Eki Görüntüle 2225879
Geriye kalan 90 maddeyi bulamadım ama arastiriyorum :)) ilk 10 maddeyi paylaşayım dedim
Bende ayni tepkiyi verdim insan kaynak kitap adı bişey verir dimi :))ama ama
'yapmayın' olumsuz bir etki bırakıyor insanlarda... ben şunu şöyle yapalım demeyi tercih ediyorumUzerimde olan gerginlik regl donemimin yaklasmasi, grip baslangici veee dolunaydanmis
Bir suredir insanlarin davranislarindan beni saymadiklarini cikariyordum. Yapmayin dedigim seyleri yapiyor yapin dedigim seyleri yapmiyorlarbeni gercekten yipratti ve yordu. Onemsiz hissettirdi. Madem dolunay surecinde bunlari dusunmememiz gerekiyor. Ben de iptal ettim gitti. Onlarin davranislari benim degerimi belirlemez. Ben gercekten degerli, onemli biriyim
Iste o anda nasil duygu, dusuncede oldugumu bilemedigim icin:)'yapmayın' olumsuz bir etki bırakıyor insanlarda... ben şunu şöyle yapalım demeyi tercih ediyorum
Oluyor canim oyle ozellikle regle yakin insan cigrindan cikabiliyor :))Iste o anda nasil duygu, dusuncede oldugumu bilemedigim icin:)
Dikkat etmeye calisiyorum genelde ama yine de arada kacabiliyor
Geçmiş olsun canım biran önce iyileşmeni dilerim. Bu ara herkes hasta bende bir yakalandım gibi hemen ilaç vitamin güzel besin desteği tabi en önce olumlu düşünce ile toparlandım.Uzerimde olan gerginlik regl donemimin yaklasmasi, grip baslangici veee dolunaydanmis
Bir suredir insanlarin davranislarindan beni saymadiklarini cikariyordum. Yapmayin dedigim seyleri yapiyor yapin dedigim seyleri yapmiyorlarbeni gercekten yipratti ve yordu. Onemsiz hissettirdi. Madem dolunay surecinde bunlari dusunmememiz gerekiyor. Ben de iptal ettim gitti. Onlarin davranislari benim degerimi belirlemez. Ben gercekten degerli, onemli biriyim
Iyi geldi coook tesekkur ederimGeçmiş olsun canım biran önce iyileşmeni dilerim. Bu ara herkes hasta bende bir yakalandım gibi hemen ilaç vitamin güzel besin desteği tabi en önce olumlu düşünce ile toparlandım.
İnsanların seni dinlememesi hatta dediklerini yapmamalarını umursama niye sonucunda senin varsaydıkların doğruysa işin sonunda sen haklı çıkacaksın zaten. Ben elimden geleni yaptım söyledim uyarıp yardımcıyı olmaya çalıştım deyip kendi yoluna devam et. Sonuçta çoğunlukla itiraf bile edemeseler “hayallerimgerçekoldu” haklıymış derler içlerinden bile olsa. Sende dışından gülerek zaferle dolaşırsın çok zevkli oluyor inan
Ahh bu egosu tavan kare insanlar yaa :)) kral ve kraliçedir onlar, sadece onlar en iyiyi bilir sadece onlar haklı övülmeli onaylanmalılar etrafında doğru bir rakip varsa adil yarışmaz hatta yanında istemezler ilginç gülerek uzaklaşmak lazım...
İşte bazı dönemler normal her insanın duygularında inişler çıkışlar oluyor bizde hatalar yapıyoruz sınırı aşmadıysak eğer sevdiğimiz bizi seven sayan insanlar davranışlarımızı tolere ediyorlardır . İnsanlık hali yanlışsak özür diliyoruz.
Bu egolu ve bazı saygısız kadın ve adamlar ‘ ın da bu bazı dönemlerde istemediğimiz yüksek karakterleri de artıyor sen ona denk gelmişsin canım boşver onları “ az ötede kabarın tavus kuşu gibi de içinden gül geç ”ne güzel iptal etmişsin zaten Ben Çok Değerliyim demişsin
Merhaba hoşgeldiniz hangi konuda olumlamaya ihtiyacınız var? Bereket bolluk, sevgi aşk, başarı, sağlık, içsel huzur .... Ona göre olumlama cümlenizi oluşturur söylersiniz.olumlamaya epey çok ihtiyacım olduğu anlardayım
çözğm?
öneri?
İçsel huzurMerhaba hoşgeldiniz hangi konuda olumlamaya ihtiyacınız var? Bereket bolluk, sevgi aşk, başarı, sağlık, içsel huzur .... Ona göre olumlama cümlenizi oluşturur söylersiniz.
Hos geldiniz:)İçsel huzur
Aşk
İki üç gün önce paylaşmıştım bunu iç huzur içinİçsel huzur
Aşk
Süpersin canım sen daha detaylı yazmışsınHos geldiniz:)
Icsel huzur icin meditasyon oneriyorum. Her seyin baslangici zihin temizligi.
Ben "Hayallerimi Yaratiyorum" meditasyonunun cok faydasini gordum. Bir sure ust uste dinleyince cok iyi geldi. Bunun yaninda mistik yol un youtube kanalini takip ediyorum. Cogu konu ile ilgili meditasyonlar var.
Diger konuya gelince
Ben istedigim kisinin ozelliklerini yazip 21 gun boyunca okumustum. Bitince de akarsuya atmistim. Tabi soyle seyler de oldu. Yazdigim ozellikler benim unutmaya caliatigim kisinin ozelliklerine cok benzerdi
Ama Allah karsima ozelliklerin cogu tutan bir baska kisiyi cikardi. Ayyy dedim bu ne?artik tam teslimiyet. Allahim sen kiminle nasil anlasacagimi benden iyi bilirsin. Uygun gordugun biri varsa tez zamanda karsima cikar ama bu cumleyi 21 gun boyunca soylemedim. Sunu da eklemeden gecemeyecegim. Gercekten nasil birini istersem Allah karsima cikardi. Ama bana uygun olmadiklarini gordum. Dedim ki ben dogru isteyemiyorum sanirim
Bu arada instagramda Evrim balikcinin meditasyonlarini dinleyip guzel iliskiler yasayan birini gormustum
Darisi isteyenlerin basina. Icinde bizim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?