- 1 Ocak 2019
- 743
- 2.609
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiii incele haber ver. Oynak başımız sensinKızlar Merhaba hamilelik hormonundan duygular çarpı 10 zaten tüm yazılarınıza mutluluktan ağladım harikasınızHepinize ayrı ayrı kocaman sarildim topluca yazdim süpersiniz.
Gece biraz zor geçti benim bulantı halsizlik 7. haftaya girdik idare etmeye çalışıyorum...Sikayet yok hep şükür bin şükür❤
kendimi toplayıp topige bakayım dedim ki Maşallah hepinizin enerjisi arşa çıkmış çok mutlu oldum kendime geldim azıcık
Yaa cok teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki burdayız
Çalışmayı takip etmeniz eklenen maddeyi de ben burda sizden öğrendim o da ayrı teşekkür konusu inceleyim bir yazarım yine![]()
Kızlar Merhaba hamilelik hormonundan duygular çarpı 10 zaten tüm yazılarınıza mutluluktan ağladım harikasınızHepinize ayrı ayrı kocaman sarildim topluca yazdim süpersiniz.
Gece biraz zor geçti benim bulantı halsizlik 7. haftaya girdik idare etmeye çalışıyorum...Sikayet yok hep şükür bin şükür❤
kendimi toplayıp topige bakayım dedim ki Maşallah hepinizin enerjisi arşa çıkmış çok mutlu oldum kendime geldim azıcık
Yaa cok teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki burdayız
Çalışmayı takip etmeniz eklenen maddeyi de ben burda sizden öğrendim o da ayrı teşekkür konusu inceleyim bir yazarım yine![]()
Ya ben bugun otobuate ayakta bir deneyeyik dedim nefes egzersiziniyürüyüş yapıldı, su içildi, şimdi de şükür listemi oluşturacağım. nefes egsersizini yatmadan deneyeceğim.
ha ha alemsin, ben de gündüz denedim ama verirken çabuk verdim, hep ağızdan veririzya bir de burundan alıp burundan vermek tuhaf geldi.Ya ben bugun otobuate ayakta bir deneyeyik dedim nefes egzersizini
Oturarak oluyormus ya![]()
Ay hiç farkeymedim bile biliyor musun?ben de de oluyor aynı sıkıntı.Çok yazım yanlışı yapmışımgercekten parmaklarim buyuk geliyor dokunmatik klavyeye
![]()
Çok teşekkür ederim canım topicle sizlerle beraber enerjim artıyorHayatin en anlamlı dönemidir bence bir kadın icin ilk annelik dönemi canim benim, tadını çıkart.Içinde bir dünyayı büyütüyorsun resmen
Ama sen yine de buraya bol bol yaz ki harika enerjin buraya da bulaşsin, hamilelerin duasi kabul edilir derler ya; işte hep o enerjiden,hormonlardan![]()
Ben baya baya yurudum. Su islemim de tamamHarikasınız kızlarbende yürüyüş yaptım su içiyorum nefes ve şükür defteri görevlerini eve gidince artık yatmadan tamamlarım
![]()
Allah seniYa ben bugun otobuate ayakta bir deneyeyik dedim nefes egzersizini
Oturarak oluyormus ya![]()