Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

ftemiz

" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "

*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***

Şans, bolluk ve bereket benimle ve bütünün hayrınadır.
Amin öyledir

hoşgeldin canım, inşallah topiği canlandıralım.
Hoşbuldum canım evet canlanalım hep birlikte
Geçen sene bu zamanlara doğru haftalık olumlama (burda da paylasiyordum hatta beraber yapalim diye) meditasyon, pilates, kendi kendime reiki denemeleri derken çok güzel haberler almaya başlamıştım kızımı öğrenmem dahil yani son iki üç ay coşmuştum enerjim tavandı hatırladım
Haftalık olumlama yapsak yine çok güzel olur ben artik cok detayli araştırıp paylasamam ama katılırım inşallah

Ben de katılırım

Hep birlikte olumlamaya başlamışız ftemiz harikasın canım süper fikir. Tam da zamanı, kaç tane astrologa denk geldiysem hep yepyeni bir döneme girdiğimizi söylüyor. Hadi o zaman coşkuyla,neşeyle,keyifle,bollukla-bereketle gelsin

" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.

Amin öyledir

Aa çok sevindim yeni astrolojik dönem haberine. Bugün bir süredir pozitif düşüncelerimi bloklayan bir duruma son verme kararı almıştım. Mantığı sorgulanabilecek bir karar ve kolay olmadı ama hayatımdan köklü bir negatiflik temizliği oldu aynı zamanda. O zaman benim olumlamam da şöyle gelsin
>>> Bugüne kadar yaşadığım herşeyin beni getirdiği noktaya ve aldığım kararlara şükrediyorum, güveniyorum. Beni nelerin daha mutlu hale getireceğini biliyorum ve onlara kucak açıyorum.

Bu başlığı çok sevdim bazen eski sayfaları da açıp okuyorum. Bu uykusuz gecede çok iyi geldi.
İyi geceler hepinize, mutlu uyanın.

Hep birlikte olumlamaya başlamışız ftemiz harikasın canım süper fikir. Tam da zamanı, kaç tane astrologa denk geldiysem hep yepyeni bir döneme girdiğimizi söylüyor. Hadi o zaman coşkuyla,neşeyle,keyifle,bollukla-bereketle gelsin

Amin öyledir
7 kez sabah akşam tekrar edelim kızlar.

bugün Beyhan Budak ın mutlu olmak için birşeyler satın almak zorunda mısın diye bir videosunu dinledim, kendimce kitap alma kararım vardı, vazgeçtim. çünkü evde o kadar çok alıp yarım bıraktığım kitap varki. Bu yarım kalan kitap veya her ne ise, insanda sıkışmışlık hissi veriyormuş. yarım kalan veya hiç başlamadığım kitapları okuma sözü verdim kendime. bir de alıp kullanmayıp, bşrgün lazım olur diye beklettiklerimiz, o kadar gereksiz eşya kıyafet varki, sabah sabah 3 çanta çöp, 1 kocaman çanta giymediğim kıyafet giysi kumbarasına gitti. Daha da çok vat ama, bu bile bana iyi geldi.

Amin öyledir

hayırlı cumalarrr kızlarrrrrrrr

bende bekleyen kitaplar var canımm hergün başlıcam diyorum hatta başucuma koyuyorum ama hala kapağını açmış değili kaldı kitap okumasını çok seviyordummmmm

minimal yaşama geçmek o kadar güzel kiii hele ki kullanmadın eşyaları birgün kullanırım diye saklmak nedir anlamam

ben zamanında gerek bu sayfa sayesinde gerek kendi çabamla herşeyi aza indirdimmmm inan çok rahatlarsınnn

hayırlı cumalar canım,
başlamak lazım, yarım kalan herşey insanda sıkıntı yaapıyor.

ne güzel ben de herşeyi azaltbilsem keşke, o lazım olur, bu giylir, birikiyo zaman geçince. bir detaylı temizlik şart bana.

Ooowww popüler konu olmuşuz kızlar o zaman dans

Amin öyledir

Haklısın canım benimde bekleyen bir yarım iki kapagi açılmamış kitabım var int de bos dolaşmaktansa günde 10-20 syf kitap okunabilir aslinda

aynen şimdi gördüm, yaşasın popüler topiğimiz.

Bildirimlere ne olmuş böyle kızarmış Allah Allah dedim kk yine bir degisiklige gitmis herhalde derken birden gördüm kiiii popi olmuşuz Bundan daha güzel nasıl olur, neler var coşkulu,mutluluk,bolluk,bereket içinde??? Haydi evren sihrini göster bana ve tüm topikcanlara ❤❤❤

Amin öyledir❤❤❤

Amin öyledir❤❤❤

Bu aralar açığa çıkan ve dönüştürmem gereken eski inanç ya da kalıplarım var.
Bir arada hoponoopo yapalim kızlar düzenli
Eki Görüntüle 2648066
Eki Görüntüle 2648067
"Karşılaştığınız şeyleri ne kadar iyileştirirseniz, tercih ettiğiniz şeyleri ifade etmekte o kadar net olursunuz. Zira başka şeyleri kullanmak için gereken enerjiyi serbest bırakmış olursunuz" ne güzel demişler.

Amin öyledir
7 kere tekrar edelim.

Amin öyledir

Bir de dün izledigim videolardan birinden aldigim bir not "Birinin ruhsal olmasi ucuncu gozunu acmasi veya diger boyutlardan ne kadar haber aldigi degildir. Birinin ruhsal oldugunu gosteren tek isaret kisinin ego, kibir, nefret ve kiskancligin tum izlerinden kurtulup gonlunde ve bilincinde kozmik sevgi enerjisine sahip olmasidir"

Konu popi olmus diye girenler bunlar deli diye cikmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…