Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

83EAC23A-DA18-4576-8AE5-C4FD78ED6252.webp

Sözün ardında niyet vardır.
Niyet dediğimiz bir gizem, kimsenin açıklayamadığı bir bicimde hayatımıza nüfuz ediyor. Medeni dünyanın yeni yeni anlamını kavradığı bir güçtür Niyet.
Niyet, söz ile iletilir.
Ve kadim mistikler der ki; “Sözünüze dikkat edin!” Söz büyük bir güçtür. Çünkü NİYET içerir.

Kendiniz ile aileniz ile çocuğunuz ile ilgili cümleler kurarken son derece dikkatli olun. Tanımlama, yorum yaptığınızda teşhiste bulunursunuz.
Teşhisiniz niyetinizi taşır- aktarır. Öyle ise, hele hele partneriniz ve çocuğunuz için teşhiste bulunmayın. Kaldı ki; teşhis içten içe reddetmedir. Reddetme içerir.

Peki, NİYET madem bu denli açıklanamaz ama reel bir güce sahip, o zaman ne yapmalı? Niyetinizi “bütünlüğü içinde insanı- aileyi- grubu”- sistemi kabul etmekten yana kullanın.

Deyin ki;
Nasılsan öyle iyisin.
Değiştirmeksizin alıyorum.
Seni GÖRÜYORUM. Seni ALIYORUM.
Sorgulamaksızın, nasılsan öyle sana EVET diyorum.

Teşhis, beyin okuma, negatif enerji böyle geri alınır. Ve teşhis ya da negatiften geri alınan enerji, bu yeni tutumla ÖTEKİ SEVGİ’NİN kanalına aktarılmış olur.

Niyetini sevginin iyileştirici hareketine böyle aktarmış olursun. Bir insanla, bir grupla ilgili var olan negatif enerjinize bakın.
Dışlayıcı olan bu tutum bir anıya, yorumlu bir bilgiye dayanır. Bu anıya, eksik ya da yanlış bilgiye, yoruma sarılmaya siz devam ettikçe, negatif enerji de gücünü gösterecektir.
Ancak yanılmayın: Hem yöneldiğiniz kişinin hem de SİZİN üzerinizde!
NASILSAN ÖYLE İYİSİN; DEĞİŞTİRMEKSİZİN ALIYORUM...

Bert Hellinger

05637E02-247C-4894-B6C9-520E035B5B7D.webp

Nasıl doğru ... bu sabah birşey geçiriyordum içimden Allahım nasıl dilemeliyim, nasıl istemeliyim, benim için hayırlı değil mi ki artık gönlümden geçirmeyim o isteği sen hayırlısına yönlendir ağzımdan çıkanları bile demiştim...
Takip ettiğim sayfada ki görsel al cevap dedi :)) tokat gibi sarsıyor ama net ..
:KK200: O zaman bu hafta olumlamız kendimce yazıyorum :
Hayatımda her anımda, ilişkilerimde, bedenimde, kalbimde, hücrelerimde sevgiyle çoğaltıp paylaşabileceğim bolluk bereketi kabul ediyorum. Öyle olsun Amin :KK200:

kızlar imgeleme diyoruz ya aklıma geldi, lise çağındayken daha araba kullanan kadınlar görürdüm ve bu benim çok hoşuma giderdi.. ve hayal ederdim kendimi direksiyonda çok şükür oldu... yaklaşık 14 senedir o şekildeyim :KK200: :KK50:
Ne güzel canım süper. Çocukken hayal kurma imgeleme işini daha iyi yapıyorduk sanki değil mi. Kaynağa koşulsuz sevgiye direk bağlı oluyor çocuklar galiba ondan. Arada parazit yok bizim zihinler dolu ...İzmir Adana çekil aradan çık hattan diyoruz :KK70:
Çocuklar tertemiz beyaz sayfa gibi, ışık hattına direk bağlılar.
Gelecek yok geçmiş endişe kaygı yok... şimdide yaşıyorduk... unutuyoruz ya da unutturuldu herneyse..
hatırlamak gerek .. içimizdeki çocuğun hayal kurması lazım sürekli :KK37:

Süpermiş teşekkür ederim :)) ama biz cümleleri olumlu kuralım olur mu
• Su içtim *ok
• Tatlı yemedim : Şekere dikkat ettim. Şeker diyeti tamam gibi..
• 19.30 dan sonra birşey yemedim: 19. 30 da öğünleri tamamladım gibi..
• Egzersiz yaptım * ok
Niye böyle yazdım çünkü benimde böyle cümlelerle yazılı çok listem var olumsuz yazınca hiç sürdürememiştim ondan naçizane uyarmak istedim canım :KK19:
Çoooook haklisin:KK200:
Tesekkurler duzeltme icin :)

