Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bilinc altindakiler su yuzune cikmis olabilir.
Kendinle yuzlesmek icin cok guzel bir firsat.
Ben konuya cok hakim degilim ama yazdiklarindan dogru yolda oldugunu hissettim.
You tube da Meltem Guner'in ruyalarla ilgili videolari var, cok aydinlaticiydi.

Çok teşekkür ederim. Umut oldunuz sağolun.
Akşama mutlaka bakacağım.. :KK68:

Merhabalar..
Bir konu hakkında danışmak istiyorum sizlere. Eğer cevap verirseniz çok mutlu olurum.
İç sıkıntılarımdan dolayı nette gezinirken pozitif düşünceyle hayatı yönlendirmenin mümkün olduğunu okudum. Hatta burda da güzel bir topiğiniz varmış çok sevindim. Her gece yatmadan önce youtube tan olumlama cümlelerini dinlerken uyuyorum. Okuduklarıma göre yanlış yorumlamadıysam ya da anlamadıysam uyku halindeyken bilinçaltındaki kilitleri kırmak daha kolay oluyormuş. Lütfen hatalı olduğum noktaları düzeltin. Soruma gelecek olursam. Olumlamaları dinlediğim 8. geceden itibaren rüyamda korktuğum şeylerin başıma geldiğini görmeye başladım. Hatta dün gece kaba tabirle anıra anıra ağladım rüyamda. Acaba bu bir tesadüf müdür? Değilse de ne şekilde yorumlamalıyım?
Çok yeniyim bu konularda yanlışlarım olabilir. Kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim. Beni de aranıza alıp yardımcı olursanız ve desteğinizi esirgemezseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim. :KK200::KK36:

Hoş geldiniz

Muhtemelen bilinçaltınızdakiler rüya aracılığıyla size gösteriliyor.Rüyaların iyi bir kılavuz olduğuna inanıyorum.Bilinçaltı çalışmalarınızla beraber rüyalarınızı da bir takip edin.Bilinçaltınız olumlu yönde değiştiğinde rüyalarınız da değişecektir.

C0A0A329-AEF4-4FD4-946E-C9E33D9B3ABA.webp57BF90F3-A15B-4900-B43F-DB6C84E03D41.webp

Bircan Yıldırım’dan imzalı aldığım kitapta bana gelen mesaj:)
Tam nokta atışı.

Bircan Yıldırım kitaplarını okumaya başladığımdan beri hayallerimin niye hala gerçekleşmediğini çok iyi anladım.Ben ne kadar hayal edip istesem de,aslında hayallerimin gerçekleşmesinden ve değişim yaşamaktan çok korkuyorum. En temel problemim korkuymuş meğer. Bu yüzden hayatımda az çok değişiklik olsa da dönüp dolaşıp geldiğim yer aynı kısır döngü:

Hayatımın değişmesinden korkuyorum.
Duygularımın değişmesinden korkuyorum.
Yaşadığım evin değişmesinden korkuyorum.
Kendimi serbest bırakmaktan korkuyorum.
Bana bunca zaman eşlik eden bilinçaltı kalıplarımın değişmesinden korkuyorum.
Farklı deneyimler yaşamaktan korkuyorum.

Korkuyorum da korkuyorum:))))

Sevgili arkadaşlar, siz de duygularınızı bir yoklayın bakalım. Belki size de hayallerinizin gerçekleşmesine engel olan kök bir duygu hakimdir.

Hoş geldiniz

Muhtemelen bilinçaltınızdakiler rüya aracılığıyla size gösteriliyor.Rüyaların iyi bir kılavuz olduğuna inanıyorum.Bilinçaltı çalışmalarınızla beraber rüyalarınızı da bir takip edin.Bilinçaltınız olumlu yönde değiştiğinde rüyalarınız da değişecektir.

dikkat edeceğim bundan sonra. çok teşekkür ederim. :KK36:

Eki Görüntüle 2268566 Eki Görüntüle 2268567

Bircan Yıldırım’dan imzalı aldığım kitapta bana gelen mesaj:)
Tam nokta atışı.

