Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ben oyle biliyorum. Hatta daha once sordun. Yazdim diye hatirliyorum. Acaba okuyup yazayim dedim de unuttum mu?🙈

Evet vermiştin cevap. Teşekkür ederim tekrar zaman ayırıp yazdığın için. 😊 Yanlış hatırlamıyorsam devam etmekte bi sakınca yoktu galiba 😊 yarın sabah 3 haftayı doldurmuş oluyorum. Bilinçaltımıza geçirebilmek için yoğunlaştırmak gerekir sanırım. Bende bundan yola çıkarak devam ettirmeyi düşünmüştüm. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz tabi. 😊😊

Merhaba arkadaşlar 😊 ben bugün biraz erken uyandım, uyanır uyanmaz zikirlerimi, niyetimi ve olumlamalarımı tekrarladım. Ardından bi güzel kahve yapıp, kahvemi yudumlayarak dizimin eşliğinde işe hazırlandım. Çıkmadan erkenden kahvaltımı yaptım. Gayet sakin ve rahat bi şekilde yola çıktım stres ve telaş yapmadan. 🥰🙆🏻

Selam kizlar,

ben bugün 9. günümdeyim.

Bugün isyerine Pasta getirdim o yüzden ise biraz erken geldim. Ve bütün gün cok yogun gecti mola bile yapamadan calistim. Isten sonra arkadasimla bulusup kendime vakit ayiracagim
:KK200:
hersey yolunda sükürler olsun.
Kendimi iyi ve Dinc hissediyorum. Hersey dahada güzel oluyor
:KK15:

(birde bu forumdaki emojileri kullanmayi ögrenebilsem :D hep sirayi atlatip baska yere geciyorlar:D:D)

Evet vermiştin cevap. Teşekkür ederim tekrar zaman ayırıp yazdığın için. 😊 Yanlış hatırlamıyorsam devam etmekte bi sakınca yoktu galiba 😊 yarın sabah 3 haftayı doldurmuş oluyorum. Bilinçaltımıza geçirebilmek için yoğunlaştırmak gerekir sanırım. Bende bundan yola çıkarak devam ettirmeyi düşünmüştüm. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz tabi. 😊😊
Sanki ara vermek gerekiyor. Sonucta 21 gun😁 2-3 gun ara ver. Yeniden baslarsin😉

Merhaba pozitif arkadaşlarım mutlu akşamlar olsun 🤗 :KK200:
Geçen hafta bir hayalim gerçekleşmek üzere olursa yazarım demiştim ya hani....
İşte geçen hafta ben kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. Kesinleşince yazarım diyordum..
Bu topiği eski takip edenler baştan okuyanlar bilir 2015 Ekim Kasımdan burayı takip ediyorum yapılan tavsiyeleri kitapları uygulamaya çalışıyorum. Başka bir sürü hayalim de gerçek oldu ama benim ve eşim için hayırlı ise bir evladımız çok olsun istiyorduk :KK68:
Çok şükür bugün keseyi gördük mucizemiz 5 haftalık henüz kalp atışını duymadık bazı tetkikler istedi doktor onlarda haftaya sonuçlanacak hem çok mutluyum hem çok tedirginim temiz hayırlı sonuçlansın Allahım diye.. yüreğim pır pır :KK17: geçen haftadan beri sizlerle paylaşmayı iple çekiyordum.
Ya Şafi Ya Rahman diyorum sürekli inşirah süresi okuyorum kızlar doğru esmalar mı yardım edin şu şaşkın heyecanlı arkadaşınıza :)
Allahım isteyen dileyen herkese mucizesini göndersin inşallah,,
ben eşim bebeğimiz için en sağlıklı hayırlı şekilde tamamlayalım bu süreci sağ selamet alalım kucağımıza inşallah :dua:

Son düzenleme:
İşte geçen hafta ben kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim. Kesinleşince yazarım diyordum..
Bu topiği eski takip edenler baştan okuyanlar bilir 2015 Ekim Kasımdan burayı takip ediyorum yapılan tavsiyeleri kitapları uygulamaya çalışıyorum. Başka bir sürü hayalim de gerçek oldu ama benim ve eşim için hayırlı ise bir evladımız çok olsun istiyorduk :KK68:
Çok şükür bugün keseyi gördük mucizemiz 5 haftalık henüz kalp atışını duymadık bazı tetkikler istedi doktor onlarda haftaya sonuçlanacak hem çok mutluyum hem çok tedirginim temiz hayırlı sonuçlansın Allahım diye.. yüreğim pır pır :KK17: geçen haftadan beri sizlerle paylaşmayı iple çekiyordum.
Ya Şafi Ya Rahman diyorum sürekli inşirah süresi okuyorum kızlar doğru esmalar mı yardım edin şu şaşkın heyecanlı arkadaşınıza :)
ben eşim bebeğimiz için en sağlıklı hayırlı şekilde tamamlayalım bu süreci sağ selamet alalım kucağımıza inşallah :dua:
O kadar mutluyum ki senin adina💖
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin😍
Ne guzel bir orneksin burdaki herkese🤗 evet ben biliyorum her seyi😍 ne mutlu bize💖💖💖 herkesten boyle guzel haberler alalim insallah😍🤗

Tebrik ederim canım.. aminn dedim öyle de olduuu❤

O kadar mutluyum ki senin adina💖
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin😍
Ne guzel bir orneksin burdaki herkese🤗 evet ben biliyorum her seyi😍 ne mutlu bize💖💖💖 herkesten boyle guzel haberler alalim insallah😍🤗
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Evet diliyorum ki bütün arkadaşlarım burdan güzel haberlerini paylaşsın mutluluktan uçalım hep birlikte:KK55: :KK37:
Amin amin amin öyle olsun 🙏😇

🌷Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:
⭐⭐⭐
Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından benim ve bunu okuyan tüm arkadaşlarımın " Hayallerimiz Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin 😇🤗
NOT: Sabah uyanır uyanmaz ve gece uykuya dalmadan 7 tekrar okuyoruz. Artı gün içerisinde hafif duyacak şekilde yapılırsa çok güzel güzel olur 😊

🌷Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:
⭐⭐⭐
Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından benim ve bunu okuyan tüm arkadaşlarımın " Hayallerimiz Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin 😇🤗
NOT: Sabah uyanır uyanmaz ve gece uykuya dalmadan 7 tekrar okuyoruz. Artı gün içerisinde hafif duyacak şekilde yapılırsa çok güzel güzel olur 😊
Amin amin amin inşallah *** Hayallerimiz Gerçek Olsun *** 🙏💕

Back
X