Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

evetttt buldum ilk mesajımııı......

Mutlu huzurlu tatiller şimdiden iyi bayramlar pozitif güzeller
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "

*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin
Not: 7 tekrar okuyoruz

Son düzenleme:
şöyle de bi tezim vardı ne zaman yeni biri topiğimize gelse hemen akabinde biri daha geliyor aynı sürede. benim de ekürim M morbulut muş. senin ilk mesajınn çokkk başlarda ya sanki değil mi?
Yok yok baya ortalarda
Ben gecmis sayfalari okuyup bir de alinti yapip yorum yapiyordum
Ondan o kadar aktifmis gibi duruyorum.

Gece olumlamamizi unutmayalim"

Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.

Ve Öyledir Amin
7 kere okuyacagiz.

Tabi, ilk olarak zikirlerimi yapıyorum:
Ya Vedud, Ya Aliyy, Ya Şekur, Ya Latif, Ya Cami gibi.

Daha sonra niyetimi söylüyorum:
“Beni çok seven ve benim de onu çok sevdiğim erkek hızla hayatıma geldiğini biliyorum ve bunun için minnettarım.

Onu çok seviyorum, varlığı bana huzur ve mutluluk veriyor, aramız o kadar iyi ki herkes bizi örnek alıyor, o da beni çok seviyor ve bana çok değer veriyor.”

Ondan sonra olumlamalarımı yedişer defa tekrarlıyorum:

“Mutlu huzur sevgi ve aşk dolu bi evlilik yapmayı seçiyorum.

Evleneceğim erkek hızla hayatıma geldiğini biliyorum.

Ben hazırım. Aşka şimdi izin veriyorum. Kendime istediğim bi eşi kendime çekiyorum.”

Dün gece ayrıca esmalarımı suya okuyarak zikrettim. Bunu alışkanlık haline getirmek istiyorum. Ayrıca olumlamalarımı seslendirerek kaydettim. Uykuya dalarken dinliyorum.
Birde günlük tutuyorum. Müstakbel eşime arada yazıyorum.

eskileri okuyorum biliyorsun. ne kadar iyisin ve ne kadar duyarlısın. hayat sana ve kalbindekilere hep çoskuyla ve keyifle koşsunnn. imden geldi..

" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.

Ve Öyledir Amin

Sevgili pozitif arkadaşlarım gunluk olumlamamizi unutmayalim
Sahra- kac gun kaldi bitmesine?

eskileri okuyorum biliyorsun. ne kadar iyisin ve ne kadar duyarlısın. hayat sana ve kalbindekilere hep çoskuyla ve keyifle koşsunnn. imden geldi..
buttrfly Abd de iken cok daha aktifti. Daha cok faydalanabiliyorduk deneyimlerinden simdi ulkeye ve calisma hayatina dondu. Farkli telaslari basladi. Hatta en son hayal ettigi gibi bir ortamda calisiyordu.

Evet kizlar benim de son zamanlarda uzerinde calistigim bir durumum var olumlu sonuclaninca burdan haber verecegim
Ay bu son cumle nasil daha iyi ifade edilebilir? Bu aksamin sorusu bu olsun

Sağol canim benim iki gündür yoklamalar senden
5 - 6 gün oldu mu başlayalı unuttum Bayram boyunca yazmasakda okuyalım. Bayram bitimi pzts yeni genel bir olumlamaya başlarız kim seçerse fark etmez uygun mudur kızlar

Sanirsam ben bayramda da unutmam
Cok hosuma giden bir olumlama oldu eminim yine cok guzel olumlama cumlerleri gelir

Hepai Çok güzel canim teşekkür ederim
1. Senin için bağrını açmadık mı ?
.
.
5. Demek ki zorlukla beraber bir kolaylık vardır
6. Evet o zorlukla birlikte bir kolaylık vardır!
.
.
INSIRAH SURESI ❤❤❤
Can simitlerimden bir tanesi

Selam aramiza hosgeldin,
mesajini okudugunda cok sasirdim cünkü tam beni anlatmissin sanki, tek fark yasimiz.
Bundan tam bir ay önce bende buraya gelip böyle bir mesaj yazmistim.
Seni cok iyi anliyorum.
Ve insallah Allah hepimize icinde de sana kalbine göre sevip sevilecegin hayirli huzurlu bir yuva nasip eder. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…