Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bugün ben de defterime şükürlerimi yazdım; nasıl da güzel şeyler çıktı. Ne kadar şanslı biriyim; korunup kollanıyorum,etrafım mutlulukla huzurla dolu dedim. Halbu ki yazmasam,düşünmesem aklıma bile gelmeyecek,sıradan şeyler gibi. Bardağın dolu tarafına bakmak işte bu :KK200: Hep diyorum olumlu düşünmek,pozitif olmak aslında zeka ister,kapasite ister,emek ister.
Zaten ego hırpalanmaya bayılır ki bizim toplumlarda ego ezilmeye, kurban rolüne girmeye daha meyillidir. Neler çektim benler, çok gülmek iyi değiller, her şey çok güzel gidiyor kesin bir şeyler olacak ... gibi kalıplarımız çoook. Heleki birine nasılsın de ki; nazar değer diye bile iyi şeyleri söylemez.Oram ağrıyor buram kötü;şu durum fena... hemen hayıflanır. Bunlar gibi bir sürü kalıplarımız var, ammma bizim amacımız burda kalıplarımızı yakıp yıkmak yerine mutlluluğu,huzuru coşkuyu koymak:KK36: Şükürlerimde siz de vardınız topikcanlarım, iyiki varsınız:KK200::KK200:

Gunaydin fistiklar....
Dun ogleden beri tlf. Simdi elime gecti.
Su icme bende het gun tamam .
Dun 10bin adimdan fazla yurumusum.
Cuma gununden beri cocukluk arkadasimla birlikteyiz, cok hareketliyiz.
Olumlu konusmalara her an dikkat etmeye calisiyorum. Olumsuz dusuncemi fark edersem hemen iptal ediyorum. Gun icinde o kadar sik negatif dusunce yakaliyorum ki; yillarca zihnime, dolayisiyla bedenime , ruhuma , psikolojime bosuna eziyet etmisim.
Yikilsin tum negatif kaliplar, yasasin olumlu dusunceler, olumlu sozcukler. Gelsin huzur , nese, keyif...
Sukur defteri yapamadim. Dun gece eve donerken dolmusta uyuyordum, eve girer girmez yattim.
Arkadasimi bu gece yolculayacagim, sukur defterine o zaman baslarim.
Gun icinde firsat buldukca; olumsuz dusunceler zihnimi istila etmeye baslayinca hemen silkelenip; ozur dileriiiiiim, lutfen beni affeeeeet, seni seviyoruuuuuum, tesrkkur ederim sozlerini melodiyle mirildaniyorum. O an uygunsam iman tahtasi dedigimiz yere vuruyorum. Negatif dusunceler nereye kacacagini sasiriyorlar.
Sizi seviyorum canlar, sukurletomden birisiniz, iyi ki varsiniz, iyiki birbirimizi durtukluyoruz....

Kızlar Merhaba hamilelik hormonundan duygular çarpı 10 zaten tüm yazılarınıza mutluluktan ağladım harikasınız :KK36:Hepinize ayrı ayrı kocaman sarildim topluca yazdim süpersiniz.
Gece biraz zor geçti benim bulantı halsizlik 7. haftaya girdik idare etmeye çalışıyorum...Sikayet yok hep şükür bin şükür 🐣😇
kendimi toplayıp topige bakayım dedim ki Maşallah hepinizin enerjisi arşa çıkmış çok mutlu oldum kendime geldim azıcık :KK3:
Yaa cok teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki burdayız 🙏💕
Çalışmayı takip etmeniz eklenen maddeyi de ben burda sizden öğrendim o da ayrı teşekkür konusu inceleyim bir yazarım yine 🤗😘

T
Kızlar Merhaba hamilelik hormonundan duygular çarpı 10 zaten tüm yazılarınıza mutluluktan ağladım harikasınız :KK36:Hepinize ayrı ayrı kocaman sarildim topluca yazdim süpersiniz.
Gece biraz zor geçti benim bulantı halsizlik 7. haftaya girdik idare etmeye çalışıyorum...Sikayet yok hep şükür bin şükür 🐣😇
kendimi toplayıp topige bakayım dedim ki Maşallah hepinizin enerjisi arşa çıkmış çok mutlu oldum kendime geldim azıcık :KK3:
Çalışmayı takip etmeniz eklenen maddeyi de ben burda sizden öğrendim o da ayrı teşekkür konusu inceleyim bir yazarım yine 🤗😘
Tabiii incele haber ver. Oynak başımız sensin😂😂😂

