Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Yok yok bozulmadim. Aksine cok hosuma gitti. hayatimi degistiriyorum hayatimi degistiriyorum demis ya donup donup aynisina geliyorsun diye. O konuya hakim:olamaz: Cidden BDVlik durum oldu:KK70:En guzeli simdiye kadar olmadiysa vardir bir hayir deyip aklindan uzaklastirmak, buraya onunla ilgili yazmamak. Onu demek istedim ben de:KK200:

Yoksa yazmaz olur muyum? Daha yeni 4 tane kitap aldim 3u kisisel gelisim. Ordan guzel bilgiler verecegim size:rapci:
Yazma ya da konuşmakla ilgili değil tabii ki. Sevgilisi olup olmadığı doğru dürüst bilinmeyen biri ile ilgili. Belki sadece arkadaşı olarak görüyor öyle değer verdiği için bu şekilde konuşuyor.Ya da sadece senin ilgini farkında olduğu için böyle davranıyor. Sevgilisi olmayan ve ilgisi olan bir erkek kolay kolay 4 yıl beklemez. Bu kadar zaman sevgilisi var mı yokmu bilgi sahibi olmaman ilginç geldi bana, yanlış hatırlamıyorsam sevgilisi var mı belli değil demiştin. Eğer ki sevgilisi varsa senin o kişiyle bireysel etkinlik planlamanı ve sana özelde olur demesini hoş karşılamaz, zaten ona da haksızlık olur. Eminim sende istemezdin.

kizlar selam :) buraya bakinca enerji doluyorum cidden. bdv olayina cok guldum :KK48:
mistik yolu indirdim telefonuma. huzur bulmaya calisiyorum kendimce. bazi istedigim seyleri olmus gibi yaziyorum mesela. ben icten ice daha iyiyim dedikce cevremden negatif ve agresif olduguma dair yorumlar aliyorum. anlamadim sizofrene mi bagladim nedir :) hayal dunyamda mi yasiyorum acaba diye. sadece hayatimda istemedigim seyleri net olarak cikarmak istiyorum artik. yuk olan seyleri. hayatimda olup olmayacagi belli olmayan biri vardi. ona net bir sekilde artik olmaz dedim. yaninda hep icimde bir huzursuzluk hissediyordum. 31 yasindayim olmayacak birini daha fazla beklemek istemiyorum artik. cevremde evde kaldin geyikleri cok donuyor. bunlari duyunca geriliyorum cunku ayni yerden bakmiyoruz. ben sirf evde kalmamak icin onume gelene razi olmak istemiyorum. yol arkadasi istiyorum. bununla ilgili cok olumlama yapiyorum. ama cevremde boyle sacma laflar duyunca evlenmek isteyen kim diyorum:KK43: yanlis bir enerji mi gonderiyorum acaba bilemedim.

bence bugun cok huzur dolu bir pazar. herkese iyi pazarlar :halay:

kizlar selam :) buraya bakinca enerji doluyorum cidden. bdv olayina cok guldum :KK48:
mistik yolu indirdim telefonuma. huzur bulmaya calisiyorum kendimce. bazi istedigim seyleri olmus gibi yaziyorum mesela. ben icten ice daha iyiyim dedikce cevremden negatif ve agresif olduguma dair yorumlar aliyorum. anlamadim sizofrene mi bagladim nedir :) hayal dunyamda mi yasiyorum acaba diye. sadece hayatimda istemedigim seyleri net olarak cikarmak istiyorum artik. yuk olan seyleri. hayatimda olup olmayacagi belli olmayan biri vardi. ona net bir sekilde artik olmaz dedim. yaninda hep icimde bir huzursuzluk hissediyordum. 31 yasindayim olmayacak birini daha fazla beklemek istemiyorum artik. cevremde evde kaldin geyikleri cok donuyor. bunlari duyunca geriliyorum cunku ayni yerden bakmiyoruz. ben sirf evde kalmamak icin onume gelene razi olmak istemiyorum. yol arkadasi istiyorum. bununla ilgili cok olumlama yapiyorum. ama cevremde boyle sacma laflar duyunca evlenmek isteyen kim diyorum:KK43: yanlis bir enerji mi gonderiyorum acaba bilemedim.

