Amin öyle olsun canım biz bayramda ailemizin yanina geldik yorgunluk kalabalık derken gece yatmadan hoponopo yapıyorum... sakin huzurlu uyumak icin ve ertesi günü sakin tamamlama cok yardımcı oluyor..Gunaydiiiiin
"Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin
7 kere okuyacagiz.
Hoşgeldiniz150 sayfayı okudum ama daha çok var tabii topikinizdeben de sizlere katılmak isterim.
Bircan Bali nin kitaplarini gordukce hala siparis vermedigim aklima geliyorküçük mucize
Bircan Bali mi? o magazin yorumcusu değilmi? :))Bircan Bali nin kitaplarini gordukce hala siparis vermedigim aklima geliyor
küçük mucize
Kesinlikle oyleBircan Bali mi? o magazin yorumcusu değilmi? :))
Hadi önce sen oku gaza gelir bende alırım belkiBircan Bali nin kitaplarini gordukce hala siparis vermedigim aklima geliyor
150 sayfayı okudum ama daha çok var tabii topikinizdeben de sizlere katılmak isterim.
Ben de senin mesajinla gaza geldim ve aldim. 2 tanesi Bircan Yildirim in 1 i ilber ortayli nin "Bir Omur Nasil Yasanir"kitabi olmak uzere 9 kitap aldimHadi önce sen oku gaza gelir bende alırım belki
Hoş geldiniz150 sayfayı okudum ama daha çok var tabii topikinizdeben de sizlere katılmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?