Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

canımmm çok teşekkürler 💕💕💕 ne kadar iyi geldi anlatamam 🤗🤗🤗

bu imajinasyon aslında psikoterapi tekniklerine çok benziyor. bi dönem doktorumla yapmıştık psikodramalar. çok benzettim onlara tarzlarını o yüzden çok hoşuma gidiyor böyle uygulamalar.

ben sayfalarda baya gerideyim hazmederek okuyayım derken ne zaman biter bilinmez.😋
ne demek canım rica ederim.. aklıma geldi sen bulana kadar epey zaman geçmiş olucaktı.. yardımım olduysa ne mutlu...

şey çok güzel yalnız dikkat ettin mi... negatif bağı kesiyor... sevgi bağları yerinde duruyor inşallah anladığım şekilde ise.. birinin bana verdiği olumsuz duygulardan arınmak için kullanacağım..

buyrun hatunlar
hani şu eski sevgilisinden kurtulmak isteynler
yada birinden zarar görenler
yada geçmişi unut önüne bakıp mutlu olmak isteynler :)) güzel bi çalışma daha sunuyorum size

Canımızı yakan durum ya da kişilerle olan ile görünmez savaşlar yaşamak yerine, o durum ya da kişiden özgürleşmek için bağ kesme meditasyon çalışmasını kolayca uygulayabilirsiniz.

Bir kişi ya da durum canınızı acıttığında, ona nefret ya da olumsuz hisler duyduğunuzu hissettiğiniz her an yapabileceğiniz etkili ve güçlü bir çalışmadır. Anlamalı ve kabul etmeliyiz ki hiçbirimiz, birbirimizden ayrı değiliz. “Başkası” dediğimizde bizim bir yüzümüzü, yönümüzü bize gösteren, içimizde bir duruma işaret eden aynalardan başka bir şey değil. Ne kadar hoşumuza gitmese, canımızı acıtsa da bunun onun görevi olduğunu ve bizim şifalandırılmaya ihtiyaç duyan yanımıza dikkat çektiği için teşekkürü hak ediyor. Şimdi o durum ya da kişi ile görünmez savaşlar yaşamak yerine, o durum ya da kişiden özgürleşme zamandır.

Derin bir nefes alıp, gözlerinizi kapatın.
Burnunuzdan nefes alıp, ağzınızdan yavaşça nefesinizi verin.
Bedeninizin birkaç dakika gevşemesine izin verin.
Şimdi karşınızda o kişi ya da durumu hayal edin.
Gözlerinin içine sevgiyle bakın.
Ve içinizden şunu söyleyin…
“Sevgili …., bana bu yüzümü, yanımı gösterdiğin için sana teşekkür ederim. Seninle çok güzel deneyimler paylaştık. Benim artık buna
ihtiyacım yok. Ben artık bu yükü taşımak istemiyorum. Seni ve kendimi özgür bırakıyorum. Teşekkür ederim”.
Şimdi bedenleriniz arasında eterik bir kordon hayal edin.
Bu eterik kordon ile aranızda negatif enerjiler gidip-geliyor.
Bunlar sizde negatif duygular uyandırıyor.
Şimdi sağ elinize büyük altın bir makas alın.
Ve bu aranızda ki eterik kordonu, altın makas ile kesin.
Şimdi kordonun her iki tarafının da kuruyup düştüğünü imgeleyin.
Ve yeniden o kişinin gözlerinin içine bakın.
Ona yeniden teşekkür edin ve onu sevdiğinizi söyleyin.
Onu ve kendinizi sonsuza dek serbest bıraktığınızı ifade edin.
Ona sarılın ve sonra gitmesine izin verin.