bence bugun cok huzur dolu bir pazar. herkese iyi pazarlar :halay:
Ne güzel elemelere başlamışsınız, kendinizi ve sevdiklerinizi kırmadan negatif duygulari kişileri olayları çıkartın gitsin. Yakın çevre değişimi kabullenmez direnç gösterir sizin icin iyi yönde bile olsa. Onların alıştığı kişi değilseniz artik ve bu onların hayat düzenini bozuyorsa ( işlerine gelmiyorsa;)) yadırgarlar. Ama alışırlar artik siz kendinizi seviyorsunuz ve mutlusunuz :) ailenize en yakınlarınıza durumu güzelce açıklarsınız sizin enerji seviyenize yakın olanlar etrafınızda kalır zaten, olmayanların gitmesi gerek çünkü aynı frekansta müzik çalmıyorsunuz. Bu durumlarda bize düşen görev onları yargılamadan sevgiyle uğurlamak.

Ne güzel elemelere başlamışsınız, kendinizi ve sevdiklerinizi kırmadan negatif duygulari kişileri olayları çıkartın gitsin. Yakın çevre değişimi kabullenmez direnç gösterir sizin icin iyi yönde bile olsa. Onların alıştığı kişi değilseniz artik ve bu onların hayat düzenini bozuyorsa ( işlerine gelmiyorsa:KK66:) yadırgarlar. Ama alışırlar artik siz kendinizi seviyorsunuz ve mutlusunuz :) ailenize en yakınlarınıza durumu güzelce açıklarsınız sizin enerji seviyenize yakın olanlar etrafınızda kalır zaten, olmayanların gitmesi gerek çünkü aynı frekansta müzik çalmıyorsunuz. Bu durumlarda bize düşen görev onları yargılamadan sevgiyle uğurlamak.
sizi ve paylastiginiz olumlamalari cidden severek takip ediyorum. cok tesekkurler cevabiniz icin :)
ogleden sonra basima gelen bir olayi paylasmak istiyorum. bu mesaji yazdiktan sonra kendi psikolojimden suphe ederken bir arkadasim aradi. evde kaldin geyikleri dondu yine. sen zor birisin evliligin zor olur dedi ( ayy iptal iptal iptaal :))) ben de herkes zor ben sadece artik cevreme daha netim dedim. sonrasinda internette gezinirken bir psikiyatristle tanistim sosyal medyadan :) kendimle ilgili birseyleri anlattim sohbet ilerledikce. bende gorduklerini ve cozum yollarini soyledi bir kac seyin. ayagima gelen bedava terapi gibi oldu :halay::halay:haha ay cok rahatladim mutluyum suan. cagirmak lazim demek ki gercekten

sizi ve paylastiginiz olumlamalari cidden severek takip ediyorum. cok tesekkurler cevabiniz icin :)
ogleden sonra basima gelen bir olayi paylasmak istiyorum. bu mesaji yazdiktan sonra kendi psikolojimden suphe ederken bir arkadasim aradi. evde kaldin geyikleri dondu yine. sen zor birisin evliligin zor olur dedi ( ayy iptal iptal iptaal :))) ben de herkes zor ben sadece artik cevreme daha netim dedim. sonrasinda internette gezinirken bir psikiyatristle tanistim sosyal medyadan :) kendimle ilgili birseyleri anlattim sohbet ilerledikce. bende gorduklerini ve cozum yollarini soyledi bir kac seyin. ayagima gelen bedava terapi gibi oldu :halay::halay:haha ay cok rahatladim mutluyum suan. cagirmak lazim demek ki gercekten
Rica ederim estağfirullah:KK200: burda soru soran bir kişiye topikteki tüm kızlar yardımcı olur herkesin ilgi alanı bilgi düzeyi farklı daha tecrübeli bilgili arkadaşlarım da var.
Çok sevindim uzman birinden yardım almanıza :)

:KK70::KK70::KK70:
Aklima gecen gun olan muhabbet geldi:)
sen zor birisin evliligin zor olur dedi ( ayy iptal iptal iptaal :))) ben de herkes zor ben sadece artik cevreme daha netim dedim.

