Bugün mutluluğu seçiyorum. Bugün başarıyı seçiyorum. Bugün doğru eylemi seçiyorum. Bugün sevgiyi ve iyi niyeti seçiyorum. Bugün huzuru seçiyorum.
İki gündür sürekli ne iş yapabilirim ne yapabilirim diye düşünmekten yorgun düştüm. Hatta aklımda bir iş kurup çıkmaza bile girdim. Sanırım beni yorgun düşüren o. Bu sabah uyanınca herşeyi akışa bırakma kararı aldım. Sanırım red cevabı aldıkça kariyer ve para konularına takıntılı olmaya başladım. Bu takıntımı fark etmem bile benim için büyük gelişme.
Eveett HoşgeldinizYeni paylaşımlar,yeni beğeniler var hoşgeldiniz topiğimize. Enerjinize,zihninize,kalbinize sağlık
Sahra- 1000. sayfaya yine yaklaşıyoruz;halay ekibimizde bu sefer kimler kimler olacak acaba ; coşkuyla,huzurlu,mutlulukla,harika-eşsiz paylaşımlarla gelsin inşallah
SevgiliAjandamdaki diğer iş olumlamalarımı da yazayım;
- İşim güvende! Aklımdaki düşüncelerimin çalışma koşullarımla ilgili olduğunu biliyorum. Bu nedenle düşüncelerimi bilinçli olarak seçiyorum. Düşüncelerim destekleyici ve olumlu.Başarıyla ilgili düşünceleri seçiyorum ve bu yüzden çok başarılıyım.
- Benim için tüm işler kolay ve tatmin edici.
- Yaptığım işi düşündüğümde kalbim gururla atıyor.
- Parayı hayatıma çekmenin ne kadar kolay olduğunun farkındayım.Para çok iyidir,çok iyi.Parayı seviyorum,parayı çok seviyorum; para da beni çok seviyor.Parayı bilgece,yapıcı ve adil bir şekilde kullanıyorum. Para hayatımda sürekli dolaşıyor. Onu neşeyle bırakıyorum ve katlanarak harika yöntemlerle bana geri dönüyor.
Sevgilibuttrfly biraz önce ufak bir ışık yandı beynimde hemen paylaşmak istedim. İşimi ve mesleğimi sevmiyorum bu yüzden kendimi çıkmaza sokuyordum çünkü elimden başka bisey gelmez diye düşünüyorum. ( Evet hala o konuda karamsarim) Ve istediğim mesleği okuyacak ne sabrım ne kafam var.. Ama en azından neden halihazırdaki meslegimden nefret ettiğimi çözmek bile kafamı bir miktar rahatlattı kariyerim için çözüm bulamadım ama o da olacak Neyse. İnsanın kendisiyle konuşması, kendisini sevmesi , dünyaya hem dışarıdan bir gözle hem kendini dinleyerek bakması harika bir hismiş. Akışa bırakmakta harikaymış şuan koltukta otururken bilinçaltımın bana cevap vermesi " evet ya bak bu yüzden olabilir!" demek harikaymış. Ben kendimi hiç dinlemiyormuşum olaylara bakış açım yokmuş resmen. Ya neyse saçmaladım konudan uzaklaştım, yoğun duygular hissettim birden burada konuşmak beni rahatlatıyor çünkü cevremdekiler asla anlamıyor . Hala aşmam gereken çok şey var. Bol bol okuyorum bilinçaltının gücü ve zero limit okudum. Okudukça vay be oluyorum
Günaydın sevgili topikcanlarım;
Size şu an farklı boyuttan yazıyor gelebilirim,ben de öyle hissediyorum. Yılbaşı canavarı Grinch var ya, insanları mutsuzluğa,umutsuzluğa düşürerek yılbaşı ruhunu yok etmeye çalışan hani işte. Corona da öyle bir şey topikcanlarım. Gelmekte olan harika değişim enerjilerini mutluluk,bolluk bereket,muhteşem sağlık için değerlendirmemizi engellemeye çalışan illizyonik varlık o. Belki de insan üretimidir, bu enerjileri çok iyi takip eden dünyanın %99 una sahip %1 liklerin işidir.
Artık gücünüzü elinize alma vakti. An ' ınınıza sahip çıkın. Ne yapıyoruz;
+Nerdeyse attığımız her adım için şükreder hale geliyoruz.
+Aldığımız nefese,içtiğimiz suya, gördüğümüz ağaca-kuşa-bebeklere-çocuklara şükrediyoruz iyiki varsınız;bizimlesiniz diyoruz.
+Ailemize,eşimize,dostumuza şükrediyoruz; onlara sevgi baloncukları yapıyoruz,en mutlu anılarımızı düşünüyoruz.Kötü anılarımız varsa hepsini dönüştürüp iyi görüntülerle değiştiriyoruz. Bilinçaltı bunu gerçek sanıp o negatif frekansı pozitifiyle değiştirecek.