Bu çalışma oldukça etkili ve güçlü bir çalışmadır. Bir defa yapmanız tüm negatif bağları kesmeniz için yeterlidir. Böyle olduğuna inanın, böyle olduğunu bilin.
Sevgi bağları kesilen bağlar değildir. O yüzden endişeniz olmasın. Bu çalışma sadece ve sadece negatif enerjilerin gidip-geldiği, size yük olan bağları keser. Ve sizi sonsuza dek özgürleştirir. Kendinizi hiç olmadığınız kadar rahatlamış ve hafif hissedersiniz. Her türlü durum ya da kişi ile bunu çalışabilirsiniz.
Şifa olsun.

alıntıdır.

hayatimi degistiriyorum hayatimi degistiriyorum sormuştun sanki nasıl bu bağ kesme diye; işte aynen böyle yapmıştım.Hala da bir negatiflik hissedersem biriyle bunu uygularım. can09e can09e çok teşekkürler bizi geçmişi götürdüğün için:KK200:

ne demek canım rica ederim.. aklıma geldi sen bulana kadar epey zaman geçmiş olucaktı.. yardımım olduysa ne mutlu...

şey çok güzel yalnız dikkat ettin mi... negatif bağı kesiyor... sevgi bağları yerinde duruyor inşallah anladığım şekilde ise.. birinin bana verdiği olumsuz duygulardan arınmak için kullanacağım..

bende sevgi bağı kalmadı pratik sonunda ama bu ilişkiden zararlı çıktım hissiyatım çok fazlaydı. onu sıfıra yakınsadı. onla tanışmadan öncekiyle şu anım arasında hayata bakış açısından çok farklılığım var. artık üzülmem çok daha zor kendimin değerini daha çok biliyorum bu farkındalıkları onunla sağladım ben. negatif yaşasak bile eminim yaşıtlarımdan daha tecrübeliyim bu konuda belki onların 40 50 yaşında ulaşacakları tecrübeye şu an sahibim. annemle konuştuğumda anlıyorum bunu eskiden asla anlaşamazdık bakış açımız çok farklıydı erkeklere. artık aynıyız :) şu an hiç ilişkisi olmamış arkadaşlarım var bi çiçeğe bi pırlantaya yemeğe iki güzel söze kanarlar ama ben artık o kız değilim kişinin ardını görebilir oldum. bu sayede de etrafımdaki bana pozitif enerji vermeyen herkesi temizledim ve inan ayarlarım düzeldi özümü buldum. meğer dengemi bozanlar onlarmış hep.

ben olayım da gerisi boş. pozitifse gelsin negatifse içinde çürüsün insanlar artık hayat güzel zorlaştırana tahammülüm yok 😉

canımmm çok teşekkürler 💕💕💕 ne kadar iyi geldi anlatamam 🤗🤗🤗

bu imajinasyon aslında psikoterapi tekniklerine çok benziyor. bi dönem doktorumla yapmıştık psikodramalar. çok benzettim onlara tarzlarını o yüzden çok hoşuma gidiyor böyle uygulamalar.

ben sayfalarda baya gerideyim hazmederek okuyayım derken ne zaman biter bilinmez.😋

İmajinasyonlar artık çok yerde tıbbi teknik olarak kullanılıyor. Mesela bazı fizyoterapistler hastalarından iyileştirmek istedikleri ayak,el,kol,bacak,... hangi organsa imajinasyon yapmasını isterler, hatta ismi de vardı tekniğin de unuttum.

buttrfly buttrfly canım bak ne buldum :)