Sahra- Sahra- Hosbuldum canim....
Yariyil tatilinde ailemin yanina gittim. Bu yil calismadigim icin 1 hafta erken gittim.
Arada burayi okudum ama yazamadim.
Ama hep aklim buradaydi.
Kuantuma bir kez daha inandim. Soyle ki; bebekle kis vakti tatile gidesim pek yoktu. Hastaliktan korkuyordum. Bir yanimda gitmek istiyordu . Sonucta gittim ve 2 hafta griple ugrastim. Kendim hala tam geciremedim. Gelirken hava alaninda dumduz yerde dustum , sirtim ezilmis. Allah beterinden korusun diye diye geldim.Cok sukur iyiyim.
Birsyi isteksiz yapinca hep boyle oluyor, negatif enerjimle cektim bunlari.
Bir yazi okudum, grip olunca vucut biriktirdigi toksinleri atiyormus, grip olmak iyiymis aslinda. Icim temizlendi.
Belkide yillarin birikimiydi. Her kis grip olurdum ama cok hafif ayakta gecirirdim . Annemin yaninda olunca biraz uzattim galiba

Yariyil tatilinde ailemin yanina gittim. Bu yil calismadigim icin 1 hafta erken gittim.
Ama hep aklim buradaydi.
Kuantuma bir kez daha inandim. Soyle ki; bebekle kis vakti tatile gidesim pek yoktu. Hastaliktan korkuyordum. Bir yanimda gitmek istiyordu . Sonucta gittim ve 2 hafta griple ugrastim. Kendim hala tam geciremedim. Gelirken hava alaninda dumduz yerde dustum , sirtim ezilmis. Allah beterinden korusun diye diye geldim.Cok sukur iyiyim.
Bir yazi okudum, grip olunca vucut biriktirdigi toksinleri atiyormus, grip olmak iyiymis aslinda. Icim temizlendi.
Belkide yillarin birikimiydi. Her kis grip olurdum ama cok hafif ayakta gecirirdim . Annemin yaninda olunca biraz uzattim galiba
Çok çok geçmiş olsun canim. Duşa girmeden önce bu suyun beni arindirmasina sifalandirmasina niyet ediyorum diyerek suyu kodla canım. Suyun altında gözlerin kapalı sanki gökyüzünden evrenden yıldızların ışığı ( Tabi once Allahın şifası) saf enerjisi suyla akıyormuş gibi imgeleme yap. Bu ışık suyu tüm bedenini hücrelerini yıkıyor arındırıyor ve saflastiriyor banyonun sonunda tüm bedenin ışıkla bembeyaz olmuş gibi canlandır gözünde. Çok iyi geliyor. Şifa olsun inşallah.
Iyilesene kadar tavsiye ederim canim tekrardan çok geçmiş olsun sana.

Ama hep aklim buradaydi.
Çoook geçmis olsun...

ne kadar güzel paylaşım...peki nasıl sevebiliriz kendimizi...

Herhangi biri ya da bir şeye pozitif ya da negatif enerji gönderdiğimizde aynı enerjiyi kendimize de gönderiyoruz aslında. Birini eleştirdiğimizde kendimize de o negatif alanı açıyoruz,aynı oranda memnuniyetsizlik gelişiyor kendimize. Memnuniyet,minnet,şükür enerjisinde de kendimize pozitif alan açıyoruz ve aynı oranda kendimizden memnun oluyoruz.Bilinçaltına da ben buna değerim,ben değerliyim enerjileri gidiyor :KK36:İşte o yüzden kendimizi sevebilmemizin en güzel yolu yine şikayeti azaltıp,şükrü çoğaltmak. Negatif biriyle karşılaştığımızda bu tamamen ona ait,ben de yok demeliyiz; başkasına demeyi bırak kendi içimizden bile geçirmemeliyiz.

kızlar imgeleme diyoruz ya aklıma geldi, lise çağındayken daha araba kullanan kadınlar görürdüm ve bu benim çok hoşuma giderdi.. ve hayal ederdim kendimi direksiyonda çok şükür oldu... yaklaşık 14 senedir o şekildeyim :KK200: :KK50:

Ne güzel değil mi:KK200:Bunu bilinçli yapmamışsınızdır;ama artık biliyorsunuz.Ne istediğinize karar verip,imajinelerinizi yönlendirebilirsiniz tüm zamanlara,tüm bilinçlere doğru.Geriye keyifli şekilde yaşamak kalıyor :halay:

Biraz önce bir arkadaşım aynen böyle dedi: "Yıllar önce hatta 10 yıl önce burda olmayı istemiştim, diyordum nasıl güzeldir burda olmak diye geçirirdim şimdi burdayım " Ben de imajinlere,kuantuma girmeden ne güzel diye onayladım:rolleyes: Neler var neler acaba bizi bekleyen hangi imajinelerimiz gerçekleşse çok mutlu olacağımız, rüyada gibi hissedeceğimiz:KK36:

Ama hep aklim buradaydi.

