Evet harika bi uygulama. Bende şimdi bir cideo izledim Erdem Taşkınsu nun. Bileğine paket lastiği takıp 21 gün boyunca her olumsuz düşünmeye başladığında çek bırak ve beynine stop de, hemen olumluya çevir diyor buda çok hoşuma gittiBen işaret ve orta parmağımı üst üste getirerek (çocukların yaptığı küs işareti) içimden iptal diyorum.
Anda kalıyorum.
Geçmişse geçti bitti, gelecek için bir kaygı ise olduğunda düşünürüm şimdi mevcut değil ve ben şu an sahip olduklarıma odaklanıp şükretmeliyim diyorum.
Kafanızın içinde bir top olduğunu düşünün ve o top gün içinde sürekli ileri geri çapraz hareket ediyor. Kitap okurken mesala “ya babama bir şey olursa” diyorsanız hemen o topu alıp yörüngesine tekrar oturtun, “andayım” “buradayım” deyin. Her ne iş yapıyorsanız sadece ona odaklanın. Beyninizdeki topu kontrol edin , böylelikle konsantreniz ve algınız da artacaktır.
Sevgiler
Evet eğer gerçekleşme ihtimali yoksa boşu boşuna üzülmüş olduğumuzla kalıyoruz. Ana odaklanmak gerek demek :)Gerceklesme ihtimali olan seyler ise henuz gerceklesmeden uzulmenin manasiz oldugunu soyluyorum. Eger gerceklesmezse bosu bosuna uzulecegim. Gerceklesirse de o zaman dusunurum. Olmayan bir sey icin uzulmemeye calisiyorum:)
Eger olan bir sey varsa da vardir bunda bir hayir diyorum ve gercekten de bir hayir oldugunu goruyorum:) İcini ferah tut...
Aaa bir de benim icin cok onemli bir soz var. Burdan ogrendim.
Muhim olan olaylar degil, olaylara bakis acin:)
Harikasınız gerçektenMesela kendimle ilgili kotu bir sey aklima geldi diyelim,onu hemen zihnimde iyiye yonlendiriyorum üzerine kahkaha sesimi duyuyorum,başkalarinin düşündüğüm şeyin tersini,pozitifini destekler sekilde seslerini övgülerini duyuyorum.Ayni şekilde cocuklarim esim annem ablam abim artik kim gelirse aklima hepsi icinde ayni şeyi düşünüyorum,birak negatifligi onlara da kendime de harika enerjiler çekiyorum kaynaktan
Bir de sirf bunu yaptigim icin butunun hayrina olacak sekilde meleklerimin,gorunmez fiziksel olmayan diger varliklarin beni tum evren adina alkisladigini,seninle gurur duyuyoruz dediklerini duyuyorum;ohoooo daha ne olsun istekendime ait harika bir dunya yaratmis oluyorum
![]()
Oooo coşmuş buralarEvet harika bi uygulama. Bende şimdi bir cideo izledim Erdem Taşkınsu nun. Bileğine paket lastiği takıp 21 gün boyunca her olumsuz düşünmeye başladığında çek bırak ve beynine stop de, hemen olumluya çevir diyor buda çok hoşuma gitti![]()
Başınız sağolsun. Kendinizi toparlamanıza sevindimherkese selamlar ,uzun süredir gelemedim buralara ,ara ara mesajları açıp okuyorum tabi , sayfa olarak baya bi geride kalmıştım ,ama an itibari ile sayfa okumalarımı tamamladım çok şükür :) güncel sayfaya geldim sonunda :)
ben 19 mart tarihnde babamı kaybettim ,ilk kez ölümün soğukluğunu yaşadımbu konuyu da gerçekten konuşmak istemiyrm
daha yeni yeni kendimi toparladım ve artık bişeylerin değişmesinin vakti geldi dedim ve 2 ay önce ıns.hediye seans çekilişi vardı ona katıldım ,ve hediye seans bana çıktı:) sonra burcu ile konuşurken aramızda öyle güzel bi enerji oluştu ki bana 2.seansı da kendisi hediye etti :) yaratımlarım muhteşem bir şekilde gerçekleşmeye başlamıştı , artık bu kadar yaklaşmışken kendi üzerimde çalışmalara başladım ,burcu ile hep iletişimdeydim ,bana öyle güzel hediyeler gelmeye başladı ki muazzam hepsi,halen de çok güzel hediyelerle güzelliklerle şahane olan yaşamıma devam ediyorum :) sonra dedim ki bu kadar güzel gelişmeler yaşıyorum bunu devam ettirmeliyim:) şahane güzelliklerin bana gelmesine izin vererek burcu dan ekim ayı başında aylık seans almaya karar verdim :) aylık seans paketi 4 seans :) ve ben yine 1 seans daha kazanarak(burcunun hediyesi) toplam da 5 seans hakkım oldu :) kendim için en doğru kararı vermişim , o kadar çok şükrediyorum ki onunla tanıştığıma ,kendimi keşfetme yolculuğmda bana bu şekilde yardımcı olmasına :) son olarak 3900 tl para yaratımım oldu :) ve bu benm için artık momentum umun başladığı bi durumdu :)
herşey tamamen egomuz ile ilgili ,zaten tüm çalışmamız ağırlıklı oarak egomuz ve içimizdeki o minnak çocuğumuz :) pazartesi günü son seansımı alacağım ama bu gerçekliğimi görmemde ve kendi içmdeki bu gücü farketmeme çok ama çok yardımcı oldu :) bundan sonra beni harika şahane sürprizlere güzelliklerle dolu bi yaşantım olduğuna öyle çok inanıyorum ki :) tüm güzellikleri hakediyoruz biz :) (düşük cümleler yazmış olabilirm, szinle paylaşmak istedim :) çünkü benm artık dünyam güzelliklerle değişmeye başladı, tabiki ilk değişim maddem herzamanki gibi şükür defterim :) muazzam yüksek enerjiisi var,gün içinde de sürekli herşeyime şükreden biriydim ama artık farkında olarak şükretmeye başladım ,bu çok çok şahane bişey , biraz yazım uzun oldu ama sözün özü gerçekten inanmaktan hiç vazgeçmeyelim :) çünkü ben yaşadım :)
Bende çok erken yaşlarda hastalıklarla ölümlerle tanıştım. Sakıncası yoksa ölümle ilgili değiştirdiğin kalıpları ya da yerine koyduklarını paylaşır mısın?Öncelikle başınız sağolsun. Babamı 19 yaşında kaybetmiştim, sizi çok iyi anlayabiliyorum.Ölümle ilgi pek çok kalıbımı değiştirdikten sonra ancak kendime gelebilmiştim,düşününce içimde kayboluyordum.
Pozitif düşünce ile ilgili çok çok güzel deneyim olmuş sizin için,paylaşımlarınızı deneyimlerinizi yazmanız çok güzel olur özellikle yaptıklarınızı.Hem size devamlılık sağlar,bizlere de ilham olur![]()