Merhabalar ,
Olumlu düşünme ve çekim yasasıyla 11 yaşımda,orta 1 e giderken sınıf arkadaşımın babasının aldığı kitaplarla tanışmıştım.O kadar çok sürükleyiciydi ki daha sonra ben de almaya başladım tabi o zaman çok yaygın değildi hatta ülkemizdeki yerli yazarlar sayılıydı diyebilirim ki onlar da bana çok sıcak gelmiyordu.Norman Vincent Peale'nin kitaplarıyla başlamıştım daha sonra da Antony Robbins ile devam etmiştim.İnanılmazlardı...Ama tabi o zamanlar dileklerim çok şükür oluyordu ama şimdikiler gibi değildi o zamanlar hep bir acelem vardı sanki,olmazsa olmaz gibilerdi.Şimdilerde ise imajinasyonunu yapıyorum yani hayalin içinde oluyorum 5 duyu organımla hissediyorum ve gerisini Rabbim'e bırakıyorum. Sonra bir bakıyorum aynısını hatta daha güzelini yaşıyorum :) Rabbimin Latif ismi tecelli etmişki diyorum fazlasıyla sunmuş.Size hemen bir örnek vereyim, canımdan çok sevdiğim 14 yıldır her gününe varlığı için şükrettiğim sevgili eşimle 15 yaşında tanıştım ve sevdim...Şükürler olsun.
Çok sevdiğim bir söz var: Her dilek kabul olmaz;içinde duygu olan coşku olan dilekler kabul olur.Kalben istemek lazım

İmajinasyonlar artık çok yerde tıbbi teknik olarak kullanılıyor. Mesela bazı fizyoterapistler hastalarından iyileştirmek istedikleri ayak,el,kol,bacak,... hangi organsa imajinasyon yapmasını isterler, hatta ismi de vardı tekniğin de unuttum.

ya ben bilim insanıyım ama bu yüzden düşünce gücüne inanıyorum zaten. beyin çok güçlü bir organ. ayrıca enerjiye de inanıyorum. bir şeyi düşünmek bir enerji yaratıyor ve yaratılan enerji evrende asla kaybolmaz. bu negatifse negatif pozitifse pozitif çeker. çocukken okuduğum %100 düşünce gücü benim hayatıma işlemiş bir sistemdi çok faydasını gördüm ancak baya uzaklaşmıştım tekrar geri hatırlıyorum ben de bu gücümü sizin de sayenizde. okumak istediğim çok kitap var bu konuda ama vakit de yok. bakalım elimden geldiğince.

peki şunu hiç yaşadınız mı? hayatımda bazı kişiler var kimilerine bazı sorunlarımı anlattığımda şak diye kendiliğinden çözülüyor (o çözüm sunmuyor sadece dinliyor), kimilerine de iyi bir şey anlattığım anda şak diye bozuluyor. bunu nazar vs olarak küçültmek istemiyorum ama kıskançlık enerjisini yok etmenin yolları var mı sizce? sosyal medya hesaplarımı bu kıskançlık enerjisinden uzak kalmak için kapattım gerçekten hani kendini beğenmişlik yapmıyorum bikaç takıntılı kadın var beni gözetleyen sürekli bunlardan ömür boyu kaçamam.

ay çok soru soruyorum baltalamıyorum demi topiği? baltalıyorsam söyleyin susarım :p okumaya devam edeyim en iyisi ben :)

ya ben bilim insanıyım ama bu yüzden düşünce gücüne inanıyorum zaten. beyin çok güçlü bir organ. ayrıca enerjiye de inanıyorum. bir şeyi düşünmek bir enerji yaratıyor ve yaratılan enerji evrende asla kaybolmaz. bu negatifse negatif pozitifse pozitif çeker. çocukken okuduğum %100 düşünce gücü benim hayatıma işlemiş bir sistemdi çok faydasını gördüm ancak baya uzaklaşmıştım tekrar geri hatırlıyorum ben de bu gücümü sizin de sayenizde. okumak istediğim çok kitap var bu konuda ama vakit de yok. bakalım elimden geldiğince.

peki şunu hiç yaşadınız mı? hayatımda bazı kişiler var kimilerine bazı sorunlarımı anlattığımda şak diye kendiliğinden çözülüyor (o çözüm sunmuyor sadece dinliyor), kimilerine de iyi bir şey anlattığım anda şak diye bozuluyor. bunu nazar vs olarak küçültmek istemiyorum ama kıskançlık enerjisini yok etmenin yolları var mı sizce? sosyal medya hesaplarımı bu kıskançlık enerjisinden uzak kalmak için kapattım gerçekten hani kendini beğenmişlik yapmıyorum bikaç takıntılı kadın var beni gözetleyen sürekli bunlardan ömür boyu kaçamam.

