Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Spritüel gelişim, uzun bir yol. Bir kere düşünceyi iptal ettim tekrar karşıma çıkmayacak diye olmuyor maalesef, zira düşüncelerimizin durumlarımızın altında kökleşmiş inançlarımız ve kalıplarımız yatıyor. Bunu birkaç kez yapmanız gerekebilir. Bununla birlikte, değişmeye başladığınızda, evren genelde karşınıza aynı gibi gözükmeyen, bazı açılardan farklı ama bir yandan aynı durumu çıkarır ve sizi test eder. Bu aynı zamanda sizin de kendinizi görmenizi, aynı durumda farklı davranıp davranamadığınızı görmeniz için bir fırsattır.

O zamaaan standart sorum geliyoo, azicik ‘hizalanamadiginiz’ ama karsilikli cok hoslandiginiz bi iliski var, bunu sorunlari azaltarak her gun daha sevgi ve askla uyumla baglandigimiz bi iliskiye donmesi icin 21 gun olumlamasi yapmak istyorum. Ya vedud ya cami aklima geldi e niyetim de az cok belli ama olumlamalar icin onerisi olan var mi?

Teşekkür ederim cevabınız için. Evet haklısınız bahsettiğim olayı; daha önce birkaç kere yaşadığım ve çok kötü sonuçlara yol açtığı için tekrar yaşamaktan korktuğum için düşündüğümü farkındayım. testlerin bazılarını farkediyorum ama gerektiği şekilde davranamıyorum maalesef.

Nasıl güzel bir yazı olmuş Çok teşekkür ederim
Harika bir özet
Şimdi okudum Yarın Tekrar okuyacağım Gündüz vakti kafa daha az karışıkken
Okurken de şunu fark ettim o serbest bırakma noktasını yapamıyorum sanırım Ama böyle de dememem lazım artık serbest bırakma kısmına da yapıyorum Her şey bütünün hayrina oluyor

Maddiyat ya da işle ilgili konularda daha başarılıyım. Duygusal konulara gelince nerelerde neler yapmam gerektigini daha iyi anladim. Insallah uygulamasi da daha kolay olacak.

Benim de bir türlü anlamadığım bir noktaydı bu. Genelde istediğim şeyi çok güçlü isterim ve sürekli düşünürüm. Ama istediğim şeyler hep ben vazgeçince boşverince aradan zaman geçince hatta ben istediğimi bile unutunca olur. Madem odaklanmak bu kadar önemli neden böyle oluyor diye düşündüm ve dün bu yazıyı okudum. Enerji tıkanması yapıyormuşum meğer :) serbest bırakma işi beni de zorlayacak ama dikkat edeceğiz artık

Canım genel bir olumlama verebilirim. Pazar günü güneş tutulmasi vardi gökyüzü enerjileri şu ara çok hareketliymiş. Senin için hayırlısı olsun dilerim. Şöyle diyebilirsin:
Hayatın akışına güveniyorum. Kendi kalbimin merkezindeyim. Yaşamla ahenk içindeyim.
Benim ve bütün için hayırlı olan sevgiye, aşka kalbimi açıyorum... gibi sen kendine göre sekillendirebilirsin cümleni :))

Konumuz sevgi ise o zaman :))

Çoğu zaman, bilincimizdeki dileklerimizle bilinçaltımızdaki inançlarımız çok çelişkilidir, birbirine benzemez ve hatta birbirine muhaliftir.

Dileğimizin gerçekleşmesine ramak kaldığında bile ne yapacağımızı bilemeyiz ve bu şans kullanılamadan uzaklaşır. Bu durumda insan, kendisi için çok yoğun bir biçimde birşey ister, ama içten içe bunu kabul etmeye hazır değildir.

“BEN DEĞİŞMEYE İSTEKLİYİM” olumlaması bir kapı açar. Tüm gün bu olumlamayı gözlerimizin görebileceği bir yere koymalıyız hatta zihnimizi bir askı dolabı olarak düşünerek içerideki askılardan birine bu olumlamayı asmalıyız. Aklımız daima buna takılı kalırsa değişim başlar.

