Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sınav korkusu daha doğrusu sınav sonucunun korkusunu daha girmeden yaşıyorsunuz gibi bunun üzerine gidin insan bilmediği yaşamadığı şeyden korkar sık sık gerçeğe yakın deneme sınavları uygulayın. Güzel olumlu niyetlerle başlayın.herkese merhaba bende bi kaç yildir universite sinavlarina hazirlaniyorum ama her seferinde bi aksilik cikiyor. Simdi ben bu durumda nasil bi olumlama yapmaliyim
cok tesekurler cevabiniz o kadar iyi geldikiMerhaba sınav korkusu daha doğrusu sınav sonucunun korkusunu daha girmeden yaşıyorsunuz gibi bunun üzerine gidin insan bilmediği yaşamadığı şeyden korkar sık sık gerçeğe yakın deneme sınavları uygulayın. Güzel olumlu niyetlerle başlayın.
Kendime güveniyorum.
Sağlıklı akıllı verimliyim.
Sınavda önüme gelen soruları doğru cevaplayacak kapasiteye ve donanıma sahibim.
***(sağlam ve bilinçli hazırlanmak şart tabiolumlamalar düşünce ve ruh yapımızı pozitife çevirmek için sonra mutlaka eyleme dökmeliyiz)
Sonra bol bol imajine yapın yani bolca hayal kurun olmuş gibi işte sınav günü gayet kendinize güvenen bir şekilde sınavınızı başarıyla bitirip gözetmene gülümseyerek kağıtlarınızı teslim ettiğiniz ailenize çok rahattım süper geçti diye anlattığınızı, sonuçlar açıklanırken bilgisayar ekranında şu şu bölüm fakülteye girmeye hak kazandınız görüntüsünü getirin o hisle mutlu olun... siz örneği genişletip şekillendirebilirsiniz.
Başarılar dilerim şimdiden dilerim gönlünüzdeki bölümü kazanırsınız![]()
Rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana :))cok tesekurler cevabiniz o kadar iyi geldiki![]()
O klişeleri geçen gün ben önermiştimkızlaaar 7 gündür yeni olumlama yapıyorum depresyonda olduğum için biraz kendimi zorlayarak yapmaya çalışıyorum ama sanırım fayda etmiyor çünkü içten içe "hayat berbat" kafasından çıkamıyorum ruh halimden dolayı. herkes bi kere tecrübe etmiştir bunu, dışarı çık yarım saat yürü hobi bul falan klişeler dışında önerisi olan var mı? çok sıkıştım kaldım![]()
Burda paylasilan her bilgi degerliO klişeleri geçen gün ben önermiştimsadece yürüyüş hobi önermemiştim zihnin yapma dediğini yaparak onu zorlamaktan bahsetmiştim.Birkac olumlama ve minik adımlarla başlayın demiştim galiba.
Haftada en az iki üç gün burda olumlama başka teknikler alıştırmalar kendiminde faydalandığı gerek kitap blog ınt sayfası ve bilimsel makale paylaşıyorum. Önerilerime klişe demeniz üzdü beni açıkçası.
Gülhilal arkadaşımız bilinç altı temizliği yapıyordu Güneş Tan - Artt tekniği ile kitabi var ınt videoları da var onu tavsiye edebilirim. Geçmis olsun tekrardan dilerim hemen toparlanirsiniz.
Yok canim ben onu sana ozel demedim, tabii ki de ben de ilk etapta onlari oneriyorum ama bazen dibe iyice vurunca hic bir seye halin yok gibi hissediyorsun o durumlar icin genel bi fikrinizi sordum, yoksa senin onerdiklerin zaten doktorlar da oneriyor %100 dogru ve haklisin yani asla lafim sana degil :) cok tesekkurlerO klişeleri geçen gün ben önermiştimsadece yürüyüş hobi önermemiştim zihnin yapma dediğini yaparak onu zorlamaktan bahsetmiştim.Birkac olumlama ve minik adımlarla başlayın demiştim galiba.
Haftada en az iki üç gün burda olumlama başka teknikler alıştırmalar kendiminde faydalandığı gerek kitap blog ınt sayfası ve bilimsel makale paylaşıyorum. Önerilerime klişe demeniz üzdü beni açıkçası.
Gülhilal arkadaşımız bilinç altı temizliği yapıyordu Güneş Tan - Artt tekniği ile kitabi var ınt videoları da var onu tavsiye edebilirim. Geçmis olsun tekrardan dilerim hemen toparlanirsiniz.