Sen de patavatsiz birisin deseydin:olamaz:
Ben artik cok kiziyorum insanlara. Kimin ne yasadigini bilmeden yorum yapiyorlar. Ne guzel uzaktan konusmak. Amaaaa sen bunun mukafatini almissin bedava seansla:KK200:
Ayrica yasin 31 sanirim. Daha gec degil. Ben 36 yim :rapci: bana da gec degil:halay: oooh hayatimizi yasamisiz. Sirasi gelince de evlilik olur:KK200:

:KK70::KK70::KK70:
Aklima gecen gun olan muhabbet geldi:)

Sen de patavatsiz birisin deseydin:olamaz:
Ben artik cok kiziyorum insanlara. Kimin ne yasadigini bilmeden yorum yapiyorlar. Ne guzel uzaktan konusmak. Amaaaa sen bunun mukafatini almissin bedava seansla:KK200:
Ayrica yasin 31 sanirim. Daha gec degil. Ben 36 yim :rapci: bana da gec degil:halay: oooh hayatimizi yasamisiz. Sirasi gelince de evlilik olur:KK200:
Bak yaa :)) o kadar tecrübe bilgi dedim onu çekmiş cımbız gibi:KK45::KK48:
Öyle demek istemedim sen terapiye gitmedin mi doktorun önerilerini ve kitap tavsiyelerini paylaştın. Buttrfly ve pofu zaten cok bilgili ben olumlamalara, motive görsellere sarmışım :KK66: diğer arkadaşlarda cok destek emek vermiş topige onu diyorum :KK50:

20190127_224504.webp
Kızlar bugün kendime bu tatlı bücürleri aldim umarım bakabilirim. Çok mutlu ettiler beni yaa :KK36:Canlı çiçekte cok başarılı değildim kaktüs cinsinden bunlar ince detayli bakima ihtiyaclari olmuyormus ne zamandır istiyordum sukulentleri, gelip gidip seviyorum konuşuyorum miniklerimle :)) ne olur deli demeyin .

Bencede 31 yaş geç değil. Artık eskisi kadar çok genç yaşta evlenilmiyor. Benim gözlemlediğim zor insanların daha revaçta olduğu ve insanların onlara daha iyi daha ılımlı davrandığı.
Sana yapılan eleştiriler bana da yapılıyor negatif ve agresiflik konusunda. Bu yüzden sorun yaşıyorum iptal :KK45:yani yaşıyordum. ben insanlara yumuşak davranıyordum onlar istemeden yardım ediyordum kırılsamda tepkimi göstermiyordum insanlarda o nasılsa hayatımı değiştiriyorum ses çıkarmaz diyip rahat davranıyorlardı. BUnu değiştirmeye çalışıyorum bana değer vermeyenleri çıkarıyorum.
Eğer çok özel değilse psikiyatristin önerilerini paylaşır mısın

Eki Görüntüle 2229231
Kızlar bugün kendime bu tatlı bücürleri aldim umarım bakabilirim. Çok mutlu ettiler beni yaa :KK36:Canlı çiçekte cok başarılı değildim kaktüs cinsinden bunlar ince detayli bakima ihtiyaclari olmuyormus ne zamandır istiyordum sukulentleri, gelip gidip seviyorum konuşuyorum miniklerimle :)) ne olur deli demeyin .
Bende seviyorum çiçekleri, yapraklarını okşuyorum hatta. Birisi ne o hayvan sever gibi demişti :rolleyes:. konuşuyorumda onlarla hayvanlarla da konuşuyorum. Beni anladıklarına da eminim.:KK24:

Bak yaa :)) o kadar tecrübe bilgi dedim onu çekmiş cımbız gibi:KK45::KK48:
Öyle demek istemedim sen terapiye gitmedin mi doktorun önerilerini ve kitap tavsiyelerini paylaştın. Buttrfly ve pofu zaten cok bilgili ben olumlamalara, motive görsellere sarmışım :KK66: diğer arkadaşlarda cok destek emek vermiş topige onu diyorum :KK50:
Ben ilgi alanim dedim de sen okuyunca Elinden bir seyler dusuruyormussun ya aklima o geldi:KK70: kaktusler super. Hem konismak, sevgiyle buyutmek gerekmis bitkileri. can09e can09e seninkiler masallah supermis:nazar:

Ben ilgi alanim dedim de sen okuyunca Elinden bir seyler dusuruyormussun ya aklima o geldi:KK70: kaktusler super. Hem konismak, sevgiyle buyutmek gerekmis bitkileri. can09e can09e seninkiler masallah supermis:nazar:
Canim tesekkur ederim.. esimle ayni frekanstayiz cicek sevgisiyle.. fakat gene ayrildigimiz bir nokta var...:-)
Ben hepsi bir arada olsun istiyorum.. o da her kosede bir bitki istiyor...:KK30:

Bencede 31 yaş geç değil. Artık eskisi kadar çok genç yaşta evlenilmiyor. Benim gözlemlediğim zor insanların daha revaçta olduğu ve insanların onlara daha iyi daha ılımlı davrandığı.
Sana yapılan eleştiriler bana da yapılıyor negatif ve agresiflik konusunda. Bu yüzden sorun yaşıyorum iptal :KK45:yani yaşıyordum. ben insanlara yumuşak davranıyordum onlar istemeden yardım ediyordum kırılsamda tepkimi göstermiyordum insanlarda o nasılsa hayatımı değiştiriyorum ses çıkarmaz diyip rahat davranıyorlardı. BUnu değiştirmeye çalışıyorum bana değer vermeyenleri çıkarıyorum.
Eğer çok özel değilse psikiyatristin önerilerini paylaşır mısın
sanirim yas arttikca benim tahammulum de azaliyor. olmamasi gereken seyi direkt olarak eliyorum artik. insanlarin zor demesi bu yuzden. yani bir ortamda mesela uzerimden saka yapilmaya calisiyor. ama sinirlarim disindaysa net bir sekilde tepki koyuyorum. bu da beni huysuz biri yapti insanlarin gozunde :)
tabi ki canim paylasirim. psikiyatrist insanlara olan guvenimin az oldugunu, aceleci, sıkılgan oldugumu anladi direkt. guvensizligimin nedenlerine indik. benim gozumden bana yapilan yanlislara yani. arkadaslarim olsun, eski sevgilim olsun. ozguvenimi kaybettiren durumlarin aslinda suanima nasil etki ettigini ve insanlara guvenmemek yerine herkese kisisel davranmak gerektigini soyledi. ben duygusuzlastigimi hissediyordum hatta netten garip garip teshisler koymaya baslamistim kendime :) aslinda hissizlik degil savunma psikolojisi oldugunu anlatti. bu ara biraz asosyalim. cikip gezmem gerektigi soyledi. ikili diyaloglarda verdigim tepkilerin fazla oldugunu dusunurken herkesin kisilik yapisina gore olaylarin sinirlarin cizilmesi gerektigini anlatti. en sonunda da sorunsuz insan yok unutma dedi :) oh bi rahatladim ben. oldugumuz gibi kendimizi kabul etmeye cikiyor aslinda bu konusmanin temeli. ben cok irdeliyorum yanlis mi yaptim yanlis mi dedim. ozguvensizlik sanirim. onu duzeltmeye calisicam. of ne yazdim :)

Eki Görüntüle 2229234 Eki Görüntüle 2229235 Eki Görüntüle 2229236

Bunlar da benim ciceklerin bir kismi
Neden konusuyorsun demem ben valla... onlar da sevgiyle buyuyorlarr.. agac oldular masallah :KK200:
Ayyy maşallah :)) çok güzeller bayıldım, biz arada ailemizin yanina memlekete gidiyoruz bırakacak emanet edecek kimse yok diye cesaret edemiyordum. Bu bücürlerle başladım. Sevgi herşeye yeter degil mi asıl saf sevgide saf pozitif enerjide olanlar bitkiler havyanlar:KK200:

Tesekkurler canım. Evet geçen gün yine burda gülüşürken birşeylere tlf elimden düşüyordu hatırladım :))

Back
X