Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Mutlu huzurlu hafta sonları pozitif kızlar :KK200:
Çok aktif girip paylaşım yapamıyorum ama sağolsun HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu ve diğer arkadaşlarım sayfayı canlı tutuyorlar.
Çok istediğim bir dileğim olmak üzere gibi Hayırlısından kesinleşince burda paylaşırım zaten ☺
Demek istediğim inandığınız kararlı bir şekilde ilerleyip kalbinizi ferah tuttuğunuzda o niyet balonunuz uçarak yerini bulur. Olmazsa daha iyisi olur düşüncesiyle devam edilir hayata inanılır...
Anda kalmak için sizi mutlu eden her ne yapıyorsanız dua, olumlama, meditasyon, spor, yürüyüş, hobi, kitap okumak onu bırakmayın beyninizin boşver yaa bunu yapma ne gerek var zaten bir işe yaramıyor, zaten halim yok,,,, vs bahaneler sayıp sizi korkuttuğunda endişeye sürüklemeye başladığında onu susturup söylediğinin ve tam tersini yapın sonucunda ilk halinizden daha iyi hissedeceksiniz :KK49:
Hadi bakayım göreyim sizi (size yazıyorum ama aslında alttan kendimi gazlıyorum :KK70:)
Öperim güzel kalplerinizden 😘💕

Not: Pazartesi geçeceğimiz yeni çalışma ne olsun kızlar şunu yapalım derseniz bana uyar herkesin genel yapacağı ya da kendine uyarlayabileceği bir şey olursa çok güzel olur...

Uzun suredir bir şeyler yazamadim ama ara ara girip okuyorum canim, senin adina cok sevindim insallah burada bizimle paylaşacağin uzun soluklu anıların olacak:KK200:
mavidelisiii mavidelisiii iyiyim canim cok tesekkur ederim,sizleri takip ediyorum ara ara; cok defa yazayim dedim ama bir turlu devamini getirip cevaplaya basamadim.Ya sarjim bitti, ya da telefonu birakmak zorunda kaldim elimden :KK48: Bu yazinin ilk kismi dun sabaha ait mesela insallah bugun tamamlayip paylasacagim sizinle : )))Somut olarak her sey yolunda ama ben ruhsal anlamda gecmise donmus gibiyim, normalde kafami takmayacagim seylere, insanlara kafayi bozuyorum.Bunu da meditasyon yapamadigima bagliyorum. Hem odaklanamiyorum hem de sevgili cocuklarim beni 5 dk yalniz birakmiyor meditasyon zamanimda. Mutlaka rahatsiz ediyorlar,hissediyorlar resmen farkli frekansa geçtigimi 😂Insallah yakinda buraya da meditasyonlarima da daha cok yer verecegim.

herkese selamlar, bugün çoook güzel bir gün, öyle hissediyorum. hepinize musmutlu bolluk ve bereket dolu günler diliyorum. bütünün hayrına olsun inşallah.
ara ara burda soruyorlar, ben de yazayım çok mutlu olduğum bir olayı. kızımın dişlerinde tel vardı 5 yıl geçti ameliyat olacak, iyileşmiyor dediler. ben her gece yatarken kızımın dişlerinin iyileştiğini ameliyata gerek kalmadığını düşündüm ve hayal ettim. veeeee sonuç ameliyata gerek olmadan geçen hafta kızım tellerinden kurtuldu Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Bu olayı Rezonans kanunu kitabını okuduğumda çokça yaşadım, uyguladım, sizlere de tavsiye ederim. neye inanıyorsak oluyor, sakın ümitsizliğe düşmeyin, her daim pozitif olun, olumlu düşünün.
İste budurrrrr:KK200: Harika bir haber canim.1.5 sene once konusmustuk cokiyi hatirliyorum, ameliuat olacak ama istemiyorum demistin. Muhtesem bir dusunce gucu ornegi,daha neler var insallah birbirimiza boyle muazzam müjdeler verecegimiz :KK68:

herkese selamlar, bugün çoook güzel bir gün, öyle hissediyorum. hepinize musmutlu bolluk ve bereket dolu günler diliyorum. bütünün hayrına olsun inşallah.
ara ara burda soruyorlar, ben de yazayım çok mutlu olduğum bir olayı. kızımın dişlerinde tel vardı 5 yıl geçti ameliyat olacak, iyileşmiyor dediler. ben her gece yatarken kızımın dişlerinin iyileştiğini ameliyata gerek kalmadığını düşündüm ve hayal ettim. veeeee sonuç ameliyata gerek olmadan geçen hafta kızım tellerinden kurtuldu Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Bu olayı Rezonans kanunu kitabını okuduğumda çokça yaşadım, uyguladım, sizlere de tavsiye ederim. neye inanıyorsak oluyor, sakın ümitsizliğe düşmeyin, her daim pozitif olun, olumlu düşünün.
Ayy çok güzel canım ne mutlu keyiflidir şimdi kızınız tabi sende 🤗