Kesinlikle canim duygularima cok iyi tercuman olmussun. Asla sahra’ya yonelik bisey demedim genel olarak genel can skntisi kanilarinin aksine anlaminda kliseler dedim bazen ise yaramyor cunku diye acikladm smdi kendisine de yanls anlaslma olmus :)vilgeta Attan dusenin halinden ancak attan dusen anlar. Ben de cok zor donemler gecirdim. Simdi geri donup bakinca kendi kendimi dibe batirmisim.
Sana onerim olumsuz olan herseyden kac.Haber, dizi, sarkilar, fotograflar, insanlar, akrabalar.
Benide cok uyaran oldu ama anlayacak kafa yokmus o zamanlar. Isaretleri gormek icin almaya hazir olmak gerekiyor.
Ilac vs.den medet umma. Sadece beyni uyusturur.Ben ummadim.
Bana yuruyus cok iyi hissettirir ama disari cikna imkanim yoksa komik videolar izlerim. Dus cok iyi gelir.
Henim dermanim yazmak.
Kafama taktigim seyleri sansursuz terapiste anlatir gibi yazarim.
Kurtulmak istedigim dusunceleri yirtarim , yakarim evden cikaririm.
Sonra dinc kafayla degerlendirmek istediklerimi deftere yaxarim.Sonradan okumak cok keyifli. Birkac yil sonra onlarida atarim.
HEP SOYLUYORUM : INANMASAN BILE OLUMLU DUSUN.
INANMASAN BILE ESMALARI SUREKLI CEK.
Aklina olumsuz birsey gelince Iptal, iptal, iptal deyip hemen yerine olumlusunu zihninde tekrarla.
Esmalarin anlamlarini ogrenip kendi sikintina gore cekebilirsin.
Zikir cekmek benim zihnimi susturma yontemim. Bidi bidi kendi kendimi gaza getirecegime olumlama cumlesi yada esmalarla mesgul olsun. Beni rahat biraksin.
Mutfakta is yaparken netten sikintimla ilgili meditasyon videosu dinlerim. Cantamda hep zikirmatik tasirim. Dolmusta, yuruyuste esmalar bana yoldas olur. Zihnimi kendi haline birakirsam fena.
Sahra- kliseye takilma canim. Kliseler, rutinler candir. Ben bu cumlede
vilgeta nin ne kadar zor durumda oldugunu hissettim. Cunku ayni yollardan bende gectim. Rabbime sonsuz kere sukurler olsun, icimdeki gucu gormem icin sonsuz kapilar acti. En onemlisi gonul gozumu acti ki, ilahi isaretleri gorebileyim.
Yolculugumuzda yoldas olanlara selam olsun.
Teşekkür ederim canim hem sana hemvilgeta Attan dusenin halinden ancak attan dusen anlar. Ben de cok zor donemler gecirdim. Simdi geri donup bakinca kendi kendimi dibe batirmisim.
Sana onerim olumsuz olan herseyden kac.Haber, dizi, sarkilar, fotograflar, insanlar, akrabalar.
Benide cok uyaran oldu ama anlayacak kafa yokmus o zamanlar. Isaretleri gormek icin almaya hazir olmak gerekiyor.
Ilac vs.den medet umma. Sadece beyni uyusturur.Ben ummadim.
Bana yuruyus cok iyi hissettirir ama disari cikna imkanim yoksa komik videolar izlerim. Dus cok iyi gelir.
Henim dermanim yazmak.
Kafama taktigim seyleri sansursuz terapiste anlatir gibi yazarim.
Kurtulmak istedigim dusunceleri yirtarim , yakarim evden cikaririm.
Sonra dinc kafayla degerlendirmek istediklerimi deftere yaxarim.Sonradan okumak cok keyifli. Birkac yil sonra onlarida atarim.
HEP SOYLUYORUM : INANMASAN BILE OLUMLU DUSUN.
INANMASAN BILE ESMALARI SUREKLI CEK.
Aklina olumsuz birsey gelince Iptal, iptal, iptal deyip hemen yerine olumlusunu zihninde tekrarla.
Esmalarin anlamlarini ogrenip kendi sikintina gore cekebilirsin.
Zikir cekmek benim zihnimi susturma yontemim. Bidi bidi kendi kendimi gaza getirecegime olumlama cumlesi yada esmalarla mesgul olsun. Beni rahat biraksin.
Mutfakta is yaparken netten sikintimla ilgili meditasyon videosu dinlerim. Cantamda hep zikirmatik tasirim. Dolmusta, yuruyuste esmalar bana yoldas olur. Zihnimi kendi haline birakirsam fena.