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce pozitif enerji akımının içine girersin ve negatifliğe sadece gülünecek eğlence gözüyle bakarsın :KK48:Ama demeden edemeyeceğim Allah beterinden korusun derken bile beterin enerjisine giriyorsun; ama Allahım şöyle keyifle eğleneceğim,doya doya yiyip içeçeceğim gezeceğim harika bir tatil olsa desen bak bakim naasıl enerjilere girerdin :super:Beklentiyle dilekleri aynı hizaya getirmek gerek bilinçli olarak

Ne güzel değil mi:KK200:Bunu bilinçli yapmamışsınızdır;ama artık biliyorsunuz.Ne istediğinize karar verip,imajinelerinizi yönlendirebilirsiniz tüm zamanlara,tüm bilinçlere doğru.Geriye keyifli şekilde yaşamak kalıyor :halay:

Biraz önce bir arkadaşım aynen böyle dedi: "Yıllar önce hatta 10 yıl önce burda olmayı istemiştim, diyordum nasıl güzeldir burda olmak diye geçirirdim şimdi burdayım " Ben de imajinlere,kuantuma girmeden ne güzel diye onayladım:rolleyes: Neler var neler acaba bizi bekleyen hangi imajinelerimiz gerçekleşse çok mutlu olacağımız, rüyada gibi hissedeceğimiz:KK36:
Evet tabi o zmn bunu bilerek uygulamadimdi canim.. insallah hep guzel dusunmusuzdur :KK45:
Gecen de sahraydi sanirim sordugumuz sorulara da dikkat edelim diye, onu dusunuyorum ben simdi insanoglu deyip gecmeye calisiyorum.. :)

Evet tabi o zmn bunu bilerek uygulamadimdi canim.. insallah hep guzel dusunmusuzdur :KK45:
Gecen de sahraydi sanirim sordugumuz sorulara da dikkat edelim diye, onu dusunuyorum ben simdi insanoglu deyip gecmeye calisiyorum.. :)

Demişsin ya inşallah hep güzel düşünmüşüzdür işte ben de diyorum ki tüm zamanlar geçmiş gelecek hepsi şu "an" dan ibarettir."An da yaşıyoruz, an da niyetleniyoruz.Şimdi diyebilirsin şu andan itibaren tüm zamanlarımı neşeyle coşkyla yaşamaya niyet ediyorum:KK9: Bu kadar net işte:KK54:

Demişsin ya inşallah hep güzel düşünmüşüzdür işte ben de diyorum ki tüm zamanlar geçmiş gelecek hepsi şu "an" dan ibarettir."An da yaşıyoruz, an da niyetleniyoruz.Şimdi diyebilirsin şu andan itibaren tüm zamanlarımı neşeyle coşkyla yaşamaya niyet ediyorum:KK9: Bu kadar net işte:KK54:
ama kuzum geçmişte düşündüğümüz de bugün karşımıza çıkıyor gelecekte de karşımıza çıkmaya devam edecek... onun için dedim...
Tabi ki andayım ama :)

ama kuzum geçmişte düşündüğümüz de bugün karşımıza çıkıyor gelecekte de karşımıza çıkmaya devam edecek... onun için dedim...
Tabi ki andayım ama :)

Her biri bir bakış açımıza bakar, karşımıza çıkan olaylar,insanlar bizim onlara yüklediğimiz anlamlar kadar önemliler. Mesela diyelim ki bugün harika bir iş teklifi aldın maaşın şu ankinden 3 kat fazla. Yarın da bir şeyler oldu şu anki işinden çıkartıldın,çok da umrunda olur mu :rolleyes: Olmaz tabi, gıcır gıcır yepyeni işin var.İşte o yeni işin, an'da orjinal inançla kabul ettiğin coşkudan neşeden keyiften gelmektedir :KK36:Evren kusursuz şekilde inançlarımız oranında çalışmaktadır her zaman canım bize düşen işte o kusursuzluğa kendini bırakmak:halay::KK200:

kizlar cumartesi burun estetigi oluyorum cok isteyerek giricem ameliyata gercekten mutluyum nasil olumlama yapayim. simdi ve tum zamanlara dogru fiziksel ve ruhsal olarak en guzel harika ve disi formuma ulasmaya niyet ediyorum.

kizlar cumartesi burun estetigi oluyorum cok isteyerek giricem ameliyata gercekten mutluyum nasil olumlama yapayim. simdi ve tum zamanlara dogru fiziksel ve ruhsal olarak en guzel harika ve disi formuma ulasmaya niyet ediyorum.

Geçen sene bu zamanlar ben de geçirdim operasyon.Çok şükür beklentimi fazlasıyla karşıladı. O zamanlarda da yazmıştım, içimdeki sevimli tatlış şeyi ortaya çıkardı. Burnum beni olduğumdan sert gösteriyordu ya da ben kendimi öyle nasıl kodladıysam enerjim de karşıya öyle gidiyordu.Çevremdeki insanların yaklaşımı değişti mesela, önceden tanımadığım insanlar ciddi resmilerse şimdi sevimli sempatik resmiler;bana şımarıyorlar bile konuşurken :KK48: Tabi iltifatlar cok daha sıklaştı,makyaj bile yapmasam cok hos duruyorum mesela,eskiye gore makyajli gibi yani.Sirf bu soylediklerimle bile olumlama yapabilirsiniz:KK48:Icimdeki pozitifligi canliligi guzelligi disima daha iyi yansitan yeni fiziksel halimi seciyorum diyerek imajine,olumlama yapabilirsiniz.Coook gecmis olsun simdiden,kolaylikla mutlulukla gecsin insallah.

Back
X