- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Hoş geldinizKatildiniz bile. Hatta size odev verelim yarin fark ettiginiz ilk mucizenizi buraya yazin
Hoş buldumHos geldiniz. :)
Ahahah çok tatlısın canım buldun mu hayatının parfümünü... bende arıyorumBen hayatimin parfumunu bulmaya niyet ediyorum :)
Biktim sacma sacma parfum kullanmaktan :)
bunu soruyorsan @ yazıp nicki yazıyorsun sonra
bende keşfettim o videoları uygulayan varmı merak ediyorumMerhabalar arkadaşlar,
Yıllardır bu konularla ilgiliyim. Önceden ingilizce meditasyon/olumlama videoları izliyordum, şimdi youtube'da evrim balıkçı'yı keşfettim ona sardım. Bir tane de Türk erkek vardı, onun bi videosuna bakayım dedim sürekli negatif cümlelerle, saçma basmakalıp şeylerle olumlama yapıyorum diye satıyor.
Bu Evrim Balıkçı'nın videolarını 21 gün yapmak gerekiyor. Benimle birlikte yapmak isteyen olur mu?
bu yorum beni çok heyecanlandırdı...eskileri okuyorum yeniden denemek isteyenler olur diye paylaşıyorum. ..Arkadaşlar geçen gün Evrim Balıkçı demiştim ama Evrim Hanım'ın muhabbeti ne kadar tatlı olsa da meditasyon videolarında ses sorunu çok büyük. Bazen yanlış vurgulamaları da dikkatimi dağıtıyor. Az önce başka bir video yaptım.
Herkes yazardı böyle meditasyon videolarının altına "ağladım" diye. Hatta yoga yaparken ağlayan arkadaşlarım var. Benim başıma hiç gelmemişti. İlk defa bu yaptığım videoda ağladım. Çok mutluyum, çok rahatladım. O yüzden paylaşmak istedim sizle de.
21 gün bu videoyu yapıcam. Belki daha uzun süre yaparım, o kadar çok ihtiyacım varmış ki buna. Videoyu yapanlara teşekkür ediyorum, bu videoyu bulduğum için şükrediyorum.
o kadar kıymetli ki yazdıklarınız çok teşekkürler motive edicimerhaba kızlar günaydın :)
kafamda çok istediğim bir dileğim vardı. olacağına odaklandım. ve gerisini zamana bıraktım. olması benim için bi mucize gibiydi . ama olacağına inandım . bazen pes ettim ama kendimi hemen toparladım devam ettim. ve yorulduğum zamanlarda da zamana bıraktım. olması mucize gibiydi dua ettim ,kafamda olmuş kabul ettim.
zor bir sınavdı . bir günde olmadı bir ayda olmadı aylarca bekledim koca bir sabırla (anlatılmaz yaşanır :) ). şunu da belirteyim olmasa da o benim gönlümde olmuş kabul ediyorum dedim resmen garip bi teslimiyet oldu (iç sesimde ) :)
ve dileğim geçen hafta oldu , artık yepyeni bir hayata başlıyorum. gerçekleşmesi benim için mucizeydi ama oldu binlerce şükür :) sakın sakın umudunuzu yitirmeyin, hemen pes etmeyin. bazı şeyler bi günde olur bazısı aylar . önemli olan sizin onu gerçekten istediğiniz ,olmuş kabul ettiğiniz, o yaşayacağınız biraz heyecan biraz ferahlık . görmeden oldu demeniz bunun şükrünü etmeniz :) diliyorum ki darısı sizlere ,diğer dileklerimizi paylaşmamıza olsun . bana da güzel dualarınızı yollarsanız çok sevinirim mutlulukla kalın
Evet canım bende dahil topikteki kızların çoğu yaptı o meditasyonubu yorum beni çok heyecanlandırdı...eskileri okuyorum yeniden denemek isteyenler olur diye paylaşıyorum. ..
En sevdiğim mottodur... ne zaman ümitsizliğe düşsem sihirli değnek dokunmuş gibi hissediyorumHerkese Merhaba, bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. Üye olmadan önce konunun tamamını zamanla okumuştum. Herkese teşekkür etmek isterim öncelikle çünkü nasıl sizlerin bana bir katkısı olduysa belki benim de sizlere bir katkım olur diye üye olmak istedim.İlk açılışa bir sözle gireyim;
"Üzülme! Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner" Mevlana
Bende yapacağım en yakın zamanda canım çokEvet canım bende dahil topikteki kızların çoğu yaptı o meditasyonu
Yaaa çooook teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar,
nasılsınız? Hepinizin geçmiş Ramazan bayramınızı kutluyorum.
En son mesajlarınıza bir göz gezdirdiğimde Bircan Yıldırım adı geçiyor ara ara. Şimdi ben de size ufak bir katkı yapmak için Bircan Yıldırım’ın bir videosunu paylaşıyorum.Özellikle #HayallerimGerçekOldu senin izlemeni tavsiye ediyorum.Çoook faydalanacaksın:)
Sadece hooponopono cumlelerini mi soyleyecegiz. Yoksa onune dileklerimizi mi koyacagiz?Olumlamamizin son iki günü kaldı
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin
7 kere okuyacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?