Bu sırada önemli bir kaç etki vardır,

Doğru formül “ben…im” prensibidir. Çok para istediğinizde, “ben zengin olmak istiyorum” şeklindeki emir cümlesi kurmak çok yanlıştır. Doğru formül şöyle olabilir: “Ben hayatımda zenginliğe hazırım”, “Ben zengin ve mutluyum”,”benim için ayrılmış bir para zaten var ve hayatıma gelmek üzere yolda”

Doğru istemenin ve dilemenin turbosu Teşekkür etmektir. Dileğimizin sonunda “Amin” veya “teşekkür” diyerek mühürler ve kapatırız.

Her zaman, şimdiki zamanı kullanarak dileyin; gelecek zamanı değil. Sanki isteğinizin şimdi size verilmiş olduğunu düşünerek hareket edin.

İsteklerinizi kağıda yazın, böylece isteğiniz güçlenir. Doğru formüller “işim var”, “mutlu bir ilişkim var”, “ihtiyacım olan herşeye sahibim”, “ben sağlıklıyım”. olmalıdır.

“Herşey benim iyiliği için olur” inancınızı kuvvetlendirerek içimizde minnettarlıkla birleştirmek bizi başka mucizelere götürür.

“Dilediğimiz her şeyin gerçekleşeceğini; bunun, bizim hakkımız ve hep emrimize amade olduğunu biliriz” anlamını irdelemek ve unutmamak.

“Şüphe” isteğin veya dileğin iptal edilmesi gibi birşeydir. Şüphe, aksini istemek gibi bir şeydir. Şüphe zaten birşey olamayacağı bilgisini yayınlar ve tüm siparişler iptal edilir.

Doğru istemek konusunda başarılı olmanın çok önemli noktasından biri isteğimiz gerçekleşene kadar hiç kimse ile bu konuda konuşmamaktır. Gevezelikle enerji etkisini yitirir.Unutmayın tüm büyük fikirler, ketumlukla oluşur.

Sezgi, insanın kendisine izin vermesidir. Sezgilerinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. İlk anda garip veya komik geliyorsa bile içinizden gelen ilk hareket veya karar daima doğru olandır. Tereddüt etmek enerjiyi tüketir.

Son Olarak;
Gerçek, çoğu zaman, dış dünyada istenilen şeyin iç dünyamızda hissedilen eksikliğidir.

Mesela dileğim, “Beni şartsız sevecek birini istiyorum” şeklindeyse, bunun gerçekteki karşılığı, “Ben sevilmiyorum. Ben sevilmeye değer değilim. Ben kendimi sevmiyorum”dur. Yani çoğu kişi, sadece kendisini sevmediği için, kendisini şartsız sevecek birini ister.
Bu dileğin temeli aslında: “Aşkı kabul etmeye açığım ve hazırım” cümlesi ile kapıyı açmaktır, sonra;

“Ben, olduğum gibi sevilmeye değerim. Tüm isteklerimi ve hatalarımı kabul ediyor ve kendimi, şimdi olduğum gibi kabul ediyorum. Ben kendime özgüyüm, güzelim ve her gün kendi sevgime biraz daha yaklaşıyorum. Kendime duyduğum sevgim nedeniyle, beni aynı kendimi gördüğüm gözlerle görecek bir insanı çekiyorum. Ben kendi sevgimi ve başka bir insanın sevgisini kendime çekmek konusunda açık ve hazırım. Engellerime ve blokajlarıma, bundan sonra izin vermiyorum ve sevgi, benim içimde rahatlıkla akabilir. Sevginin hayatımda meydana çıkmasına açık ve hazırım”

_ Doğru İstersen Olur, Pierre Franckh. _

müthiş canım, çok teşekkür ederim.