Bircan Yıldırım kitaplarını okumaya başladığımdan beri hayallerimin niye hala gerçekleşmediğini çok iyi anladım.Ben ne kadar hayal edip istesem de,aslında hayallerimin gerçekleşmesinden ve değişim yaşamaktan çok korkuyorum. En temel problemim korkuymuş meğer. Bu yüzden hayatımda az çok değişiklik olsa da dönüp dolaşıp geldiğim yer aynı kısır döngü:

Hayatımın değişmesinden korkuyorum.
Duygularımın değişmesinden korkuyorum.
Yaşadığım evin değişmesinden korkuyorum.
Kendimi serbest bırakmaktan korkuyorum.
Bana bunca zaman eşlik eden bilinçaltı kalıplarımın değişmesinden korkuyorum.
Farklı deneyimler yaşamaktan korkuyorum.

Korkuyorum da korkuyorum:))))

Sevgili arkadaşlar, siz de duygularınızı bir yoklayın bakalım. Belki size de hayallerinizin gerçekleşmesine engel olan kök bir duygu hakimdir.

bu bende de var sanırım en çok hangi kitabını önerirsin bu konuyla ilgili?

ben küçük şeylerden mutlu olmayı o kadar abarttım ki sanırım değişim sonucu elimdekilerin de azalmasından korkuyorum. garip ama.

annemle hiç anlaşamazdım mesela artık annemi kaybetme korkusu başladı. onunla verimli vakit de geçiremiyorum şu sıra yoğunluğumdan. işe başladığımda hepten kopacakmışım hiç güzel anımız olmayacak diye korkuyorum. geleceği okuma yapıyorum biliyorum ama yaşlandı da. böyle korkularım oluyor benim de.

Merhabalar..
Bir konu hakkında danışmak istiyorum sizlere. Eğer cevap verirseniz çok mutlu olurum.
İç sıkıntılarımdan dolayı nette gezinirken pozitif düşünceyle hayatı yönlendirmenin mümkün olduğunu okudum. Hatta burda da güzel bir topiğiniz varmış çok sevindim. Her gece yatmadan önce youtube tan olumlama cümlelerini dinlerken uyuyorum. Okuduklarıma göre yanlış yorumlamadıysam ya da anlamadıysam uyku halindeyken bilinçaltındaki kilitleri kırmak daha kolay oluyormuş. Lütfen hatalı olduğum noktaları düzeltin. Soruma gelecek olursam. Olumlamaları dinlediğim 8. geceden itibaren rüyamda korktuğum şeylerin başıma geldiğini görmeye başladım. Hatta dün gece kaba tabirle anıra anıra ağladım rüyamda. Acaba bu bir tesadüf müdür? Değilse de ne şekilde yorumlamalıyım?
Çok yeniyim bu konularda yanlışlarım olabilir. Kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim. Beni de aranıza alıp yardımcı olursanız ve desteğinizi esirgemezseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim. :KK200::KK36:

ben farklı bir yorum yapacağım bu konuda. pozitifleri düşünürken belki negatifleri de aklınızdan geçiriyorsunuz o anda ve gerçekten inanarak söylemediğinizden kendinize her gece belki bunun negatif enerjisini yüklüyorsunuz.

kendi açımdan gece düşünmek iyi gelmiyor bana anksiyetemi tetikliyor yatmadan olabildiğince beynimi kapatırım meditasyonla gerekirse sabah uyandığımda günü pozitif düşünmek ve yapacaklarımı planlamak daha çok enerji veriyor bana. bu olumlamaları gündüze kaydırıp deneyin derim bir de ben.

Selamlar canlar,titresim yukseltelim hadi;
En derin korkumuz yetersiz olmak değildir. En büyük korkumuz ölçülemeyecek kadar güçlü olmamızdır. Bizi asıl korkutan karanlığımız değil, ışığımızdır.

Marianne Williamson

“İhmal ettiğiniz hislerinizi kullanmaya başladığınızda, ödülünüz, dünyayı yepyeni hislerle görmek olacaktır.”

Barbara Sher:KK200::KK200:
Geçmiş sayfalarda dolanıyorum bütün topigi okumama rağmen üstüne düşünerek yorum yapmadığım bir sürü harika mesaj var o da bunlardan biri. Teşekkürler canım paylaşım için.
Güncel konu da " korku " iken mesajı hatırlatmada fayda gördüm...
⭐⭐⭐
En derin korkumuz yetersiz olmak değildir. En büyük korkumuz ölçülemeyecek kadar güçlü olmamızdır. Bizi asıl korkutan karanlığımız değil, ışığımızdır.