Canlarım sufi nefesi benim anladığım ve yapabildiğim şu dik rahat bir şekilde oturuken önce bir deneme yapın elinizi karnınıza koyun nefes aldığınızda karnımız sisecek bırakırken inecek nefesinizi iyice boşaltıp başlayalım.
Ağzınızdan ya da burnunuzdan hangisi rahatsa sizin için syf da nefesinizi 4 birim alıp 8 birim de verin demiş yani ben 4 saniye nefes alıp 8 saniyede vereceğim sanki bir pastayı ya da ateşi yavaşça üfler gibi ..
Hatta psikoloğum bana aldığın nefesi 2 sn içerde tut sonra ver demişti. Bu sayede oksijen almayan hiç bir hücren kalmaz.
Özetle kızlar nefes aldığımız saniyenin 2 katını geri vereceğiz yavaşça ve sakin böyle umarım anlatabilmisimdir 🤗🍀🌳🌲🌿 ohhh içimiz açılsın ciğerler genişlesin süpermiş yaaa :KK9:

ÖNEMLİ ⭐⭐⭐⭐
Bu tekniğe yeni başlayanlar herhangi bir rahatsızlığı olan ve ilaç içenler sufi nefesine 10 dk değil 5 dk ile başlasınlar.
Mutlaka oturarak yapın ve bittiğinde birden ayağa kalkmayın baş dönmesine karşı aman dikkat gözünüzü seveyim 🤗
Vücut alistiktan sonra 10 dk ya çıkartırsınız zira bende öyle yapacağım 😇

20190702_140913.webp

2. Günümüzde nefes egzersizi eklenmiş kızlar siz benden önce paylaşmışsınız zaten tekrar teşekkür ederim. Ben yeni günü paylaşamamışsam eğer devam edin lütfen boş bırakmayın sayfayı sonradan yetişirim size ;)
Çalışmayı başlatan kişisel gelişim ve farkındalık instagram sayfasina da ayrıca çok teşekkür ederiz 🙏🌷

Hayatin en anlamlı dönemidir bence bir kadın icin ilk annelik dönemi canim benim, tadını çıkart.Içinde bir dünyayı büyütüyorsun resmen:KK200::anneadayı:
Ama sen yine de buraya bol bol yaz ki harika enerjin buraya da bulaşsin, hamilelerin duasi kabul edilir derler ya; işte hep o enerjiden,hormonlardan :KK49:

Hayatin en anlamlı dönemidir bence bir kadın icin ilk annelik dönemi canim benim, tadını çıkart.Içinde bir dünyayı büyütüyorsun resmen:KK200::anneadayı:
Ama sen yine de buraya bol bol yaz ki harika enerjin buraya da bulaşsin, hamilelerin duasi kabul edilir derler ya; işte hep o enerjiden,hormonlardan :KK49:
Çok teşekkür ederim canım topicle sizlerle beraber enerjim artıyor 🤗💓

Ya ben bugun otobuate ayakta bir deneyeyik dedim nefes egzersizini😂😂😂😂
Oturarak oluyormus ya🙈😂😂😂
Allah seni 🤣 uyardım birde ayakta yapmayın diye birden vücudun alabileceği kapasiteden fazla oksijen yüklüyoruz. Fazla oksijen insanı sarhoş eder. Dağcılar tırmanırken maske takarlar bundan dolayı.
Nasıl güzel miydi kafası ;) ben ilk yaptığımda oturuyordum bir seminerde öğretiyorlardı ciğerlerim yandı sanki başım değişik uyuştu döndü gibi oldu çok garip ama vücut alışıyor zamanla onun için 5 dk işe başlayın.
Günlük 10 dk sınırı bundan dolayı kızlar. Terapi şifa seansı gibi kısa süre yapacağız güvenli şekilde 🤗☺️

Back
X