Aaaa genelde takip ettim topigi ama fark etmedim sanırım:) orjinal diliyle okumak daha bir keyiflidir eminim :)Oneriniz icin sagolun. Bizzat orijinal diliyle okudum, hatta burada ornekler verdigimi- sozleri her yerde var kitaptan alinmis ama ceviri hatalarindan bahsettigimi hatirliyorum genel anlamda : )))
Canim dün yazacaktım ancak bugün fırsat bulabildim. Frekans yüksekliğinin bize ne gibi artıları olura cevap çok güzel bir yazı umarım faydalı olurSelamlar.
Okuyum öyle yazarım demiştim. Köpek aklıma gelen ilk hayvan oldu. Mor da rengim. 50_100 frekans. Evet heyecanlandırdı fakat bunun bana ne gibi bir artısı oluyor onu bilmek isterim.
Canım teşekkür ederiz.Canim dün yazacaktım ancak bugün fırsat bulabildim. Frekans yüksekliğinin bize ne gibi artıları olura cevap çok güzel bir yazı umarım faydalı olur
Aslında bizlerde birer anten gibi alıcıyız sürekli hem evrenden hem dünyamızdan enerji ve bilgi akışı olurken biz hangi kanaldaysak yani frekans araligimiz ne kadar yüksek ya da düşükse yaşantımızda ona göre şekilleniyor. Kendi tabirimleyazı daha profesyonel ve terimlerle açıklamış
Eki Görüntüle 2693098 Eki Görüntüle 2693099 Eki Görüntüle 2693100
Canım çok teşekkür ederim.can09e frekansımız yüksek oldugunda saf enerjide kalırız, an'da oluruz,akışta oluruz. Yüksek frekansta ne gelecek kaygısı ne de geçmişin düşünceleri olur. Her şey olması gerektigi gibi oluyordur, ne oluyorsa en güzeli oluyordur olabilecek. Tüm kalıpların, tüm doğruların-yanlışların tüm yargıların dışındadır frekansı yüksek insan. Şunu şunu yaparsam iyi ya da kötü olurum kaygısı yoktur, beklentisi yoktur. Ne yapıyorsa en iyisi, en güzeli o dur zaten. Hislerine güvenir, acabaları da keşkeleri de yoktur. Daima bir şükür içindedir, cunku an'da dır. Anı yaşıyordur. Dışarıda bir şey yoktur,her şey içeridedir bilir; her şey içeriden bir yansımadır. Eğer düşük enerjiye geçecek olursa, kontrolu kaybedecek gibi olursa hemen içeri döner. Hatta bu duruma sevinir bile,minnet duyar; cunku bu enerji zaten hep vardı, şimdi şifalanmak için kendini gösterdi bir vesile ile. Zaten farkinda olmak bile bir şifadır, onu katıdan saflığa gecirir akmasına izin verir o da kaynagina döner hızla. Bir bakar ki geçmisten şimdiye bu enerji kaynakli tüm durumlar tamamen illüzyon olmuş,kaybolmuş.
Hayatımız boyunca hep mutlu olmayı hedefleriz, şu olursa mutlu olacağım, bu olursa mutlu olacağım deriz o olay oldugunda ise artık önemi kalmaz başka başka mutluluk araçları bulmuşuzdur bile . Çünkü mutlulugu ileriye atmaya kodlamışız kendimizi. O uzakta bir şey ulaşılmaz. Ïste bu durum da tam bir illüzyon örnegidir. Gerçek ve orijinal mutluluktur an'dadır; koşulsuzdur; her an her dakika- durup durup- her koşulda ve her yerde harekete geçirebildigimiz bir duygu durumudur. Kişilerden mekanlardan özgürdür, duydugumuz seste, kokladigimiz kokuda, gordugumuz şeylerdedir,yediklerimizdin tatlarındadır; şükürdedir an' ımıza eşlik edenlere. İşte bu zamanlarda ne gelecek endişesi vardır ne de geçmiş pişmanlığı; her şey olmasį gerektigi gibi en harika şekliyledir
Rica ederim canimCanım teşekkür ederiz.
Bak bize ne gibi faydası olur demeliymişim. Bana demişim:)
Yani frekansın ne kadar yüksekse görme kabiliyetimiz o oranda artıyor diyebilir miyiz?
Son paragrafta kötü bir durumu iyileştirmek için bile olsa konuşmayın mı diyor.
Teşekkür ederim canım önce kendi adıma sen olduğun için burda topikte BİZ olduğun içinMerhabalar değerli topikcanlarım,
Hayatımın en önemli misyonlarından biri alanımdaki insanlara, canlı,cansız her türlü varlığa mutluluk alanları açmak olduğunu yeni yeni idrak ediyorum. Hayat amacımın bu olduğunu farkettim. Çok güçlü imajinasyon yeteneğim var, enerjimi kolaylıkla yönlendirebiliyorum. Ağlayan, canı sıkkın bir insanın kahkahalarını, neşe çığıltılarını kolaylıkla imajine edebiliyorum. Bu insanı alanımda bu şekilde görmeyi seçiyorum ve ne oluyor; imajinasyonum kişiye dua olarak geçiyor ve ta ta taaa o kişinin sorunu halloluyor. Çok şükür şimdiye kadar da hep böyle oldu.
Sizler de alanımdasınız, enerjilerimi sizlere en güzel, en akıl almaz mucizeleri çekebilmeniz adına yönlendiriyorum. Her gün buraya gelip mucizelerinizin, niyetlerinizin nasıl harika vesilerle gerçekleştigini, neler neler oldu biliyor musunuz diyerek başladığınız; ilhamlarla dolu muazzam öykülerinizi anlatmanıza niyet ediyorum; bunları sizlerden duymaya, görmeye;sizlerle paylaşmayı seçiyorum.Tüm bunlar için neler mümkün; kimler katkıda bulunacak, aracı olacak; hangi muhteşem ilhamlar akacak ????
Papatya :)o zaman şimdi birde çiçek ismi söyleyin :))
yasemino zaman şimdi birde çiçek ismi söyleyin :))
Karanfil geldi aklıma :)o zaman şimdi birde çiçek ismi söyleyin :))
90 frekansKüçükken elime kağıt kalem aldiğimda hemen gül çizerdim. Zamanla bu lotusa döndü. Lotusun üstten katman katman artan yaparaklarının görünümü ama. Los Angelesa yeni gittigim donemde lotus festivali vardı, aman Allahim bu benim cicegim; benim surekli cizdigim cicegin ustten gorunumu dedim. Çiçek denilince aklıma hep lotus gelir benimumutluyum- ❤
45. FrekansKaranfil geldi aklıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?