çok güzel canım, sağol. yağmur gece bizim buraya da geldi, şu an güneş açtı pırıl pırıl.Amin Canımişte o inen ışıkların resmi tek tek yüklemedi çok büyük geldi. Ekran görüntüsü aldım umarım belli olur.
Eki Görüntüle 2256153
Alıntıdır...
Kitap okur gibi okuyacağım :)
Hoşgeldin tekrar. Daha önce buraya yazmıştın, staja başvuruyordun hiçbiri kabul edilmiyordu.Sonunda çok iyi bir yere kabul edildim yazmıştın diye hatırlıyorum. Şimdi tekrar başlıyorsun pozitif düşünce eylemine.Umarım kalıcı olur ve istediğin forma kavuşursun
Geçmiş sayfalarda küçüklü büyüklü o kadar çok güzel hikaye var ki göz atın bir bence. Çünkü yeni gelen her arkadaş bunu soruyor ve ben bile kaç kere kendimden örnekler anlatmışımdır. Keza topikteki diğer kızlarda aynı. Üstünüze alınmayın onlara anlattık siz mi fazlasınız. Hayır sadece siz geçmişteki syfları merak edip birşeyler okurken belki işinize yarayacak başka başka yöntemler keşfedeceksiniz. Çok fazla farklı yöntem olumlama bilgi mevcut
Ohh miss gibi iyon dolsun her yer :)Burada dun aksamustu yagmur vardi.Sahra- Ben de pencereleri actim. Salonun perdesini acip yagmuru seyrettim.Cok soguk degilse balkonda oturup yagmuru hem izlerim, hem dinlerim. Hafif yagmurda mutlaka disari cikar 5_ 10 dk yururum.
Ne güzel canimçok güzel canım, sağol. yağmur gece bizim buraya da geldi, şu an güneş açtı pırıl pırıl.
Evet canim haklısın bende naçizane denk geldiğim herkese yazıyorum geçmişi okuyun diyeGerçekten bu konuyla ilgilenenler en baştan başlıyorlar canım okumaya,merakla,heyecanla.Çünkü her sayfası keyif dolu neşe dolu.Her yeni sayfayı sabırsızlıkla okuyorlardır emin ol, çünkü içerisi dopduluEskimiş,geçmişten buralara nasıl gelicez demiyorlar.Ki zaten bilirler ki ilerleyen zamanda okunmamış her yazı yenidir ve her bilgi zamanında gelir
bunları hergün tekrar ediyorum. güzel bir gün olsun inşallah.
Evet canim haklısın bende naçizane denk geldiğim herkese yazıyorum geçmişi okuyun diye
evet hergün paylaşayım ben de unutmazsam, birbirimize de hatırlatmış oluruz.İyiki hatırlattın canım benim.Ses kaydı yapayım da bol bol dinleyeyim
Çook güzelmiş bu,bugün bunu tekrar edeyim."Her düşüncem ve davranışım hayatımı daha iyi bir hale getirir."
Olumlamalar çook güzelmiş Canıımm teşekkürler ❤ Öyle Olsun Aminbunları hergün tekrar ediyorum. güzel bir gün olsun inşallah.
Benimde telefonumda birkaç olumlama ses kayıtlarım vardır başka bir tlfla ya da tabletle arkasına fon müziği bile yaparımkendi sesinle mi kaydettin :) ayy ben gülerim yaa şöyle güzel sesli biri okusa da öyle dinlesek
Teşekkür ederim canım.. ben de notlarımı kaydettim 1 2 tane ay bi komik geliyorBenimde telefonumda birkaç olumlama ses kayıtlarım vardır başka bir tlfla ya da tabletle arkasına fon müziği bile yaparımdoğa sesi ya da beni rahatlatan zihnimde güzel şeyler canlandıran müziklerle, olumlama cümlelerini en az üç dakika ses kaydı olacak şekilde ayarlarım, çokça mantra gibi tekrarlayarak okurum. (15- 20 kez daha fazla da olabilir..) O gün modum düşükse birden fazla dinlerim kaydı.
Evet başta insanın kendi sesini dinlemesi garip geliyor ama birkaç kez dinlersen alışırsın :))
Öncümüzbuttrfly hatta burda ses kaydını ilk önerdiğinde hepimize değişik gelmişti ☺ Ama topikteki kızların çoğu olumlama için ses kaydı yapar.
Yok ben başka birinden dinlemek istiyorum derseniz Mistik Yolun olumlama videoları çok güzel kanal sahibi hanımın sesi çok hoş :)
Rica ederim :) siz daha iyi bilirsinizTeşekkür ederim canım.. ben de notlarımı kaydettim 1 2 tane ay bi komik geliyor
En iyisi başkasından dinlemek gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?