ay çok soru soruyorum baltalamıyorum demi topiği? baltalıyorsam söyleyin susarım :p okumaya devam edeyim en iyisi ben :)
Yok yok baltakamiyorsun. Sen sor biz de faydalanalim🙈
Ben de sosyal medya hesaplarimi askiya aldim😁

işte bi kaç kadına bu bağ kesmeyi kullanabilirsin mesela :)
ağzımızdan çıkana da dikkat ediyoruz geçmişte pofu muydu şimdi hatırlayamadım, elektrik sobası ile ilgi bir şey çıkmasa demiş eve gelmiş denemiş ve bozuk :) niyetler düşünceler enerjiler ağzımızdan çıkanlar bile çok önemli. sen böyle ben anlattığımda bozuluyor demeye devam ettiğin sürece bozulacak :) bişey olmas diyip geçecen :D

işte bi kaç kadına bu bağ kesmeyi kullanabilirsin mesela :)
ağzımızdan çıkana da dikkat ediyoruz geçmişte pofu muydu şimdi hatırlayamadım, elektrik sobası ile ilgi bir şey çıkmasa demiş eve gelmiş denemiş ve bozuk :) niyetler düşünceler enerjiler ağzımızdan çıkanlar bile çok önemli. sen böyle ben anlattığımda bozuluyor demeye devam ettiğin sürece bozulacak :) bişey olmas diyip geçecen :KK70:

o bana çok oluyor ya :) hem sadece kendimle ilgili de değil. vantilatör bozuk çıkar mı acaba diye sordum satıcıya eve geldik bozuk çıktı :)

ya da şu kıskanan bi arkadaşımı eski sevgilimle aynı yere gider inş (doğunun ücra bi köşesi) dediydim kaç kez herkes de duydu hatta eski sevgilime de demiştim o zaman çıkıyorduk daha aynı hastaneye çıktı kurası :D herkes benden korkmaya başladı sonra :P belki eski sevgilim de korkuyodur benden ondan. "hatta hadi onlar sana kötülük etti ben ne yaptım da benim buraya gelmeme sebep oldun?" gibi saçma bi cümle kurmuştu sanki evreni ben yönetiyorum :D sonra çıktı tabi aldatmışmış. o biliyormuş ne yaptığını.🤣😂

her neyse bu saçmalıkları geçelim şimdi ben bunu artık pozitife çevirmek istiyorum kendime. millet umrum değil. şansım gülsün güzellikler beni bulsun işlerim rast gitsin 🤗🤗

o bana çok oluyor ya :) hem sadece kendimle ilgili de değil. vantilatör bozuk çıkar mı acaba diye sordum satıcıya eve geldik bozuk çıktı :)

ya da şu kıskanan bi arkadaşımı eski sevgilimle aynı yere gider inş (doğunun ücra bi köşesi) dediydim kaç kez herkes de duydu hatta eski sevgilime de demiştim o zaman çıkıyorduk daha aynı hastaneye çıktı kurası :KK70: herkes benden korkmaya başladı sonra :p belki eski sevgilim de korkuyodur benden ondan. "hatta hadi onlar sana kötülük etti ben ne yaptım da benim buraya gelmeme sebep oldun?" gibi saçma bi cümle kurmuştu sanki evreni ben yönetiyorum :KK70: sonra çıktı tabi aldatmışmış. o biliyormuş ne yaptığını.🤣😂

her neyse bu saçmalıkları geçelim şimdi ben bunu artık pozitife çevirmek istiyorum kendime. millet umrum değil. şansım gülsün güzellikler beni bulsun işlerim rast gitsin 🤗🤗
amiinn inşallah işin rast gelsin canım :KK200:

amiinn inşallah işin rast gelsin canım :KK200:

bugün ilk pozitifimi yaşadım bile 💕

her hafta temizlikte gelen üst kat komşumun temizlikçisi süpürgeyi sürterdi çok fena. tahtaya sürten tebeşir gibi ses olurdu sabahtan akşama. sonunda süpürgenin ucunu değiştirmiş gırç gırç saatlerce kafamızı kazırdı şimdi emin bile olamadım temizlik olduğundan o kadar ses gelmiyor.

