Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu haftaki çalışmamız bu olsun kızlar, hergün yapmaya gayret edelim. Söylediğimiz her an 5 dk öncesine göre 5 kat daha fazla sağlıklı mutlu huzurlu keyifli dengeli hissettirsin. Katlanarak artsın neşe keyif coşku hali.
Haftaya hangimiz müsait olursak bir olumlama paylaşalım yine, öpüyorum güzel kalplerinizden :KK37:

Nasıl muhteşemsin canım söyleyecek söz bulamıyorum

Rica ederim canim;kendim icin bizzat uyguladiklarim.Hatta kızıma da yaptiriyorum.Artik ben demeden karni filan agrisa anne simdi mutlu guzel seyler dusunursem gecer dimi diyor,tabiki deyip onayliyorum.1 dk sonra anne cok mutluyum gecti bile diyor bir daha lafini bile etmiyor cok şükür oyunu oldu onun. Memleketteydik, anneanneden kuzenlerden ayrilirken baktim üzülecek hemen dedim bu harika gunler icin Allaha tesekkur edelim ve isteyelim bundan daha guzellerini ver diye dedim birakin uzulmeyi hayallere dalip mutlu bile oldu :super:
Sonra hemen ben de küçük bene sarildim imajineyle bak bak özlem nasil da guzel bir duyguymus aslinda diye...Gecmisimi sifalandirdim resmen,üzerine bol şükürlerle:KK200::KK200: Tavsiye ederim tüm her şey icin gecmise gidip cocuklugumuza sarilabiliriz:halay:

Şunuda ekleyim bu hafta kendimize biraz daha naif kibar davranalım sevelim şımartalım. Hayatımızda en çok kime böyle bakıyoruz. Çocuğumuza, eşimize, annemize, babamıza, kardeşimize , evcil hayvanlarımıza, çiçeklerimize ...vs fark etmez işte bakarken kıyamadıklarımız gibi kendimize bakalım.
Daha sakin yavaş diş fırçalamak, saçlarını seve seve taramak, elini yüzünü yıkarken suyun soğuk ferahlıgını hissetmek,çayın kahvenin kokusunu tadını damakta hissetmek gibi... küçük ama çok etkili anlar .. hissedelim kendimizi anı hissedelim .... sonra yine minik minik şükürler ve minnettarlıklar akar içerlerden ❤️

Sağlıklı huzurlu mutlu haftalar dilerim :KK200:
Sadece beş dk sorumlulukları planları hatta zamanı dondurup aşağıdaki olumlamaları yedi kere okuyalım. Bütünün ve hepimizin hayrına şifa olsun... Amin...
Eki Görüntüle 2229418
Artik bana ve bütüne hizmet etmeyen tüm negatif,duygulari,kaliplari; kitlik bilincimle kabul ettigim ne kadar dogru saydigim şey varsa iptal ediyorum.Maddi manevi bolluk icinde oldugum,bana sürekli şükür hissini uyandiran,ilhamlari akittiran yüksek enerjili olay,yer ve insanlari hayatima cekiyorum onlari kabul ediyorum.Izin vermeyen ne varsa iptal iptal iptal:KK200::halay:

Cok sagol canim benim:KK200:

çok teşekkür ederiz... şifa olsun inşallah..
Rica ederim canım şifa olsun :)
Artik bana ve bütüne hizmet etmeyen tüm negatif,duygulari,kaliplari; kitlik bilincimle kabul ettigim ne kadar dogru saydigim şey varsa iptal ediyorum.Maddi manevi bolluk icinde oldugum,bana sürekli şükür hissini uyandiran,ilhamlari akittiran yüksek enerjili olay,yer ve insanlari hayatima cekiyorum onlari kabul ediyorum.Izin vermeyen ne varsa iptal iptal iptal:KK200::halay:

Cok sagol canim benim:KK200:
Rica ederim canım amin şifa olsun :))

