- 1 Ocak 2019
- 743
- 2.609
- 113
evetttt buldum ilk mesajımııı......herkese ama herkese merhabalar topic karşıma çıktığından beri ufak ufak kıpırtılar var içimde. şimdiye kadar ne yaşadıysam öyle olması gerekiyordu. sanki tırtılun kelebeğe dönüş süreci gibi sancılı vr keyifli. bazı şeylere hazır olmak gerekiyor sanırım. uzun zamandır bu konulara meraklıyım. denemişliklerim var. normalde olumlu bakan biri iken. uzun bi süredir değiştim. koptum. yani çoşkum gitti gibi heralde. vee aslında hayatımda bir çok şükür sebebim var onlar ayrı ama pek çok şeyinde tersine tersine gittiği bi andayım. sanırım dönüm noktası burası ve böyle bi anımda siz karşıma çıktınız. @ iyi ki böyle bi ışık yaktın ve iyi kibuttrfly bize oralardan kelebek etkisi yapıyor ve iyi ki diğer pozitifcanlar var. bende artık yanınızda yürümek istiyorum Allah'ın izniyle. not.. ama yaaa 1000 inci sayfa olsada yazsam diye bekliyordum kaç gündür. eski sayfaları okuya okuya geliyordum. buttrfly doğum haberini veriyordu daha yani 230 larda falandım bi baktım 1000 neyseee 1001 de iyi ya 1001 gece masal tadında hayatımız olsun. Ve öyle de oldu şükürler olsun.
Merhaba naçizane yardımcı olmak adına yazıyorum, kendinize haksızlık etmeyiniz lütfen ne güzel eğitimlisiniz işiniz var. Ben şanssızım bahtsızım deyip geleceği sözlerinizle şekillendirmeyin. Kendinizi başkaları karşılaştırmayın boşverin, o donanım onlarda yoksa onlar üzülsün belki gideceksiniz ordan belki aynı yerde daha iyi yerlere geleceksiniz. Öğrenilen kazanılan bilgi ve beceriler kendiniz ve bütünün hayrı için asla boşa gitmez yerini bulur. Mutlaka emeğinizin karşılığını alırsınız Evren’in yasaları böyle işliyor.
Belki çalıştığınız yerde öğrenip geçmeniz gereken bir ders var o dersi geçmeyince hayat sürekli önümüze önümüze getirir. Bilgisayar oyunu gibi kabaca, levelleri atlamadan bir sonraki oyuna ödüle geçemiyor insan.
Durun bir sakinleşin nötrleyin kendinizi en azından olumsuz konuşmayı ve paylaşmayı bırakınca o enerji büyümesin. Öncelikle sakin olun üzülmeyin hiç bir şey sonsuz dek kalıcı değildir.
İnsan beyni negatifi hatırlamaya daha eğilimlidir geçmişte yaşanan olumsuzlukları getirir gözünüze. Ama bir sürü başarınız ve mutluluğunuz da vardır. Böyle anlarda zor oluyor güzel anları hatırlamak deneyin tavsiye ederim .Gelecek kaygınız, özbenlik özdeger korkularınız varsa bir uzmandan yardım alabilirsiniz Sorun odaklı daha profesyonel yönlendirir sizi..
Burdan da hepimiz destek oluruz zaten :) Hayırlısı olsun sizin için.
[/QUOTE
@Sahra- ne güzel cvp yazmışşın.teşekkür ederimmmm....
Peki benim ilk mesajim neydi?evetttt buldum ilk mesajımııı......
şöyle de bi tezim vardı ne zaman yeni biri topiğimize gelse hemen akabinde biri daha geliyor aynı sürede. benim de ekürim
Yok yok baya ortalarda
Yok yok baya ortalarda
Ben gecmis sayfalari okuyup bir de alinti yapip yorum yapiyordum
Ondan o kadar aktifmis gibi duruyorum.
hadi yaa. venim bitmesine az kaldı. sonra ilk 50 60 sayfa baştan alayım diyorum. sonra bir şükür ve sipariş defteri yapacağım.
Selam kızlar, güzel bi gün diliyorum.