Günaydıııın.
Yepyeni bir hafta hepinize mutluluk getirsin🤗
Hayallerimiz gercek olsun😍
Amin amin amin🙏😇
Ee yazmışsın işte bir niyet cümlesi "Hayallerimiz Gerçek Olsun" 💕💕💕
Bende devamını getireyim olumlama niyet karışık olsun ...
🌷Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:
⭐⭐⭐
Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin 😇🤗

⭐⭐⭐
Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin 😇🤗
NOT: Sabah uyanır uyanmaz ve gece uykuya dalmadan 7 tekrar okuyoruz. Artı gün içerisinde hafif duyacak şekilde yapılırsa çok güzel güzel olur 😊

Ne kadar güzel, çok sevindim kızın ve senin için :KK200:. Bu aralar kendimi bırakmıştım mesajın sayesinde kendime geldim. Gelsin meditasyonlar, olumlamalar,imajinasyonlar :rolleyes:

Ne kadar güzel, çok sevindim kızın ve senin için :KK200:. Bu aralar kendimi bırakmıştım mesajın sayesinde kendime geldim. Gelsin meditasyonlar, olumlamalar,imajinasyonlar :rolleyes:
vazgeçmeden yılmadan sabırla yolumuza devam etmeliyiz. yolun sonu mutlaka aydınlık ve ferah olacaktır Allah ın izniyle.

⭐⭐⭐
Amin amin amin 😇🤗
NOT: Sabah uyanır uyanmaz ve gece uykuya dalmadan 7 tekrar okuyoruz. Artı gün içerisinde hafif duyacak şekilde yapılırsa çok güzel güzel olur 😊
Harika olmuş. Paylaşım takibinde sana yardımcı olacağım🤗

1111 sayfada ben de olmak istiyorum:KK200:

Sonsuz şükürler olsun tüm güzellliklerine Yuce Yaradanin bu muazzam sanat eseri olan kainat ve düzenine. Neler var bizi bekleyen acaba mucizelerle dolu, ayaklarımızı yerden kesip ağzımızı kulaklarimiza vardiracak; sevinç çığlıkları attiracak,birbirimize müjdeleyeceğimiz.Şimdiden her birine sonsuz şükürler olsun :KK36:

hepilnize iyi gecelerrr 1111. sayfadann ve çoook güzel rüyalar görün emiiii..
1111.sayfamız hepimize sağlık, huzur, bolluk ve bereketler getirsin inşallah.

Sonsuz şükürler olsun tüm güzellliklerine Yuce Yaradanin bu muazzam sanat eseri olan kainat ve düzenine. Neler var bizi bekleyen acaba mucizelerle dolu, ayaklarımızı yerden kesip ağzımızı kulaklarimiza vardiracak; sevinç çığlıkları attiracak,birbirimize müjdeleyeceğimiz.Şimdiden her birine sonsuz şükürler olsun :KK36:
Amin kızlar harikasınız beni de alın mutlu coşkun enerjinizin içine :KK19::21:

Amiiiiin 😍
Millete derken ben yeniden okumaya basladim😁
Ne kadar guzel paylasimlar var😍
Yeni baslayanlara faydasi olacagini dusunduklerimi paylastim. Bu 30 gunluk bir program. Aslinda hepsini okuyup uygulasaniz daha iyi😎
⭐⭐⭐
En büyük meydan okumalarımızdan biri herkesi koşulsuz bağışlamaktır ve kendimizi onlarla paylaştığımız enerjiden kurtarmaktır.
⭐⭐⭐
Onları bağışlayabilir misiniz, onları bağışlamak onları haklı çıkarmaz, bu enerjiden ebediyen özgürleşmenizi sağlar. Eğer bağışlamazsanız, kızgınlık içindesinizdir ve bu mucizelerinizin tezahürünü bloke eder.
Işte dönüp dolaşıp yaşadığımız kısır döngülerin sebepleri... bulup ortaya çıkarmak dönüştürmemiz lazım..
hepilnize iyi gecelerrr 1111. sayfadann ve çoook güzel rüyalar görün emiiii..

1111.sayfamız hepimize sağlık, huzur, bolluk ve bereketler getirsin inşallah.
Bende bende bende olmak istiyorum :KK49::eğlence::halay:
pofu pofu HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu hayatdevamedecek hayatdevamedecek ve diğer pozitif kızlar koşun 1111. sayfada neşe keyif coşku halayı var yine :halay::KK9:

Ne kadar güzel bir sayfa😍 ben de burdayım inşallah🤗

Şimdi normal düzenimize dönelim😎
1111.sayfayi doldurmayayim diye hemen paylaşmamıştim 🤗
Hadi pozitif arkadaşlarım uyumadan yapmayı unutmayalım😍
Bu arada bugun benim için cok guzel bir gundu😍😍😍 insalkah sizin icin de oyle olmustur🤗 ftemiz ftemiz kizin ve senin adina cok sevindim🤗🤗🤗

⭐⭐⭐
Amin amin amin 😇🤗

Back
X