- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
Mistik yolu ben severim güvenilir bir kanal gibi duruyor. Sevdiginiz olumlamalari kendi sesinizle kaydedip dinleyebilirsiniz uyumadan dinlemek bilinçaltına yerleşmesi icin daha önemlidir.Merhaba dün uyumadan önce negatif enerjiyi temizleme müziği dinledim ve mistik yoldan rehberinde iletişim meditasyonu yaptım. Gerçi yaparken uyuyakalmisim.Bu müziklere de pek güvenmiyorum gerçi. Nebileyim kim bilir bilinçaltımıza ne işliyorlar. Biraz şüpheliyim yine de denedim . Bugün çevreme karşı hoşgörüm sıfır olsa bile içim günler sonra ilk defa enerji ile dolu
Kendi sesimi hiiiiiç sevmiyorum Allah affetsin o nasıl ses öyle.. Mistik yoldaki ses daha çok rahatlatıyor beniMistik yolu ben severim güvenilir bir kanal gibi duruyor. Sevdiginiz olumlamalari kendi sesinizle kaydedip dinleyebilirsiniz uyumadan dinlemek bilinçaltına yerleşmesi icin daha önemlidir.
Yapanlarimiz var topikte bende dahil. Baska bir cihazdan sözsüz sakin bir müzik ya da doğa deniz sesi eşliğinde telefonunuza sesinizi kaydedebilirsiniz ben cok faydasini görmüştüm
Bilimsel bir araştırmaymış zaten insan kendi sesini yadirgarmis banada değişik gelmiştiKendi sesimi hiiiiiç sevmiyorum Allah affetsin o nasıl ses öyle.. Mistik yoldaki ses daha çok rahatlatıyor beni
Neden kendi sesimizi yadırgıyoruz biliyor musunuz? Biz dıştan değil içten duyuyoruz. Yani bizim içten duyduğumuz ses ile dışarıdan duyulan sesimiz aynı değil. Bu sebeple kendi sesimizi duyunca garip geliyor. Mesela sağırlar dışarıdan gelen sesleri duymuyorlar ama konuşurken kendi seslerini duyabiliyorlar.Bilimsel bir araştırmaymış zaten insan kendi sesini yadirgarmis banada değişik gelmişti
Siz nasıl daha iyi hissediyorsanız o yöntemde devam edin
Evet çok ilginç :)Neden kendi sesimizi yadırgıyoruz biliyor musunuz? Biz dıştan değil içten duyuyoruz. Yani bizim içten duyduğumuz ses ile dışarıdan duyulan sesimiz aynı değil. Bu sebeple kendi sesimizi duyunca garip geliyor. Mesela sağırlar dışarıdan gelen sesleri duymuyorlar ama konuşurken kendi seslerini duyabiliyorlar.
Kararsızlıkla başa çıkmak
Uyum içinde bir enerji alanınızın olması hayatınızda her şeyin doğru bir şekilde “akışta” olması anlamına geliyor. O yüzden de bu uyumu tehdit eden şeyleri mümkün olduğu kadar yaşantınızdan uzak tutmanız en doğrusu. Endişeler,vesveseler,dedikodu vs derken olumsuzluk yayan şeylerin listesi uzayıp gidiyor. Bu listenin içinde bir şey daha var ki genellikle hafife alınıyor ve gözden kaçırılıyor, yarattığı hasar ve blokaj dikkate alınırsa kesinlikle üstünde durulması gereken bir konu bu. Masum bir ismi ama felç edici bir gücü var.. adı kararsızlık.
Düşüncemizin ve kelimemizin yaratma gücünden artık çoğumuz haberdarız. Olumlu olanı hayatımıza çağırmak için onu hayattan “beklememiz” ve beklerken de geleni karşılamaya hazır yüksek bir frekansta olmamız gerektiğini de biliyoruz. Her şey önce niyetle başlıyor. Ne istediğimize karar verdikten sonra odak noktamızı bu yönde geliştirip eğitebiliyoruz ve başlıyoruz küçük mucizelerimizi yaratmaya… Peki ama ya tam olarak ne istediğimizi bilmiyorsak? Kararsızlığımız yüzünden evrene karışık mesajlar yolluyorsak ne oluyor? Bu durum ne şekilde etkiliyor gidişatı?