Şunuda ekleyim bu hafta kendimize biraz daha naif kibar davranalım sevelim şımartalım. Hayatımızda en çok kime böyle bakıyoruz. Çocuğumuza, eşimize, annemize, babamıza, kardeşimize , evcil hayvanlarımıza, çiçeklerimize ...vs fark etmez işte bakarken kıyamadıklarımız gibi kendimize bakalım.
Daha sakin yavaş diş fırçalamak, saçlarını seve seve taramak, elini yüzünü yıkarken suyun soğuk ferahlıgını hissetmek,çayın kahvenin kokusunu tadını damakta hissetmek gibi... küçük ama çok etkili anlar .. hissedelim kendimizi anı hissedelim .... sonra yine minik minik şükürler ve minnettarlıklar akar içerlerden ❤️
Coştum biraz dimi :)) bu haftasonu yorgunluk hayat koşuşturması derken bedenim cız cız arıza sesleri veriyor dur sahra dedim yavaşşş sakin dinlen dedim..sonra bugün olumlamayı görünce hemen koştum paylaştım

Ben moru cok severim ancak beyaz tenliyim,gerci beyaz tenlilere daha cok yakışır sanki ama bir magazaya gidince aklima mor kazak mor bluz almak gelmez misal. Kimin gelir ki? :)
Bide cuzdanda dikkatli olmak lazim
Mesela bir fatura fis ya da kredi kartinin önüne parayi koymamak lazim
Cunku kredi kartinin icinde borc vardir mantiken :)
Bunuda bir yerde duymustum
Evinizin sag kosesine galiba odadan girince mor birseyler yerlestirin bolluk köşesi olsun derler

Mesela kırmızı,kan rengi,kan akışı heyecan kirmiziyi da dikkatli kullanmak gerekir,ama.kendinizi kötü hissettiginizde kirmizi giyinin derler.
Sanirim enerjisi yüksek bir renk..
Bu arada sari rengi ile alakalida degisik seyler suydum
Başak a okunan dualar vardır bolluk bereket icin
Başak sarıdır bildiginiz uzere ,altin sarisi da yeniliği ve zenginligi simgelermis
Bebeklere eskiler sarı tulum battaniye sararlarmis sarılık olmasınlar diye..
Çünkü bebege bakarken insan bakamaz yani sariya bakmaktan doğal olarakta enerjisini yani nazar dedigimiz olay bebege degmezmis
Hani yeni dogan bebeklerde sarılık olur ya bazilarinda
Ama mesela ruya tabirlerinde de sari gormek hastaliktir derler limon icin galiba ?
Yani karışık biraz ..
Renkler hayatimiza daha dogrusu ruh halimize etki eder
Ben kahverenginin insanda sinir yaptigini da duymustum
Bence doğru
Icim bogulur kahverengi mobilyali evlerde yahu :)

Telefonumun kılıfı simli mor renk mesela benim. Her baktığımda morun enerjisi ile aldığım haberler,yaptığım konuşmalar hep enerji dolu, maddi manevi bolluk bereketle olmasına niyet ederim,olumlamamı yaparım:KK24: Her enerji fırsatını değerlendiriyorum :KK48:

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu alıntılayamadım canım. Doğru kişi mi ruh eşi mi ya da herhangi bir şey hakkında düşüncelere dalıyorsanız,huzurdan çok huzursuzluk yaşıyorsanız,endişe vesvese varsa çok bir hayır beklemeyin. Pozitif imajinasyon ürünü hiç değildir zaten. Pozitif imajinasyon ürünü olsa ilhamlar akar, kendinizi sebepsiz yere mutlu hissedersiniz, geçmişi geleceği umursamazsınız bile an' da kalırsınız hep bulutların üstünde gezer gibi. Yeni yeni imajinasyonlara dalarsınız, o kişiyle yıllardır tanışıyor ya da o işi yıllarca yapmış hissi hissedersiniz, o yüzden aklınıza vesvese endişeler negatif kurgular gelmez.Aksi halde kendini (işin eşin kendisi) gerçekten o olduğuna ispat etmesine izin verin ve bekleyin. O iş ya da o kişi peşinize düşsün,düşmüyorsa ve içinizdeki vesveselerde hiç geçmiyorsa sonsuza kadar o işin içi boştur nacizane.

