Canim bugün topikte dolanirken( kafam karisik bedenim yorgun kalbim huzursuz gibiydi) sonra uzun uzun senin profil resmine baktım msj yazidaydipofu konunun basligini yazar misin?
Canim bugün topikte dolanirken( kafam karisik bedenim yorgun kalbim huzursuz gibiydi) sonra uzun uzun senin profil resmine baktım msj yazidaydi
ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN BENI AFFET SENI SEVİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM
Cok teşekkür ederim
Pofucum hayatdevamedecek arkadaşın profil resmindeki yazı içindi msj .. karışıklık oldu sanirim sizin konuşmanın altına yazinca kusura bakmayın artıkanlayamadım?
Ben de şaşırdım diyorum neyazısı ne mesajı ne resmiPofucum hayatdevamedecek arkadaşın profil resmindeki yazı içindi msj .. karışıklık oldu sanirim sizin konuşmanın altına yazinca kusura bakmayın artık
Çok teşekkür ederim canim benim hep beraber öğreniyoruz burda. Evet çok haklısın sizlerden de bana hatırlatma cok iyi oluyor iyiki varsınızSahra- Canim bende burda sizlerden ogrendim. Uzun zamandir soylemiyordum. Bana hatirlatma olsun.
Bebek buyutmek her anlamda cok yorucu. Her an beynimizde cocuklugumuzla yuzlesecegimiz bir an tetikleniyor. Bunlari farkedip, yanlis dogru diye yargilamadan oldugu gibi kabul edip, kendimizi oldugumuz her halimizle sevmeye calismak isleri kolaylastiriyor. Yegenimiz kac aylik oldu?
Evet canım uzaklardayız hep ayni sehir bile olsa ilçeler uzak.Tam minciklamalik olmus. Yakin olsak severdik.
Amin öyle olsunŞu anda hayatımda var olanların tadını çıkarıyorum.
Sadece anda olmak için zaman ayırıyorum.
Yavaşlamak için bilinçli bir seçim yapıyorum.
Yolculuğun tadını çıkarıyorum.
Hayatı gözlemlemek için zaman ayırıyorum.
Hayatı biraz dinlenebileceğim bir şekilde planlıyorum.
Rahat bir tempoda yaşamayı seçiyorum.
Dengedeyim ve sessizim.
Nefesim ve onunla birlikte zihnim yavaşlıyor.
Gevşediğimi hissediyorum.
Sabit ve farkındayım.
Ayaklarımın altındaki dünya ile kendimi tanıyorum.
Meşgul olma alışkanlığımı kırıyorum.
Bunu internette buldum. Yavaşlama ihtiyacı olanlara:)
Eki Görüntüle 2702283
Hayırlı mutlu huzurlu cumalar herkese
Peki siz nasıl hissediyorsunuz ? Ben görseldeki olumlama gibi hissetmeye niyet ediyorum
Yaa harikaaaBu benim günlük olumlamam resmen canim.
"Bugun hangi mucizeler, hangi görkemli oluşlar,olaylar gelip beni buluyor diyorum üzerine." Ben tam bir mucize paratoneriyim, zamansız mekansız tüm dileklerim çılgınca gerçeklesiyor. Muazzam çekim alanım var, en basit şey bile benim alanıma girince dallanıp budaklanıyor ve bana hizmet ediyor... diye de ekliyorum bu aralar. Çok şükür öyle de
Sizlere de sevgiyle tavsiye ediyorum topikcanlar.
Yok ona bakmadım, bakayım hemen.Evrim Balikci 'ya baktin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?