Marianne Williamson

*** Kendime Not: Daha güçlü, daha başarılı olmaktan mı, Işıldamaktan mı korkuyorum ?
Peki bu halimden bir üst versiyonuma geçersem bana hayatıma birşey olur mu kendimi sevmez miyim, sevilmez miyim, daha mutlu başarılı olmak sevgisizlik yalnızlık mı getirir bundan dolayı mı geçmişe tutunuyoruz. Başarı mutluluk nadir takdir ediliyorsa sen en çok kendini takdir et, yücelt çünkü hakediyorsun...

Gelecek korkusu, kaygı üzerine kendimce bir olumlama ve niyet yazıyorum :
:KK200::KK200::KK200:
Önümdeki engelleri kaldırmaya niyet ediyorum. Geçmişimi arkamda bırakarak cesurca ilerliyorum. Hayata kendime güveniyorum, değişmeyi, gelişmeyi seçiyorum biliyorum ki gücün, başarının içinde de adalet ve saf sevgi vardır. Her zaman seviliyor ve korunuyorum...
Öyle olsun Amin 🙏💜

"Birçok hayalimiz, isteğimiz, umudumuz var, her ne kadar bazen vazgeçsek de, bazen hiçbir şeyin olacağı yok desek de, içten içe beklediğimiz bir şey var. Bunu hissediyoruz. Bir başlangıç, bir ses, bir iteklenme, bir destek, bir yol görmek istiyoruz. Artık vardığımız kapasiteye yaptığımız işler ve yaşam tarzı yeterli gelmiyor. O kadar çok dağıldı ki enerjimiz, neye odaklanacağımızı bilemiyoruz, her yere yetişmek isteyen bir enerji ağının içindeyiz. Bu yüzden konsantrasyon sorunu yaşıyoruz en başta. Çünkü tek bir şeye odaklı kalmak bize uyumlu gelmiyor.

Tatminsizlik fazlasıyla arttı. Hedeflerimize ulaşsak dahi ne kadar tatmin olacağımızı düşünüyoruz. Gerçekten istediğim hayat bu mu? Bu hedefler benim hedeflerim mi? Bunları ben mi yarattım zihnimde? Özlediğim hayata kavuştuğumda, kavuşma yolunda hissettiklerimi orada hissedebilecek miyim? Evet, hedefe ulaşmak korkutuyor, çünkü ya hayal ettiğimiz gibi bizi mutlu etmeyecekse? Hedef yolunda yürümek daha mı tatmin edici gerçekten? Ulaşılmaz olmak..

Enerjimiz çok fazla dağıldı. Yıllarca kilit altında kaldıktan sonra, ilk dışarıya çıkıştaki şaşkınlık var üzerimizde ve nereye gideceğimizi tam olarak kestirememenin verdiği bir kaygı. Çok fazla şey yapmak istiyoruz, ancak tam tersi şeklinde hiçbir şey yapmıyormuşuz gibi geliyor, günler geçiyor, günler geçtikçe panik artıyor ve yine hiçbir şey yapmıyormuşuz gibi geliyor. Neden?

Çünkü, çünkü bir şeyin yaklaştığını hissediyoruz ve yaptığımız her şeyin boşa gideceğini algılıyor olabilir miyiz? Bir mucize mi bekliyoruz? Bir sabah uyanacağız ve çok başka bir dünya ile mi karşılaşacağız?

Yoksa kaçıyor muyuz? Kaçıyor musun? Kendi yolundan, görevlerinden, kapasitenden, yapabileceklerinden, geleceğinden, kendinden. Kendinden kaçıyor musun? Mesajları algılamaktan kaçıyor musun? Algılarından, hislerinden, sezgilerinden kaçıyor musun? Büyük bir gücün varken, bu kadar güçsüz hissetmenin sebebi kendinden başka herkesi güçlü görmenden mi? İlizyonlar içinde kendine bir gerçeklik yarattın ve o gerçeklikte sen yok musun?

