Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba dün uyumadan önce negatif enerjiyi temizleme müziği dinledim ve mistik yoldan rehberinde iletişim meditasyonu yaptım. Gerçi yaparken uyuyakalmisim. Bu müziklere de pek güvenmiyorum gerçi. Nebileyim kim bilir bilinçaltımıza ne işliyorlar. Biraz şüpheliyim yine de denedim . Bugün çevreme karşı hoşgörüm sıfır olsa bile içim günler sonra ilk defa enerji ile dolu

Mistik yolu ben severim güvenilir bir kanal gibi duruyor. Sevdiginiz olumlamalari kendi sesinizle kaydedip dinleyebilirsiniz uyumadan dinlemek bilinçaltına yerleşmesi icin daha önemlidir.
Yapanlarimiz var topikte bende dahil. Baska bir cihazdan sözsüz sakin bir müzik ya da doğa deniz sesi eşliğinde telefonunuza sesinizi kaydedebilirsiniz ben cok faydasini görmüştüm

Kendi sesimi hiiiiiç sevmiyorum Allah affetsin o nasıl ses öyle.. Mistik yoldaki ses daha çok rahatlatıyor beni

Kendi sesimi hiiiiiç sevmiyorum Allah affetsin o nasıl ses öyle.. Mistik yoldaki ses daha çok rahatlatıyor beni
Bilimsel bir araştırmaymış zaten insan kendi sesini yadirgarmis banada değişik gelmişti
Siz nasıl daha iyi hissediyorsanız o yöntemde devam edin

Bilimsel bir araştırmaymış zaten insan kendi sesini yadirgarmis banada değişik gelmişti
Siz nasıl daha iyi hissediyorsanız o yöntemde devam edin
Neden kendi sesimizi yadırgıyoruz biliyor musunuz? Biz dıştan değil içten duyuyoruz. Yani bizim içten duyduğumuz ses ile dışarıdan duyulan sesimiz aynı değil. Bu sebeple kendi sesimizi duyunca garip geliyor. Mesela sağırlar dışarıdan gelen sesleri duymuyorlar ama konuşurken kendi seslerini duyabiliyorlar.

Evet çok ilginç :)

Yeni bir seneden merhaba... Hep sevmişimdir yeni başlangıçları yazılmamış bembeyaz sayfalar var önümüzde. Bu sene için buradan öğrendiklerimi daha sıkı şekilde tekrarlamayı düşünüyorum. Benimle birlikte 21 gün veya 1 ay yapmayı düşünen birileri olursa belirlediğimiz bir çalışmayı yaparak ocak ayını daha verimli geçirebiliriz. Hem de gün gün buradan paylaşım yapmış oluruz.

Merhaba ben hergün yazamasamda mutlaka gün icinde sayfaya göz gezdiriyorum. Siz paylaşım yaparsanız okuyup uygulayan çıkar sessiz takipçiler ya da yogun olup yazamayanlar icin cok güzel olur bende elimden geldiğince katılırım

Bu çalışmayı bir dönem yaptım ve güzel geri dönüşleri oldu. Biraz uzun bir çalışma ama iyi hissediyorum. Bugün 1. gün yaptım bu çalışmayı. 1 ay sürdürüp sonra başka birine geçeceğim. Sahra-

Ben katılırım. Şu sıralar tam o enerjideyim. 21 günlük meditasyon, olumlama, esma şeklinde yapmak istiyorum. Bu akşam başlamak istiyorum. Yaparsam gece yazarım buraya.
Ne üzerine olumlama yapacağım belli değil ama dün mistik yolun yeni videosuna denk geldim. İlişki, sağlık, bolluk bereket, şans üzerine bir olumlama videosu atmış. İçinde bunların hepsi var. Bir yandan yapmak niyetim, bir yandan da acaba tek bir şeye odaklanılması daha mı iyi acaba diyorum. Bilgisi olanlar varsa yazarsa sevinirim :)

Bu çalışma çok güzel görünüyor. Ama esmaları saymak bana hep garip gelmiştir.bu çalışmayı yapicam ama sayıya göre değil, içimden geldiğince. Çünkü sayarken aklım hep az kaldı mı fazla mı oldu diye kayıyor

Harika benimle yapmayı denersen çok sevinirim. Bence önemli olan kendini iyi hissetmek... Ben de süreklilik konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bugün 2. günümü bitirdim. Ocak sonuna kadar devam edeceğim inşallah

Harika benimle yapmayı denersen çok sevinirim. Bence önemli olan kendini iyi hissetmek... Ben de süreklilik konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bugün 2. günümü bitirdim. Ocak sonuna kadar devam edeceğim inşallah
Esmalar bunlar olmak zorunda mı? Ben başka esmalar çekiyorum da.

Esmalar bunlar olmak zorunda mı? Ben başka esmalar çekiyorum da.
Bilemiyorum. Ben verilen uygulamanın dışına çıkmıyorum ama bu konuda bilgin varsa bence sonunu kendine göre düzenleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…