Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

buttrfly buttrfly in ilk mesajini buldum😁

26. Gün
Bağışlama veya Kızgınlık

Her birimizin bir kurban hikayesi, birilerinin acı veya travmaya neden olduğu yaşamımızda bir zaman vardır. Bazen bu kurban hikayeleri geçmiş yaşamın olaylarından bakiyelerdir ve bu yaşamımızın hedefi bağışlamayı ve kurban enerjimizi ruhsal bütünlüğe ve güce dönüştürmeyi öğrenmektir. Kızgın veya incinmiş olduğumuz için kendimizi bağışlamaktan alıkoyarken, bu sadece onu düşündüğümüz her seferinde kurban enerjisini tekrarlamaya hizmet eder. En büyük meydan okumalarımızdan biri herkesi koşulsuz bağışlamaktır ve kendimizi onlarla paylaştığımız enerjiden kurtarmaktır. Eğer bağışlamazsak, o zaman bu enerjinin düşük titreşiminde oluruz, bu da kızgınlıktır. Kızgın olmak bizi güçlü hissettirebilmesine ve bize adalet hissi verebilmesine rağmen, bunu yapmak o kişiyle veya durumla bağlantıları yerinde tutar ve bunu düşündüğümüz her seferinde güçsüzlüğümüzü ve kurban hikayemizi onaylar.
Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, geçmişi hatırlıyor musunuz ve birilerinin size ‘bağışlanamaz’ bir şey yaptığını hatırlıyor musunuz? Onları bağışlayabilir misiniz, onları bağışlamak onları haklı çıkarmaz, bu enerjiden ebediyen özgürleşmenizi sağlar. Eğer bağışlamazsanız, kızgınlık içindesinizdir ve bu mucizelerinizin tezahürünü bloke ede

" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "

*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin 🤗😇
7 kere okuyacagiz.
Aksam aksam unutmayalim😉
A bunu kac gun yapiyoruz? Ve baska detaylar var mi?

buttrfly buttrfly in ilk mesajini buldum😁

26. Gün
Bağışlama veya Kızgınlık

Her birimizin bir kurban hikayesi, birilerinin acı veya travmaya neden olduğu yaşamımızda bir zaman vardır. Bazen bu kurban hikayeleri geçmiş yaşamın olaylarından bakiyelerdir ve bu yaşamımızın hedefi bağışlamayı ve kurban enerjimizi ruhsal bütünlüğe ve güce dönüştürmeyi öğrenmektir. Kızgın veya incinmiş olduğumuz için kendimizi bağışlamaktan alıkoyarken, bu sadece onu düşündüğümüz her seferinde kurban enerjisini tekrarlamaya hizmet eder. En büyük meydan okumalarımızdan biri herkesi koşulsuz bağışlamaktır ve kendimizi onlarla paylaştığımız enerjiden kurtarmaktır. Eğer bağışlamazsak, o zaman bu enerjinin düşük titreşiminde oluruz, bu da kızgınlıktır. Kızgın olmak bizi güçlü hissettirebilmesine ve bize adalet hissi verebilmesine rağmen, bunu yapmak o kişiyle veya durumla bağlantıları yerinde tutar ve bunu düşündüğümüz her seferinde güçsüzlüğümüzü ve kurban hikayemizi onaylar.
Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, geçmişi hatırlıyor musunuz ve birilerinin size ‘bağışlanamaz’ bir şey yaptığını hatırlıyor musunuz? Onları bağışlayabilir misiniz, onları bağışlamak onları haklı çıkarmaz, bu enerjiden ebediyen özgürleşmenizi sağlar. Eğer bağışlamazsanız, kızgınlık içindesinizdir ve bu mucizelerinizin tezahürünü bloke ede
⭐⭐⭐
En büyük meydan okumalarımızdan biri herkesi koşulsuz bağışlamaktır ve kendimizi onlarla paylaştığımız enerjiden kurtarmaktır.
⭐⭐⭐
Onları bağışlayabilir misiniz, onları bağışlamak onları haklı çıkarmaz, bu enerjiden ebediyen özgürleşmenizi sağlar. Eğer bağışlamazsanız, kızgınlık içindesinizdir ve bu mucizelerinizin tezahürünü bloke eder.
Işte dönüp dolaşıp yaşadığımız kısır döngülerin sebepleri... bulup ortaya çıkarmak dönüştürmemiz lazım..

⭐⭐⭐
En büyük meydan okumalarımızdan biri herkesi koşulsuz bağışlamaktır ve kendimizi onlarla paylaştığımız enerjiden kurtarmaktır.
⭐⭐⭐
Onları bağışlayabilir misiniz, onları bağışlamak onları haklı çıkarmaz, bu enerjiden ebediyen özgürleşmenizi sağlar. Eğer bağışlamazsanız, kızgınlık içindesinizdir ve bu mucizelerinizin tezahürünü bloke eder.
Işte dönüp dolaşıp yaşadığımız kısır döngülerin sebepleri... bulup ortaya çıkarmak dönüştürmemiz lazım..
Aaa benim alintilar karismis. O buttrfly buttrfly in ilk mesaji degil🙈

