Hoşbuldum canımhoşgeldin canım, inşallah topiği canlandıralım.
Ben de katılırımHoşbuldum canımevet canlanalım hep birlikte
Geçen sene bu zamanlara doğru haftalık olumlama (burda da paylasiyordum hatta beraber yapalim diye) meditasyon, pilates, kendi kendime reiki denemeleri derken çok güzel haberler almaya başlamıştım kızımı öğrenmem dahilyani son iki üç ay coşmuştum enerjim tavandı hatırladım
Haftalık olumlama yapsak yine çok güzel olur ben artik cok detayli araştırıp paylasamam ama katılırım inşallah
Aa çok sevindim yeni astrolojik dönem haberine. Bugün bir süredir pozitif düşüncelerimi bloklayan bir duruma son verme kararı almıştım. Mantığı sorgulanabilecek bir karar ve kolay olmadı ama hayatımdan köklü bir negatiflik temizliği oldu aynı zamanda. O zaman benim olumlamam da şöyle gelsinHep birlikte olumlamaya başlamışızftemiz harikasın canım süper fikir. Tam da zamanı, kaç tane astrologa denk geldiysem hep yepyeni bir döneme girdiğimizi söylüyor. Hadi o zaman coşkuyla,neşeyle,keyifle,bollukla-bereketle gelsin
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Şans, bolluk ve bereket benimle ve bütünün hayrınadır.
Amin öyledir
bugün Beyhan Budak ın mutlu olmak için birşeyler satın almak zorunda mısın diye bir videosunu dinledim, kendimce kitap alma kararım vardı, vazgeçtim. çünkü evde o kadar çok alıp yarım bıraktığım kitap varki. Bu yarım kalan kitap veya her ne ise, insanda sıkışmışlık hissi veriyormuş. yarım kalan veya hiç başlamadığım kitapları okuma sözü verdim kendime. bir de alıp kullanmayıp, bşrgün lazım olur diye beklettiklerimiz, o kadar gereksiz eşya kıyafet varki, sabah sabah 3 çanta çöp, 1 kocaman çanta giymediğim kıyafet giysi kumbarasına gitti. Daha da çok vat ama, bu bile bana iyi geldi.
hayırlı cumalar canım,hayırlı cumalarrr kızlarrrrrrrr
bende bekleyen kitaplar var canımm hergün başlıcam diyorum hatta başucuma koyuyorum ama hala kapağını açmış değili kaldı kitap okumasını çok seviyordummmmm
minimal yaşama geçmek o kadar güzel kiii hele ki kullanmadın eşyaları birgün kullanırım diye saklmak nedir anlamam
ben zamanında gerek bu sayfa sayesinde gerek kendi çabamla herşeyi aza indirdimmmm inan çok rahatlarsınnn
Haklısın canım benimde bekleyen bir yarım iki kapagi açılmamış kitabım varbugün Beyhan Budak ın mutlu olmak için birşeyler satın almak zorunda mısın diye bir videosunu dinledim, kendimce kitap alma kararım vardı, vazgeçtim. çünkü evde o kadar çok alıp yarım bıraktığım kitap varki. Bu yarım kalan kitap veya her ne ise, insanda sıkışmışlık hissi veriyormuş. yarım kalan veya hiç başlamadığım kitapları okuma sözü verdim kendime. bir de alıp kullanmayıp, bşrgün lazım olur diye beklettiklerimiz, o kadar gereksiz eşya kıyafet varki, sabah sabah 3 çanta çöp, 1 kocaman çanta giymediğim kıyafet giysi kumbarasına gitti. Daha da çok vat ama, bu bile bana iyi geldi.
aynen şimdi gördüm, yaşasın popüler topiğimiz.Ooowww popüler konu olmuşuz kızlaro zaman dans
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Şans, bolluk ve bereket benimle ve bütünün hayrınadır.
Amin öyledir
"Karşılaştığınız şeyleri ne kadar iyileştirirseniz, tercih ettiğiniz şeyleri ifade etmekte o kadar net olursunuz. Zira başka şeyleri kullanmak için gereken enerjiyi serbest bırakmış olursunuz"Bu aralar açığa çıkan ve dönüştürmem gereken eski inanç ya da kalıplarım var.
Bir arada hoponoopo yapalim kızlar düzenli⚘
Eki Görüntüle 2648066
Eki Görüntüle 2648067
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?