Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Duş alırken kendinizi denizde okyanusta dalgaların temizlediğini imgeleyebilirsiniz.
Geçmiş sayfalarda böyle meditasyonlar paylaşmıştık.
Suya gerek olmadan güzel bir meditasyonda topraklar insanı (suyu denizi nehiri hayal ederek)

Biraz önce epey bir yağmur yağdı, altında yıkandım resmen Hatta dedim rahmetinle,bereketinle yıka tertemiz et yeryüzünü negatif enerjilerden

Hiç haberim yoktu böyle birşeyden ama çok güçlü şekilde hissettim. Şimdi araştıracağım kalp portalını Hayatımdaki olaylardan yola çıkarak bu sıralar duyguları ön plana çıkaran etkiler olduğunu farkettim. Galiba pozitif enerji konusuna merak sardıktan sonra duygularıma kapılmadan etrafı gözlemlemeyi öğrenmeye başladım:)
Bu konuda bir de bir youtube kanalı takip ediyorum. Duyguları yönetmek ve olumlamalar üzerine psikolog tavsiyesi güzel şeyler var. Mustafa Çay olumlamalar yazınca çıkıyor.

Bu gunes tutulmasi hangi guzel kapilari acacak bana Hayatima bu tutulmadan sonra hangi guzellikler akacak Hangi bilincalti kaliplarimi donusturmem gerekir hangilerini akisa birakip ugurlamam gerekir sevgiyle Bu tutulmaya hangi bakis acisiyla bakarsam; hayatimda daha fazla huzura, aşka, sevgiye, maddi manevi bolluğa berekete ve mutluluga yer acarim
Kizlar maya burcunuza da bakmayi unutmayin. Bati astrolojisindeki eksik kalan noktalari bu sistemle tamamlayabilirsiniz. Maya burcum yazinca cikan ilk site

Dogum gunun kutlu olsun Sahracım ailen ve sevdiklerinle birlikte nice senelere inşallah ❤
Teşekkür ederim canım
Bu topigin yeni eski kızların hakkı çok üstümde onun için minnettarım Allahima şükür ki bir kapıdan başka bir kapıya taşıdılar beni aklimi zihnimi kalbimi hayatımı... Bunun için çokça teşekkürler önce kendime sonra sizlere pozitifcanlar ❤⚘

Eki Görüntüle 2653267
Merhaba pozitif güzeller evrenden doğum günü hediyesi olarak kabul ediyorum bu güzel niyeti hep birlikte olsun inşallah Amin

İyiki dogmussun,iyiki varsın o zaman canim benim. Allahim tüm realtilerin ötelerinde,akıl almaz enerjileri,alanları sana sunsun ki insanlarin yok böyle mutluluk,bolluk,saglik dediklerini duy, oylede yaşa neşeyle,coskuyla,keyifle

Amin Canim benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bin kati sana güzel kalbinden sevgi iyilik geçiren herkese olsun inşallah ❤❤❤

Merhaba topikcanlar. Bu aralar kendinizi sürekli bir şeyleri eleştirirken, memnuniyetsiz bulabilirsiniz. Bu cok normalmiş. Gecen hafta cooook istedigim bir sey olmusken şu 2 gundur kendimi bu istedigimin negatif yanlarini dusunurken buldum. Diyorum regl degilim, dolunay yok peki bu ne derken cevabi aldım, bir seyler merkurdu sanirim retro yapiyormuş zihin habire dırdır yapiyormus Bu durumun normal oldugunu kabul ettim ve kendimi başka şeylere yonlendirmeye karar verdim. Habire soru soruyorum şöyleki;

Hangi icine girmedigim enerjiler var ki girsem beni hic tatmadigim maddi manevi bolluk,bereket alanina taşır ??? Önceden yoook artık dediğim,sınırladığım tüm mutluluk,huzur alanlarini bundan daha iyi nasil olur enerjisi ile değiştiriyorum tam da şu anda. Kimden hangi negatif enerji kaliplarini satin aldiysam kendine geri iade ediyorum; icinde bulundugum zamanin-alanin enerjisinj kaynagina gonderiyorum.
Verdigim en kucuk emeklerimin, ugraslarimin biri bin olup koklense, dallansa,budaklansa, cicekler acsa nasil olurdu ben kim olurdum-nasil olurdum neler hissederdim ???

