• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

ben bu olumlamayla devam ediyorum aslında hepsi de birbirinden güzelll

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-11-20-50-22.webp
    Screenshot_2019-09-11-20-50-22.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 43
Selamlarrrr,
Bugün yepyeni,güzel bir haftaya başlıyoruz. Olumlamalara, şükürlere başlıyorum bu hafta inşallah bol bol:KK9:

Olumlama önerim; Tutkusunu yaşadığım tüm niyetlerimi ortaya koyacak enerjiye,güce sahibim.
Evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi ayırım yapmaksızın olduğu gibi kabul ediyorum :KK200:

Arkadaşlar merhaba yine bir sorum olacak artt diye bir şey varmış bilinçaltı temizleme yöntemi ? Bunun hakkında bilgisi olan var mı ? Veya daha önce deneyip fayda gören ?
Bilinçaltı temizlenmeden olumlama yapmak işe fazla yaramaz deniyor. Onun için merak ettim

tam üç gündür bu tekniği inceliyorum hatta güneş tan a ulaşsammı acaba derken bildirim geldi. bende araştırma aşamasındayım. burada bir dönem güneş tan artt ile ilgili uygulamalı bir video izlemiştik. fayda görende oldu baya.

Arkadaşlar merhaba yine bir sorum olacak artt diye bir şey varmış bilinçaltı temizleme yöntemi ? Bunun hakkında bilgisi olan var mı ? Veya daha önce deneyip fayda gören ?
Bilinçaltı temizlenmeden olumlama yapmak işe fazla yaramaz deniyor. Onun için merak ettim

gulhilal gulhilal sayesinde tanıştık biz burada artt ıle. Çok fazla deneyime sahibim ben,çok defa anlatmıştım burada sıcağı sıcağına; geçmiş sayfaları okumanız bu açıdan çok faydalı olacak.

Ben bilincalti temizleme seansli yaptim tanidigim biri ile.. bazi konularda.
Evet bilic ve zihin acik degilse olumlama da ise yaramaz.. tedavisi gerek once.

gulhilal gulhilal sayesinde tanıştık biz burada artt ıle. Çok fazla deneyime sahibim ben,çok defa anlatmıştım burada sıcağı sıcağına; geçmiş sayfaları okumanız bu açıdan çok faydalı olacak.

Peki kendiniz mi yaptınız artt yi yoksa yardım mı aldınız ?

aynen buttrfly buttrfly a sonuna kadar katılıyorum. çok kez deneyimleyenlerden biri. ben bir yada iki kere deneyimledim. pirimiz buttrfly buttrfly 😍

Çok tutkuluyum, heyecanlıyım spiritüel konularda canım; hep bundan yani bilgiliysem,ilgiliysem.
Zaten doğum haritam da aynen bunları söylüyor hemen hemen tüm yerleşimlerde. Dini konular, metafizik konuları, insanlara psikolojik yönden yardım... Çok şükür hepsi mevcut,ama şu da mevcut kendini ifade edememe,yanlış anlaşılma...

bknz :)

"Mars 12.evde
İç dünyada sıkıntılar ve endişeler yaşıyor.Zaman zaman duygularınızı yanlış ifade etme ve yanlış anlaşılma yüzünden incinebiliyorsunuz. Kendini savunma gayesiyle düşmanca tavırlar sergilebiliyor ve zarar görürüm korkusuyla kendine ait şeyleri saklıyorsunuz. Kendimi sessiz ve derinden giderek kabul ettiririm diyorsunuz. "

Olumlamalar ve enerli bazlı düşünme sayesinde çok şükür bunu 3 4 yıldır aştım diyebilirim. Çok ama çok şey değişti hayatımda buna dair.İnsanlar da değişti tabi. Artık fikrime önem veren, anlattığımı olduğu gibi anlayan hatta anlatmasam bile sırf enerjimle anlayan insanlar çıktı karşıma:halay:

Selamlarrrr,
Bugün yepyeni,güzel bir haftaya başlıyoruz. Olumlamalara, şükürlere başlıyorum bu hafta inşallah bol bol:KK9:

Olumlama önerim; Tutkusunu yaşadığım tüm niyetlerimi ortaya koyacak enerjiye,güce sahibim.
Evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi ayırım yapmaksızın olduğu gibi kabul ediyorum :KK200:
buttrfly buttrfly disinda yorum yapan olmadi😊 bence onerisi guzel. Haftaya pazartesiye kadar yapabiliriz🤗

Ben herşeye rağmen mutlu olmayi hakediyorum.
♣Gercek zenginlik olan huzuru deneyimlemeyi sećiyorum.
♣Daha fazla başariyi hayatima çekebiliyorum.
♣Ben değerliyim.
♣Kendim olmanin nasil bir his olduğunu biliyorum.
♣Kendime izin veriyorum
♣Ve biliyorumki kalpten istedigim hersey oluyor kalpten istemeyi biliyorum.
♣Istediklerimi hayal edebilirim,hayal ediyorum ve huzurun icime akmasina izin veriyorum.
♣Derin bir nefes aliyorum,yasami engelleyen durduran ofke ,Kin ve nefreti yavaşca birakiyorum.
♣Ben her gecen gün daha da saglikli oluyorum.
♣Daha cok bolluk ve bereketin hayatima akmasina izin veriyorum.
♣Daha cok sevgiye izinliyim.
Daha sevmeye izinliyim.
Ve sevilmeye izinli olduğumu biliyorum.
♣Her hatanin bana tecrube getirdigine inanarak mutlu olmayi hakettiğimi biliyoeum.
♣Yaşamin yaşamayi ögretmesine izinliyim.
♣Aldigim her nefesle daha mutlu olmayi yeniden hakediyorum.
♣Ben degerliyim.
♣Bedenim degerli.
♣Herşey oldugu hali ile mukemmel.
♣Derin bir nefes alarak olduğum hal icinde olmaktan dolayi şükür dolu oldugumu hissediyorum.
♣her nefeste Saģligim icin bolluğum icin huzurum icin daha cok şukrediyorum.
♣Iyiki Yaratildim,iyi ki nefes alabiliyorum.
♣Yaradana tüm kalbimle zihnimle defalarca teşkkür ediyorum.

Derin nefes alarak gozlerimizi aciyoruz..
şifa olsun..💞

Back
X