Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

buttrfly buttrfly bağ kesmeyi hatırlıyo musun??? Çok deneyip bi türlü kesemiyordum o dönem, bi daha deniycem bakalım bu sefer kesebilcek miyim🤭🤭

O zaman bağı kestiğim kişilerle aramda zerre bir enerji bağım kalmadı.Hatta üzerine 2 kişi aradı durduk yere beni, baktım ki ben de hiçbir şey kalmamış.Gene 10 yıl görmediğim bir arkadaşla karşılaştım geçen hafta, hayatıma damga vuran şeyler yaşamıştım o dönemlerde;o kişi de vardı o dönem; pamuk gibi olmuşum o zamanlara karşı hatta iyiki yaşamışım o durumları dedim yüzüne. Sonra geçen yine 9 yıldır görüşmediğim yaşadığım dönemler beni çok etkileyen olayın sahibiyle karşılaştım, bilinçli olarak içimden sevgi gönderiyorum diyorum; ordan bir imajinasyon çıkıyor arkasını dönüyo o kişinin yaptıkları için kıkır kıkır gülüyor filan, nasıl bir anlaşma yaptıysam içimdeki o küçük çocukla:KK48: İnşallah seninkiler de benimkiler kadar etkili olur canım benim:KK200:

yazıları okurken alt fondaki hayal ettiğim bahçe:D
Ekran Alıntısı.webp

Gercekten çok şaşırdım bu listedeki yerime😂😂😂
Ne kadar çok yazmışım. Ne ara yazmışım? Hayir benim mesajlar buttrfly buttrfly gibi iceriklere de sahip degil😂😂😂
Aaâaa hala saskinim. Hatta adimi kontrol ettim gercekten ben miyim diye😁

Çok çalışkan bir öğrenci edasiyla ilk sayfadan itibaren okuyarak gelmiştin en son sayfaya o zamanlar hiç unutmam.Kendin icin onemli gordugun pek cok mesaji tekrar kendince alintilayip sormuştun, bizim yazdiklarimizn üzerine 1 kat daha koymuş oldun,benim içerik fazlaliklarim var dedigin gibi fark da orda zaten canim: ))))

Ilk paylaşimim 1 haziran 2015 e ait, koskocaman maşallah bana hepimize,emeklerimize,istikrarimiza:rapci::sampiyon:

konu sahibi o kadar yoğunki :)) pek vakti kalmıyor buraya
Pofu canim iyiki açmışsın topigi ışığa çekilen ateş böcekleri gibiyiz :KK66:
Peki 1000 li sayfalara ulaşınca sevincimiz halay çekme halimiz ne olacak :halay:nobel almış gibi :KK48:cok tatlı bir topluluk olduk ama yaaa iyiki varsınız kızlar :KK200: maşallah hepimize

Son düzenleme:
Gercekten çok şaşırdım bu listedeki yerime😂😂😂
Ne kadar çok yazmışım. Ne ara yazmışım? Hayir benim mesajlar buttrfly buttrfly gibi iceriklere de sahip degil😂😂😂
Aaâaa hala saskinim. Hatta adimi kontrol ettim gercekten ben miyim diye😁
Evet canim tebrikler hatta senin sayende çoğumuz ilk mesajlarımızı bulmaya çalıştık ve topigi tekrar baştan okuduk yaa 😁

Yaşadığın tüm negatif durumun kaynağına en derinden sınırsız kaynaktan gelen saf sevgi enerjimi gönderiyorum :KK200:. Bazen kendimize haklılık hapishanesi kurarız farkında olmadan.Her haklı olduğumuz durumda; kendimizle gurur duyarız bak gördün mü ben haklı çıktım deriz kendimize,başkalarına.Başkaları da bizi onaylar "evet ya" der senmişsin haklı. Sanki çok büyük bir başarı,galibiyet kazanmışız gibi hissederiz ve bunu biliçaltına kaydederiz. Ama bilinçaltı için esas durum sizin sonunda yaşadığımız mutluluk hissidir, öncesine bakmaz da veee yarattığımız o başarı enerjisini size tekrar tekrar yaşatmak ister ve aynı hapishanenin içine sokar bizi. Sadece bu durumu farkedip dışarıdan bile bakınca sorunu çözmeye,döngüyü bozmaya başlarız.Bilinçaltına bir kahkaha patlatmıştım ben imajinasyonla ilk farkedip olayın içine girdiğimde:KK48: Dur ya sen ne yapıyorsun, benim haklı olmak gibi bir seçimim yok ben neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum dedim.O gün bugündür çok rahatım. "Benim haklılık hapishanem yok; ben kuş gibi özgürüm,neşeliyim,coşkuluyum ve hep böyle ortamları,olayları da kendime çekerim " diyorum. Size de tavsiye ederim.
Gün içinde tekrar tekrar okudum. Daha sakin kafayla daha da ozumseyeyim istedim. Cevabimi o zaman vermek istedim😊
Oncelikle çooook teşekkür ederim cevap verdiğin için💖 Onemli benim icin hele son zamanlarda
(Degersizlik hissimin cok yogun oldugunu dile getirdi psikologum. Bunun uzerine calisacagiz bir sure. Ilkokul ogretmenime dayaniyor😔)

