Su an müsaitken yaziyorum hemen,siz sabahi karsilarken ben de geceyi karsiliyorum.Dua calismasi yapalim demistim yukarida ona istinaden yaziyorum:
Dua grubuna katilmak isteyenler arkadaslarim;
Öncelikle hazir oldugumuzda duayi hissederek,gercek olacagina emin bir sekilde basliyoruz calismamiza.Grubumuzun güzel insanlarinin o güzel enerjilerini ve birlikte yapmanin verdigi gücü,birbirimize faydali olabilecegimiz duygusunu hissederek dualarimizi okuyoruz.
Tabiki de niyetimizi bildiriyoruz.Niyetimiz;
Niyet ediyorum Dua Calisma Grubunun "hayallerin gerceklesmesi" çalismasina sevgi ile katilmaya.Ve bu çalismada yer alan arkadaslarimla tüm iyi niyetim,enerjim ve duanin gücüyle bir araya gelmeye.Tüm kalbimle hayallerimdekini en hayirli,en güzel şekilde yaşamaya niyet ediyorum.
Niyetimizi yaptiktan sonra dualara geciyoruz,cuma günü olmasi vesilesi ile dualari cuma saatine getirirsek süper olur diye düsünüyorum.Dualar icin 129 Ya Latif,196 El Vehhab,101 La havle vela kuvvete illa billahilazim öneriyorum.Ve resim seklindeki dualari öneriyorum,her birinin ayri yeri vardir benim icin 2 tanesi bizzat ruyamda okumam soylendi,haklarinda hic bilgim yoktu daha once.Sizle de paylasmak istedim.Her birini 11 defa okuyalim.
En son olarak da diyoruz kiii "hayallerin gerceklesmesi" niyet calismasindaki tüm bu calismaya katilan arkadaslarimin ve benim bütünün hayrina olacak güzel secimlerimizin kolaylikla,güzellikle gerceklesmesini diliyorum.
Katilmak isteyen arkadaslarim hemencik yazsin ona gore de hemen baslayalim canlar.
pofu
umarim musaitsindir canim bugun ben gec girersem senin seve seve ustlenecigini dusunuyorum,emrivaki olacak ama.Bu iki gun onemli : )