Ve ben de eklemek isterim ki bu geçtiğimiz gün başlayan güneş tutulmasının etkileri 15ine kadar sürecek ve yılın en en güçlü tutulmalarından. genel anlamda olumsuz bir tutulma değil ancak tabii işin içinde irademiz olduğundan olumlu/olumsuz kavramları çok kaygan. umarım bütünün hayrına olur. herkesi farklı farklı etkiliyor

Selam arkadaşlar paylaşım ve görseller çok hoşuma gitti :)) . Evren’de varolan herseyin Harika şekilde titreştiğinin ve ışıldadağının görüntülü kanıtı...

Kirlian fotoğrafçılık: Varolan her şeyin enerjisinin kanıtı

Kirlian fotoğrafçılık nedir?
Teknik anlamını açıklamadan evvel Kirlian fotoğrafçılık nedir sorusunu kısaca özetleyelim.
Enerji alanlarını belirler Kirlian fotoğrafçılık. Bildiğiniz üzere dünyamızda birçok enerji alanı vardır. Vücudumuzda bundan ayrı tutulamaz. Bugün çakralar, enerjitik alanlar dediğimizde vücudumuzun da bu alanlara sahip olduğu Kirlian fotoğrafçılık sayesinde ispatlanmıştır.
Teknik manada Kirlian fotoğrafçılık, yüksek frekans, voltaj, düşük elektrik alanı cihazlar ile nesneler üzerinden yayılan enerji-ışınımları görsel olarak tespit etmeye yarar. Bu tespiti yapmaya yarayan Kirlian fotoğrafçılık bir tekniktir.

Kirlian fotoğrafçılık ve Krilian Kameralar Nasıl Başladı?
1939’da, Semyon Kirlian fotoğrafçılığı kullanarak elektriksel alan veya auranın nasıl işlediğini keşfetti. Bu görüntüleri oluşturmak için bir nesneyle bir elektrik akımı yolladı ve aura görüntüsünü bir fotoğrafta yakaladı.
Daha önceki deneylerinden birinde, Kirlian iki özdeş yaprak olduğu ortaya çıkan resimler üretti. Kirlian Camera ile çekilen aura fotoğrafları geliştiğinde dramatik bir fark gördü; Görüntülerden biri güçlü ve parlak, diğeri ise zayıf ve zordu. Şaşkınlığına göre, güçlü görüntünün sağlıklı bir bitkiden alınan bir yapraktan geldiğini, zayıf görüntü ise hastalıklı bir bitkiden geldiğini fark etti. Kirlian Kamera ile bu buluş, hem Semyon’u hem de karısının, insanların kendilerini ve etraflarındaki dünyayı algılama şeklini değiştirecek yılların deneylerine yol açtı.

Kirlian fotoğrafçılık ile yaşayan her şeyin enerjisinin fiziksel kanıtı
Kirlian fotoğrafçılık sayesinde çekilen fotoğraflar canlı olan her şeyin fiziksel kanıtını ortaya koyuyordu. Aura, enerjetik beden, spritüel beden diye adlandırılan terminoloji fiziksel kanıtlarla ispatlanabiliyordu artık. Şu halde okültistlerin asırlardır iddia ettiği gözle görülmeyen enerji alanları, auralar kanıtlanmıştı.

Bilimsel araştırma ve sonuçlar
Kirlian fotoğrafçılık tekniği ile yapılan en büyük deney kuşkusuz, bitki yaprağıyla yapılan deneydir. Yaprağın bir bölümü kesilse bile yaparak hiç kesilmemiş gibi bir bütünlük içinde ışımaya devam etmiştir.
Gözle göremediğimiz enerji alanları
Gözle göremediğimiz enerji alanları Kirlian fotoğrafçılık sayesinde görünür olmuştur. Var olan her şey bir enerjiye sahiptir ve birbirini etkiler.

Kirlian kamera bugün nerede duruyor?
Yıllarca süren araştırma ve deneyler, eteriklerin anlaşılması ve görselleştirilmesi üzerine odaklandı ve modern bir versiyon üretti. Bugünün aura görüntüleme teknolojisi sadece bizim açılımlarımızı yakalamakla kalmıyor, aynı zamanda içsel özlerimiz hakkında daha fazla şey öğrenmemizi ve yaşam kalitemizi geliştirmemizi sağlıyor.