Merhabalar ,
Olumlu düşünme ve çekim yasasıyla 11 yaşımda,orta 1 e giderken sınıf arkadaşımın babasının aldığı kitaplarla tanışmıştım.O kadar çok sürükleyiciydi ki daha sonra ben de almaya başladım tabi o zaman çok yaygın değildi hatta ülkemizdeki yerli yazarlar sayılıydı diyebilirim ki onlar da bana çok sıcak gelmiyordu.Norman Vincent Peale'nin kitaplarıyla başlamıştım daha sonra da Antony Robbins ile devam etmiştim.İnanılmazlardı...Ama tabi o zamanlar dileklerim çok şükür oluyordu ama şimdikiler gibi değildi o zamanlar hep bir acelem vardı sanki,olmazsa olmaz gibilerdi.Şimdilerde ise imajinasyonunu yapıyorum yani hayalin içinde oluyorum 5 duyu organımla hissediyorum ve gerisini Rabbim'e bırakıyorum. Sonra bir bakıyorum aynısını hatta daha güzelini yaşıyorum :) Rabbimin Latif ismi tecelli etmişki diyorum fazlasıyla sunmuş.Size hemen bir örnek vereyim, canımdan çok sevdiğim 14 yıldır her gününe varlığı için şükrettiğim sevgili eşimle 15 yaşında tanıştım ve sevdim...Şükürler olsun.
Çok sevdiğim bir söz var: Her dilek kabul olmaz;içinde duygu olan coşku olan dilekler kabul olur.Kalben istemek lazım
Iste burda😂😂😂

Kova hatunu Kova hatunu pazartesi hoponopo ya başlayacağız bu eski olumlamayla birlikte yapabilirsiniz güzel olur :))
Hoponopo ile ilgili pek bir bilgim yok
Yani vuruşlarla yapıldığını biliyorum ama sayı ve vuruş yerleri değişiyor sanırım biraz karisik mi bana mi oyle geldi bilmiyorum tabi :)
Yillar once bir denemisligim vardi ama sinra kafam karisti ustelemedim

Aaaa pofu pofu cok sasirdim seni gorunce😊 ne guzel oldu😍 ben de bu aralar cok iyi hissediyorum kendimi. Bu hafta icinde guzel haberler verecegim size😍😍😍 sizden de bol dua ve guzel enerjiler istiyorum🙈 benim icin en guzeli olacak😍
Tşk ederim tatlım ❤️ İnşallah herşey istediğin gibi gönlüne göre olur, bn de şuan dua ediyordum en sevdiğim an ❤️

Hoponopo ile ilgili pek bir bilgim yok
Yani vuruşlarla yapıldığını biliyorum ama sayı ve vuruş yerleri değişiyor sanırım biraz karisik mi bana mi oyle geldi bilmiyorum tabi :)
Yillar once bir denemisligim vardi ama sinra kafam karisti ustelemedim
Vuruşlar olan eft tekniği olandı sanırım bunda sadece cümleleri söyleyeceğiz sonrasında isteyen dileğini niyetini ya da istediği olumlama cümlelerini de ekleyecek 🙈 öyle işte kendi çapımızda birşeyler ekleyip çıkartıyoruz zihni boş bırakmamak ve pozitif tarafta kalmak için :-):KK49:

Vuruşlar olan eft tekniği olandı sanırım bunda sadece cümleleri söyleyeceğiz sonrasında isteyen dileğini niyetini ya da istediği olumlama cümlelerini de ekleyecek 🙈 öyle işte kendi çapımızda birşeyler ekleyip çıkartıyoruz zihni boş bırakmamak ve pozitif tarafta kalmak için :-):KK49:
Ha anladim ...teknikleri de var demek
Olur oyle de yaparim,hatta iman tahtasi denilen yerde kucuk vuruslarla yapmayi planliyorum bakalim

Allah kabul etsin canim sadece etiletleyince gelme yaa sık sık uğra 😊
Bi şey üzerine olumlama ve dua ediyorum, gerçekleşirse hemen paylaşım yapıcam:) o kadar çok diyet spora takıldım ki bu ara pek buraya gelmiyorum ama hala devam ediyorum olumlamalara, ben ilk olumlamamı hayatıma beni seven biri girsin diye yaptım, bu olumlama üzerinden 4 ay sonra tanıştım, sonra evlilik için yapmıştım, adımlar atıldı inş devamı da gelir şuan başka bi şey üzerine çalışıyorum:) hayırlısı ise inşallah olucak hemen sizinle de paylaşıcam, belki birilerine yardımım dokunur🥰

Bi şey üzerine olumlama ve dua ediyorum, gerçekleşirse hemen paylaşım yapıcam:) o kadar çok diyet spora takıldım ki bu ara pek buraya gelmiyorum ama hala devam ediyorum olumlamalara, ben ilk olumlamamı hayatıma beni seven biri girsin diye yaptım, bu olumlama üzerinden 4 ay sonra tanıştım, sonra evlilik için yapmıştım, adımlar atıldı inş devamı da gelir şuan başka bi şey üzerine çalışıyorum:) hayırlısı ise inşallah olucak hemen sizinle de paylaşıcam, belki birilerine yardımım dokunur🥰
Ayyy süper çok sevindim senin adına pofucum Allah tamamına erdirsin inşallah 🤗
Başka güzel haberlerini de bekleriz :))

Şimdi bu da mı gol değil😁
pofu pofu nun mesajindan sonra sorsam nasil yaptigini dedim. Hatta yazmaya basladim sonra dur dedim kiz yeni geldi hemen sıkma dedim🙈 sonra sildim mesaji. Bir baktim ben sormadan kendisi anlatmis😍

Emdr degil mi o. Psikologumun bana uyguladigi. Yoksa eft diye baska bir tenik mi var?
Hooponopono da 4 cumle var onlari soyluyoruz
Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim.
Sahra- Sahra- dogruyum degil mi? Onunde ya da sonunda dilegimizi ya da kisiyi soyluyoruz🙈

Back
X