Gondermis oldugun saf sevgi enerjini tüm hücrelerime alıyorum. Tesekkur ediyorum💜

Bu mesajindan sonra dilime doladim. Odagim haklilik degil huzur ve mutluluk💚 imajinasyonlara yogunlasip daha da cok ugrasmak en iyi yaptigim etkinlik😁

Bir de psikologumla su an ki ruh sagligimi etkileyen olaylari ve dusuncelerimi tetikleyen kisileri tespit ettik. Bunlarin ustune calisacagiz. Bugun daha iyi anladim hatta yasadim kisilerin bazi duygularimi farkli anlamlarda tetikledigini😁

topic hatuncanları ben bu topiği en baştan okumaya çalışıyorum beceremiyorum çok sayfa var karışıyor bi öneriniz var mıo_O
Ben kaldigim sayfayi hep acik tutuyordum. Yani 212.sayfadaysam okumayi biraktigimda kapatmiyordum sayfayi. Internette isim varsa yeni bir sayfa acarak devam ediyordum. Pek karistirmadim boyle olunca. Bir de hep telefondan okudum. Bilgisayardan okumadim.
Cok faydasini goreceksiniz. Yilmadan okumaya devam edin.
Hatta Sahra- Sahra- ile bir dilegimiz var. Keske bu topik pdf ya da kitap halinde basilsa😍

Ben kaldigim sayfayi hep acik tutuyordum. Yani 212.sayfadaysam okumayi biraktigimda kapatmiyordum sayfayi. Internette isim varsa yeni bir sayfa acarak devam ediyordum. Pek karistirmadim boyle olunca. Bir de hep telefondan okudum. Bilgisayardan okumadim.
Hatta Sahra- Sahra- ile bir dilegimiz var. Keske bu topik pdf ya da kitap halinde basilsa😍

a tamam telefondan okuyayım o daha mantıklı sekmeyi de kapatmam. iyimiş. hadi bakalım.

pdf olarak almanın bi yolu vardır belki aslında yazılımdan anlamadığım için ama Kazen Kazen Curly Curly böyle bir şey mümkün bu topiği okuyabilmemiz için pdf haline getirebileceğimiz bi yöntem var mıdır acep bilginiz var mı?

Selamlar ... :KK200:
Ben de geldim düşünce gücüne tabi ki inanıyorum fakat bir pozitif düşünce işini başaramıyorum gibi.. negatiflik de çekmiyor değil..
enerjiye de inanıyorum bu olumlama vs. işe yarıyor mu ? :KK55:
ben artık nefess almak istiyorum.. tepemde ağırlık var beynim uyuşuyor.. zihnim karışık gibi..:confused: şu ikon beni çok iyi anlatıyor...

aura çakra bunlar hep ilgimi çekmiştir. fakat oturup da etraflıca araştırma yapamadım..
sayfaları elbette okuyacağım fırsat buldukça, fakat bana hemen şuna başla diyebileceğiniz önerileriniz varsa alırım.. :KK50: şu anda tepem yanıyor..

ben ne mi yapıyorum..? dua ediyorum, herkesi olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum. kimseden bir şey beklememeye çalışıyorum.. elimden geldiğince evde işte düzenli olmaya çalışıyorum.. beynim ben istemeden çoğu şeyi kaydediyor.. hayır başkaları da artık defter niyetine beynimi kullanıyor...:KK35: diğer taraftan da bir çok şeyi karıştırıyorum, (dolabı açıp ne alacağını unutmak gibi, googleyi açıp ne arayacaktım demek gibi) ya da bir şey demek isterken ağızdan başka bir şey çıkması gibi..:ukala::ukala:
Yardımlarınızı bekliyorum..:KK36:
Bakin misal ilk mesajim...
Tepem psikolojik yaniyor hala bazen.. :D beni is cok sıkıstırdı o zamanlar ee muhasebecilik kolay degil kizlaar:)

a tamam telefondan okuyayım o daha mantıklı sekmeyi de kapatmam. iyimiş. hadi bakalım.

pdf olarak almanın bi yolu vardır belki aslında yazılımdan anlamadığım için ama Kazen Kazen Curly Curly böyle bir şey mümkün bu topiği okuyabilmemiz için pdf haline getirebileceğimiz bi yöntem var mıdır acep bilginiz var mı?
Desktop larda print/yazdir seçeneğinde dosya olarak kaydet i secip pdf dosyaya aktarabilirdiniz. Ama sayfa sayfa yapmak gerekir. Hic bir anlami olmaz.

Yalnız benim yazdığım mesajlar çıkarılmalı :))). Çok anlamsızca şeyler yazmışım ve hayatımın her alanında çok yoğun sorunlar yaşadığımdan, hiç etmediğim kadar şikayet etmişim. Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim:KK22:

Yalnız benim yazdığım mesajlar çıkarılmalı :))). Çok anlamsızca şeyler yazmışım ve hayatımın her alanında çok yoğun sorunlar yaşadığımdan, hiç etmediğim kadar şikayet etmişim. Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim:KK22:
Burda yazilan her mesaj degerli. Sen sikayet etmissindir biri cevap vermistir. Seninle ayni derdi olan o cevaptan yararlanmistir🤗

Back
X