resmen kahkaha attım fark edince. oluyor güzel şeyler oluyor 🤗🤗

Henuz calismaya baslamadik. Son seansta sadece durum tespiti, tetikleyen olaylari ve kisileri ortaya cikardik. Sonraki seansta devam edecegiz. Elbette soylerim😍
Bu arada kendimce, etraftan duydugum kadariyla bir seyler yapmaya basladim. Melisa cayi, papatya cayi ve adacayi aldim dun aksam. Karistirip ictim. Gercekten gecseyerek uyudum. Erken uyudum gec uyandim😂😂 ama basimda bir agri var. Bunun sebebi bunlarla mi ilgili bilmiyorum. Tek tek icsem daha mi iyiydi bilemedim. Bu konuda bilgisi olan var mi?🙈
Seni etkilemek istemem ama papatya Melisa karışım benimde başımı ağrıtır sevemedim ben adaçayını tek içerim hiçbirşey yapmaz hatta regl zamanlarında çok rahatlatır adaçayı.
Yatmaya yarım saat kala bir bardak süt yarım kaşık tarçın ya da bal içebilirsin rahatlamaya yardımcı oluyor mutluluk hormonu salgılatıyor, süt-tarçın göbek yağı yakımına yardımcı oluyor (tabi yapılan spor desteği ile ;) ) bir taşla üç beş kuş vurmuş oluyor insan 😂 ben yaparım arada 👍

Kızlaaaarr :KK19::KK50::KK36::KK15:
C74605E6-43AD-4C01-8423-5F968BAF6E53.webp

Sen miydin kuzum soran konusulunca ben de orda olunca yapistiriverdiydim :)
Sağol canım, aslında buttrfly buttrfly nin pozitif enerji açısından bir gününü sormuştum, neler yaptığını falan. Bağ kesmeyi Daha önce sormuş da olabilirim 😁. Bugün bağ kesmemi gerektirecek bir olay oldu zaten tam üstüne geldi, çook teşekkür ederim 😘😘😘

günaydın ballar:KK66:
evet bu mesajı sabah 08:30 da buraya yolladığımı zannediyordum ama yollamamışım:)
umarım iyi bir hafta geçiriyorsunuzdur..
sabah arabayla işe gelirken yüksek sesle ben iyiyim ben güzelim ben sağlıklıyım Allahtan gelen şifayı bedenimde hissediyorum nidalarını haykırdımda haykırdım ..1 saat 11 dakika idi galiba süren nil gün hanıma ait t8 düşünce gücü pozitif güç olumlamalar serisini dinledim..
bunları çalışırken yapıyorum tabi kesik kesik oluyor ama bir rahatlama geldi ruhuma..

ben yıllardır negatşif yaşamış biriydim ,biriydim diyorum çünkü bu hafta beniğm miladım..bedenimde her gün ama her gün istisnasız hissettiğim sıkıntıların beni tek tek terkedeceğini biliyorum çünkü bu sıkıntıları senelerce kendim oturttum vücuduma negatif düşüncelerimle..

hepsinden silkeleneceğim kararım kesin..bedenimi değiştirdim ruhumuda değiştireceğim..en kısa zamanda..imajinasyonda yapıyorum her gün hafif hafif..evimin her odasını tek tek betimliyorum..o tepelik yemyeşil bahçeli alandan denizi de seyrediyorum..evime esen ılık rüzgarı da hissedeceğim neredeyse az kaldı...

ben nasıl düşünürsem belki bir sene belki on sene sonra hayatım öyle şekillenecek biliyorum ;)

Back
X