Sahra- kliseye takilma canim. Kliseler, rutinler candir. Ben bu cumlede
vilgeta nin ne kadar zor durumda oldugunu hissettim. Cunku ayni yollardan bende gectim. Rabbime sonsuz kere sukurler olsun, icimdeki gucu gormem icin sonsuz kapilar acti. En onemlisi gonul gozumu acti ki, ilahi isaretleri gorebileyim.
Yolculugumuzda yoldas olanlara selam olsun.
Anladım cnm canın sağolsun rica ederim biz genelde burda küçük büyük aman bu da dert mi sorun mu diye bakmadan birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz yeni gelip soru sorup cevabı alan ve bir daha uğramayanlara bile ki sen sayfanın eskilerindensin :)Yok canim ben onu sana ozel demedim, tabii ki de ben de ilk etapta onlari oneriyorum ama bazen dibe iyice vurunca hic bir seye halin yok gibi hissediyorsun o durumlar icin genel bi fikrinizi sordum, yoksa senin onerdiklerin zaten doktorlar da oneriyor %100 dogru ve haklisin yani asla lafim sana degil :) cok tesekkurler
Hepimizin var haklisin canim dedim ya hic sana laf atmak aklimin ucunda yoktu uzulduysen cok ozur dilerim ben bunlar ilk etapta doktorlArin, buyuklerimizin de onerileri ve bende su an ise yaramiyor diye dedim , kendi adima yani durum belirttim sadece aman yanlis anlama senin guzel gonlun alinmasin :)Teşekkür ederim canim hem sana hemHayallerimGercekOldu ya cok kibarsınız.
Attan düşenin halinden ben de anlıyorum tabiki cnm düşmesem gelmezdim buraya derdimi yazıp burayi sıkmak istemiyorum neler yaşadığımı eski arkadaslarim sizler biliyorsunuz gebelik kayiplarimi, aksine empati yaparak yaptığım rahatladigim önerileri soyledim arkadaşın öyle demesine nedense üzüldüğümü belirttim. Hatta bilincalti temizliğini önerdim en son msjimda.
Bir ayrıcalık gibi ben üste cikayim acitasyon olsun diye yazmadım inan geçmiş sorunumu, sadece hayata toz pembe bakan hic sorunsuz biri gibi sallama şekilde önerilerde bulunmadığımı belirtmek için açıkladım. Hepimiz düşe kalka yürüyoruz hepimizin yolu farklı canimHepimizin var haklisin canim dedim ya hic sana laf atmak aklimin ucunda yoktu uzulduysen cok ozur dilerim ben bunlar ilk etapta doktorlArin, buyuklerimizin de onerileri ve bende su an ise yaramiyor diye dedim , kendi adima yani durum belirttim sadece aman yanlis anlama senin guzel gonlun alinmasin :)
Hayırlısı olsun sizin için. Burdan kizlar Ya Latif i cok önerirlerdi. Hayatımıza her türlü güzellikleri çekmek için.O zaman sorum geliyor, biten bi iliskiyi her ne kdr geri tekrar cok istesem de buna niyetlenip olumlama yapmak istemiyorum, cunku dogru degil, baskasinin iradesi de var zaten. Bunun icin kendi kalbimin iyilesmesini ve artik yoluma bakabilmek icin olumlama yapmak daha dogru sanirim. Onerisi olan var mi hem olumlama cumlesi olarak hem de esma? Ya cami ya vedud iyi gelyor dye biliyorum ama?
o halde kendimi seviyor ve yüceltiyorum gibi bir olumlamayı da ekliyorum hemen, ya latifle birlikteHayırlısı olsun sizin için. Burdan kizlar Ya Latif i cok önerirlerdi. Hayatımıza her türlü güzellikleri çekmek için.
Kalbimin iyileşmesi için ne yapabilirim demissiniz. Kendinizi şımartın. Çok tavsiye edilmiştir belki ama neyi erteliyorsanız onları yapın tek tek siz mutlu oldukça içinizin ışıltısı gözlerinize bedeninize yansır hatta yaşantınıza... Bazı insanlar görürüz ya hep o insanlara parlıyor bu kadin/bu adam denir... ateş böceklerinin ışığa çekilmesi gibi bu kişilerin enerjisi insanları çeker.
Sizi ne şımartır mutlu eder onlarla başlayınbuttrfly der ya hep benim en değerli varlığım kendimim, kendime sarılır omzumdan öperim diye yani demem o ki çok sevin değer verin içinizdeki küçük kıza :)
![]()