- 29 Nisan 2011
- 2.769
- 12.780
- 408
Mutlu huzurlu hafta sonları pozitif kızlar
Çok aktif girip paylaşım yapamıyorum ama sağolsunHayallerimGercekOldu ve diğer arkadaşlarım sayfayı canlı tutuyorlar.
Çok istediğim bir dileğim olmak üzere gibi Hayırlısından kesinleşince burda paylaşırım zaten ☺
Demek istediğim inandığınız kararlı bir şekilde ilerleyip kalbinizi ferah tuttuğunuzda o niyet balonunuz uçarak yerini bulur. Olmazsa daha iyisi olur düşüncesiyle devam edilir hayata inanılır...
Anda kalmak için sizi mutlu eden her ne yapıyorsanız dua, olumlama, meditasyon, spor, yürüyüş, hobi, kitap okumak onu bırakmayın beyninizin boşver yaa bunu yapma ne gerek var zaten bir işe yaramıyor, zaten halim yok,,,, vs bahaneler sayıp sizi korkuttuğunda endişeye sürüklemeye başladığında onu susturup söylediğinin ve tam tersini yapın sonucunda ilk halinizden daha iyi hissedeceksiniz
Hadi bakayım göreyim sizi (size yazıyorum ama aslında alttan kendimi gazlıyorum)
Öperim güzel kalplerinizden
Not: Pazartesi geçeceğimiz yeni çalışma ne olsun kızlar şunu yapalım derseniz bana uyar herkesin genel yapacağı ya da kendine uyarlayabileceği bir şey olursa çok güzel olur...
Uzun suredir bir şeyler yazamadim ama ara ara girip okuyorum canim, senin adina cok sevindim insallah burada bizimle paylaşacağin uzun soluklu anıların olacak