Yepyeni açılan hayat yolumda kimler var bana coskuyla, keyifle eşlik edecek; beni onurlandiracak,benim onurlandiracagim???Varliklarimiza şükranlarımızı sunacagiz, birbirimize harika katkilarda bulunacagiz; egodan degilde benlikten işleyen??? Sonsuz sukurler olsun simdiden Ya Vedud Ya Cami Eş Şekur Ya Latif

Harika Amin Canım
Sonsuz şükürler olsun şimdiden Ya Vedud Ya Cami Eş Şekur

Masallah cnm harikasın her zaman ki gibi
Şu hasta halimle enerjimi yükselttin
Şimdiden Ya Latif Ya Şekur Ya Vehhab Ya Vedud

Abimin hastalıgından ötürü şu aralar sıkça negatif duygu ve düşüncelere kapılıyorum ne yazık ki buradan öğrendiklerim kadarıyla onları dönüştürmeye ve iptal etmeye çalışıyorum
Abim için nasıl olumlamalar yapmalıyım mesele bu konuda bana yardımcı olur musun canım

Bu cümlelerini abim için uyarlamak istiyorum mesela "abim daha saglıklı olsaydı nasıl olurdu demem mi gerekiyor"

Soru sorduğumuzda nasıl bir etki alanı olusuyor

Tahminlerinin otesinde,evrenin nimetleri sizinleymis gibi, sizleri dunyanin merkezinde hissettirecek kadar guzel haberler almaniz dilerim canim abin icin oncelikle.

Sorular cevaplanmaya cok isteklidir. Enerjini,alanini ona yonlendirmiş olursun cunku. Sen farkinda olmasan bile bilincaltin uyurken bile bununla ugraşır. Soruyu sorup birakacaksin, oldu mu olmadi mi diye kontrol etmeyeceksin. Abin için şu sorulari sorabilirsin; abim tümüyle sagligina kavuşsa bizi mutlu edecek neler konusurduk,nelerin planini yapardık??? ( Abinle iliskinize gore detaylandirabilirsin) Sorularla yepyeni alanlar acmiş oluyoruz,amacimiz da bu zaten;sonsuz olasiliklari coskumuza,keyfimize yonlendirmek

merhaba arkadaşlar bende bu aralar evle uğraşıyorum ben bir ikizler burcu olarak çok kararsızım daha koltuk takımına karar veremedim enerjim modumda düşük bişey yok ama demek
merhaba arkadaşlar bende bu aralar evle uğraşıyorum ben bir ikizler burcu olarak çok kararsızım daha koltuk takımına karar veremedim enerjim modumda düşük bişey yok ama demek bu yüzden modum düşük

Amin amin aminnnnnn cok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Rabbim sizlere ve evlatlarınıza ailenize can saglıgı versin inşallah

"Siz onun bakıcılarısınız ve siz, bir varoluş ırkı olarak, kolektif bir şekilde o görevi geri almaya, adaleti ve eşitliği destekleyen sistemlerle, güzellikle, kudretle yaşamaya karar verdiniz. Herkes için bolluk, herkes için eşitlik" demiş Mor Alev son paylaşımında...

İnaniyorum ve diliyorum %1 in %99 a sahip olma zırvası,saçmalığı sona erecek. Hali hazirda sahip oldugumuz saf bolluk bereket enerjisi,bilinci devreye girecek Herkes icin bolluk,herkes icin eşitlik kaçınılmaz olacak. Tüm bu sancılar harika bir bebegi ortaya cikarmak icin inaniyorum, dogum yaklasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…