nerelerdesin canım, iyisindir inşallah.Herkese gunaydiiiiiiiin
Coook mutlu guzel gunden selamlar...
Hayatinizda bir kapi kapaninca daha iyisi acilir sakin unutmayin
Isimle ilgili olumlu olmayan bir durum yasandi. Onceden olsa paniklerdim. Simdi ise oooo hangi daha guzel kapi acilacak diye bakiyorum
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Şans, bolluk ve bereket benimle ve bütünün hayrınadır.
Amin öyledir
Hayatın tümü bana ihtişamıyla,görkemiyle geliyor. Tüm ihtiyaçlarım zamandan, mekandan,bilinen diğer tüm maddi türevlerlerden özgür şekilde karşılanır. Ben ve bedenim coşkulu,neşeli alanlara her zaman açık ve nazırdır
Bizde eşimle evdeki bütün kalabalık kullanmadığımız eşyaları şeçtik attık eşyaları fakir birilerine verip yeniden düzenlicez inşallah bavulları görünce yazmadan edemedim hep istediğim şeydi defterime de yazmıştım niyetime bundan daha iyi nasıl olur kolaylıkla olsun inşallahMor alevin bu paylaşımını ağlayarak okudugum dogrudur, sizlere de tavsiye ediyorumBagaj
Ben Yeshua. Enerjimin aranızda olduğunu hissedin. Ben dostunuzum, kardeşinizim, sizden yüksekte birisi değilim. Ben yol arkadaşınız ve yeryüzündeki aydınlık ve karanlık oyununuzdaki oyun arkadaşını…moralev.com
Burada da anı olarak da kalsın istedim. Bagajımı topladım ve atalarıma dönüyorum gercekten fiziksel olarak, hem de doğduğum büyüdüğüm bambaşka yer iken.Gidiyorum;coşkumu,sevgimi tüm zamanlardaki cocukluklarıma aktararak
Harika bir yazı benide duygulandırdıMor alevin bu paylaşımını ağlayarak okudugum dogrudur, sizlere de tavsiye ediyorumBagaj
Ben Yeshua. Enerjimin aranızda olduğunu hissedin. Ben dostunuzum, kardeşinizim, sizden yüksekte birisi değilim. Ben yol arkadaşınız ve yeryüzündeki aydınlık ve karanlık oyununuzdaki oyun arkadaşını…moralev.com
Burada da anı olarak da kalsın istedim. Bagajımı topladım ve atalarıma dönüyorum gercekten fiziksel olarak, hem de doğduğum büyüdüğüm bambaşka yer iken.Gidiyorum;coşkumu,sevgimi tüm zamanlardaki cocukluklarıma aktararak
Ben de tam bu konuyla ilgili yazicaktim. Evrensel olarak kalp portali acildi carsamba gunu. Pazara kadar acik. Bu ara duygu yogunlugu fazla oldugundan cevremizdeki insanlara dikkat edelimPozitif dostlar iyi geceler. Size bir güne başlama olumlaması yazacağım (Bugün biraz sorunlar ve sorunlu biriyle karşı karşıya kalmam üzerine bunu içimden birkaç kez tekrar ettim, çok rahatlatıcı oldu) >> Ruhum huzurla, kalbim sevgiyle dolu. Hayatımı evrenin olumlu enerjilerine açıyorum, bunun karşıma iyileri iyilikleri çıkaracağını ve geri kalanları uzaklaştıracağını biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?