+Virüse teşekkür edeceğiz aslında sahip olduğumuz özgürlüğün ne kadar da büyük değeri olduğunu bize çeşitli vasıtalarla da olsa gösterdiği için minnet duyacağız.
+Ailenizden birini-sevdiğiniz birini kaybettiiyseniz size yaşattığı güzellikler için teşekkür edeceksiniz, geçirilen günleri lütuf sayabilmelisiniz. Bu hayattan sadece geçiyoruz. Bize ne buralar,ne de o kişiler tapulanmıştı.
+Umutsuz durumdaysanız,kapılar kapanmış geliyorsa üstünüze demek ki çok daha iyileri sizin için hazırlanıyor demek olduğuna kendinize inandırmalısınız. Çünkü iflas edip her şeyini kaybeden insanlar bu umuda sarılarak eskisinden çok daha zengin oldular.
+Son olarak bu 2020 bitmeden neye kırılıp neye üzüldüyseniz listesini çıkarın; onların nasıl olmasını isterdiniz, nasıl gerçekleşse siz çok mutlu olurdunuz? Olmasını istediğiniz şekillerde imajinasyon kurun. Kokusunu,tadını,dokusunu,görüntüsünü,sesini,... hepsi olsun; o ihtişamı,o görkemi,o bolluğu-bereketi hissedin. Sonra varlıklarına teşekkür edin,öyle de oldu diyerek bırakın. Artık anılarınıza kayıt olarak işlediniz,onlar sizin ve onlar hep sizinle
Çok güzel anlatmışsın. Ellerine sağlık. Hele ilizyon kısmı o kadar doğru ve inanılmaz ki. Bunun örneklerini duymayı çok isterim yaşandıkça. SevgilerrBoş verin parayı,zamanı,mekanı,... Hepsi illüzyon. Siz hislerden haber verin. Hissedebiliyor musunuz o aşkı, o işi, o seyahati, o tatili, o başarıyı,o bolluğu-o bereketi ???
Hislerimiz bizim ajanlarımızdır. Bizden önce oraya giderler; oraya bizim enerjimizi,varlığımızı taşıdıkları gibi bizi o ortama,o duruma sürükler.Ordaki ortamdakilere bile bizden haber verirler. Gittiginizde,o durumu yašadiginizda herkes her şey o kadar tanıdık gelir ki daha önce yaşamışsınız gibi; farkındalikla yapilan imajinasyonda. Bilincaltina sürekli sinyaller çakar bak burda bu var, bunda bu varEserim diye bakarsınız,uzmanlaştığınızda Hatta bir tanesini şimdi yaşadim anlatayum.Bir arkadasimla konusurken, cekim yasasi şöyle çalışır böyle çalışır. Zihnmizde canlandiririz. Sonra yavas yavas kendini gostermeye başlar, fiziksel olarak diye.Para istiyorsan varliklara odaklanacaksin, yokluga-borclara degil degil derken. Aradan 2 saat sonra adımıza çek geldi güzel bir tutarda. Bak işte böyle dedim, güzel düşüneceksin hiç ummadigin anlarda çekler adına gelecek
Rica ederim,ne mutlu bana canımÇok güzel anlatmışsın. Ellerine sağlık. Hele ilizyon kısmı o kadar doğru ve inanılmaz ki. Bunun örneklerini duymayı çok isterim yaşandıkça. Sevgilerr
Ben böyle zamanlarda en cok okuduğum sığındığım dualara yönelirim sizinde vardır mutlaka benimkiler Ayet-el kürsi ve insirah süreleri kalbimi ferahlatırlarHalimi yazdım yazdım sildim ama bir türlü aciklayacak kelime bulamadım :) kısaca birkaç gündür enerjim çok düştü diyebilirim ,nedenini bilemiyorum şimdilik vardır bir sebebi.. esmalarla ve dualarla manevi bir yolculuk yapmak istiyorum hangi esmalar yükseltir enerjimi sevgili dostlar?
Ayrica Deniz Erten in instagram syfni önereyim orda cok güzel esmalar paylaşıyor. Kitapları cok iyidir İşaret 1 , işaret 2 yi yillar önce çok severek okudum çok faydalandım zor dönemlerimdeHalimi yazdım yazdım sildim ama bir türlü aciklayacak kelime bulamadım :) kısaca birkaç gündür enerjim çok düştü diyebilirim ,nedenini bilemiyorum şimdilik vardır bir sebebi.. esmalarla ve dualarla manevi bir yolculuk yapmak istiyorum hangi esmalar yükseltir enerjimi sevgili dostlar?
Çok teşekkür ederim.Ayrica Deniz Erten in instagram syfni önereyim orda cok güzel esmalar paylaşıyor. Kitapları cok iyidir İşaret 1 , işaret 2 yi yillar önce çok severek okudum çok faydalandım zor dönemlerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?