Anlamlaştırdığın her şey anlamını yitirmeye başladığı an sen nerede duracaksın? Öğrendiğin her şey yıkılmaya başladığında hangi bilgilerine sığınacaksın? Bir sabah uyandığında dünya değil de, bambaşka bir ‘sen’e uyandığında yine kaçacak mısın? Dünya, yeryüzü, evren her ne dersen de. Senden sana verdiği katkıları istiyor ve sen kendini yok mu sayıyorsun? Çok şey anlamını yitirdi benliğinde, birçok şeye inandın ve inançların sarsıldı insanlara karşı, dünyaya karşı, belki de hayata karşı. Tatmin etmiyor geçen günler, tatmin etmiyor yaşadığın kaos, tatmin etmiyor attığın adımlar. Peki bu kendi istediğin hayatı yaşamadığının bir kanıtı değil midir? Özgürlüğüne ne zaman kavuşacaksın? Kaçmayı ne zaman bırakacaksın. Ne zaman seni yıllardır olmadığın bir insan gibi tanımlamalarına izin vereceksin? Vicdanından gelen bir ses var, kalbinden gelen bir his var, dünya çok hızlı değişiyor ve sen ona yetişemiyormuş gibi hissediyorsun, sen hariç herkes sanki koşuyor fakat sen duruyormuş gibi hissediyorsun. Atladığın şey koşmak zorunda olmadığın olabilir mi? Yanlış yere bakıyor olabilir misin?

Koşmak zorunda değilsin, kimseye yetişmek zorunda değilsin, kimseyi geçmek zorunda değilsin, kimseden üstün olmak zorunda değilsin, kendini insanlara kabullendirmek zorunda değilsin, çevrene kendini anlatmak zorunda değilsin, ailene kendini ispat etmek zorunda değilsin, seni tanıyanlara kendini sevdirmek zorunda değilsin , sadece kendin olmak zorundasın. Kendin olmak zorundasın çünkü insanlar ilerlerken, kendini duruyor gibi görmenin altında yatan şey kendine hep içeriden bakıyor olman. İlerliyorsun, sadece bakış açını biraz daha genişletmelisin. Dışarıdan kendini görmelisin, içeriden kendini tanımalısın. İlerliyorsun ve kaygılanmanı gerektiren hiçbir şey yok, çünkü ilerlediğini kimseye ispat etmek zorunda değilsin.

Hayatına giren değişkenlerin farkına var ve artık devam etmek için kimsenin onayına ihtiyacın olmadığı bir güce uyan. Yarın farklı bir gün olsun, yarın yeni bir dünya’n olsun ama senin olsun. Sen ol. Yolculuğunun ve yolculukta olduğunun farkında ol. Duruyorsun diyenlere değil, ilerlediğini hatırlatanlarla ol.

Şimdi tekrar düşün. Duruyor musun?"

@Tulelut canım sana,bana hepimize gelsin bu paylaşım.15 20 dakika önce paylaşmış -astrolog sanırım- Yiğit P. Zamanlama super bea.
Tekrar gelsin Efsaneeee :KK50: “ Kendim Olmak Zorundayım “ ...
HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu sende bu mesaja cevap verip döktürmüşsün sayfa 625 👍😍

Son düzenleme:
ben farklı bir yorum yapacağım bu konuda. pozitifleri düşünürken belki negatifleri de aklınızdan geçiriyorsunuz o anda ve gerçekten inanarak söylemediğinizden kendinize her gece belki bunun negatif enerjisini yüklüyorsunuz.

kendi açımdan gece düşünmek iyi gelmiyor bana anksiyetemi tetikliyor yatmadan olabildiğince beynimi kapatırım meditasyonla gerekirse sabah uyandığımda günü pozitif düşünmek ve yapacaklarımı planlamak daha çok enerji veriyor bana. bu olumlamaları gündüze kaydırıp deneyin derim bir de ben.

Haklı olabilirsiniz.Siz söyleyince daha bir detaylı düşündüm. Bu ara yaşadığım şeylerden ötürü o korkularım tetiklenmişti. düşünmemeye gayret etsem de illaki arka planda bir acaba duygusu oluşmuş olabilir. Teşekkür ederim değerlendirmeniz için. Bir de sabahları deneyeceğim.

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu sende bu mesaja cevap verip döktürmüşsün sayfa 625 👍😍

Nasil güzel nasil içten paylaşimlar yapmışım.O zamanlari dün gibi hatirliyorum ve bu yaziyi da.Iyiki o zamanlar içime iyice sindirmişim ki hep bu zamanlara hazirlik yapiyormuşum. Dalgalar geliyor üzerime, ben o dalgalarla yükseliyorum.O zamanlari gecirmeseydim şu an o dalgalar beni alabora ederdi kesin. Aklımın almayacagi bir imajinasyonum gerceklesti yine kişiler değişti,olaylar apayri bir boyut aldi. Hala aklım almıyor, resmen %100düşünce gücüyle gerceklesti diyebilirim.Bazen benim de aklim karismiyor degil, gelecegimi hissediyorum gercek oluyor, yoksa imajinlerim mi direk gercek oluyor.Her imajinimdeki gibi içerisine negatif insanlari da peşinden çekiyorum, onlar nereden çıkıyor anlamış değilim;ama onlar dışında 4 4 lük. Onlar üzerinde çalışuiyorum; bana hediyeleri neler bana ne anlatmak istiyor bu durumlar:KK48:

Neyse ben yorum yapmayacağım önce site yöneticilerine sonra pofu pofu ve buttrfly buttrfly in daha çok emeği var takdiri onlara bırakıyorum iyi akşamlar herkese... sevgiler ❤
En başlarda çooook dini paylaşımlarımız vardi; esmalar,dualar, hadisler filan.Herkes inançlari doğrultusunda pozitif yaşam ritüellerini yazabilir, bunda sakınca yok ki.Şu günah, bu sevap, bu müminlik bu kafirlik gibi sakıncalı dini paylaşimlar yapmiyoruz tabi. Çogu yerli yabanci pozitif/olumlu düşünme yazarlari icin ,kişisel gelisim uzmanlar icin dualar önemli yer tutar; bizim ki de saygi çerçevesinde devam ediyor burdaki paylasimlarimiz cok şükür :KK200: E esmergizmo alintilayamadim, dini paylasimlar olmasin demişsin.

Nasil güzel nasil içten paylaşimlar yapmışım.O zamanlari dün gibi hatirliyorum ve bu yaziyi da.Iyiki o zamanlar içime iyice sindirmişim ki hep bu zamanlara hazirlik yapiyormuşum. Dalgalar geliyor üzerime, ben o dalgalarla yükseliyorum.O zamanlari gecirmeseydim şu an o dalgalar beni alabora ederdi kesin. Aklımın almayacagi bir imajinasyonum gerceklesti yine kişiler değişti,olaylar apayri bir boyut aldi. Hala aklım almıyor, resmen %100düşünce gücüyle gerceklesti diyebilirim.Bazen benim de aklim karismiyor degil, gelecegimi hissediyorum gercek oluyor, yoksa imajinlerim mi direk gercek oluyor.Her imajinimdeki gibi içerisine negatif insanlari da peşinden çekiyorum, onlar nereden çıkıyor anlamış değilim;ama onlar dışında 4 4 lük. Onlar üzerinde çalışuiyorum; bana hediyeleri neler bana ne anlatmak istiyor bu durumlar:KK48:
Evet canım 2017 de topikteki herkes genel olarak çok güzel paylaşımlar yapmış :KK37:

O zamanlar daha cok yaziyordum. Sorgulama donemindeydim. Kesfetme de diyebiliriz. Daha yogun zaman geciriyordum. Bu mesajimi okuyan herlese tavsiyem LUTFEN GECMIS SAYFALARI OKUYUN😎

Bugun basima gelen bir seyi anlatmak istiyorum🙈ek isimle.ilgili bir randevum vardi. Bir de iptal edilitmis dedim. Ne oldu? Iptal edildi😁😂 iste her sey dilimizde...

Haklı olabilirsiniz.Siz söyleyince daha bir detaylı düşündüm. Bu ara yaşadığım şeylerden ötürü o korkularım tetiklenmişti. düşünmemeye gayret etsem de illaki arka planda bir acaba duygusu oluşmuş olabilir. Teşekkür ederim değerlendirmeniz için. Bir de sabahları deneyeceğim.
Aslinda en basta temizlik yaomak gerekiyor. Bununla ilgili birçok meditasyon Var YouTube'da hayallerimi yaratıyorum meditasyonu vardı bu bilinçaltı temizliği için onu tavsiye ederim

O zamanlar daha cok yaziyordum. Sorgulama donemindeydim. Kesfetme de diyebiliriz. Daha yogun zaman geciriyordum. Bu mesajimi okuyan herlese tavsiyem LUTFEN GECMIS SAYFALARI OKUYUN😎

Bugun basima gelen bir seyi anlatmak istiyorum🙈ek isimle.ilgili bir randevum vardi. Bir de iptal edilitmis dedim. Ne oldu? Iptal edildi😁😂 iste her sey dilimizde...
Aaaa kızacağım bak şaka şaka ;) aman dikkat et söylediklerine, bize de ders olsun. Derler ya üç kere düşün sonra dile getir cok haklılar..
Umarim tekrar bir randevu olur alırsın işini :)) hayırlısı olsun.

Back
X