Coştum biraz dimi :)) bu haftasonu yorgunluk hayat koşuşturması derken bedenim cız cız arıza sesleri veriyor dur sahra dedim yavaşşş sakin dinlen dedim..sonra bugün olumlamayı görünce hemen koştum paylaştım

Yalnız değilsin canım ben de öyleyim bugünlerde resmen coşuyorum:KK49:.Hissediyorum harika enerjiler geliyor, ruhsal gelişim büyüme farkındalık enerjisi :halay: Somut olarak da yaşıyorum.Mesela bir şey düşünüyorum düşündüğüm şeyi ya şarkının içinde ya da reklam panosunda görüyorum. Buraya anı olarak da yazayım bari :KK48: Doğduğumuz şehirleri,yaşadığımız şehirler üzerine konuşurken arabaya bindik. Tam oğlumununkini söyleyecekken radyoda hotel california çalmaya başladı,oğlumun doğum yeridir; ben şok tabi.Ki radyo frekansı da bilerek değil rastgele çevrilen bir frekanstır.Bugünlerde imajinelere,olumlamalara daha çok önem veriyorum işte sırf bu nedenlerden:KK24: Evren tam destek,akışta misss:KK68:

Yalnız değilsin canım ben de öyleyim bugünlerde resmen coşuyorum:KK49:.Hissediyorum harika enerjiler geliyor, ruhsal gelişim büyüme farkındalık enerjisi :halay: Somut olarak da yaşıyorum.Mesela bir şey düşünüyorum düşündüğüm şeyi ya şarkının içinde ya da reklam panosunda görüyorum. Buraya anı olarak da yazayım bari :KK48: Doğduğumuz şehirleri,yaşadığımız şehirler üzerine konuşurken arabaya bindik. Tam oğlumununkini söyleyecekken radyoda hotel california çalmaya başladı,oğlumun doğum yeridir; ben şok tabi.Ki radyo frekansı da bilerek değil rastgele çevrilen bir frekanstır.Bugünlerde imajinelere,olumlamalara daha çok önem veriyorum işte sırf bu nedenlerden:KK24: Evren tam destek,akışta misss:KK68:
İşte dün anlattığım şey hissetmek snye snye anı yaşamak diyordum ya. Sen yaşadıklarınla çok güzel örneklemişsin canım. Birde evrenin göz kırpışını görmüşsün daha ne olsun :KK5:
Dışardan konuyu hiç bilmeyenler deli mi bunlar :deli:neyin kafasını yaşıyor diyorlardır :confused:

:KK70::KK70::KK70:
Aklima gecen gun olan muhabbet geldi:)

Sen de patavatsiz birisin deseydin:olamaz:
Ben artik cok kiziyorum insanlara. Kimin ne yasadigini bilmeden yorum yapiyorlar. Ne guzel uzaktan konusmak. Amaaaa sen bunun mukafatini almissin bedava seansla:KK200:
Ayrica yasin 31 sanirim. Daha gec degil. Ben 36 yim :rapci: bana da gec degil:halay: oooh hayatimizi yasamisiz. Sirasi gelince de evlilik olur:KK200:
işte bakış açısının güzelliği bu bayıldım yprumunuza bende aynı yaşlardayız ve evde kaldın muhabbeti yapanlara gülüyorum artık Yaratıcının bir planı varken neye göre kime göre evde kalınıyo ne kadar çirkin bir tabir... sonsuz rızıklarla zenginliklerle nasiplerle yaratılmış bir dünya elbette zamanı gelince düzen içinde herşeyi sunacaktır... inanıyorum bende öyle pozitif geldi ki yorum bişey yazmadan edemedim teşekkür ederim kendi adıma:KK200:

okurken göz yaşları içinde okudum ne kadar doğru tesbit teşekkür ederim

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu alıntılayamadım canım. Doğru kişi mi ruh eşi mi ya da herhangi bir şey hakkında düşüncelere dalıyorsanız,huzurdan çok huzursuzluk yaşıyorsanız,endişe vesvese varsa çok bir hayır beklemeyin. Pozitif imajinasyon ürünü hiç değildir zaten. Pozitif imajinasyon ürünü olsa ilhamlar akar, kendinizi sebepsiz yere mutlu hissedersiniz, geçmişi geleceği umursamazsınız bile an' da kalırsınız hep bulutların üstünde gezer gibi. Yeni yeni imajinasyonlara dalarsınız, o kişiyle yıllardır tanışıyor ya da o işi yıllarca yapmış hissi hissedersiniz, o yüzden aklınıza vesvese endişeler negatif kurgular gelmez.Aksi halde kendini (işin eşin kendisi) gerçekten o olduğuna ispat etmesine izin verin ve bekleyin. O iş ya da o kişi peşinize düşsün,düşmüyorsa ve içinizdeki vesveselerde hiç geçmiyorsa sonsuza kadar o işin içi boştur nacizane.
Cooook tesekkur ederim:KK200:

Bi takilip kalma soz konusuydu. Asacagima inaniyorum. O kadar haklisin ki:rapci: hayirli olsaydi cok daha farkli olurdu her sey. Artik onumuze bakma zamani. Kendine deger vermekle basliyor ya her sey... bende eksik olan oydu:olamaz: artik degil:rapci:

işte bakış açısının güzelliği bu bayıldım yprumunuza bende aynı yaşlardayız ve evde kaldın muhabbeti yapanlara gülüyorum artık Yaratıcının bir planı varken neye göre kime göre evde kalınıyo ne kadar çirkin bir tabir... sonsuz rızıklarla zenginliklerle nasiplerle yaratılmış bir dünya elbette zamanı gelince düzen içinde herşeyi sunacaktır... inanıyorum bende öyle pozitif geldi ki yorum bişey yazmadan edemedim teşekkür ederim kendi adıma:KK200:
Ay cok tesekkur ederim. Ben de cok mutlu oldum. Birilerine iyi hissettirebilmek, faydali olabilmek... son zamanlardaki yasam felsefem:KK200:

İşte dün anlattığım şey hissetmek snye snye anı yaşamak diyordum ya. Sen yaşadıklarınla çok güzel örneklemişsin canım. Birde evrenin göz kırpışını görmüşsün daha ne olsun :KK5:
Dışardan konuyu hiç bilmeyenler deli mi bunlar :deli:neyin kafasını yaşıyor diyorlardır :confused:

Bu yoruma gülerken gözümden yaşlar geldi :)) Cidden dışarıdan bunlar nasıl bir tarikat diyorlardir. Ben iyi ki burayi buldum. Sanırım hayatımda ki eksik parçayı da bulmak üzereyim:super:. İyi ki sizi tanıdım kadınlar! Herşeye şükreden anı yaşayan biri oldum:KK36:

okurken göz yaşları içinde okudum ne kadar doğru tesbit teşekkür ederim
Rica ederim canım. Rabbim ruhundan üflemiş bize can vermiş o kadar yumurta ve sperm içerisinden bizi seçmiş ve “ OL “ demiş :KK200:
Hep mutlu ol ruhunu yükselt demiş aslında Tanrı bütün kutsal kitaplarda emanet ettiğim bedene, ruha, akla iyi bak sev demiş...
Unutuyoruz arada işte... buradan bolca hatırlatalım birbirimize ❤️

Bu yoruma gülerken gözümden yaşlar geldi :)) Cidden dışarıdan bunlar nasıl bir tarikat diyorlardir. Ben iyi ki burayi buldum. Sanırım hayatımda ki eksik parçayı da bulmak üzereyim:super:. İyi ki sizi tanıdım kadınlar! Herşeye şükreden anı yaşayan biri oldum:KK36:
Teşekkürler :)) sizde iyiki varsınız ❤️

Hiç demeyin bazen deli muamelesi gördüğüme eminim :KK48: Yolda giderken kuşlara, kedilere, böceklere, ciceklere, bulutlara filan bakarken ağzim kulaklarima variyor sanki hayatimin en mutlu haberini almisim da onun sevincini yasar gibi filan : ))) ya da sesli sesli sarki mirildanirken buluyorum yolda, an 'i icime cekerek yaşarken : ))) Ama ne yapayim tadini cikartiyorum gorduklerimin, duyduklarimin o an 'in yapacak bir şey yok:KK50:

Back
X