Bugün üçüncü günüm. Nasılsınız? Benim dışımda evlilik için olumlama yapan var mı acaba?
ben de
[/QUOT
eskileri okuyorum biliyorsun. ne kadar iyisin ve ne kadar duyarlısın. hayat sana ve kalbindekilere hep çoskuyla ve keyifle koşsunnn. imden geldi..Kendim yaşamış gibi sevindim canım benim.Çoook öncelerden demiştim siz yeterki inanın ne kararlar, ne yasalar, ne kararnameler çıkar da işiniz yolunuz en güzel şekilde açılır.Ki ben biraz önce sana yazdığım özel mesajda da dedim" lütfen devam et, ben senden ilerisi için harika enerjiler alıyorum şimdiden"; oldu bile olmuş bile
eskileri okuyorum biliyorsun. ne kadar iyisin ve ne kadar duyarlısın. hayat sana ve kalbindekilere hep çoskuyla ve keyifle koşsunnn. imden geldi..
Sağol canim benim iki gündür yoklamalar senden" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin
Sevgili pozitif arkadaşlarımgunluk olumlamamizi unutmayalim
Sahra- kac gun kaldi bitmesine?
Sanirsam ben bayramda da unutmamSağol canim benim iki gündür yoklamalar senden
5 - 6 gün oldu mu başlayalı unuttumBayram boyunca yazmasakda okuyalım. Bayram bitimi pzts yeni genel bir olumlamaya başlarız kim seçerse fark etmez uygun mudur kızlar
Hepai Çok güzel canim teşekkür ederimKizlar internette cok guzel sozler paylasmislar. Ara ara unuttugumuz, hayatin icinde akip giderken hatirlamamiz gereken guzel sozler...
Bazilarini paylasiyorumEki Görüntüle 2275658 Eki Görüntüle 2275659 Eki Görüntüle 2275660 Eki Görüntüle 2275661 Eki Görüntüle 2275662 Eki Görüntüle 2275663 Eki Görüntüle 2275664 Eki Görüntüle 2275658 Eki Görüntüle 2275659 Eki Görüntüle 2275660 Eki Görüntüle 2275661 Eki Görüntüle 2275662 Eki Görüntüle 2275663 Eki Görüntüle 2275664
Merhaba arkadaslar
öncelikle dogru yazim konusunda sizden özür diliyorum. Yurt disinda yasiyorum ben, dolayisiyla kurallar konusunda yanlisim olabilir.
Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. 32 yasindayim ve bekarim. Tanistigim iki kisi oldu bugüne kadar ama ciktigim kimse olmadi. Hoslandigim oldu ama asik oldugumu pek söyleyemem. Ögretmenim ve meslegimde seve seve calisiyorum. Güzel ve cana yakin oldugumu söylüyor cevremdekiler. Genel olarak kendimi severim ama görsellige cok önem veren biri degilim aslinda. Kendimle de cok ilgileniyorum, seminerlere katiliyorum, meslegimde ilerlemeyi seviyorum. Kurslara katiliyorum. 7/24 evliligi düsünen biri degilim ama zaman zaman beni mesgul eden bi konu.
Yurt disinda yasamama ragmen türk toplumdaki baskilar burda da mevcut. 32 yasinda hala bekar olununca devamli sorup duranlar oluyor. Cok fazla söylenenlere kulak asmiyorum. Halam mesela her hafta bize gelir ve devamli sordugu sorulardan biri ciktigim biri var mi.
Annem ve babam da artik evlenip yuva kurmami istiyorlar ama baski yaptiklarini söyleyemem. Kiz kardesim bi kac senedir evli. Diger kardesimin 4 yildir süren bi beraberligi var; sevgilisinin üniversitesini bitirmesini bekliyor, ondan sonra da evlenmek istiyorlar. Kardesim benden on yas kücük. Simdi gelelim bana, bende artik evlenip yuva kurmak istiyorum. Ama severek evlenmek istiyorum. Bana önereceginiz bir sey var mi arkadaslar. Olumlamalar hakkinda biraz okudugum oldu. Esmalarla birlikte deneyenler var. Benim idealimdeki erkek ayaklari yere saglam basan, öz güveni yüksek, beni güldürebilen saatler boyu konusabilecegim biri. Görsellik konusunda cok beklentim yok, öyle cok yakisikli olmasi gerekmiyor tabi ama ilgimi cekecek bir seyi olmasi lazim, bu bi bakisi olabilir, durusu, konusmasi, bilmiyorum, esmer sarisin, kumral gibi aklimda cizdigim bi adam yok ama.
Kizlar, bu aralar cok sıkılıyorum, hatta bunaliyorum bu konudan dolayi. Önerilerinizi dört gözle bekliyorum. Simdiden cok tesekkür ediyorum hepinize.
Yurt disindan selamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?