Kararsızlığın felç edici gücü “yanlış” yapma korkusundan kaynaklanıyor. Yanlış karar verme korkusundan dolayı karar vermeyi askıya alan kişiler zihinlerinde süregelen daimi bir tartışmanın tohumunu atıyorlar aslında. Bunun zihinde yarattığı çelişki ve rahatsızlık vücudumuzun enerji merkezlerinde blokajlara yol açıyor. Hayatımızı dilediğimiz şekline büründürebilmemiz de bu şekilde imkansızlaşıyor çünkü yaratma gücümüzü devreye sokmak için gereken başlangıç noktasına bir türlü varamıyoruz.
Biraz tuhaf ama kararsızlıkla başa çıkmakta en etkili yol sıklıkla karar vermek! Büyük küçük bir çok konuda ertelemeden,gözünüzde büyütmeden, elinizdeki verilere ve olanaklara bakarak bir karar verin. En “doğru” ve “mükemmel” kararı vereceğim endişesiyle donakalmaktansa bir adım atın. Aksi takdirde bu endişe korkuları tetikliyor. Elinizdekileri değerlendirip iç sesinize de danışarak bir karar verin ve sonra gerekli değişiklikleri ve ayarlamaları yapabileceğinizi kendinize hatırlatarak bunu güvenle ve cesaretle yapın. Kendinize yanlış yapma hakkı da verin çünkü yanlış diye adlandırdığımız şeyin aslında bizim “doğru”yu tanımlamamıza yardımcı olan bir adım olduğunu fark edin.
Bunun için en basit örneği alışverişten yola çıkarak vereceğim.Farklı modellerde, renklerde ve bedenlerde birçok kazağın bulunduğu bir tezgahın karşısındasınız diyelim. Size en çok yakışacak ve zevkinize uyacak olanını nasıl bileceksiniz? Varsayın ki bedeninizin de ne olduğunu tam kestiremiyorsunuz o markada. Nasıl bir bakışta karar verebilirsiniz hangisinin size uygun olduğuna? Ne kadar uzun bakarsanız bakın denemeden göremezsiniz değil mi? Deneyince “yanlış”bedenden yola çıkarak doğrusunu bulursunuz. “Yakışmayan” rengi giyince doğru renge ulaşırsınız. Uymuyorsa bir başkasını denersiniz, ya sonunda istediğinizi bulursunuz ya da tamamen vaz geçersiniz satın almaktan. İlk kararınız “denemektir” yani. Denemek ve görmek..İşte hayatta her şey için geçerli bu.
Tabii ki hata kaldırmayan çok önemli konular için bu kadar basit olamayabiliyor kararlar. Ama bu konuda da duyduğum en iyi tanımı sizinle paylaşmak istiyorum. Karar dediğimiz şey yaptığımız seçimle diğer bütün alternatifleri “o an için” elimine etmekmiş. Burada anahtar kelime “o an için”. Yani o anki şartların ve zamanın gerektirdiği şekilde, o an için doğru olan seçimi yapmak bütün konu. Elimizden gelenin en iyisini yapıp korkulara yenilmeden bir adım atmak…
Yine de iki seçenek arasında bocalıyorsanız, Deepak Chopra’nın şu sözünü hatırlatın kendinize: “İki şey arasında karar veremediğinizde, size huzur veren alternatifi seçin.” Yüreğiniz bilir çünkü doğruyu, yeter ki kulak verin.
Merhaba ben hergün yazamasamda mutlaka gün icinde sayfaya göz gezdiriyorum. Siz paylaşım yaparsanız okuyup uygulayan çıkar sessiz takipçiler ya da yogun olup yazamayanlar icin cok güzel olur bende elimden geldiğince katılırımYeni bir seneden merhaba... Hep sevmişimdir yeni başlangıçları yazılmamış bembeyaz sayfalar var önümüzde. Bu sene için buradan öğrendiklerimi daha sıkı şekilde tekrarlamayı düşünüyorum. Benimle birlikte 21 gün veya 1 ay yapmayı düşünen birileri olursa belirlediğimiz bir çalışmayı yaparak ocak ayını daha verimli geçirebiliriz. Hem de gün gün buradan paylaşım yapmış oluruz.
Bu çalışmayı bir dönem yaptım ve güzel geri dönüşleri oldu. Biraz uzun bir çalışma ama iyi hissediyorum. Bugün 1. gün yaptım bu çalışmayı. 1 ay sürdürüp sonra başka birine geçeceğim.İyi geceler hanımlar ;
Öncelikle her çalışmada olduğu gibi tertemiz bir enerji ile başlayabilmek adına 7 Ayetel Kursi, 7 Felak, 7 Nas ( regl olanlar bu okumaları ezberden yapabiliyorsa yapabilir ya da 51 besmele çekip başlayabilir).
