- 1 Ocak 2019
- 743
- 2.609
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba yine bir sorum olacak artt diye bir şey varmış bilinçaltı temizleme yöntemi ? Bunun hakkında bilgisi olan var mı ? Veya daha önce deneyip fayda gören ?
Bilinçaltı temizlenmeden olumlama yapmak işe fazla yaramaz deniyor. Onun için merak ettim
Ben bilincalti temizleme seansli yaptim tanidigim biri ile.. bazi konularda.Arkadaşlar merhaba yine bir sorum olacak artt diye bir şey varmış bilinçaltı temizleme yöntemi ? Bunun hakkında bilgisi olan var mı ? Veya daha önce deneyip fayda gören ?
Bilinçaltı temizlenmeden olumlama yapmak işe fazla yaramaz deniyor. Onun için merak ettim
gulhilal sayesinde tanıştık biz burada artt ıle. Çok fazla deneyime sahibim ben,çok defa anlatmıştım burada sıcağı sıcağına; geçmiş sayfaları okumanız bu açıdan çok faydalı olacak.
Peki kendiniz mi yaptınız artt yi yoksa yardım mı aldınız ?
aslında haklısınız haritamda bol bol satürn var bende 29 yasımdayım ve artık komple değişmek istiyorum sanırım saturn dongusunden dolayı
Selamlarrrr,
Bugün yepyeni,güzel bir haftaya başlıyoruz. Olumlamalara, şükürlere başlıyorum bu hafta inşallah bol bol
Olumlama önerim; Tutkusunu yaşadığım tüm niyetlerimi ortaya koyacak enerjiye,güce sahibim.
Evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi ayırım yapmaksızın olduğu gibi kabul ediyorum![]()
Dogum haritasinda burcunuz olduğu kurede gezegenleriniz gorunur.. en cok hangi burcta ceyrekte toplanmis gozukur.Doğum haritasında bir gezegenin çok olduğunu nasıl anlıyoruz acaba ?
ben dediğim gibi hepsini beğendim fakat bu hafta kendi seçtiğim yada ruhuma daha çok uyan aşağıdakiyle devan edeceğim.
recaaaa ederim efendimmm ☺Tamam canim devam etben kalani icin diyorum
ayrica cevap verdigin icin de tesekkur ederim
![]()
sanırım görsel ekleyememişim bende bununlayım bu hafta herkese olumlu olumlu olumlamalarrrr can dostlarEki Görüntüle 2308314
ben de bunu beğendim.