Kirlian fotoğrafçılık ve kamera çeşitleri
İki tür aura kamerası vardır: Kirlian kamera olarak adlandırılan birincisi, vücudunuzun bir kısmına – genellikle elinize – ağrısız bir elektrik yükü göndererek çalışır ve daha sonra aura resminizi bir fotoğrafta yakalar.
Biofeedback aura görüntüleme denilen ikincisi, Kirlian Kamera’nın modern bir versiyonudur ve çok daha karmaşıktır. Vücut ısısı ve cilt iletkenliği gibi belirli fiziksel özellikleri ölçerek çalışır ve daha sonra verileri yorumlar ve 3D ortamını bir multimedya ekranında görüntüler.

angelsdia.com

Eklentiler

• 00BF9FCA-BDAF-4790-9957-F66E4848EA6C.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 5D8A64D1-894F-4D11-B8C7-7AB91E7FAC72.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 278CB27E-0B0A-455F-A20B-986117D76107.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 295CE8AA-8FEF-4854-80A9-D911FD853B07.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 50

İnsan vücudunda hücre, organ, kas, kemik vesaire, belli frekanslarda titreşir. Bu frekansın değişmesi, o bölgede sorunun olduğunu belirtir ve hastalığı işaret eder.
Eğer vücudumuzun bir hücresi bile yanlış frekansta ise bu durum aurayı etkiler.
Uygun bir frekans uygulaması ile (renk, taş, enerji terapisi, zikir) bu titreşimi rezone edip dengeyi kurabiliriz.
Beden, uygun şartlar altında her zaman orijinal yapısını kazanma eğilimine sahiptir.
Kıskançlık, öfke, nefret, korku, evham gibi hisler kalıcı huy haline dönüştüğünde, ciddi organik değişiklikler yaratabiliyor.
Olumsuz duygu ve düşünceleri değiştirdiğimiz zaman, fiziksel olarak da değişime uğruyoruz.

Düşüncelerin şekline göre vücudumuzu bozabilir veya yeniden yaratabiliriz.

Gelişmesi için deneyim yaşaması lazımdır.
Gelişme, tekamül için bilginin deneyimlenmesi, uygulanması lazımdır.
Ruh, sürekli ihtiyacı olan için düşünce, şekil üretir. Bu hayallerle evrene talep vermektedir. Ona ihtiyacını bildirmektir.
Ve evren, bu titreşimlere uygun enerjilerle yeni oluşumları, kişinin yaşamına verecektir.

Kaynak:
Sufizm ve İnsan
Görsel: Rezonans Kanunu- Bilinçaltı Farkındalık

!!!!ÖNEMLİ!!!:
Renkler ile ilgili
Görsel için Bilgilendirme : Arkadaşlar resmi alıntıladığım sitenin altta reklamları ya da gereksiz bilgileri çıkmış olabilir ben bilerek eklemedim tlf nun azizliğine uğradım tamamını kopyalamış. Amacım sitenin ya da herhangi bir ürünün reklamını yapmak asla değildi. Dikkat eksikliğinden kaynaklı kusuruma bakmayın. Kk Site yöneticilerinin ve topigi okuyan arkadaşlarımın bilgilerine, teşekkür ederim.

Bu da okudugum kitaptan:)
Yan ve kucuk olmus kusura bakmayin
Orda olumlamalarla ilgili de bir bolum vardi. Onu da daha sonra paylasacagim:)Eki Görüntüle 2224932
Teşekürler cnm paylaşım için. Büyüterek rahatça okunuyor sorun değil :))
Kaygı başlamadan ya da o o korku halinde alınacak önlemler varsa kitapta, sonra paylaşırsan çok sevinirim.

Selamlaaar,

ilişki olumlamamın 6.günündeyim. açıkçası 2.gününde bi ayrılık yaşadık 4 gündür falan konuşmuyoruz ama olumlamayı kesmek içime sinmedi hala bir umut varsa diye :)

şimdilik bir şey yok...bakalım

haber veriim dedim :) öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…