Ayetel Kürsi okunuşu:
Allahû la ilahe illa hûvel hayyûl kayyum, la te'huzûhu sinetûv vela nevm, lehu ma fis semavati ve ma fil ard, men zellezi yeşfeu indehu illa bi iznih, ya'lemû ma beyne eydihim ve ma halfehûm, ve la yûhıytune bi şey'im min ilmihi illa bi ma şa', vesia kûrsiyyûhûs semavati vel ard, ve la yeudûhu hıfzuhûma ve hûvel aliyyûl azim.
Felak Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbil felak
2. Min şerri mâ halak
3. Ve min şerri ğasikın izâ vekab
4. Ve min şerrinneffâsâti fil'ukad
5. Ve min şerri hâsidin izâ hased
Nas Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbinnâs
2. Melikinnâs
3. İlâhinnâs
4. Min şerrilvesvâsilhannâs
5. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi
6. Minelcinneti vennâs
* sonrasında en güçlü şekilde niyetimizi edip enerji akışını başlatacak yolu açıyoruz : Allah'ım hayatımda olan biten herşeyi geride bırakıp küllerimden yeniden doğmaya, ruhuma, kalbime, aklıma, bedenime, yüzüme ilahi ışıkların yağmasına, hayatımın her bir noktasının aydınlıklara kavuşmasına, her bir hücremin belki varlığını bile bilmediğim, akla hayale sığmayan güzelliklerle dolup taşmasına, tüm bunları alıp kolaylıkla kabul edebilecek kadar değerli, özel, kıymetli ve öncelikli hissedebilmeye, özgüven, özdeğer enerjisinin en güçlü halini deneyimlemeye; hayatıma kolaylıkla, ihtişamla ve coşkuyla oluk oluk bereketin, paranın yağmasına ve kalbimden geçen şu şu dileklerimle ilgili ( burada dileklerimizi söylüyoruz) gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım diyoruz ve
* YA MUİYD 124 - YA LATİF 129- YA NUR 256- YA EVVEL 37- YA VASİ 137- YA CAMİ 114 esmalarımızı okuyoruz ve çalışmamızı tamamlıyoruz.
***şifa olsun inşallah
Bunu okudum , tamamladım
Ben katılırım. Şu sıralar tam o enerjideyim. 21 günlük meditasyon, olumlama, esma şeklinde yapmak istiyorum. Bu akşam başlamak istiyorum. Yaparsam gece yazarım buraya.Yeni bir seneden merhaba... Hep sevmişimdir yeni başlangıçları yazılmamış bembeyaz sayfalar var önümüzde. Bu sene için buradan öğrendiklerimi daha sıkı şekilde tekrarlamayı düşünüyorum. Benimle birlikte 21 gün veya 1 ay yapmayı düşünen birileri olursa belirlediğimiz bir çalışmayı yaparak ocak ayını daha verimli geçirebiliriz. Hem de gün gün buradan paylaşım yapmış oluruz.
Bu çalışma çok güzel görünüyor. Ama esmaları saymak bana hep garip gelmiştir.bu çalışmayı yapicam ama sayıya göre değil, içimden geldiğince. Çünkü sayarken aklım hep az kaldı mı fazla mı oldu diye kayıyorBu çalışmayı bir dönem yaptım ve güzel geri dönüşleri oldu. Biraz uzun bir çalışma ama iyi hissediyorum. Bugün 1. gün yaptım bu çalışmayı. 1 ay sürdürüp sonra başka birine geçeceğim.Sahra-
Harika benimle yapmayı denersen çok sevinirim. Bence önemli olan kendini iyi hissetmek... Ben de süreklilik konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bugün 2. günümü bitirdim. Ocak sonuna kadar devam edeceğim inşallahBu çalışma çok güzel görünüyor. Ama esmaları saymak bana hep garip gelmiştir.bu çalışmayı yapicam ama sayıya göre değil, içimden geldiğince. Çünkü sayarken aklım hep az kaldı mı fazla mı oldu diye kayıyor
Esmalar bunlar olmak zorunda mı? Ben başka esmalar çekiyorum da.Harika benimle yapmayı denersen çok sevinirim. Bence önemli olan kendini iyi hissetmek... Ben de süreklilik konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bugün 2. günümü bitirdim. Ocak sonuna kadar devam edeceğim inşallah
Bilemiyorum. Ben verilen uygulamanın dışına çıkmıyorum ama bu konuda bilgin varsa bence sonunu kendine göre düzenleyebilirsin.Esmalar bunlar olmak zorunda mı? Ben başka esmalar çekiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?