Bu meditasyonu yaptınız mı hemen.
Bu videoki kişi başka bir videoda " Ben şu çalışmayı bu falan yöntemi yapiyorum diliyorum olmuyor " diyorsanız böyle çalışmalara biraz ara verin bilinç altı direnç gösterir. Tıpkı bilgisayarlar gibi beyninizide de reset atmak gerekir . Çok fazla yükleme yapmaktan olabilirmiş boşaltın kafanızı biraz başka şeylerle ilgilenin ara verin zaten kalbinize içinize sinmiyorsa o an bırakın. Sonra denersiniz :)
kızlar selam. banlıydım pek aktif olamadım bdv sağolsun
hayatıma gelirsek bu ara sanki herşey üstüste geliyor benim adıma gerçekten zorlanıyorum. ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. yoğun ders çalışıyorum dün mesela seçim otobüsleri ve üst kat komşumun temizlikçisi gerçekten çıldırdı gürültü korkunç boyuttaydı. gece de sağolsun komşum yine kaç kez uyandırdı bilmiyorum bugün kendime gelip derse oturamadım bile. cidden bazı insanlar insanların hayatını zorlaştırmak için yaşıyorlar sanki artık zıtlaşmayı bırakıp hayatın karmasının onları vurmasını beklemeye karar verdim. cidden belki bu çektiklerimin eziyeti de bana pozitif döner.
banlıyken bu topiği çok özledim gerçekten. dün gece uyandıkça geri uykuya dalmaya çalışırken bol bol meditasyon ve imajinasyon yaptım. hani bilirsiniz göğsünüzde bi sıkıntı olur çok bunaldığınızda. onu sanki göğsümde asılı bi çanta gibi düşündüm içinde de hep sıkıntılarım dertlerim olsun dedim çantayı çıkarıp fortmantoya astım ve odamda sıkıntılarım yok olacak dedim. inanın anında bi rahatlama ve hafiflik geldi. sonrada bol meditasyonla kafamı boşaltıp beni bi ışık küresinin koruduğunu hissettim bi bakmışım geri uyumuşum. (normalde gece uyanırsam dış sebeplerden asla geri dalamam)
becerebilmiş miyim sizce bu imajinasyon işlerinde yeniyim :)
Tebrik ederim, cok guzel becerebilmişsin.Imajinasyonlarda amacimiz aynen bu kendimize hava boşluğu yapmak,yeni bir alan açmak orada ferahlamak
Anladım tam odaklanmadınız belki ben bu meditasyonda gözlerimi kapadım resmen hissettim enerji akışını hatta gönderdiğim kişileri aynı enerjiyi aldığını imgeleyip gördüm.Siz o zaman biraz ara verin dinlenin. Kalbinizi bedeninizi dinleyin ihtiyaca göre yön verir size zaten.Bunu izledim ama yaptıklarım başka videolarda evet bıraktım zaten bi 5:55 videosu var zaten onu yapınca beklemek gerekiyor bakalım bi umut işte olursa yazarım buraya da :)
Anladım tam odaklanmadınız belki ben bu meditasyonda gözlerimi kapadım resmen hissettim enerji akışını hatta gönderdiğim kişileri aynı enerjiyi aldığını imgeleyip gördüm.Siz o zaman biraz ara verin dinlenin. Kalbinizi bedeninizi dinleyin ihtiyaca göre yön verir size zaten.
Sağol canım unutmayıp cevapladığın içinAura nasıl güçlendirilir; tabiki imajinasyonlar ,düşünce gücü ve mantıklı olumlamalarla. Mesela benim yöntemim şöyledir, bir arkadaşım kendisi ile ilgili çok güzel bir şey söyledi hemen bu durumu kendime aitmiş gibi alırım ben zaten çok şanslıyım, her zaman korunur kollanır,desteklenirim aynen böyle derim. Ya da olumsuz bir şey mi duydum balonun içine koyarım o kişinin içimde hissettirdiklerini balonun içine koyup patlatırım ve yerine durumun çok pozitifini eklerim( yeni bir balonun içine tabi) ve bana her zaman çok güzeli kolaylıkla,ihtişamla,neşeyle gelir der ve şükrümü yaparım. Bu şekilde kendimi bırakın nötr de kalmayı pozitife taşımış olurum,bu şekilde enerjimi arttırarak auramı güçlendirmiş olurum.hayatimi degistiriyorum ara ara soruyorsun, ne yapıyorsun enerji için diyorsun, işte aynen bunları yapıyorum çoğunlukla.
Enerjiler dolayısıyla auramız, elimizde renkli renkli slime' lar gibi, hangi düşünceye hangi tepkiyi vereceğimizi seçmemiz yeterlidir
hayal panosundan bahsedilmişti diye hatırlıyorum, bunu buldum :))
İstediklerin olunca panondaki resim ve yazıları ne yaptın. Yapmak gereken bir şey var mı yani.ben bu pano işini hem lise hem üni sınavımda yapmıştım gerçekten de orda yazdığım rakamda puanları alıp istediğim yerlere girmiştim :)
iyi hatırlattın yapacaktım aklımdan çıkmış hemen yapıyorum şimdi :)
[
İstediklerin olunca panondaki resim ve yazıları ne yaptın. Yapmak gereken bir şey var mı yani.
Günaydın canım :) teşekkür ederim. Listeni ve hayatında yaptığın güzellikleri Ve bunları yapmanı sağlayan motivasyon neyse olumlama cümlesi şarkı vs paylaşırsan çok sevinirim ve diğer kızlar sizde yazınGunaydin fistiklar.
Sahra- listen cok yararli olmus. Ilham aldim bende yapicam.
Kafamda uzun zamandir dondurup durdugum seyler var, yazip duzenlemem lazim.
Bahar gelsiginden olsa gerek ; takip ettigim hesaplar hep hayati duzenleme listeleri tadinda gidiyor zaten.
Harika ne güzel taktik değil mimerhaba kızlar
kendimle ilgili güzel bir şey başardığımı fark ettim bugün. kötü bir şey yaşadığımda tüm günüme yansır suratım asık modum ters olurdu. artık anı anında bırakıp aksine inadına daha mutlu daha huzurlu olabiliyorum.
çok güzel bir gün geçirdim.
kendimce bir taktik geliştirdim bikaç ay önce. diyelim elinizde olmayan sebeplerden negatif bir şey yaşadınız. ben 2 katı kendimi pozitif şey yaparak onun etkisini sıfırlamaya başladım kendimde. diyelim arabanıza çarpıp kaçmış biri örnek vereyim. o gün canım istemese bile spora gidip kendime bi iki güzel elbise alıp üşendiğim yüz maskesini yapıyorum akabinde.
gün sonunda bi bakıyorum muhteşem hissediyorum. halbuki bu kuralı almasam of ya arabama çarpmışlar diye kendi kendimi zehir ederdim gibi mesela.
belki benim gibi olan vardır tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2253480 kızlar burda çeviri hatası mı yapılmış? 3 le 3 altı eder diyor, sonra da değiştirir yazıyo, anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?