Seeeelaaaaaaaam

Lutfen tonlamayla okuyunuz
Pozitif arkadaslarim hep derdim bazen arkadaslarimiz buraya gelip "okuyorum ama yazacak vakit bulamiyorum" derdi. Ben de yani okuyacak zaman varsa yazacak da vardir diye dusunurdum. Pekiii son zamanlarda ben ne yapiyorum

okuyorum ama yazamiyorum

soyle ki okudugum kitaptan bir seyler paylasayim diyorum ama bir turlu elim kitapla telefona ayni anda gitmiyor

neyse aklimda kalani soyleyeyim. Soru sormakla ilgili. Hatta birazdan sayfayi da paylasayim. Bazi psikologlar olumlama yerine soru sormanin daha etkili oldugunu dusunuyorlar

soru sorun diyorlar.
Gelelim bir diger konuya.
buttrfly
in coskulu mesajlarini hepimiz biliyoruz. Bugun aklima soyle vir sey geldi. Ikimiz de guzel bir ev gorsek;
Ben: cook guzel bir ev gordum derim.
buttrfly
: muhtesem bir ev gordum, ferah, buyuk, tam hayalimdeki gibi icinde mutlu yasamalik. Kalabalik misafirlermi guzelce agarlayabilecegim... ay ifade bile edemedim

Iste boyle coskulu dusununce coskulu yasanir

ben de dusunceme dilime yerlestiriyorum
Yasadigim bir mucizeyi de anlatayim. Kilo cogu kadinda oldugu gibi bende de biraz gelgitli

(sonuna yerleatirecegim kelimeyi bulamadim

) neyse dunyaca unlu modeller formlarini hep boks yaparak koruyorlarmis

bundan 2-3 sene once keske kurs olsa da gidebilsem dedim. Tabii oturdugum yerde uygun bir kurs yok. Bir iki fitness denemesinden sonra yine spor salonuna baslamaya karar verdim. Sansima bize cok yakin bir yerde bir spor merkezi acilmis. 6 gun olmus acilali. Bugun bilgi almaya gittim veeee haftada 3 gun boks dersi oldugunu ogrendim

eve geldikten sonra aklima geldi kac sene once bu kursu istedigim

hatta yoga ve pilates yapmak istiyordum onlar da var

simdilik soyle ufak bir detay kaldi. Saatler pek uymuyor bana. Sadece 2 gun uyabiliyor. Bence saatler de bana en uyan sekilde duzenlenecek. Size de burdan yazarim